Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Plockat svamp

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte hur längesen det var jag var i skogen i annat syfta än att springa/gå men när man är på landet har man inte så mycket annat att göra. Så idag drog jag, mamma, Märta Erland, mormor och Malte ut i skogen med gummistövlar och svampkorgar för att se om vi kunde hitta några trattisar. Men vi hade otur, nån hade redan varit där och plockat upp alla så vi fick lite mer än en halv korg..... Men men var kul att göra det iaf :)
Nu på kvällen kom resten av gänget hit, dvs pappa, Jeppe, Sofie och Elsie. Så nu är vi 11 pers precis så som det ska vara. Elsie och Malte springer runt och skrattar, Märta och Erland ligger i en hög på köksgolvet tsm med Jeppe och det är bara allmänt mycket hela tiden. Älskar att vara många, och älskar när hela familjen samlas!
Puss och Kram!
Erland, Mamma och Märtisen
Trattisaaaar!
 Testade att fota en röksvamp haha
 Fina mormor ^_^

Halloween inspo

Skrivet:    ·  , Inspo
            
 

Mormor och morfar

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte till mormor och morfar idag då, mamma, Malte och jag. Fastnade i en del bilköer på vägen dit men tog oss fram till lunch som mormor fixat. Var himla kul att träffa lillkusinen igen och även Märta som jag varit ifrån i typ 4 dagar, konstigt det där hur snabbt man märker att något är fel när man saknar ett syskon, blir så mycket tommare i huset då.
Efter lunchen sprang jag ut i hagen bakom mormor och morfars hus och knäppte lite bilder iaf. Hann inte bli jättemånga, var lite stressad, men oj oj vilket fint ljus det är där bakom asså. mitt absoluta favoritställe att fotografera på för ljuset gör allt så enkelt, det enda man själv behöver göra är att ställa sig i en bra position :) Räfsade lite löv efter det i alla fall och jag fick testa på att gå runt med en lövblås, kände mig bra då. Lövblåsen och jag passade fint ihop, haha lät som en boktitel "Lövblåsen och jag".
Puss och Kram!
Asså ser ni ljuset??
Kände att den här bilden var lite poetiskt men men
 Nu ser bildne ut som "hej kom och hjälp mig" men orkade inte redigera...
 
 
 

Kvällsmys i Gamla Stan

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte in till mammas jobb vid klockan fem typ tsm med pappa och överraskade henne. Hon fyller år imorrn och vi åker till mormor och morfar då, men pappa är kvar och jobbar så vi tog det ikväll istället. Började med att gå på nån spökvandring i gamla stan som tyvärr inte var sådär jättebra. De två som höll i det var lite pajiga men det var helt okej och bara gå runt i gamla stan är ju hur mysigt som helst.
Efter det gick vi till Mariaberget och åt på nån Libanesisk restaurang pappa hittat via google typ och det var så gott. Dog matdöden flera gånger och åt alldeles för mycket haha. Vi beställde någon "meny" där man fick in sexton små rätter, först kalla osen varma. Var överförväntan gott och skulle gärna äta där igen, ett stort tips!
Puss och Kram!♥
 

Pumpor

Skrivet:    ·  Allmänt
Ber om ursäkt för att bilderna är jätteskeva. Jobbade i typ en timme med att få bilden att bli något annat än ett stort oranget smet. Har inte riktigt lärt mig det där med mörker fotgraferning på kameran ännu...
 
 

Vapiano

Skrivet:    ·  Allmänt
Åt godaste lunchen på länge idag på Vapiano då jag och Malte åkte in till mamma i förmiddags för att äta lunch med henne. Redan vid slussen fick vi varsin bulle som pressbyrån stod och delade ut så var rätt mätta båda två när vi knallade in på henens jobb. Men när mamma gav Vapiano som förslag på lunch kände jag att bullen inte hade någon som helst betydelse längre. Blev första gången för mig att äta där och jag skulle lätt kunna komma tillbaka och äta middag där oxå. Sjukt fin restaurang och dödligt god mat, punkt.
Efter lunchen tog jag och Malte en promenad innan vi hoppade på tunnelbanan, vilket var så skönt! Väl hemma gjorde jag inte så mycket, satt ett tag och funderade över hur man skar halloweenpumpor (mamma tyckte det vore mysigt så vi köpte två små inne i stan) Sen kom min bror hem efter att ha varit på IP och säger att det är JÄTTElätt. Så han fick visa mig och måste säga att jag blev rätt stolt över mig själv i slutändan. Naturbegåvning på att skära halloweenpumpor, feel free to be jealous över min talang :)
Puss och Kram!♥
 
Tänker alltid när jag äter italienskt att jag ska testa något nytt, slutar alltid med carbonara...
 
Jag och mamma haha

Update

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet att updaten inte varit på topp ett tag nu men nu när jag varit sjuk är det svårt att hitta något kul att skriva om men idag mår jag mycket bättre så förhoppningsvis kommer mina inlägg framöver vara något roligare att läsa. Idag bl.a. ska jag och Malte in till stan och luncha med mamma vilket ska bli jättemysigt. Brukar ofta göra så när vi har lov osv. himla mysigt :)
Nu sitter jag och Malte och kollar på en film, ja blev en till idag. Finns inte mycket mer att göra när man är hemma oså haha. Blev "The Giver" idag och den är riktigt jävla bra! Är mitt inne i den nu så det är därför jag är lite frånvarande just nu. Måste ner och duscha snart oxå så får bli ett avslut på inlägget nu.
Puss och Kram!♥
Blev en asgammal bild från i vintras typ, sorry...

Lemonade Mouth

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Jag vet inte hur det är med er men ofta när jag är sjuk slutar det med att jag ligger i soffan och kollar på filmer jag sett 1000 ggr eller så ser jag en disney film. Igår blev det en gammal film, idag blev det Disney. Typ 2012 eller nåt var jag helt obsessed av Bridgit Mendler. Jag lyssnade på alla hennes låtar och kollade på Lycka Till Charlie på tv osv samt nördare alla låtar hon hade på yt. Några av de var från Lemonade Mouth, men jag hade ingen aning om vad det var då.
Så idag sökte jag upop den och kollade på den. Självklart är det en typisk disney film, alla blir vänner lite för snabbt, folket sjunger sjukt bra, kärleken övervinner allt osv osv. Men på nåt vis så tyckte jag om den, musiken blev som en flashback och några av låtarna är faktiskt bra på riktigt. Så vill ni se en mysig, feel-good, tönt film se den här!
 

