Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

AAAAA

Skrivet:    ·  Allmänt
Asså förlåt för att jag har lite minne guldfisk. Hur kunde jag glömma att vi tag den där andra jävla sprutan mot livmoderhalscancer idag. Det är superbra att man får den men fu** *** vad det gör ont asså. Men som tur är så går det över. Alla ni som ska ta sprutan tänk bara på en sak SLAPPNA AV!!!!!

Puss o Kram!♥

Äkhnnsdioöldekrjhbnxm,.

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag är sämst på att komma på rubriker ibland asså. Vad skriver man för rubrik när man inte ha gjort ngt särskilt under dagen???

Aja idag har jag varit i skolan.

Sen tog mina ideer slut. Visst har det hänt saker men det var inte tillräckligt spännande för att ni ska få veta om det.

Puss o Kram!♥

P.S Är jättekär i en kille måste våga fråga!!!!! D.S

Fotbolls turnering

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår hade vi fotbolls turnenring i skolan, fast asså bara 4:an o 5:an. Jag var med i Nederia(ihopslagning av Nederländerna/Nigeria) vi kom trea utav åtta lag. Det var liksom ett gruppspel. Först så var det två olika grupper där 1:an och 2:an i varje grupp gick till semifinal. Mitt lag kom tvåa i vår grupp så vi gick till semin där vi slutade som 3:a.

Efter turneringen gick jag o To hem till mig och där bytte vi om till vanliga kläder innan vi gick upp till globen. Väl uppe på globen köpte vi present till CW som ska ha fest. Vad vi köpte får ni veta på lördag... Men efter att vi köpte present till Clara så träffade vi B,J och A ngra killar i vår klass som oxå var där pga av ngt. Det slutade med att vi fem hängde ihop där. Jag hade det jättekul där o efter att vi varit i globen så gick vi upp till maggan för jag skulle ju ha föreställning där och väl där uppe träffade vi även S och L. Jag hade en jätterolig dag o jag hoppas att ni hade det med!

Puss o Kram!♥

Orientering...

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag hade vi orientering på gympan. Jag sprang banan med To och CW. Min bästa tid var 4.27. Alltså fyra minuter!!! Det var typ sex kontroller, asså sånna där orange-vita saker. Det var inte riktigt den roligaste sport jag testat men det var väl ok. Jag vill inte bli orienterare när jag blir stor iaf.

Puss o Kram!

För en vecka sedan

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har det gått precis en vecka sedan jag hade släktkalas för min mormor, morfar, farmor, farfar, jeppe(morbror), sofie(morbrors fästmö) o så kussen. Jag fick massa fina underbara presenter b.la. ett presentkort på H&M som jag andvände idag då jag o mamma köpte min avslutings dress. Eftersom jag var så lat förra söndagen så kmr lite bilder nu istället observera att detta var förra veckan!!!

 
Här ser ni tårtorna som vi åt.

Och här är chokladbollarna o knappkakorna

Här är maten vi åt o till vänster ser ni när vi äter :)

Puss o Kram!♥

JIPPIE!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi vann ESC!!! Hela ESC fatta vad coolt, åh vad jag älskar Loreen o hennes låt är bara bäst!!! Jag o I stod upp och hoppade av glädje redan innan all poäng var utdelad för att de redan hade räknat ut att Sverige skulle vinna. Så nästa år hålls ESc finalen i Friends arenan som är riktigt nära där jag bor, så vem vet nästa år kanske jag sitter i publiken...

Puss o Kram alla härliga svenskar!!!♥

Eurovision

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej alla läsare jag vet att det var typ sjukt länge sedan jag skrev om vad som har hänt o andledningen är enskedespelet. Det tar liksom upp sin lilla tid så ja det är därför, men nu kmr ett litet kort inlägg här:
Jag sitter just nu o kollar på låtar ifrån eurovision-Song-contest o vissa är jättebra medans andra är skit!!!

