Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Hemma igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår typ klockan halv sex landade planet i Sverige och det  var ju jättekallt här!!! Igår morse badade jag i havet t.e.x
Det har varit en helt underbar semester och jag har så många bilder och filmer att visa, men jag har ingen överföringssladd här hos mormor och morfar så bilderna kommer tidigast på söndag.
 
Hoppas ni kan hålla er!
Puss o Kram!♥
Här är en bild på poolen som tillhörde deras område av lägenheter och bakom poolen syns Maltas huvudstad Valletta. (De bodde i ett oråde precis mittemot Valletta som hette Sliema)

Sweet little robots

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter på planet...

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter just nu på planet på väg till Malta. Vi var tvugna att typ gå upp klockan fem imorse eller nåt men nu är vi på väg. Vi ska alltså hälsa på våra kompisar som bor där i ett år och bo där i deras typ jättestora lägenhet.
 
Jag vet inte om jag kommer kunna lägga upp något inlägg under tiden vi är där men när vi kommer hem då ska ni få se på bildbomb!!!
Puss o flygplanskram!♥
Är så trött att jag ser helt muppad ut... ^_^
 

Mysterious letter...

Skrivet:    ·  Allmänt
Och var så nervös inför vad som låg i det, men det visade sig bara vara en räkning på medicinerna som jag behövde när jag fick öroninflammation i Turkiet i sommras. :(
 
Nu ska jag gå och packa lite till för om typ två timmar åker vi till Linköping för att vara i närheten av flygplatsen imorron. (Planet går typ halv sju ifrån Skavsta)
Puss o Kram!♥

Höstlov!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
På söndag åker vi till Valletta(Maltas huvudstad) och hälsar på våra kompisar som bor där
Och när vi kommer hem så ska jag och mina småsyskon åka direkt till mormor(som syns här ovan) och morfar och tillbringa resten av lovet där!!!
 

Ja det är en snabb genomgång av vad jag ska göra under höstlovet. Nu blir det X-factor och fredagsmys!!!
(Mamma berättade under middagen att hon känner en tjej som jobbar med X-factor så om de får några biljetter över så kommer jag och Malte att få gå och se riktigt X-factor!!!! Håller tummarna nu!)
Puss o Kram!♥

Torsdag...

Skrivet:    ·  Allmänt
När jag kom hem ifrån skolan idag så kan jag nästan svära på att det snöade och nu typ vräker det ner!!! Shit vilket vinterväder fast jag tycker att det kommer lite tidigt... Hoppas det blir massa snö i vinter oxå så att man kan åka skidor!!!
 
På teatern idag så hade vi "Skräck-tema" så allt vi gjorde var liksom Halloween aktigt det var rätt så kul faktiskt fast min grupps lilla pjäs på slutet var inte så bra... ^_^
Puss o Kram!♥
Tog precis denna bild!!! ^_^
 

Chokladbollar!!!

Skrivet:    ·  Recept
 

At school jao!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu sitter jag i skolan på NO lektionen. Vi som blev klara med NO projektet fick fri tid på datorn så då var det själv klart att jag passade på att blogga lite. Idag har vi inte följt schemat ett dugg utan vi har typ haft NO halva dagen och ett kort pass med SO och Engelska.
Puss o Kram!♥
 

Pluggar...

Skrivet:    ·  Allmänt
Pluggar till SO-provet som vi ska ha tills på fredag samtidigt som jag pluggar engelska glosor och jobbar lite matte.
Vad gör ni efter skolan? :)

Teater med skolan

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag typ direkt efter lunchen åkte vi och såg en teater i Farsta med skolan, den handlade om typ 1600-talet. Den var helt ok fast det är inget jag skulle rekomendera. Pjäsen hette "De inbillade sjuka" tror jag och det var typ ungdommar i 16-21 års åldern som spelade. Den var lite speciell men de hade väldigt många roliga danser...
Puss o Kram!♥
 
Hade inte kameran med mig och jag hittade ingen bild ifrån just den förställning vi var på men här är en bild ifrån någon föreställning därifrån iaf... ^_^

Shoppat med mamma hela dagen...

