Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Ett par skor o en ny väska

Skrivet:    ·  Allmänt
Tjalo, idag var jag Malte, mamma o pappa i globen(shopping stället) inne på stadium o handlade grejor till alla oss. Även till Märta men hon var hos sin kompis Ellen då. Jag fick en skit snygg ny väska, från björn Borg, som såg ut såhär:

Samt ett par vårskor som såg ut såhär:
Jätteglad!!!
Kl. halv tre ska jag till Hanna för att fixa efterrätt till ikväll, vi ska till de på middag. Vilket var typ två år sedan på riktigt!! De har nämligen bott i Texas i typ 1½ år och de har kommit tillbaka nu. Elr ja vi firade nyår m de så att nu o nu kanske man nt kan säga. Imorrn ska jag vara lekledare för min gamla lärares dotter Thea som fyller 6år så jag har ringt till grannen som är 6år o pratat lite m henne samt Fridisen(hennes storasyrra) Har gjort det här ngra gånger förut, är alltid lika spänd...

Ha en toppen lördag! Tjao!

OMG!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har precis varit och sett "Hunger Games" så himla bra. Vill ni se en bra film se den! Var o såg den m Hanna o hennes mamma som oxå läst den. Tycker det är så kul att så många olika åldrar gillar boken! Ha en toppen fredag!!!!
Puss o Kram!

Simning (INTE)

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag var jag hos skolsyster o kollade knät, o fick veta att jag inte kunde vara med o simma idag då vi skulle ha simtest utan jag ska göra testet vecka 16 (då alla som nt klarade det ska köra) är typ helt 100 på att jag kommer klara det.
Konstigast idag: VÄDRET!!!

Bye, blåbärspaj!♥

(Men prutt nu blev jag sugen på blåbärspaj...)

Min outfit idag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kofta:Saint Tropez  Klänning: JC  Tajts: H&M
Fast när man ber ens mamma att ta bilden så blir det inte alltid som man tänkt sig...
"Du kan liksom kapa av här, så att mer av själva kläderna syns."
"Är det här en bra min? Nej jag bara skojade, va tog du kort?"

Ha en toppen kväll, själv ska jag kolla på finalen av SVERGIES MÄSTER KOCK!!!!

Rubriklöst inlägg...

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag gick jag o typ alla tjejer i klassen ner till ip o hoppade hopprep barfota. Så najs!!!!!! Och mitt knä har blivit bättre(!) så jag var med och sprang jag också. Har typ idé torka så jag kommer nt på något att skriva. Nu ska jag kolla becka o normis blogg.

Ha det bäst!!!♥

Skidat klart för sesongen

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har vi kommit hem ifrån Romme och två härliga skid dagar. Det var bara "snökanonsnö" men det gick jättebra ändå. Första dagen var det sorbet snö men idag(söndag) gick det jättebra. Lite isigt första åket men vande mig snabbt. Utan för skidbacken blommade Tussilago och vår solen sken hela dagarna. Har haft en toppen helg helt enkelt.
Här kommer lite sköna bilder från vår skidresa:
Här sitter jag i liften

Det här är jag, min lillebror på 9år(fyller 10 i augusti) o min lillasyrra 4år(blir 5 i november)

Hoppas ni haft en bra helg!!!

06:20

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu ska vi åka till Romme. När vårvädtet har kommit fram, jag är ntvjättetaggad men det ska nog bli kul iaf. Hoppas ni får en skön vår helg!!!

Hatar grus!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ramlade idag när vi skulle hoppa hopprep o fick värsta såret på knät typ. Kan inte böja det för mycket får då gör det så JÄVLA ont. Fick ett litet skrapis på höger armbåge också men nt något som märks. Hoppas värkligen att de får bort gruset snart!!!!

Hare bäst!

Sång!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag var jag på teatermöte inför Enskede spelen. Eller det är inga möten längre utan nu övar vi inför själva teatern. Idag sjöng vi på en låt sm ska vara med i typ 1 1/2 timme. Det var jättekul faktiskt!