Sjuk och depp

Skrivet:    ·  Allmänt
Nej var inte överlycklig när jag vaknade imorse och insåg att jag blivit ordentligt förkyld. Så förkyld att det kändes som nån satt och slog på alla delar av mitt huvud, att min hals skulle trilla av och att kroppen bara säger nej. Så efter att jag skjutsat Tove till t-banan åkte jag hem och lade mig. Kollade på intervjun med PLL castet som kom upp i tisdags och sen låg jag och sov i typ två timmar i soffan.
När jag vaknade lämnade jag dock soffan en snabbis för att göra lunch men återvände snart igen och grottade ner mig i Love Actually. Och efter den saknar jag julen, saknar en pojkvän, vill bli frisk, tycker att nån gärna får ge mig choklad, eller mango och tycker att min huvudvärk borde släppa snart. Tänkte testa att sova lite till, möjligt vis trycka i mig en ipren, och jobbat bort förkylningen nu. Vill inte vara sjukt på lovet, så ska det inte va! 
Puss och Kram!♥
Min superfancy lunch bestod av en äggmacka och ett äpple, master chef!
 

Bästa filmen nånsin!
 

Sommarminne

Skrivet:    ·  Allmänt
Hela resan till Malmö med Frida var sjukt rolig. Bilden är från när vi var och kollade på sommarlovsmogon, men eftermiddagen den dan åkte vi iväg till Skanör och Falsterbo och badade på sjukt fina stränder och satt och fikade vid nåt litet strandhus. Var verkligen sjukt gulligt där! Dagen efter drog vi iväg till Ven och cyklade runt och kvällarna var så roliga. Vi var typ sjukt hypade hela tiden haha, väldigt bra vecka!

Jobb på Åhléns igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har spenderat dagen på Åhléns nu igen. Förra gången var det ju invigningen av deras barnavdelning och nu hade de bara nån "barndag" i allmänhet. Var sjukt kul att dra på sig dräkterna igen och köra hela dagen. Man blir så glad själv av att se alla barn och vuxna le osv för att de ser oss. Då vet men verkligen att det man gör är bra. Dessutom var det ju inte alls lika varmt idag som förra gången och nu blåste det lite ibland samt små regnade, och det var det ultimata väderet för oss. Man slapp bli överhettad.
Det var inte riktigt samma gäng den här gången. Tre av de ja hade med mig var borta och varken Thea,  Lea eller killarna kunde. Så jag drog med mig Elin och Becka och Klara som oxå var med förra gången hade med sig fyra nya. Han dock inte prata med de jättemycket :/ Nu sitter ja och väntar på Tove, hon ska sova här ikväll så jag tänkte övertala henne att se "The Mortal Instruments" med mig...
Puss och Kram!♥
 
Nån bild från dagen :)
Hela gänget haha ^_^

Glee favvisar

Skrivet:    ·  Musik
Vet att det var ett musikinlägg typ igår men har jättelänge tänkt lägga upp mina favoriter från glee. Ofta när jag bloggar så sitter jag och lyssnar på massa olika låter från glee och nu har jag tvingat mig själv att välja ut de fem bästa, det är sjuuukt svårt kan jag berätta för er. So feel free to leave a comment på vad ni tycker :)
 
Jake Puckerman är typ det bästa som har hänt Glee, älskar honom! Sjunger bra, dansar läskigt bra och är sjukt snygg. Kan det bli bättre?
 
Kvalitén är sämst på den här videon men låten är sjukt bra och  den duon mellan de är helt amazing :)
 
Deras mash-up är ju sjukt bra, just denna är med bara tjejerna :)
 
"Valerie" är den absolut bästa låt de nånsin gjort på Glee och älskar när de gjorde den i "100th" episode som videon visar. Totally perfect!
 
Mercedes "egna" låt är ju perfektion typ, LÖV IT!

Höstlov nu!

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick ju höstlov idag och på fredagar har vi bara en lektion efter lunchen men den läraren skulle iväg på en kurs så vi fick håltimme då, alltså fick vi sluta vid lunch. Jag, Tove, Jossan och Tilda O drog då upp till Globen och åt lunch på donken där. Var tydligen en "tradition" de alltid gör när vi får lov och den här gången fick även jag joina. Vi hann dock bara äta innan Tilda och Jossan behövde gå men jag och Tove stannade kvar längre och det var så kul! Vi var typ i alla affärer, men längst var vi inne på eurosko för Tove skulle testa Air Max.
Till en början orkade jag inte ta av mig skorna men när jag väl gjorde det testade jag typ alla skor jag såg. Och det var allt ifrån ugg's till sjukt högklackade guldglittrande skor. Hade så kul verkligen. När vi skulle hem iaf bestämde vi oss för att gå i regnet och på vägen gick vi förbi "tolv" så jag drog in Tove där, och dagen till ära firade de 1 år så kring fotoautomaten var det jättefancy. Självklart var vi tvungna och stanna och vi tog så grovt fula bilder. Ja dog av garv och de som jobbad där stod typ och skratta åt mig... Kort fattat sjukt bra start på lovet!
Puss och Kram!♥
Maten... ^_^
 
Några av bilderna haha

Mortal Instruments

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier
Första gången jag såg den här skrattade jag så jag grät. Kan bara tillägga att det var på kvällen och jag var grovt trött. Om ni inte sett filmen vet jag inte om den här videon kommer säga er så mycket, men har ni sett den kommer ni älska den. Jag har sett den här videon typ fem gånger sen i söndags och det är alldeles för mycket haha. Det är typ "funny moments" från filmen :)

Helt slut

Skrivet:    ·  Allmänt
Nästan direkt efter skolan gick jag tillsammans med barnen jag är barnvakt åts mamma och hämtade Lily (ett av barnen jag "vaktar") och 13 av hennes kompisar då hon skulle ha pyjamasparty. Så eftermiddagen spenderades åt att hålla koll på en massa sex-åriga tjejer, fixa lekar, hjälpa till med mat osv. Alla de var verkligen så söta och jag hade roligare än jag trott i början, så blev en rätt lyckad dag ändå.
Efter 2 ½ timmar var klaset var slut iaf och då drog jag iväg till teatern istället och har varit där nu i 1½ timme. Så jag tror nog ni förstår hur trött jag är. Sitter och somnar till nästan nu när jag skriver det här haha. Märker verkligen att fokusen försvinner när jag blir trött. Sitter och lyssnar på Glee låtar nu och jag kan verkligen inte göra två saker samtidigt. Tror jag har suttit och skrivit det här i typ 40-50 minuter nu haha, så läs nogrannt asså. Nedå vet inte ens om det står nåt vettigt här...
Puss och Kram!♥
 Ena raketen hade slocknat men men...