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var jag och mamma i stan typ hela dagen och när jag kom hem satt jag och nördade Pretty Little Liars (<= det är länkat till säsong två i TV-serien) och sen kom jag inte på att jag inte skrivigt något förens när jag låg i sängen och skulle gå och lägga mig...
Men här kmr i alla fall lite bilder ifrån i lördags och söndags...
Puss o Kram!♥ 
Våra kompisar har bott i U.S.A och när vi började prata lite om Halloween så tog de fram en utklädningsdräkt de hade till sin hund, är han inte världens sötaste Hot Dog? ^_^
Jag och mamma shoppade ett par långa löpartajts och en plånbok...

Gynatt!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har precis kommit hem ifrån våra kompisar nu och jag är rätt så trött.Vad vi gjorde ikväll lägger jag upp imorrnPuss o Gynatt!

Hem till kompisar

Skrivet:    ·  Allmänt
Om typ 40min ska vi åka till våra kompisar Hanna (1år äldre än mig) och Adam (lika gammal som Malte) för att äta middag med de, och Ida och Alvas familj ska dit de med så jag tor att det kommer bli superkul!!
 
Idag har jag inte gjort så mkt mer än varit en snabb sväng på globen för att Märta skulle att köpa en present till sin kompis som ska ha kalas imorgon och så har jag målat naglarna efter mycket om och men... :)
Hoppas ni får en mysig lördag!
Puss o Kram!♥
Mina vackra naglar ^_^
Det var dessa nagellack jag använde...

Black 'n Blue

Skrivet:    ·  Allmänt
Kofta: Saint Tropez   Linne: Gina Tricot   Jeans: JC

Film!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår efter skolan så gick Jossan och Tove hem till mig och kollade på film. Vi såg "Hjälp, det brinner" och "LOL" och båda var jättebra!!!
Sen blev det Taco-mys med familjen och X-factor!
Puss o Kram!♥

Förlåt alla onsdagar!

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter som att jag går på dans och sång på onsdagar som håller på mellan typ halv sju och tjugo i nio så är det tveksamt ifall att jag hinner lägga upp något inlägg då så räkna inte emd inlägg på onsdagar! :(
 
Idag har vi haft engelska-prov och det kändes bra faktiskt och jag tór att jag max hade typ tre fel eller nåt...(oj va jag får äta upp det här om jag blir underkänd)
Imorrn är det frdag igen, shit vad veckorna går fort snart är det väl jullov oxå!
Puss o Kram!♥
Hoppas det kommer mycket snö i vinter!!! ^_^
 

Pretty Little Liars

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Idag i skolan höll jag på att bli jättesur på några tjejer i min klass för att de pratade om TV-serien Pretty Little Liars (PLL) typ hela tiden och då hade jag typ ingen aning om vad det var. Så efter skolan gick Tuva och Tove hem till mig och så satte vi oss och tittade på PLL och nu har jag full förståelse till varför de pratade så mkt om det. Den TV-serien äger, jag skojar inte! Den är riktigt asgrym så alla som har tillgång till en dator gå in på denna sida  och sök på Pretty Little Liars. Men när du gör det var INTE ensam hemma!!! Jag och Tuva(för Tove behövde gå efter typ andra avsnittet, jag och Tuva såg typ fyra) höll på att mosa sönder varnadras händer.
Puss o Kram!♥ 

Studiedag

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag så har vi haft studiedag fast jag vet inte riktigt om jag kan kalla det studiedag för min del. Jag och Tove pluggade i typ två timmar på förmiddagen, sen gick vi en promenad i det fina vädret och när vi kom tillbaks var det lunch. Sen hittade vi liksom inte tillbaka till den där entusiasmen över pluggandet så vi gick till globen istället för Tove ville köpa en julklapp(!) till sin mamma... ^_^
Ja det är vad jag har gjort idag, vad har ni haft för er?
Puss o Kram!♥
Tove plockade en bukett löv ^_^
När vi gick hem ifrån globen så regnade det jättemycket så när vi kom hem var vi både kalla och blöta, då var det riktigt gott med en kopp té och mini havrekakor, och de var värkligen mini!!!! :)