Under hela mellis idag hoppade vi hopprep utan jacka. Världens vår kännsla!

´Kortis´

Skrivet:    ·  Allmänt
Detta blir ett väldigt kort inlägg för jag ska typ öva på provet nu!!! så att jag hinner nt skriva så mycket. Idag har jag o Clara W skrivit mer på vår bok "Liftkön" en gok som vi började med när vi varit i flottsbro(vilket var typ för två o en halv månader sen) jag gillar den boken o hoppas o tror att den kmr bli asbra i slutändan. Pratade i en o en halv timme idag o fortplantning....

Ha en super najs tisdag!!!

"Huset"

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har vi börjat jobba med ngt som heter huset på svenskan. Det är en asrolig skrivuppgift, man skriver om sitt "hus" som man hittar på. I huset ska det finnas fyra lägenheter samt en lokal på bottenvåningen dom är t.ex. Tobaksaffär. O i varje kapitel får vi en ram om vad det är vi ska skriva om. Längtar till nästa svenskalektion!!!!

Bakade även idag på mellis. Kärleksmums, vill du ha receptet gå till kategorin "Mat & Bak" o bläddra sedan längst ner, där finns receptet på Kärleksmums muffins (som är samma recept)

Ha en toppen dag!!

Nu:ÖVA PÅ NO-PROV!!!!

Nya byxor

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår(söndag) var jag lillsyrran o mamma i Globen o shoppade. Jag köpte två par byxor, rosa o gröna.
När vi shoppat klart åt vi glass på Ben and Jerrys jag åt
Caramel Chew ChewDen var superduper good!!!!

Sen blev det teater(vi har börjat m scener från själva teatern nu!!!) o avslutade kvällen m Glee.
Hade en toppen dag!!

Puss o Kram!

Kony 2012

Skrivet:    ·  Allmänt
Om du nt har sett denna film så gör det nu. Samla hela familjen o visa den här för alla du känner. Hela världen ska få reda på vem Joseph Kony är o vad han gör!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Shopping...

Skrivet:    ·  Allmänt
...med pappa
Blev tyvärr ny så lyckat, kom hem med två par strumpor. Vad är det med pappor o shopping asså?
Mamma är borta m sina "tjejkompisar" så det är bara jag, Malte, Märta o pappa hemma vi har ätit tacos som var Ester från igår för Malte, Märta, lala o hennes pappa var här. Komplicerat!!!!!!
Nu ska vi kolla på sällskaps resan 2 Snowroller, det är när de är o åker skidor!
Ha en toppen kväll!

Tjejmiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår(fredag) var jag på tjejmiddag hos Ida som är ett år äldre än mig, så jag var yngst där. Alla var typ helt galna(på ett kul vis) så hela kvällen var lite galen :)
Vi åt fahitas(kycklingtacos) och typ chips, ostbågar o popcorn. O så spelade vi pingis, sjuan(kortspel) o kollade på filmen "I LOVE YOU MAN" den var ganska bra o var lite galen den oxå :)

Kom hem typ halv elva men gick nt o lade mig förens typ kvart över elva.

Puss o Kram!!!

VÅR!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu känns det värkligen som vår!!! Vi hoppar hopprep typ varje rast, är ute mitt på dagen utan jacka, solen skiner o fåglarna kvittarar. Några stora vårtecen för mig är:

1. Handla nya vårkläder(i år är det mode med färgade jeans)
2. Cyckla!!!
3. Hoppa hopprep
4. Börja andvända Conversen
5. Krokus, Snödroppar mm.

Har en riktigt vårskön dag!!!!

My converse

Vaccination...

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag fick vi tjejer reda på att vi ska vaccinera oss mot livmoderhals cancer. En gång innan påsklovet sedan två månader efter o sen sex månader efter igen, så det är tre sprutor som ska tas...