Cypern är ganska bra tycker jag o Irland. För övrigt så är ju Sverige asgrymma fast det kanske jag inte behöver skriva.
Puss på er!!!
Ps. Bra att Anton o Molly är i final på lets dance!!!

Ed Sheeran

Skrivet:    ·  Musik

Riktigt bra låtar av en lite udda kille. Han har b.la. annat skrivigt låtar till One Direction faktiskt, fast jag tycker han framträder mest när han får sjunga själv! ^_^

Riktigt bra låt, lite skum musikvideo bara... :)



Jättefin låt, satt och grät första gången jag hörde den här! ^_^


Härlig avslappningslåt!


Kort om Ed Sheeran:
Edward Christopher "Ed" Sheeran (född 17 februari 1991) är en engelsk sångare och låtskrivare som för tillfället har kontrakt med Asylum / Atlantic Records. Sheeran bröt igenom kommersiellt i juni 2011, när hans debutsingel "The A Team" debuterade som nummer 3 på den brittiska toplistan. Ed Sheeran föddes i Halifax, West Yorkshire Irish och  har engelska föräldrar. Han är en kusin till tv-journalist och programledare Gordon Burns.

Släktkalas

Skrivet:    ·  Allmänt
I söndags hade vi släktkalas för mig. Mormor o morfar, farmor o farfar, Jeppe, höggravida Sofie och Erland var närvarande. Vi åt lunch tillsammans, grillade kycklingspett m potatis sallad, och sedan fikade vi men kort efter fika var jag tvungen att springa upp till tältet för föreställning och bara någon minut efter det kom även alla jag räknade upp här ovan upp och kollade på föreställningen. Ja inte Erland då men alla andra. Jag fick jättefina presenter men jag blir lite lat när det är varmt så jag orkar nt lägga upp en bild på det nu...

Just nu sitter jag framför datorn i vår sjukt varma (växt)hus. Jag tror att jag ska explodera!!!!! Jag har nyss kommit in ifrån min läs-stund ur ELD som varade ganska länge och sitter nu och dricker ett glas vatten med tre IS bitar i. Var kommer värmen ifrån???
Visst är det skönt med sol o så men shit, det är som att vara utomlands. Vad har hänt Sverige? När kommer palmerna o de långa vita sandstränderna?

Jag hoppas faktiskt att det håller i sig ett bra tag för fy vad det är skönt med sol!!!!

Puss o Kram alla fina läsare!♥ 

OS-dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har vi haft OS-dag. Det är hela mellanstadiet som tävlar i 16 olika lag i fem grenar. Jag var med i Nederländerna vi kom 5:a med 71p. Det vinnande laget fick typ 94p. Det var jättekul som vanligt och om ni inte har OS-dag på er skola så tipsa rektorn om att införa det, det är grymt kul!!!

Puss o Kram!♥

Efterfest!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var det efterfest efter premiären. Jag hade det jättekul och tillbringade kvällen med LvB, K, A, Lou, Se och M samt lite med killarna W, Le, O och S. Jag hade det så sjukt roligt men det går liksom inte att beskriva vad vi gjorde. Idag är det föreställning nr2 och det känns inte lika läskigt idag faktiskt. Vi kom hem tio i 12 igår jag och mamma och jag gick inte och lade mig förens kvart över tolv...

Igår klippte jag mig oxå på "Freddys salonger" i dalen. Jag klippte bara topparna så det syns kanske inte så mycket men det känns när jag bortsar håret!!!

Puss o Kram!♥

ENSKEDE SPELET-PREMIÄR

Skrivet:    ·  Allmänt
IDAG ÄR DET PREMIÄR FÖR ENSKEDE SPELET 2012!!!
Vi ska spela upp det blåser på månen av Eric Linklater. Den handlar om två systrar som heter Dina o Dorinda, de bor i Medelby med sin mamma och pappa men en dag måste deras pappa åka iväg till bombardiet för att få folket där att göra uppror mot deras hemska diktator greve Hulahu Blod. Så Dina och Dorinda måste lova att vara snälla mot sin mamma, men det visar sig vara lättare sagt en gjort och efter en tid får de reda på att deras pappa blivit tillfångatagen...