Sommarminne

Skrivet:    ·  Allmänt
Rätt udda bild jag vet, men det här var en av de roligaste dagarna i mitt liv typ. Spenderade hela dagen på stranden i Burgsvik, Gotland, med Tove och på eftermiddagen kom han. Snyggaste killen någonsin!!! Skrattade så jag grät under dagen, kollad epå några som körde Zumba, kollade på 22 Jump Street på kvällen i en liten biograf och hade en rätt udda konversation med några på bion. Grymt bra dag helt enkelt.

Globen

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick upp till Globen en sväng idag med Tove och Jossan. Har inte varit i Globen på rätt länge, kommer ihåg i fyran femman typ när vi var där varje fredag typ och bara satt där. Ofta inne på skoaffären där eller bland provrummen på H&M. Vi blev utkörda så många gånger typ för att de tyckte att vi skulle sitta någon annanstans eller rent av för att de stängde. Fast på skoaffären fick vi alltid vara, då gick vi runt och testade högklackade skor och tog massa töntiga bilder typ, så mycket minnen :)
Andledningen till att vi gick till Globen iaf var för att Tove behövde aktivera sin bank app typ men hon hade glömt legitimation så vi gick runt i affärer mest typ, classic. Nu tänkte jag kolla på Modern Family iaf. Satt och försökte få swefilmer att funka på iPaden i typ en timme men den vägrade, så får bli på datan istället. Nej vi har inte Netflix eller Viaplay så har lixom inget annat val, tufft liv asså haha.
Puss och Kram!♥
 Blev en bild från London...

Favvo musiken just nu

Skrivet:    ·  Musik
Har lyssnat sönder de här låtarna lite smått nu men I still love them så tänkte att ni kunde få se de ändå. Vilken är er favorit? Eller är min musiksmak total fel för er haha.
 
Burre spelade den här i lördags för mig och jag blev total kär! John Mayer är bäst ju.
 
 Skönaste låten på länge, grov egoboost!
 
 Ella Hendersons nya album är to die for!
 
 Asmycket pepp från den här låten. Står typ och sjunger med till den här låten så fort ja hör den :)

"Återträff"

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog hem och pluggade franska efter skolan då vi har prov imorrn. Ska skriva ett vykort från Paris typ samt ha några hörövningar oså, så jag gick hem och tränade på att skriva vykort typ. Så svårt att träna typ för jag vet ju inte själv om jag skriver rätt eller inte. Aja fick lite gjort iaf osen satt jag mest och försökte plugga in olika fraser som kan vara bra att kunna i vykorts sammanhang. Fattar ni haha?
Efter ett tags puggande ringde Burre iaf så jag drog till honom där även Adam var. Han jag träffade när det var gatufest i augusti typ, vet inte om ni minns (inlägget är här). Va hur som helst sjukt kul att träffa honom igen och jag skrattade jättemycket hela kvällen. Båda de är verkligen helt amazing personer som man bara blir glad av ni vet. Hade en riktigt bra kväll och nu blir det lite mer franska plugg tätt följt av gårdagens The Night Shift avsnitt som ja missa...
Puss och Kram!♥
Skevaste bilden nånsin men men ^_^
 

Pluggtips 4

Skrivet:    ·  Allmänt
Skriv lappar med viktiga ord, händelser eller bara saker du borde veta och dra upp de en för en. Berätta det du kan muntligt eller skriv ner svaret. Jättebra sätt att komma ihåg och lära sig och det mest effektiva sättet enligt mig.

Fyra dagar kvar

Skrivet:    ·  Allmänt
Men hur blev det lov så snabbt? Fyra små dagar kvar till vi får höstlov och det känns som att vi nyss började åttan, känns fortfarande som att vi går i sjuan typ haha så förvirrad. Har inga större planer på lovet, ska vara djur vid Åhléns på lördag, ska troligtvis köra laserdome med kvällis på onsdag och sen på torsdagen drar jag och mamma till Torpa där Märta, Erland och Elsie kommer vara hela veckan. Så blir mys men inget stort.
Klarade nog SO provet hyfsat idag vill jag tro. Sista frågan på provet var så svår, och för att ha hittat svaret den skulle man ha läst igenom alla angivna sidor nogrant för det stod inte direkt något svar. Det var typ en "läs mellan raderna" fråga, men vi hade lite för mycket grejer att plugga in för att klara av nåt sånt, men men. Eftermiddagen spenderade jag kort med Tove och Jossan men gick hem rätt snart för att hinna fixa några grejer innan jag drar iväg på dansen om typ 40min..
Puss och Kram!♥
 Hade på mig nya tröjan idag och jag äääälskar den!

Sommarminne

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte nån gång då och då lägga upp en bild från i sommar som betyder mycket för mig så ni får en bättre inblick i min sommar. Men oxå för att jag kan få hålla kvar vid några sommarminnen själv, så man kan inbilla sig att värmen kommer tillbaka lixom :)
Den här bilden tog vi typ första dagen vi var i Sälen, hade sjukt kul den dagen och gick så att fötterna värkte :)
 

Ny design

Skrivet:    ·  Allmänt
Hösten är snart slut jag vet, men kände att sommardesignen inte kunde vara kvar längre så blev ett byte. Som vanligt blir jag jätteglad om ni skriver en kommentar om vad ni tycker eller om något blivit fel :)
Puss och Kram!♥
 
 

Nördplugg

Skrivet:    ·  Allmänt
Har största SO-provet imorrn på EU, Riksdagen & Regeringen och Kommuner & Landsting. Våran lärare sa till och med själv att man var tvungen att plugga ihjäl sig för att få A på det här provet så förhoppningarna ligger på noll men får försöka så gott det går. Vilket betyder att jag har ängat hela dagen åt att plugga, imorse gick dock 1-2h åt att skriva lappar med olika frågor som jag förhört mig själv på under dagen sen. Märks att jag kan mer nu men känns fortfarande som att hälften saknas :((
Träffade Tove och Jossan nu på kvällen och då tog vi en lång promenad tillsammans. Vi tänkte att det bara skulle bli något kort men slutade med att vi var ute i en timme. Man pratar så bra när man går så blev verkligen deep grejer men det var så härligt. Är nästan lite taggad på att plugga nu haha.
Puss och Kram!♥
Plugg plugg plugg

