Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Kräftskiva

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte iväg till Lagnö på förmiddagen idag tillsammans med familjen vi åkte till Frankrike med, anledningen, att familjen vi bodde hos i Frankrike nu var där ute på Lagnö som är en ö där barnen och föräldrarna växt upp på somrarna i princip. Men på Lagnö fanns inte bara familjen vi bodde hos i Frankrike utan där var även sex personer till så totalt var vi 22 stycken ute på deras landställe. Var fullt ös hela tiden och folket som var där ute kom från Frankrike (såklart) England, U.S.A samt Sverige så det var engelska som gällde för alla.
Spenderade dagen med att bada i Östersjön vid deras vik, sola, spela fotboll med mera för att sen på kvällen ha kräftskiva alla 22. De franska och amerikanska barnen hade rätt svårt för kräftor och tyckte mest det var konstigt men de vuxna, de svenska barnen och ett av de franska barnen åt. Blev mycket sång under middagen och ljudnivån låg på max hela tiden men alla var så glada. Spenderade sedan resten av kvällen genom att dansa konstant. Jag, Agnes (som jag reste med) och Estelle (från Frankrike) hittade på olika koreografier till i princip varje låt och skrattade så vi grät. Avslutade sedan kvällen med Oskar och Valentin ute på klipporna där vi såg säkert fem stjärnfall. Så underbar dag och ett sånt perfekt avslut på dagen :)
Puss och Kram! ♥
Bild precis innan kräftskivan startade :)
 Bilderna på sidan är från skivan och den i mitten från drinken innan
 Hela gänget förutom älskade pappa som tar bilden
Till vänster är jag, Iris, Estelle och Agnes och till höger är alla barn :)DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design