Här kmr lite bilder ifrån repetitionerna:
 
Hoppas att ni kommer och kollar och man kan fortfarande köpa biljetter. Länken till biljett sidan hittar ni här:
http://biljetter.enskedespelet.se/ Detta vill ni inte missa!!!

Puss o Kram!♥

Prao

Skrivet:    ·  Allmänt
I onsdags så hade vi prao på min skola. Jag praoade på mammas jobb eventyr AB. Det var jättekul! Jag fick vara med på ett möte, hjälpa till med dekoration, vara med på en avtackning av en tjej, skriva upp events på en white board tavla, intervjua fyra st som jobbar på eventyr mm. Och efter praoen så var det repetition med enskedespelet som för övrigt har premiär idag(fredag) repetitionen höll på till halv elva(!) och då kom jag inte i säng förens klockan var över elva!!!! Det är mycket slit men oj vad kul det ska bli!!!!!

Puss o Kram!!!

Scones

Skrivet:    ·  Recept
Hur gott som helst! Passar som frukost, mellis, middag eller efterrätt. Såklart pratar jag om scones. Testa själv!♥

Ingredienser:
8dl vetemjöl
1tsk salt
4tsk bakpulver
100g smör
3dl mjölk

Recept:
1. Sätt ugnen på 250c*
2. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke
3. Värm smöret lite i mikron och smula sedan ner det i bunken
4. Blanda samman smöret och de torra ingredienser till en grynig massa.
5. Häll i mjölken.
6. Blanda snabbt ihop det och dela sedan upp det i fyra delar.
7. Hacka försiktigt med en gaffel och stoppa sedan in de i mitten av ugnen.
8. Ta ut och låt svalna något servera sedan med smör och ost(frukost,middag,mellis) eller med sylt och glass(efterrätt)
9. NJUT!!! :D

Såhär blev våra, vi har sylt o glass. Vad har ni?
Det var vi som bakade. S,T, jag och L som tog bilden.

Rabarberpaj

Skrivet:    ·  Recept
Här kommer ett enkelt men mumsigt recept på rabarberpaj!

Ingredienser:
2dl vetemjöl
2dl socker
2dl havregryn
margarin
rabarber(ta så mycket ni vill ha)

Recept:
1. Sätt ugnen på 200c*
2.Börja med att smörja en ungstålig pajform med margarin. Även kanterna.
3. Skölj rabarberna och dela de i 1cm tjocka skivor.
4.Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
5. Häll i rabarberna i pajformen och strö sedan ut blandningen i bunken. Tänk på att fördela det jämnt.
6.Hyvla över margarin så att det täcker hela pajen(detta är viktigt!)
7. Sätt in den i ugnen i ca 20 minuter. Eller tills den fått en fin lite brun yta.
8. Ta ut och låt svalna något innan servering. Passar bra ihop med vanlijsås och vaniljglass.
Såhär såg våran ut när den var klar.

Lycka till!

Repetition hela veckan

Skrivet:    ·  Allmänt
PÅ FREDAG ÄR DET PREMIÄR FÖR ENSKEDE SPELETS "DET BLÅSER PÅ MÅNEN" HÄR NEDAN FINNS WEBBSIDAN DÄR NI KAN KÖPA BILJETTER TILL ÅRET PJÄS. TA TAG I NÄRMSTA VUXEN OCH SE TILL ATT DE KÖPER BILJETTER, FÖR DETTA VILL NI INTE MISSA!!! :D http://biljetter.enskedespelet.se/

Idag har vi repat hela dagen och vi kommer att köra igenom pjäsen hela veckan för på fredag är det ju premiär. Jag är så taggad och längtar sjukt mycket. Jag tipsar er alla som läser bloggen att gå och titta på denna pjäs!!!
Har för övrigt bakat rabarberpaj idag o skapat en ny kategori till bloggen. Nu framåt kvällen väntar "Mästarnas Mästare" och lite läsning ur Cirkeln.  