Goodiebag & New In

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Tänkte visa bilder på det jag köpte igår och vad Goodiebagen innehöll. Blev så kär i den och ville knappt lägga ifrån mig den. Har alltid lyckats missa alla goodiebags på blopisar osv så blev verkligen så glad. Hittade dessutom två tröjor som var sjukt fina och ett par speciella hårsnoddar jag har letat efter jättelänge så är riktigt nöjd :)
 

Bloppis

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en riktigt bra dag idag kan jag glatt säga. Ställde alarm imorse för att ja skulle träffa Tove o Jossan klockan 10 vid t-banan då vi skulle in till en bloppis. Båda de två kom i tid för första gången typ osen drog vi in till TC där bloppisen va. De 100 första som kom fick goodiebags och vi satsade stenhårt på de och kom till bloppisen som nr. 50 typ så va asglada. Efter ungefär 1-2h öppnade de dörrarna och började släppa in. Vi fick goodiebags och ja köpte tre sjuuuukt bra saker!! (Bilder kmr imorrn)
Va med Tove och Jossan efter det oxå. Drog till mig först och testade kläder och pratade osv men sen fick vi gäster typ så drog till Jossan ist. Träffade Burre och hans brorsa när vi kom till Jossan så spelade fotboll med de i typ 2h. Va sjukt kul! Sen behövde Tove dra och ja va hemma och åt, men mötte upp Burre och Jossan igen sen så har varit m de hela kvällen. Sjukt bra dag helt enkelt.
Puss och Kram!♥
 Kön framför oss
Bilderna på sidorna är inne på bloppisen, den i mitten är jag och Chloe
Tove, Daniel Paris och jag ^_^
 Ellinor Bjurström och jag, blev så hype när ja träffa henne haha

Höstdesign på väg...

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Det började så dåligt

Skrivet:    ·  Allmänt
Var inte jättepeppad på livet när jag klev upp imorse trotts att det var fredag. Jag ställde min klocka på en halvtimme senare än vad jag brukar men jag kunde verkligen inte komma upp. Tog mig till skolan iaf, kom på att jag glömt gympaskor (skulle ha konditionsgrej så behövde de) hinner precis in i klassrummet innan lektionen började plus att jag får grövsta mensvärken och kan knappt sitta ner. Mm kändes bra då verkligen.
Dock visade sig att vi inte hade gympa så jag Tilda O, Erik, Oliver och Wille drog hit och åt nudlar. Hade sjukt kul, så då blev dagen lite lättare. Efter skolan sen kollade jag, Tove och Jossan på "Dear John" och när den var slut gick vi typ ut och gick. Stannade på typ tre olika ställen och pratade, va jättemysigt. Kom tillbax till mig sen och åt mat och sen har kvällen spenderats åt olika yoga övningar typ haha.
Puss och Kram!♥
 Så söt film ju, det här var andra gången jag såg den. Grät sjukt mkt första gången asså ^_^
 Super fina right?

Tankar

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
Ni vet hur lätt man kan inbilla sig saker. Hur lätt hjärnan vänder små signaler till stora tsunamis av känslor, känslor som bara gör saker mer snurriga och svåra. Jag pratar om känslor för någon annan, men jag vet inte vilka känslor det är och om det verkligen är någon form av kärlek när jag känner så för flera. Kanske är det bara saknad efter något som varit eller något som skulle kunna hända. Det enda jag vet är att det räcker med att personen ler mot mig, pratar med mig, tittar på mig, eller bara "notice me" helt enkelt för att vågen ska komma tillbaka. En liten händelse som kan ge mig hopp resten av dagen, eller en stor som gör mig lycklig i mer än en vecka.
Kan ni känna igen er i vad jag skriver eller är jag bara konstig? Finns det någon med samma problem skulle världen kännas lite lättare plötsligt. Har någon upplevt samma sak och vet vad det är? För det här snurrar i mitt huvud hela tiden, de här dumma sakerna tar så mycket energi och, som jag skrivit förut, så fort jag blir själv så analyserar jag det här alldeles för mycket och allt trasslas bara ihop igen. Det verkar inte finnas någon lösning, det är som att problemet inte vill bli löst, eller så är jag bara rädd för svaret?
Puss och Kram!♥
 

Oså var jag glad igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är inte kul att gå in på någons blogg när man är sur eller ledsen och läsa att den personen haft en jättebra dag och att den har jättebra vänner, jättefint väder hos sig, jättemånga bra planer i höst osv. men tyvärr är det så det är för mig just nu (förutom vädret, och jättemånga planer). Så förlåt alla ni som har en dålig dag och går in på min blogg för att läsa att jag skrattat så jag gråtit i skolan idag igen, för det hände, idag igen. Humöret ligger på topp just nu så det blir inte mycket mer än att jag haft det bra.
Nu ska jag köra ner huvudet i lite SO plugg innan jag drar med min bok ner till mitt rum och läser lite. Lånade en på biblioteket i typ måndags men tog inte med den hem förens idag. Jag brukar inte låna böcker, vet inte ens när jag gjorde det sist men vi blev uppskickade till bibblan på svenskan så då passade jag på. Det varkar va en bra bok så får hoppas att det är så.
Puss och Kram!♥
 Kameran låg på laddning när det var fint ljus ute så blir en lördags bild ist :)

Wantiesar!!

