Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Work harder

Skrivet:    ·  Allmänt
Lagade typ potatis-och-grönsaksgratäng på hemkunskapen idag, min och Nicoles blev rätt bra faktiskt. Älskar att laga mat jue så det är nog ett recept jag ska testa hemma!
Mamma kom hem med två "Träning & Hälsa" tidningar igår eller vad det nu var och jag läste båda två och blev så sjukt jäkla peppad så jag ska börja med ngt träningsprogram för de som "sprungit under året men inte regelbundet" får se hur det går, vill ju verkligen komma igång med löpningen!
Puss och Kram!♥
 

It's on

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i Tele2 arena nu och väntar på att matchen ska starta igen och andvänder under tiden Wi-Fiet som finns här haha. 
Vad gör ni just nu, kollar ni oxå på matchen?^_^
Puss och Kram!♥
 

What´s on my mind?

Skrivet:    ·  Allmänt
Hämtade Märta hos en kompis nu på eftermiddagen och gick som vanligt förbi ett gäng hus (konstigt när man bor i ett villakavarter!) och vid ett av de många husen stod dessa källarfönster och jag blev in löv helt enkelt så jag tog de. Asså jag snodde de inte utan de var märka med "ta gärna dessa om ni vill ha de", så det var precis vad jag gjorde haha. Kan ni gissa vad jag ska göra med de? Den som först gissar rätt får en present!!!
Ska kanske gå på Hammarby-Sundsvall ikväll på Tele2 arena, vet inte om vi får biljetter än. Men update kring detta kommer sen haha.
Puss och Kram!♥

My bad

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem vid typ tolv igår från kvällis och kände inte att det var läge att blogga då, sorry.
Startade dagen med hotell frukost på Clarion Stockholm, mamma hade frukostkuponger där så vi andvände de. Efter frukosten cyklade vi hem jättesnabbt, Malte skulle på match och jag skulle jobba så jag har precis kommit hem där ifrån da. Är som sagt barnvakt så jag har varit hos de från 9.30-13.30 så är rätt slut i huvudet haha.
Puss och Kram!♥
 Min frulle idag... ^_^
 Märtisen och jag

Doctor doctor

Skrivet:    ·  Allmänt
Var som sagt och "kollade upp mig" hos doktorn idag och fick några salvor utskriva som jag ska smörja in mig med. Så himla jobbigt att vara torr men har varit det alltid lix, som man kan väl säga att jag vant mig...
Gjorde banan-pannkakor när jag kom hem och så pluggade jag lite till. Har provet imorrn men jag orkar verkligen INTE, känns dock som att jag kan det mesta.
Aja ha det bäst!
Puss och Kram!♥
 Så himla gott ju. Receptet hittar ni hääääär. ^_^
 I sjukhus korridoren...

-Thursday-

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska snart kila iväg till skolan, har sovmorgon på torsdagar till 10.30 så det är en rätt soft dag!
Efter skolan ska jag dock iväg till läkarn och kolla på några exem jag har, samt skriva ut en salva mot min sjukt torra hud... Har även nått skumt med tånaglarna (hur då????) så vår husläkare ska kika på det oxå.
Borde nog borsta tänderna nu, har fortfarande inte gjort det. What´s wrong with me?
Puss och Kram!♥
 Hade lite tråkigt på morgonen...
 

Study all day, all night

Skrivet:    ·  Allmänt
Näe inte riktigt men typ...
Kom hem vid halv tre tiden, gjorde mellis och satte mig sedan för att plugga NO, slutade för ca 40min och då hade jag pluggat non-stop (förutom kvällsmaten och min bensträckare till toan...) är så trött att jag knappt orkar skriva. Varför är det så jobbigt att plugga? Och varför kan jag inte bara kunna allt för?
Ska se om det är nåt bra på TV nu, vid halv tio är det New Girl så då sitter jag bänkad!
Puss och Kram!♥
 That classic pluggbild...

Quick post

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska till tjejkvällen nu vet inte om det blur med update när jag kommer hem får se. Det är tacokväll ikväll så jag äter där den här gången oxå... ^_^ 
Puss och Kram!❤️

Bjuder på en assnygg bild från träningen... 