Familjen Addams

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var jag, mamma, pappa, malte och 11 av våra kompisar och tittade på teaterpjäsen Familjen Addams på Östgötateatern i norrköping. Den teatern var den bästa jag någonsin har sett! Den bjöd på mycket skratt men även cool akrobatik och roliga sånger. Jag rekomenderar värkligen den här pjäsen till alla ifrån typ sju-åtta år och uppåt!
Puss o Kram!♥
 
Här kommer det bilder ifrån dagen!
Innan vi åkte in till Norrköping åkte vi ut till våra kusiner för att lämna av Märta där, och precis innan vi var tvunga att åka till restaurangen där vi skulle möta upp alla andra vaknade vår yngsta kusin Elsie. Är hon inte så söt att man dör??? ♥
Restaurangen vi åt på hette Pappa Grappa och där åt jag en pizza som hette "Salamino"
Såhär ser teatern ut!
Här ser ni lite av hur teatern såg ut innuti, ja och så ser ni ganska mycket av mig oxå! ^_^
Såhär ser min morbroro ut som Onkel Fester ^_^

Tre-rätters-middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter lunch idag har jag typ bara pluggat och gjort läxorna, så tråkig var min lördag. Fast ajg var ute och sprang en runda oxå för att få igång hjärnan lite och det var jättehärligt. Ngn mer än jag som älskar att vara ute och springa med musik???
 
Ikväll lagade Malte och mamma 3-rätters oxå och de lagade:
Räkmacka på vitlöksbröd, yummy!!!
Flygande Jacob med ris, det var ganska gott fast jag tyckte att det var lite konstigt med banan i maten...
Och till efterrätt gjorde de en sorts hemmagjord snickers som vi brukar göra vid jul. Så himla god!!!! ^_^
 
Och ni som läste det förra inlägget vet ju att jag även suttit och pysslat med ett godishalsband idag och ni får hålla er ännu lite längre för att få se resultatet men här kommer en liten sneakpeak.
Puss o Kram!♥

Godishalsband

Skrivet:    ·  Allmänt
Typ nu ska jag, Malte och Märta gå och köpa massa godis och inbjudningskort, korten är till Märta och hennes kompis maskeradkalas och godisarna är till ett halsband som jag och Malte ska göra till vår morbror som är skådespelare på Östgötateatern där de just nu spelar teatern Familjen Addams som vi och massor av våra kompisar ska åka till Norrköping och titta på imorgon och då istället för att få blommor när föreställningen är slut så ska han få ett godishalsband. Avis någon???
Bild lägger jag upp när det är klart
Puss o Kram!♥
Mums, där skulle jag kunna stå i flera timmar och välja!!!! ^_^

Pizza på fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag efter skolan så gick jag och sju andra hem till Tuva och typ hängde hemma hos henne, egentligen gjorde vi inget speciellt utan hade bara allmänt kul liksom.
När jag kom hem hade jag lite fredagsmys med familjen innan pappa åkte och köpte hämtpizza (asså seriöst senast jag åt hämtpizza förutom idag då var på skolavslutningen!) och det var riktigt mumsigt. Ibalnd behöver man få i sig lite fettrik mat! :)
Vi köpte Kebabpizza, Bussola och någon Tonfisk-skinka-pizza som inte var så god...
Ikväll blir det X-factor där jag hejar på Awa!
Puss o Kram!♥
En muppad min och en pizza! (Låter lite som en filmtitel faktikt!)^_^
Pizzorna ifrån v. Kebabpizzan, Bussolan och Tonfisk-Skinka-pizzan.