Skrivet:    ·  Kläder
 

Må bra dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte hur det blivit så men onsdagar i allmänhet är ofta väldigt bra. Idag var ingen undantag. Var allmänt hype hela dagen typ och garvade konstant, sen blev det dessutom pizza bl.a. vid lunchen (var typ rester elr vad man ska kalla det) så var glad där ifrån oxå.
Efter som det är onsdag följde jag och Jossan med till Toves tyska och väntade utanför på henne. Var en sväng till Ica oxå för att köpa nudlar osen satt vi och kollade på you tube videos medan vi väntade. När hon var klar drog vi hem till mig och fixade nudlarna. Åt i mitt rum och tände upp doftljus osv va fett mysigt. Efter det var vi så grovt hypade, skrattade så jag fick ont i magen och ännu lite till. Det mesta var åt fula bilder på oss själva, super normalt!
Puss och Kram!♥
Cooozy ^_^
Lagom gullig egopic

PLL inspo

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier, Inspo
Sorry till alla er som inte kollar på PLL, men as a true fan saknar jag det så mkt. Så blev lite bilder där ifrån:)
 
 

Klippt mej

Skrivet:    ·  Allmänt
Var ett tag sen sist, eller tja klippte mig i våras typ, men kände att det var dags igen. Hade jätteslitna toppar och behövde verkligen en förändrig så blev lite mer uppklippt i bak och lite kortare fram. Sen blev frisören så kär i mitt hår så jag gick där ifrån med sjukt fina lockar oxå. Kände mig allmänt snygg och glad typ, verkligen sånt man behöver ibland.
Just nu varvar jag Modern Family med plugg. Har grymt svårt att få in allt om EU och riksdagen i mitt huvud så jag ger upp alldeles för lätt. Hittar andra saker jag prioriterar och skjuter bara upp det. Vill verkligen bli motiverad! Vill upptäcka att faktan fastnar och att jag minns mer och mer men det händer aldrig. Osäker på om vi ens jobbat med något av provmaterialet i skolan. När folk sa att åttan skulle bli tufft trodde jag inte på de. Hade fel, åttan suger just nu.
Puss och Kram!♥
 
 

Future tag

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
1.) Vad ville du bli som liten?
Lärare typ och mamma. Hade planer på att bli någon form av artist oxå, de drömmarna sumpades dock när jag insåg att ja inte kunde sjunga...

2.) Vad vill du bli nu?
Skådespelerska är prio ett. Men journalist, programledare och kanske kanske lärare, vill dock inte jobba som lärare hela livet utan de skulle vara som typ vikarie elr nåt. Guide eller reseledare vore oxå kul :)

3.) Var vill du bo när du blir stor?
Låter bilderna tala...

4.) Vilken är ditt drömgymnasium/ college?
Har ingen koll alls på gymnasielinjer i sthlm. Eller någonstans i Sverige. Vill absolut inte gå teknik eller någon annan linje med mycket matte och NO. Något kreativt vore där emot kul.

5.) Var ser du dig själv om fem år?
Är 19 då så bor i eller är på väg att flytta till London.

6.) Om du fick välja vem som helst som "room-mate" vem skulle du ta? Varför?
Skulle vilja ha Taylor Swift, Little Mix gänget, Sarah Hyland eller Shay Mitchell. Alla de verkar vara sjukt snälla och roliga personer som har fötterna på jorden lixom. Ja vet att alla de är äldre än mig men i min fantasi skulle vi ha samma ålder lixom.

7.) Hur många barn vill du ha i framtiden?
2-4 skulle jag nog säga. Tycker det verkar så sorligt att vara ensambarn och mer än fyra skulle bli kaos. Så 2,3 eller 4 är perfekt :)

8.) Vem är din absoluta drömman?
Well Ed Westwick, Dave Franco, Ryan Guzman och Channig Tatum är det ju inge fel på

9.) Vad är framgång enligt dig?
Att man har ett jobb man tycker om, en familj som älskar en och en bostad typ. Självklart är pengar en stor del i det hela men allt det jag skrev måste oxå finnas där. Vem ska du dela lyckan med utan en familj? Vad gör du på dagarna om du inte har ett jobb du gillar?

Chill måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade elevens val idag så det blev kör igen. Gick rätt bra, i början var det segt och alla var så oofokuserade men på slutet lät det så bra! Var även två killar som joinade kören idag, oklart dock hur länge de kommer stanna...
Eftermiddagen spenderades tsm med Tove och Jossan. Vi var här typ hela tiden o satt och pratade om en massa olika saker. Som ja skrev igår, de bästa konversationerna sker på hösten helt enkelt. Drog till Ica sen för att ja skulle övertala Jossan att köpa en annan parfym än den ja vill ha men de sluta med att vi tre typ sprang runt på bottenvåningen och kollade på halloween kostymer haha.
Puss och Kram!♥
 Oklart om ni ser något men seriöst bästa efter träning. Avokado knäcke och te ♥

Bilder från i lördags

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte visa mina favoritbilder från när jag och mamma var ute och fotade. Har inte redigerat bilderna på nåt vis utan ni får de som de är bara :)
 
 

Höstfika

Skrivet:    ·  Allmänt
En av höstens fördelar måste ju vara höstfikat. Ni vet när det reganr, man sitter på något mysigt café eller hemma hos nån, dricker något varm och äter något gott. Löven faller utanför, det blåser och är kallt men man sitter där inne i värmen. Kanske med tända ljus eller nåt o bara myser. De bästa konversationerna sker ofta när man fikar så hela hösten kommer vara fylld av kloka konversationer. Vet inte varför men hösten känns som en bra månad för uppfinnare. Vem har tid att uppfinna på våren, sommaren eller vinter lixom? Hösten känns bra.
Mötte upp Johanna och åkte in till Espresso House idag. Alltid lika kul att träffa henne, hon säger väldigt bra saker haha. Drack en sjukt god vit varm choklad och sen delade vi på en chokladmuffins. Var mätt och så nöjd efter det. Gick runt en stund inne i stan, jag köpte en bh och trosor innan vi drog hem. Åkte för långt med tunnelbanan och satt och pratade om en massa saker. Är extremt trött nu så blir nog film ikväll ^_^
Puss och Kram!♥
 

En variant av quesadillas

Skrivet:    ·  Recept
Åt godaste quesadillasen ever för ett rätt bra tag sen. Fick smaka på krämen man har innuti quesadillasen nån gång när jag Tove och Jossan var på ICA och det var så gott så jag tog receptet. Kom hem, sålde in det hos pappa och han blev inspirerad att laga det. Var sjukt gott och älskade det verkligen!
 