Study buddy

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick hem till mig efter skolan tsm med Louise. Vi gjorde "milkshake-som-typ-var-en-smoothie-egentligen" och tänkte plugga lite NO då vi har värsta provet på fredag och det är sjukt mycket att plugga. Det är typ asmånga sidor man ska läsa på och jag får verkligen inte in nåt haha. Lite flashblack till SO provet men det gick rätt bra (hehe tror jag iaf) så det ska nog gå bra...
Har orienteringsdag imorrn och vi börjar 7.55 medan alla andra klasser börjar typ 10.45. VARFÖR DÅ???
Puss och Kram!♥
 Haha bjuder på en vacker mellis bild... ^_^

The premiere

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier
Var som sagt på Lasse Maja filmen idag. Det var rätt kul och filmen hade några roliga scener, men alla miljöer är ju animerade och jag satt och störde mig lite på det hela tiden. Det märks ju även att filmen är riktad till något yngre barn, det är många efekter och ni vet riktigt töntigt lyckosamma saker som är helt omöjliga i vanliga fall men men, den är definitivt värd att se haha.
Puss och Kram!♥
 På röda mattan haha ^_^
 
Biosnyggos!

Make it a better place

Skrivet:    ·  Allmänt
Mormor och morfar kom upp idag vid lunch, så himla mysigt! Vi åt lunch med de (sjuuuukt god höstkyckling) och fikade samt tog en promenad i det vackra vädret. Ni vet bara sådär ashärligt lix.
Imorrn ska hela familjen på premiären av den dära LasseMaja filmen, ska bli kul att få gå på en premiär har missat det alla de tídigare ggr (hr lyckas man??) men nu äre dax!
Puss och Kram!♥
 Mamma hade hitta ett recept på typ nån "limekaka" som jag bakade, riktigt mumsig!! ^_^
 Jag idag...

Out all night

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog till Globen efter skolan med Tove, Lova, Milena, Emelie och Sofie. Vi testade kläder och gick runt och kollade i ett par timmar, några av tjejerna köpte grejer men jag ska försöka hålla mig tills London...
Efter det gick jag hem, åt, gick på toa och en halvtimme senare gick jag upp till "Kvällis" som är en träffpunkt i området. Träffade massa kompisar där och hade askul! Rätt trött idag but I don´t mind. ^_^
Puss och Kram!♥
 Looooova! ^_^

New face wash

Skrivet:    ·  Allmänt
Har så himla länge letat efter en bra "face cleaning" då min gamla varit slut ett tag och idag när jag och Hedda var i Globen så hittade jag en superbra som hon andvänt tidigare och tyckt om. Himla glad just nu, hoppas verkligen att den funkar som jag vill haha.
Har lite fånig träningsverk i kroppen efter springrundan igår och träningen i tisdags så jag får försöka röra på mig lite gran så den försvinner tills skolan imorrn...
Puss och Kram!♥
 Jag och Hedda körde på nyttig lunch idag... ^_^
 Nya "face washen", haha vacker engelska man fick till där!
 

Really??

Skrivet:    ·  Musik
Är han på riktigt eller? Skrattar ihjäl mig, läs texten till låten så förstår ni haha. ^_^

Free days

Skrivet:    ·  Allmänt
Är ledig idag och imorrn då skolan smäller in alla elevers utvecklingsamtal dessa dagar, hade mitt imorse så jag har bara ledighet framför mig haha. Fast egentligen så har jag inte bara ledighet, jag ska vara barnvakt hos våra grannar vid kl.15 och om det funkar bra så kommer jag vara den familjens "oficiella barnvakt", ne det kan man ju inte säga. Vad heter det haha??
Puss och Kram!♥
Bjuder på av gammal bild ^_^

Training when it´s raining

Skrivet:    ·  Allmänt
Har precis kommit hem från träningen och känner att träningsvärken kommer styra min kropp imorrn, men men jag vet ju iaf att det är för en bra sak haha.
Ska kanske äta en macka eller så snart men ska iväg till tjejkvällen i skolan sen, så himla kul. Idag är det våfflor och spel så jag kommer nog äta där...^_^
Puss och Kram!♥
 Nämen fy vad ful hahhaha ^_^

It´s cold outside

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter inomhus och kollar på det stora trädet som precis börjat få röda löv, samtidigt som regnet strilar ner från himlen och hela naturen bara skriker höst. Så himla mysigt, känner mig redo för det nu. Är sugen på att få börja andvända alla stickade tröjor och mössor och allt sånt haha.Nu ska jag tokplugga till SO provet imorrn, får inte in högtiderna i hjärnan. PANIC!!!
Puss och Kram!♥
 

Friendos again

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Frida som sagt idag så åkte vi in till Gallerian och hängde. Så himla mysigt, gick runt i alla affärer och kollade, testade och satte ihop outfits såklart. ^_^
Råkade hamna på Youghurt Shoppen oxå så vi mumsade på det innan vi kikade vidare, var jättenära att köpa ett halsband på Glitter man det blev inte så, Frida köpte inte heller nåt utan det var bara en fönstershopping sväng haha.
Är helt slut i huvudet och måste verkligen plugga engelska + SO nu. Så sjukt opeppad!!!!
Puss och Kram!♥
 Testade sjukt snygga kläder på H&M, eller...?
 Mummmmmms i Gallerian! ^_^

Amazing days!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade grymmaste sleepovern med Lova, Norma och Tove från fredag till lördag. Vi kollade på "Fredagen den 13" och åt massa chips och choklad. Sommande vi halv 4 typ och vaknade fem timmar senare så jag var helt slut dagen efter, trots det hängde jag hela dagen med Norma och Lova och vi hade så mkt engergi trots det vet jag knappt vad vi gjorde haha.
 