Platsbyte

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag så bytte vi platser i skolan och jag är riktigt nöjd faktiskt jag sitter typ på mitten raden längst till höger bredvid Åsa det enda som är dåligt med den platsen är att det finns massa roliga att prata med runt omkring så att vi kanske måsta byta för att vi pratar för mycket...
Har haft träsljöd idag oxå och just nu håller jag på med en kista, asså en liten typ mer som ett skrin och det är jättekul!
Puss o Kram!♥
 
Såhär glad är jag!!! ^_^

Livmoder-hals-cancer-spruta

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår så tog vi Livmoderhalscancerspruta (LHCS) och det gjorde superont jag höll nästan på att börja gråta, och det har typ inte hänt sen jag var jätteliten. I vissa fall tycker jag t-o-m att det är skönt att ta spruta... Men det här var den sista sprutan så nu behöver jag inte tänka mer på det förens om typ 20år eller något när man ska fylla på vaccinet eller vad det nu är.
Vi hade även matteprov igår och jag hoppas värkligen att det gick bra men det var några som var riktigt svåra!!!!
Puss o Kram!♥

Jag dör... :)

Skrivet:    ·  Allmänt
Asså tjuvlyssnat.se är fan den roligaste sidan ever. Jag sitter och tok skrattar åt vad folk har hört, så himla kul!!!
Titta bara här:

Fel om rätt

Pitcher's, Eskilstuna

Två män ~55 läser lunchmenyn. Man 1: Parmesan… Är det nöt eller fläsk?

Hämnden är en rätt som bäst serveras med kött och sås

Resecentrum, Linköping

Två kvinnor ~30 sitter och diskuterar vardagliga problem i hemmet. Kvinna 1: Min man är en sån kärring, han kan aldrig säga ifrån och han blir aldrig arg. Din gubbe är det ju i alla fall lite tryck i.

Kvinna 2: Ja, han kan bli vansinnigt arg. En gång slog han ett hål i väggen för att LHC förlorade sin hockeymatch.

Kvinna 1: Oj, det va värst… Ja, min man blev arg på mig en gång.

Kvinna 2: Arg? Riktigt arg? Vad gjorde han då?

Kvinna 1: Jag tror att han skalade potatisen lite slarvigare än vanligt bara för att jävlas.

 

Geografi för nybörjare

Restaurang, Östersund

Tjej 1 ~16: Jag har fått en resa till Amsterdam i present.

Tjej 2 ~16: Var ligger det?

Tjej 3 ~16: Typ vid London.

Tjej 4 ~16: Nej det ligger bredvid Köpenhamn.

Tjej 3: Ja, just det, men man måste åka över sjön.

 

Plugg

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag sitter just nu och pluggar på matteprovet och engelska-glosorna. Vi ska ha matteprov på alla kapitel vi haft efter sommarlovet de kanske låter mycket men det är jättelätt, åtminstånde de sidor vi ska plugga i matteboken.
 
Idag har vi haft musik och då så blev vi indelade i två grupper, en grupp som skulle spela in en låt på skolans Ipads via appen GarageBand alla musikfreak som nu sitter och läser min blogg som har en Iphone, Ipad eller Ipod och får ladda ner saker som kostar typ 36kr ta genast fram er appelsak och ladda ner den appen för det är f*n den coolaste app jag någonsin sett. Men nog om det, jag blev med i den andra halvan av klassen som inte ska hålla på med Ipadsen förens efter jul och vi ska spela i band. Vi är två band med trummisar, gitarrister, basister, pianister och sångare. Jag tor att det kommer bli askul!!!
Puss o Kram! ♥
Matteplugg!
 

Enkel äppelyoughurt

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni har säkert någon gång kommit hem ifrån skolan och ställt er framför kylen och suckat när ni tagigt fram samma gamla youghurt eller samma gamla bröd, smör och ost ibland vill man ju äta något annat som mellis. Jag har världens bästa tips om man gillar, youghurt, äpple och havregryn.
Ingredienser:
1 litet äpple
Naturell youghurt
ca 1 dl hvregryn
(kanel och socker)
 
Recept:
Ta fram ett lagom stort glas och häll i ungefär ½dl havregryn.
Ta fram youghurten och häll i så mycket du vill ha, tänkt på att det ska i andra grejer efter youghurten!
Dela äpplet i fyra delar och ta ut kärnhuset (skala om det behövs) och skiva kvartarna i smala skivor som läggs på youghurten ha på lite socker om äpplet är surt. Gör sedan likadant, allstå varva havregryn, youghurt och äpple. Toppa sedan äpplena med kanel och lite, lite socker.
Lycka till!