Majs- och jalapeñoquesadillas
  • 340 g majskorn
  • 3 dl riven cheddarost
  • 1 msk inlagd jalapeño
  • salt och svartpeppar
  • 8 små tortillabröd
  • 2 msk smör eller margarin
 
Tips på tillbehör:
 
  • grillade kycklingvingar
  • salsa
  • tortillachips
  • gräddfil
  • sallad
Gör såhär:
Låt majsen rinna av.
Mixa majs, ost och jalapeño till en jämn smet med en mixer. Smaksätt med salt och peppar.
Fördela majskrämen på 4 tortillabröd (för 4 port), lägg på resten av bröden som lock.
Stek bröden i matfettet i en stekpanna, 1/2-1 minut på varje sida.
Skär bröden i 4 delar (för 4 port).
Till servering: Servera quesadillan på en tacobuffé med grillade kyckling, salsa, tortillachips, gräddfil och valfri sallad.
Det här är verkligen sjukt gott!!!
 
 
 
 

Höstfotografering

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh gajs ni förstår inte min sjuka lycka jag har just nu. Efter att jag suttit och väntat på Frida hela dagen gav jag upp och fick med mig mamma ut för att fota. Hösten är som bäst nu så när solen är framme måste man passa på! Och jag och mamma kom verkligen ut i exakt rätt tid. Solen hade börjat sin bana neråt men vi chansade och cyklade bort till Söderbysjön och när vi kom dit var ljuset helt perfekt. Fotofanatiker som jag är sprang jag runt och ville ta kort på allt och mamma knäppte några sjukt bra bilder på mig. Taggar höstheader nu asså!
Ikväll ska vi göra egen sushi så min lycka kommer nog hålla i sig ett bra tag till. Tove och jag ska göra egen sushi på hemkunskapen på tisdag och då kan det vara bra att ha testat det innan. Så idag när pappa ringde och kollade vad jag och mamma ville ha till middag sa jag lite i förbi farten sushi och det blev det. Lycklig, nöjd och känner att det här är en rätt grymt bra lördag asså.
Puss och Kram!♥
 Sneakpeak haha...

7 saker om mig

Skrivet:    ·  Videoinlägg

Idé-torka

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte vad jag ska skriva idag. Hade en bra dag i skolan, skrattade mycket och mådde allmänt bra osen nu på eftermiddagen har jag och min lillebror kollat på film. Är inte jättemycket att berätta helt enkelt så blir bara något kort. Har en mindre idé troka nu och har ingen aning om vad jag ska göra så släng på med idéer, förslag och önskemål. Blir glad av allt!
Puss och Kram!♥
 
 

Top tre serierna just nu

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Räknar med de jag kollar på just nu. Så eftersom PLL har ett uppehåll kommer den inte vara med på listan, är dock min favorit of all times.
 
1. MODERN FAMILY
Asså jag förstår inte vad jag gjorde med mitt liv innan jag hittade Modern Family. Skrattar så jag gråter till varje avsnitt och är nu inne på tredje säsongen. Kommer typ börja om från början och se allt igen när jag kommer till slutet.
Kort beskrivning:Pappan är omgift med en yngre fru som har ett barn sedan tidigare. Dottern lever med sin rätt udda man man och deras tre barn. Sonen är gay och han och hans kille har ett adopterat barn. Sjukt roliga karakräter, skrattgaranti!
 
2. THE NIGHT SHIFT
Serie som går på trean. Började kolla av en slump precis när serien började och är nu totalt fast, älskar sjukhus serier vet inte varför. Är lite mer spännande och jag sitter ofta och kramphåller i något när jag kolalr på den bara för att se till att det som händer blir bra...
Kort beskrivning: Hur ser sjukhuset ut på natten? Stressigare och definitivt mer spännande. Trassliga relationer och nystarter, en serie som handlar mycket om vänskap och hjälpsamhet.
 
3.FAKING IT
Kollat alldeles för kort för att ha några starka åsikter men även det här en sjukt rolig serie. Älskar karaktärerna och skulle vilja gifta mig med allihop typ. Dessutom är Gregg Sulkin (som spelar Ezras brorsa i PLL) med vilket gör serien betydligt lättare att kolla på :)
Kort beskrivning:Två bästa vänner som länge kämpat för att få uppmärksamhet. Av en slump tror en kille i deras klass att de är lesbiska och snart vet hela skolan vem de är. Den ena tjejen gör det bara för att få uppmärksamhet av killen hon gillar men den andra tjejen börjar snart tro att det är mer än bara vänskap mellan de.
 
 
 

Extremt läskig film

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier, Kläder
Vet inte varför filmen vi valde idag blev skräck. Jag är inte ett jättestort fan av skräckfilmer, jag sitter och spänner mig i hela kroppen och måste hålla i något (idag blev det Toves arm) och sen känner jag mig inte helt trygg efteråt. Det är inte så att jag knappt klarar av att sova eller får panik så fort jag är i ett halvmörkt rum men ändå lite på vakt hela tiden.
Det regnade, vi var trötta så Tove Jossan och jag bestämde oss helt enkelt för att kolla på skräckfilm, det blev i mitt hus. Yey, tjoho, inte alls läskigt att vara hemma sen neeedå. Valde "The Conjuring", vet inte hur mycket ni vet om den men handlar om en familj som flyttar ut till ett hus på landet, men det märks snart att något är fel. Jag tror aldrig jag varit så rädd under en skräckfilm, dock var den rätt bra asså. Fint gjord och över förväntan bra skådespelare. Så vill ni kolla på skräckfilm se den!(<-trailen finns där)
Puss och Kram!♥
 Ja vi har kommit till den tiden på året när badrummet är enda stället i huset med bra ljus, sorry :(
 
OOTD: Tröja: H&M  Tajts: Warp

Bilder från semestrar

Skrivet:    ·  
Tänkte visa några bilder från semestrar jag aldrig kommer glömma :)
Min andra utalandresa, åkte till Cypern för farfar fyllde sjuttio. Blev kär för första gången and I still remember him. Fanns dock ingen bild på oss tillsammans *snyft*
 
Grekland 2009. Var med i nån barngrupp och i mitten av veckan hade vi en show. Jag och Ida berättade roliga historier. Bl.a. norgehistorier, och det var en nordiskt hotell. Ja det satt norrmän i publiken. Ja vi skämmdes. Men norrmännen skrattade bara åt det och sa att de brukade köra samma vitsar fast om svenskar...
Fortfarande en av de roligaste saker jag har gjort och det här var 2011. Åkte paragliding(inte helt säker på att det heter så) och hade en allmänt grym vecka med Ida och Alvas familj.
Häftigaste resan någonsin var förra året när vi åkte till Alperna. Sjuk upplevelse och skulle kunna göra om det vilken dag i veckan som helst. Helt fantastiskt!!!
Var samma veva som Alperna men behövde göra en egen bild från det. Venedig var så grymt! Coolaste staden ever besides London!
Behöver jag säga nåt mer?
Årets skidresa till Vemdalen var sjukt kul. Har aldrig någonsin haft så roligt när jag åkt skidor. Både under dagen men framför allt på kvällarna när vi körde påsrace i backarna och var tvugna att gömma oss för pistmaskinen. Sjukt många minnen!
Hela den här sommaren har varit grym, så tack alla som varit med och bidragit till det!!!!
 