Har haft samma låt på huvudet hela dagen:
Fönt jaj en körv så höppar jag i älva, fönt jaj en körv så höppar jag i älva, fönt jaj en körv så höppar jag i älva i köppabé(kopparberg)

Hare bäst!!!

Ps. Asbra att Loreen vann mello. Tjao 

Hemma efter Gesunda

Skrivet:    ·  Allmänt
Japp igår kom vi hem från Gesunda efter tre dagars skidåkning. Var där med "kussarna" (är nt våra kusiner men vi är typ som det ändå) o hade det jättebra. Typ. Äldsta killen(15år) är typ astrött o sover nästan hela tiden o när han nt gör det messar han elr så åkte han skidor. Han blev roligare på lördag kvällen. Bara det att de åkte hem på morgonen så att ja spelade liksom ingen roll...

Aja ha det toppen!!!
Här ser ni stugorna vi bodde i samt lite av backen.

GESUNDA!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag (NU) åker jag o min familj till Gesuna(dalarna) för att åka skidor så jag är lite smått stressad. Vi ska vara där med våra kompisar har varit där förra året o vet att det är jättebra!!!

Puss o Kram!!

Grattis alla kvinnor!

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag är det internationella kvinnodagen. Så grattis alla kvinnor o tjejer!!!

Första dagen efter lovet

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har lovet passerat i snabb fart. Gud vad sånt går fort, lov asså. Fast jag kmr att få ännu mer lov den här veckan för på torsdag eftermiddag åker min o en "kompisfamilj" till oss till DALARNA!!!(gesunda) O där ska vi åka skidor!!! Jag har tagigt bilder från sportlovet men jag orkar liksom nt läga upp de.
Idag hoppade vi hopprep på rasten, HOPPREP!! Då får jag vårkännsla så det spritter i kroppen.

Om ni vill ha tips på film kolla på: Dirty Dancing! Den är asbra!!!!

Kramar från mig!

Spark på sjön

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår(torsdag) var jag,malte,märta,mormor o morfar ute på isen med spark. Det var jättehärligt och isen var jättetjock, det var bara vid ett ställe in vid vassen där det var öppet men ingen annanstans.

På kvällen åt vi ärtsoppa m. bröd fast jag åt bara bröd för jag gillar nt ärtsoppa...

Kollade på två filmer på eftermiddagen. "En underbar dag" innan middagen som gick på TV4 Film
Mysig film som handlar om två singelföräldrar som träffas en morgon då bådas barn missat skolutflykten...

Den andra filmen var "Music and lyrics" som vi lånat på bibblan i kungsör. SKIT BRA!!!
Den handlar om Alex som är en gammal popstjärna som får i uppdrag att skriva en låt till Cora Corman men han har aldrig skrivit egna låtar...

Tipsar starkt om dessa filmer.

Hare bäst!

BUS FABRIKEN!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja igår var vi på bus-fabriken i norrköping där morbror m familj bor. Vi var där mellan 12:30 o 17:30 (inkluderad lunch o fika) jag var astrött när vi kom hem till mormor o morfar igen, men jävlar vad kul det är asså. ÅK DIT!!!

Har tagit bilder men har nt med mig överförings sladden så mina bilder lägger jag upp när jag kmr hem. Nu kmr bilder från nätet:
Här ser ni hopptornet/rutchbanan o en massa andra saker...
Överblick av hur det ser ut.

Puss o Kram!

Kamera flopp

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur dum får man vara. Såklart tar jag med mig kameran man får ju nt fota på badhus kom jag på när vi kom fram. Aja det finns ju bilder på webben såhär kmr lite bilder iallaf:
Här ser ni lite av vattenrutchkanan o bubbelpoolen samt när det är utomhus säsong.Hopptornet
Detta är en bild ifrån grottan, det är apstarka strömmar askul att gå i motström tipsar det till er som är där!


Ha en toppen dag!
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design