Nu har jag precis duschat och ska nog möta upp Frida nu pratade om Globen eller Gallerian, får se vart vi hamnar.
Puss och Kram!♥
 Stod ett tag vi chipshyllan... ^_^
 Hoppade studsmatta på morgonen!

Like we own the world

Skrivet:    ·  Allmänt
Var kvar på skolan i typ tre timmar efter att vi slutat och bara hängde på skolgården. ill en början var vi asmånga och satt och pratade och "dansade" osv. Men efter några timmar började allt fler gå hem och efter ett tag var det bara jag, Lova, Clara N, Tove och Lovisa kvar och vi hade askul. Var typ döhypade och cyklade runt på skogården och sjöng haha...
Ikväll kommer det hit lite kömpisar så ska vi ha skräckfilms-marathon, det är ju trots allt fredagen den 13, och sova över. Mys!!
Puss och Kram!♥
 

I put you high up in the sky

Skrivet:    ·  Allmänt
Kofta: Hollister       T-shirt: Gina Tricot       Kjol: Devided by H&M

No lession and a parrot

Skrivet:    ·  Allmänt
Väldigt konstig dag idag, först blev SO:n inställd så vi fick 2h hål. Under den tiden gick jag, Lova, Clara N, Tove och Lovisa hem till mig och gjorde lunch, det var jättegott och kul. Efter det hade vi en lektion innan skolan slutade och efter det gick jag + några andra tjejer typ och pratade och då träffade vi en subbe som var på "promenad" med sin papegoja. Hahah den var jätterolig och både jag, Norma och Tove fick ha den på våran axel.
Nu ska jag äta pannkakor och plugga.
Puss och Kram!♥
 Vi lagade pasta med köttbullar... ^_^
 Clara och Tove ♥

Cause I am a champion

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter skolan gick jag hem direkt och bytte om innan jag gick över till Frida och sen åkte vi tsm in till Skanstull. Jag vet inte om ni missat det men jag och Frida ska gå på ett styrkepass en gång i veckan, idag var alltså första gg och det var så sjukt kul. Mina armar är helt slutkörda!!!
Längtar redan tills nästa vecka, så himla peppad nu asså.
Puss och Kram!♥
 Min snygga träningskompis! ^_^
 Gjorde mellis hos Frida efter träningen...

The video

Skrivet:    ·  Allmänt, Videoinlägg
Fick labba idag på NO:n, asså vi fick kolla på encelliga urdjur samt växtceller. Det var faktiskt riktigt kul och alla blev typ fett engagerade haha.
Efter skolan gick jag hem och pluggade lite smått till SO provet vi har om några veckor eller så men det blev inte så mycket dock. Var lixom inte peppad nog, så det blev ett avsnitt av Glee ist...
Sitter och kollar på idol nu och ska fortsätta med det oxå, imorrn börjar min coh Fridas träning så det ska bli kul!
Puss och Kram!♥

 

A lot of energy

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en grym kväll igår, vill tacka alla som var med!!!!!!
 
Startade dagen astidigt (hade varit uppe till halv tolv kvällen innan), pappa väckte mig kl. 9 för då var det dags för mig att åka iväg med Märta till hennes gympa. Är ledare där och idag fick jag t.o.m en egen ledartröja så jag var lite stolt hela "träningen" haha. Hände inte så mkt under dagen, var mest med Märtis och gick till en park och så men kl. 17 åkte jag iväg till Nytorpskolan där det var Enskedespel möte. Det är ju dags för det nu i vår, ska bli så sjuuuuuukt kul! Är fett peppad på det!
Puss och Kram!♥
 Selfieeee... ^_^
 Fina Märta, sötaste syrran nånsin!
 

Old but Gold!

