Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Baby Daddy

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 Ben lever livet till fullo som bartender med fullt av tjejer omkring sig hela tiden. Men så en dag står helt plötsligt ett barn utanför dörren och han får veta att ett av hans många "one-night-stand" har blivit gravid och detta är deras gemensamma dotter. Efter mycket om och men bestämmer sig Ben hur som helst för att ta hand om den här lilla tjejen och till sin hjälp tar han sin bror Danny, sina två bästa vänner Riley och Tucker och sin mamma Bonnie och en väldigt udda resa börjar.
Den här serien är en standard humor serie från U.S.A med inlagda skrattljud och bussvisslingar med mera och jag som i vanliga fall kan bli hur trött som helst på sånt kan tycka att det verkligen inte gör något i den här serien för jag sitter nämligen och skrattar högt till varje avsnitt jag med. En extremt positiv överraskning som rekommenderas stort!
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design