Innan tandställning

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorse när jag vaknade och hörde regnet utanför och snart insåg att det var kolmörkt utomhus var jag inte jättepeppad på livet. Inte ett dugg faktiskt. Men jag tog mig till skolan och ju längre dagen gick desto mindre moln blev det på himlen och på eftermiddagen var det sol. Blev glad då och kände att hösten kanske inte är så dum ändå.
Jag, Tove, Jossan och Elin drog till Ica efter skolan iaf och köpte choklad. Tove får tandställning imorrn och Elin på fredag och typ direkt efter man fått tandställningen kan man inte äta choklad på ett tag så för att inte göra suget allt för stort såg vi till att äta det nu ist. Efter att vi köpt den gick vi dock till skolan och väntade på Tove när hon hade tyska ,men efter det drog vi till Jossan. Kollade på en sorlig film som fick oss att gråta och åt choklad. Bra uppladdning för Tove och Elin!
Puss och Kram!♥
På väg till Jossan
 
Choklaaad ^_^

Autumn Leaves

Skrivet:    ·  Musik
Kärleken för Chris Browns nya album är lite för stor och den här låten är så perfekt. Ni förstår nog inte hur många gånger jag har lyssnat på den här den senaste veckan. Innan jag ska sova, när jag åker till dansen, på matten, när jag har tråkigt, när jag är deppig, när jag är ute och går, aa ni förstår. Kände att jag behövde dela med mig av den för det här är perfektion gajs!
 

Riktigt bra tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en allmänt bra dag idag. Har skrattat mig igenom skolan och mått bar typ. Ni vet när man vill gå runt och le utan andledning, när man inte har något som tynger än. När händelser inträffar som gör att man vill studsa runt på moln, när ens vänner gör att livet känns lite lättare att leva lixom. Do you get my point?
Jag, Oliver, Wille och Tove började bla. med en raplåt på engelskan. I slutet av kapitlet vi jobbat med fanns en extra uppgift som innefattade att skapa en raplåt med ord från kapitlet. När jag först läste det var min första tanke "aldrig i livet" men Wille och Oliver övertalade mig och sen joinade Tove oxå och måste säga att den blir rätt bra asså haha.
Puss och Kram!♥
 Bästa téet ever!

That Awkward Moment

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 
Jason, Daniel och Mikey har varit bästa vänner sen College så när Mikeys fru vill lämna honom ställer vännerna självklart upp genom att hålla sig singlar de med. Ingen av killarna får alltså starta ett förhållande. Men Jason träffar snart en tjej på en bar som är precis hans typ, Daniel får känslor för sin bästa tjejkompis och Mikey börjar sakta ta upp kontakten med sin fru igen. Men vem faller först? Och är det verkligen värt att stå emot kärleken bara för ett vad?
Jag gillade verkligen den här filmen och då jag inte hade några förväntiningar alls kan jag säga att den spräckte det lilla som fanns. Skulle lätt se om den nu om jag kunde, så har ni en dålig dag eller så, se den här. För det är så värt det!
 

Grattis Blake och Ryan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Orkar inte skriva något "det här har jag gjort idag" inlägg men kände att ja behövde slänga in ett grattis. Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt första barn. Asså förstår ni min lycka? Blake är typ min favorit kändis of all time och hon verkar vara så sjukt godhjärtad, samma sak ned Ryan, så förstår ni vilka bra föräldrar de kommer bli? Skickar all min kärlek till de!
Första bilden på hennes mage ^_^

Autumn

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 

Yoga

Skrivet:    ·  Allmänt
Mamma drog med mig på ett Yoga pass idag på eftermiddagen. Jag var extremt skeptisk till det innan och ville inte riktigt göra det.Är ungefär så jag känner nu med. Visst var det avslappnande osv och man fick stäcka ut kroppen, men det var så flummigt. Höll på att dö av garv ibland när damen som höll i det började prata på om solen och att kroppen samlade på sig avsläppt energi och allt vad det nu var. Absolut ingen favorit men skulle kanske kunna göra det igen, fast bara kanske.
Har precis kollat färdigt på en sjukt bra film som hette "That awkward moment". Största andledningen till att jag såg den var typ för att Zac Efron var med i den, he´s like the man of my dreams. Nej men seriöst hur snygg kan en männsika vara? Har typ haft en crush på honom sen han var med i HSM och jag älskar honom fortfarande.  Näe ursch det där blev ytligt, sorry guys.
Puss och Kram!♥
 
 

Aså den rösten ♥♥♥

Skrivet:    ·  Musik
Asså shit jag ryser, förstår ni att ha den rösten?! Tori är verkligen en av de rösterna jag gillar mest. Hon har verkligen det där trycket som behövs och jag håller verkligen tummarna för att ännu fler ska få se henne snart. Om ni verkligen total missat vem hon är så får ni två låter till av henne här nedenför :)
 
 

Barnkalas

Skrivet:    ·  Allmänt
Märta och hennes kompis hade sitt kalas idag i en av skolans gympasalar. Hela klassen var där och det var fullt ös hela tiden. Märker verkligen att jag blivit äldre när jag är på sånt här. För tre fyra år sedan hade jag svävat på moln och blivit ett med alla barn. Hade glatt ställt upp som lekledare och planerat det här veckor i förväg. Så är det inte längre helt enkelt. Fick huvudvärk och ville springa där ifrån när alla bran sprang runt och skrek, inte så kul alls. Men självklart blir jag glad av att se de glada så är lite i mitten av sidorna typ.
Resten av familjen är hos kompisen Märta hade kalas med nu så jag är ensam hemma. har börjat kolla på Faking it som är sjukt bra, men hittar typ ingen hemsida där serien finns så har fått kolla på nån jätteudda säker sjukt virusladdad hemsida nu ett tag men det laggar hela tiden :( Tufft liv.
Puss och Kram!♥
 