Vi tjockade oss lite hos Tove..

Skrivet:    ·  Recept
Idag efter skolan så gick jag och Siri hem till Tove och gjorde pannkakor de blev jättegoda men det är någon som har skickat en pannkaksförbannelse över mig och Tove typ för i sommras när vi gjorde pannkakor( och åkte pulka...) så blev typ alla mosade och ganska fula, men goda. Och så blev det den här gången oxå typ så jag Tove och Siri åt lite mosade pannkakor som var jättegoda och till de hade vi typ socker, hemmagjord chokladsås och vaniljsås. Det var kanske inte så nyttigt men gott
Jag testade även att äta pannkakor med ketchup och chips. Det var första-och-sista gången jag åt det, det var bajsäkligt!!!
Puss o Kram!♥
 Höst!!!

Vi är med på tv4 play!

Skrivet:    ·  Allmänt
Som ni säkert sett så träffade jag och mina kompisar Simon Issa ifrån X-factor på globen i fredags och igår precis när vi skulle till våra gäster så ringde Clara N och sa att vi syns i en intervju de har gjorde med Simon Issa. Fatta vad coolt kolla här!
Vi syns riktigt tydligt i början!
 
Såhär ser klippet ut.
Puss o Kram!♥

FÖRLÅT!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Gud vad jag har vrit dålig med bloggandet i helgen och dessutom så var det inlägget jag la upp senast ifrån Ipaden så att bilden jag lade upp syns inte. Men nu kommer att snabb genomdrag överhelgen via bilder för jag orkar inte skriva så mycket... ^_^
Puss o Kram!♥
De vi var hemma hos i Lördags har världens sötaste och gladaste hund Lovis, som tyvärr inte ville vara stilla när jag tog kort...
Igår(söndag) var jag med Frida hela dagen och vi var bland annat i skogen.
Egopic! :)
Och när vi kom hem hade Fridas mamma gjort plättar och pannkakor som var jättegoda!!! Detta är en bild ifrån Fridas tallrik då Frida ansträngde sig för att göra det fint medans jag typ bara smashade ut min sylt och grädde...

Iväg till kompisar

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll helark åka till våra kompisar som bor i Märsta och äta middag med de typ.Mamman i den familjen och min mamma är bästa kompisar och har känt varandra sen de var unga, deras yngsta son Julian och Malte är oxå bästisar, de har en son till också som är typ femton, förut brukade jag och han vara tillsammans när vi träffades men han bor typ ihop med sin mobil så jag är med deras hund istället...
Idag har jag och mamma köpt en ny vinterjacka till mig som är supersnygg, bild på den kommer imorgon!
Puss o Kram!♥
 Bild ifrån idag när jag och mamma var på en långpromenad ^_^

Bombning av bilder ifrån globen

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag efter skolan så bestämde jag, Norma, Siri, Clara N och Clara W oss för att gå till globen dels för att jag behövde köpa en present till mamma och dels för att det är ett grymt bra ställe att bara hänga på liksom så vi gick dit och hade riktigt kul och självklart så var kameran med så här kommer en bildbomb!
Gissa vem vi träffade på Globen... SIMON ISSA ifrån X-factor!!!!!!!!!!!!!
Vi testade MC Flurry Twix, en riktigt höjdare. TESTA! ^_^
Vi var inne på Euro sko typ skitlänge och testade klackskor här syns från v. Min fot, Normas fot, Clara W:s fot och Clara N:s fot. Det var Siri som tog bilden!
Supersnygg och skön sko!!! =>
Leker lite med löven på väg hem... ^_^
                                                                    WE ♥ HAIR
Hjärtarna är gjorda av Siri och på första bilden är det Norma och på andra är det Clara N
 

Kanelbullensdag-På lördag...

Skrivet:    ·  Allmänt
Som ni säkert vet så är det Kanelbullensdag idag och imorse sa mamma att pappa och Märta kunde köpa kanelbullar när de gick hem ifrån dagis, men det gjorde inte pappa för han tyckte att vi kunde ta det som lördagsfika... Fast jag har faktiskt fått en kanelbulle idag då jag och några andra gick till G:a Enskede bageri efter skolan. Så kanelbullensdag med familjen blir inte förens på lördag...
Puss o Kram!♥
Gammal bild ifrån när jag och mamma bakade kanelbullar. Tyvärr hade jag inte lagt upp receptet på det inlägget men ifall ni vill läsa det iaf så hittar ni det här.
 