Puss o Kram!♥

Detta är en bild ifrån någon vecka sedan då jag gick runt och lade sånna här flyers i olika brevlådor. Det är så affischerna ser ut.

New York Minute

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Den här filmen handlar om Jane och Roxy som ät tvillingar. Jane ska hålla ett tal som kommer att avgöra om hon får stipendium till college utomlands. Roxy hoppas på att under tiden få komma backstage till pop-bandet Simple Plans musikvideoinspelning så att hon kan ge dem sin demo. En förväxling leder dock till att systrarna hamnar mitt i en skum affärsuppgörelse i den undre världen. Samtidigt som de, anklagade för att ha kidnappat en hund, jagas av en enveten polis måste de samarbeta för att hindra att Janes collegedröm förstörs och  att Roxy skickas till en klosterskola.
 
Den får 3 av 5 stjärnor! ^_^

ALLA BARNEN! :D

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi satt aldeles nyss och pratade om alla barnen historier och då gick jag in på nätet och sökte på det och hittade najsigaste sidan ever. Mitt namn fanns med där finns erat?
Min favorit är med Sune.

Alla barnen hette Kurt förutom Sune, han hette Rune.

Så dålig att den blev bra!!! Skriv gärna i komentarer om ni hittar ert namn!
Puss o Kram!♥

http://www.allabarnen.com/historier/a Här är hemsidan!

How To Train Your Dragon

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Den här filmen handlar om Hicke som är son till vikahövdingen. Hicke är klen, försiktig och o-omtyckt. Hans pappa är missnöjd med honom och vill bara att han ska vara som alla andra barn. Men så en dag händer något. Hick fäller en Nattfasa, den enda drake en viking aldrig fångat och Hicke ställs inför ett svårt val...

Jag ger "How To Train Your Dragon" 2av 5 i betyg!

Middag hos pappas kompis

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var hela familjen på middag hos en av pappas barndoms vänner. Vi träffar de typ tre gånger varje år...
De har två barn som är 14år och 16år. 16-åringen har typ "flyttat hemmifrån" då hon går i en skola där de reser typ hela tiden och 14-åringen sov över hos en kompis. Det är i sådana lägen jag är glad att jag har syskon. Vi kollade på "How to train your dragon" fast på svenska då. Den är faktiskt rolig och tipsar om den!!! Jag bestämde mig precis för att göra en ny kategori. "Film tips" jag har nämligen kommit på att jag många gånger tipast om filmen i bloggen. Japp då var det bestämt! Kolla gärna in min nya kategori!!!

Puss o Kram!♥

Film

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag kollade aldeles nyss klart på filmen "New York Minute" med Ashley och Mary-Kate Olsen i huvudrollerna.
Mary-Kate Olsen och Ashley Fuller Olsen, födda 13 juni 1986 i Sherman Oaks, Kalifornien, är amerikanska tvåäggstvillingar som är skådespelare och entreprenörer. Systrarna har medverkat i filmer och TV-serier sedan barnsben, men fick sitt stora genombrott i TV-serien Huset fullt.

Filmen var jättebra och rolig!!! Jag tipsar verkligen om den. (På svenska heter den "En dag i New York")

Tidigare idag gick jag och J, Ty, N, CW, L, S och killarna J, Al, B och S. Det var fler som var med innan men det var just då som det var som roligast. Vi var nere på IP o typ snackade men efter ett tag var S och L tvugna att gå. Vi hade en "tjejpanel" där killarna kunda fråga oss skaer om tjejer. Tex. "Hur gör jag för att en tjej ska gilla mig". Och så tvärtom att vi fick ställa frågor till de. Det var faktiskt jättkul och solen värmde på skönt nu när vårsolen tittar fram. Hoppas att ni haft en lika bra dag som mig!!!