 

Kvällen igår

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade sjukt kul igår på bion! Lea och Thea hade haft orientering i skolan så de hann inte in till stan tidigt nog för att äta med mig, Jossan, Tove och Siri så det blev bara vi fyra som gick till Kungshallarna. Älskar det stället, det finns massa olika saker och man får sitta överallt med sin mat, sjutk bra koncept ju! Så tre av oss åt Tacos och Tove ville ha thai, var sjukt gott och riktigt mysigt :)
Lea kom precis när vi ätit upp och då gick vi till Gotte-Expressen eller nåt sånt för att köpa godis till bion. Blev sura bilar för min del, tar alltid det. Äter det aldrig annars men det är typ tradition, dock fräter typ tungan sönder men ändå haha. Drog till Sergel sen och mötte upp Thea där. Var grymt hypade redan innan filmen men typ hela publiken var det med så när "Turn Down For What" var med i en filmtrailer sjöng typ hela pubilken med haha. Sen skrattade jag lite för högt och lite för mycket konstant under filmen, men den var grymt rolig. STORT TIPS!
Puss och Kram!♥
 Utanför bion samt vår mat, åt godaste Quesadillasen nånsin typ
 Thea, Lea, Tove, Jossan, Siri och jag innan bion ^_^

~~~

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
 

Let´s be cops

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier
Jag, Tove och Jossan ska snart in till Hötorget för att möta upp Siri och Lea och Thea som vi träffade förra helgen när vi var djur vid Åhléns. Alla vi fick ett biokort då så vi kör en mindre återträff och bestämde oss för att kolla på bio tillsammans. Blev "Let's be cops" då några av oss redan sett TMR, vill dock se den och biokortet är laddad med två biobesök så kommer nog se den nån annan gång :)
Filmen handlar iaf om två killar som inser att de båda har passerat trettio men ingen av de har lyckats med sina liv. När det är dags för en maskerad klär de ut sig till poliser och på vägen där ifrån märker de att folk ger de sjukt mycket respekt och tjejerna gillar de. Så efter mycket om och men väljer de att ta sin maskerad ett steg längre och låtsas vara poliser.
Puss och Kram!♥
 
 
 

Ica-reklamen

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag vet inte hur det är med er men jag brukar sällan gråta till reklamer så den här reklamen blev den första. Måste ge en stor eloge till Ica för den här och verkligen skicka så mycket kärlek. Den är kort men den berör verkligen, så har ni tid kolla på den :)
 

Ska det vara så?

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
Jag skrev ju om vårat NO-prov igår. Att ingen fick mer än ett D, och hälften av klassen fick F. Kan fortsätta berätta att i princip hela dagen idag har samtalen handlat om det där jävla NO-provet. Vi har pratat med rektorn, studierektorn, med varandra och med andra lärare. Vår mentor sa att de andra klasserna också fått dåligt betyg på just det här provet och att problemet låg hos alla lärare som informerat oss dålig. Shit, bra, skönt tänkte jag, då kanske betygen på det här provet inte blir så betydelsefulla som jag trott.
Sen pratade vi en kille från en annan klass som gjort samma prov som oss.Han hade fått ett C i betyg och han är inte den som brukar få sånna betyg och sen berättade han att en tjej i hans klass fått A. Mina förhoppningar sjönk rätt kraftig då. Hela våran NO lektion idag var en stor debatt vidare vår lärare gjort fel eller inte. Det var 29 elever mot en lärare men vi fick fortfarande inget dirket svar. Ska det vara så?
Jag blir väldigt angelägen om min sak när jag blir upprörd och då ger jag mig in i disskutionen till 100%. Jag och en annan kille gick iväg till studierektorn för att diskutera den här läraren men tyvärr satt han i möte så vi hann bara prata lite kort. Men jag är verkligen glad att vi går i en sån skola där lärarna och rektorerna ser oss och lyssnar på oss. Tyvärr räckte inte det idag och jag gick ifrån NO-lektionen men en sjuk huvudvärk för att jag argumenterat så mycket. Känner mig inte ett dugg peppad på skolan, inte det minsta.
Puss och Kram!♥
 Slänger in en fin bild på mitt mellis idag för att avsluta inlägget lite glatt :)

En liten photoshoot

Skrivet:    ·  Allmänt
Var grymt sugen på att fotografera hela dagen igår så blev jätteglad när jag fick med mig Tove och Elin ut. Kom dock ut lite försent vilket ni säkert märker så det underbara solljuset vi hittade räckte bara till några bilder... Men tog fler sen på ett fält i närheten och några blev riktigt bra. Själva grejen var alltså att ja ville fota de så de är drf det är typ två bilder på mig bara :)

 
Går aldrig att bara vara seriös haha ^_^
 
 
 

Bra dag idag

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Fast egentligen är det en lögn för vi fick tillbaka våra NO-prov idag och då hade nästan hälften av klassen fått underkänt och ingen av oss hade fått högre betyg än ett D (betygssystemet är A,B,C,D,E,F där A är bäst och F underkänt) Förra terminen fick jag A eller B på alla NO-prov vi hade, och nu har vi fått en ny lärare och ingen får högre än D. Blir jag motiverad att fortsätta plugga, tja kanske nu men inte om jag får D på alla kommande prov. Då kan man lika gärna ge upp.
Eftermiddagen blev desto bättre. Var med Tove först innan hon skulle iväg på sin tyska och när den var klar kom hon och Elin hit. Dock ville jag inte vara hos mig så vi tog med oss kameran ut och tog lite bilder och några blev ritkigt bra! Drog till Elin sen och åt middag där och hade sjukt kul. Garvade hela tiden och mår allmänt bra nu :)
Puss och Kram!♥
 Dagens outfit:  Tröja: H&M  Kjol: H&M  Strumpbyxor: Zara  Skor: Nude

Bästa höstdojjorna

Skrivet:    ·  Kläder
Köpte ett par svarta skor från "Nude" i sommar typ och i fredags hade jag de för första gången. Blev självklart skavsår som alltid vid nya skor men jag älskar de! Ni vet när man hittar något och känner att "shit this is my stuff" , så känner jag med de. Kommer säkert gå in de under hösten men känner att skavsår inte hindrar mig från att ha de. Kommer gå runt i de tills fötterna trillar av haha.
Puss och Kram!♥
 
 
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design