Vasa museet

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag så hade vi elevens val igen och den här gången så var på Vasa Museet, det var faktiskt rätt så coolt att se att skepp som är typ 400 år gammalt, och så himla stort dessutom. Jag förstår värkligen inte hur de fick upp skeppet ifrån havsbotten!!! Vi såg en film om det och det tog typ nio år från att de hade hittat det tills att allt var uppe ovanför vattenytan och nu håller det typ på att ruttna/vittra söner efter som att det gammla träet inte klarar av syre (men det har ju legat på botten i flera hundra år tänkte jag, men det är så att vatten koncentrerar träet så att det inte ruttnar!) så det är typ fler hundra forskare över hela världen som varje dag jobbar med hur man ska få det att bevaras längre! Efter skolan och lunchen, vi hade inte med oss matsäck utan åt efterråt alltså vid typ halv ett, så följde H med hem till mig vi satt typ mest och spelade sims och så ^_^
Nu ska jag ladda upp inför min dans/sång som börjar om typ en timme.
Puss o Kram!♥
 
Jag, CN och H framför Vasa skeppet. (Det var jätteduktiga L som tog bilden!!! ^_^)
De hade byggt en miniantyr av när Vasa Skeppet skönk....
 
 

¡JEANS!

Skrivet:    ·  Allmänt
Skjorta:H&M Jeans: JC Halsband:JC

Tidningsläsning

Skrivet:    ·  Allmänt
När jag kom hem ifrån H idag, efter att vi sminkat henne som typ en fjortis:), så insåg jag att det låg en helt ny och fin Julia-tidning på byrån i hallen så jag är jätteglad!!! Jag sitter just nu och göra alla olika tester som tidningen inehåller, det är typ en testspecial den här gången, och jag har fått reda på att Niall Horan passar mig bäst i 1D och att jag är Mysiga Maja när det gäller olika hösttyper. Det är en av de grejer jag älskar med hösten, att man kan sitta innne och mysa med en bra bok/tidning. Fast sen är det ju dags för X-factor så då kmr jag nog att lägga ifrån mig tidningen! ^_^
Puss o Kram!♥
 

JAG HATAR SKOLFOTOGRAFEN!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har precis fått hem klassbilden och mina enskilda bilder ifrån skolfotografen och jag är så jävla ful så det finns inte jag toro att jag ska stämma fotografen för jag ser ut som värsta peddot. Den är för ful för att visa på bloggen så jag kommer INTE(!) att lägga upp den här!
Jag har förövrigt bakat scones idag med S, Ty, CW och nästan L hon kom liksom när de var klara och fikade med oss. Det var jättegott o mysigt!!!
Puss o Kram!♥
Såhär blev mina enskilda bilder, så mkt bättre än klassfotot!
Våra scones! De var jättegoda och recept hittar ni här. ^_^
 

Monopol och Höstmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var jag med Malte och hans kompis A hela dagen typ (fast A är liksom min kompis oxå våra familjer reser mkt tillsammans, hon har en storasyster som är ett år äldre än mig) och vi spelade b.la. Monopol(typ 50år sen sist) och så var vi upp på Katolska skolan och körde 15 och bluff. Mamma, Pappa och Märta var i Kungens Kurva och typ handlade lite grejer så de såg vi inte till så mkt men när de väl kom hem så gick jag och Märta till vår skola och lekte lite där, Märta upptäckte hur kul det var att klättra upp för rutchbanan så det roade hon sig med medans jag och pappa stod bredvid och puttade på lite ibland.
Sen när vi kom hem så satte pappa igång att göra potatis-och-purjolöks-soppa! Den var supergod så då fick jag en riktigt myskännsla i kroppen!
Puss o Kram!♥
Världens sötaste lillsyster! <3
Nästan overkligt rött träd uppe vid skolan!!!
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design