Skrivet:    ·  Allmänt
Var på G:a E marknaden idag, den hålls varje höst samt en gång vid jul. Så himla mysig, verkligen en såndär tradition man inte kan vara utan haha. Var värsta fynd-dagen för mig idag dessutom, kom därifrån med en ny asnygg väska, ett par slitna jeans(som jag längtat) samt en oanvänd bh, allt det där för 70:- .
Jag är riktigt nöjd med dagen kort och gott och nu står dessutom mamma och brorsan och lagar 3-rätters middag...
Puss och Kram!♥
 Märtis och jag fikar i solen... ^_^
Pusslade ihop ett litet collage från idag
 

Pasta lovers

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog hem till Clara W efter skolan tsm med Siri och Lovisa. Vi kokade pasta och åt det med lite smör på (asgott!) till mellis haha. Gick upp till Claras rum sen och pratade ett tag samtidigt som vi fixade Lovisas design. Den blev himla snygg tycker jag, håller faktiskt oxå på med en ny design (har egentligen bara börjat fundera över en ny) nu infö hösten me det kommer dröja(!!!) innan den kommer upp dock...
Puss och Kram!♥
 Siri, Clara och Lovisa äter pasta... ^_^

Kommentera!!!♡

Skrivet:    ·  Videoinlägg

 

Lovisa & Louise

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter skolfotograferingen idag ("sista lektionen") gick jag, Lovisa och Louise hem till mig. Vi åt mellis och satt och pratade ett bra tag innan Lovisa var tvungen att gå. Då bestämde jag och Louise oss för att spela Wii, först var det Just Dance och sen Mario Kart. Jag har spelat Just Dance så sjukt många ggr så jag är "rätt så bra" på det men Mario Kart är ju assvårt!!! Jag och Louise teamade fast vi kom typ sist hela tiden haha.
Puss och Kram!♥
  Louise smygfotade mig när jag spelade, fast jag såg henne... ^_^

Late start

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej börjar 10.30 på torsdagar så jag sitter hemma, lyssnar på byggjobbarnas hammranden och checkar instagram. Sovmorgon är najs men när man inser att man fortfarande har 1/2 timme till godo och typ redan gjort allt så längtar man lite efter att få komma iväg till skolan, och idag har vi dessutom skolfoto så det ska bli lite kul....
Puss och Kram!❤
Bjuder på en gammal sommarbild... 
 
 

New in...

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte fota kläderna igår men när jag skulle ta bildrna så blev allt bara gult och ljuset var jätteknepigt så därför kommer bilderna upp nu:
En stickad tröja och en dösnygg svart kjol ^_^
 

Tröjan i bättre bild, så sjukt skön tröja!!!!

Hours after school ends

Skrivet:    ·  Allmänt
Stannade kvar på skolgården aslänge tsm med Siri, Melena, Erik, Tyra, Clara W och Tilde, var där i typ 2-3 timmar efter skolan slutat haha. Vet inte riktigt vad vi gjorde, satt mest och pratade medans tiden bara "rann iväg".
Nu står pappa och lagar indisk supergod gryta så det luktar asgott och jag är döhungrig, har inte ätit mellis så det ska bli gött med mat nu. Ska även försöka springa ikväll, mamma har tydligen anmält mig till ett 5km lopp om bara nån vecka!!!!
Puss och Kram!♥
 
 

My thoughts refuses to show in words

Skrivet:    ·  Allmänt
Vanlig dag i skolan idag, lämnade in matteläxan vi fick för ett tag sen och fick typ två nya läxor som jag borde kolla på/göra nu men det kan jag nog göra sen...
Gick till en pizzeria nära skolan efter att vi slutat med 8 andra tjejer och fick varsin klubba, hängde typ utanför sen aslänge och bara pratade. Kul att ha fått lite kompisar i andra klasser nu och även nya i min klass såklart haha.
Bilder på kläderna jag köpte kommer upp snart!
Puss och Kram!♥
 Några av tjejerna på väg hem... ^_^

Streetdance and shopping

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter skolan, och första hemkunskapslektionen för terminen, mötte jag upp mamma och så cyklade vi upp till Globen och shoppade lite på H&M (Varför var jag där idag igen? Nån dam som jobbade på H&M igår sa att det var typ 20% idag för alla clubmedlemmar haha...) Så vi handlade lite smågrejer till både mig och Malte och Märta. Blev sjukt nöjd med mina grejor, kommentera om ni vill ha bild.
 
Var alltså på streetdance sen då men det var bara jag och en annan tjej där så vi körde ett kort pass, får alltså hitta en streetdance kurs nån annanstans för det var askul!
Puss och Kram!♥
 

Time to dance again

Skrivet:    ·  Allmänt
Var på "Dans huset" idag för de hade öppet hus. Dock kom jag och mamma dit rätt sent så vi hann inte se så mkt men imorrn ska jag testa Streetdance där och om det är nåt för mig så är det en kurs jag ska köra på i höst, nån som vill hänga på? ^_^
Efter att vi varit där och kollat på en föreställning och några danspass åkte vi upp till Globen och underklädes-shoppade till mig, ska dock upp dit imorrn oxå med mamma och små shoppa lite...
Puss och Kram!♥
 En av grupperna på föreställningen... ^_^
 Jeansjacka: Divided by HM   T-shirt: Hollister    Jeans: Crocker
 
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design