Puss o Kram!♥

Backstreet Boys

Skrivet:    ·  Musik
Har du hört talas om Backstreet Boys? Om inte spana in dessa grymma låtar!!!

 Riktigt bra låt som ni säkert hört.


 Så jäkla bra danslåt. Detta var den första låt jag hörde av de.


Yttligare en låt ni säkert hört. Visste ni att det var dessa killar som gjort den. Det gjorde inte jag!!!

Kort om Backstreet Boys:
Alla bandmedlemmar ifrån v.:
Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson,Brian Littrell & AJ McLean 
Backstreet Boys är ett amerikanskt pojkband som bildades 1993. Bandet består av Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean och Howie Dorough. Den tidigare medlemmen Kevin Richardson valde att lämna bandet den 23 juni 2006Allt som allt har gruppen sålt över 130 miljoner album världen över. Deras första två släppta album i USA belönades med Diamond Award för att ha sålt mer än 10 miljoner exemplar.

OM DU FÖLJER BLOGGEN...

Skrivet:    ·  Allmänt
KOLLA HIT!!!

Som ni säkert vet kmr jag att vara med i enskede spelet och vi övar typ sjukt mycket nästan varje dag vilket leder till att jag ofta kommer hem sent, vilket leder till att jag inte alltid hinner blogga. Så i fall ni undrat. Jag försöker att skriva så mkt jag kan!!!

Puss på er!

Elevens val!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag hade vi elevens val, jag var med i gruppen "NO & Idrott" man har tre elevens val med gruppen man valt och det här var vår andra gång. Vi åkte till Karlbergs slott och körde hinderbanan bakom slottet. Det var så jävla kul asså. Tyvärr så är banan inte för allmänheten-längre så vi hann bara köra den en gång innan vakterna kom och sa att man inte fick köra banan...
De bestämde att banan inte var för allmänheten för typ en vecka sen elr ngt sånt men vi låtsades som att vi inte såg skyltarna som var uppsatta. Det står nämligen inte på deras hemsida att den inte är för allmänheten längre pga av skaderisken. Aja kul var det iaf. Här nedan hittar ni en video som någon annan har filmet när han gör banan:
http://www.youtube.com/watch?v=JNue9VmXy6w Den är ganska lång så om ni kollar på den, kolla inte på hela de gör samma saker!!!

Puss o Kram!

Underbara hörlurar!!!

Skrivet:    ·  Allmänt

När jag fyllde år för snart en vecka sen så fick ju jag hörlurar o när jag fick de var jag lite skeptisk jag menar vad ska jag göra med de liksom, ska jag ha de i skolan (NEJ!!!) Men nu när jag testede de för några dagar sen så blev jag helt fast. Så varje gång jag går in på datorn nu så kopplar jag in hörlurarna o lyssnar på musik.
Så tack underbara hörlurar för att ni finns!

Puss o Kram!♥

Lilla bloggen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har ni sett lilla bloggen på "Youtube"? Så sjukt roligt!!! Eller så har jag bara dålig humor...
Om ni nt har sett den så kmr ett klipp här jag skrattar varje gång jag ser den och jag har säkert sett den hundra gånger. Tack I som visade mig den här. Det finns fler så det är bara att plocka och välja. Skriv gärna vilka som är era favoriter!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mCyxOXj2aT4 "Biss o Kajs"
http://www.youtube.com/watch?v=IlDZgUKdkao&feature=relmfu "Lisa har ju faktiskt lingonvecka"

Puss o Kram!!!

Indisk mat

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag åt vi indisk mat till middag. Det var jättegott o jag älskar Indisk mat, åtminstånde den som jag äter. Den heter "Korma" o jag gillar den med lamm. O naanbröd som är det godaste brödet i hela världen. Det är ett indiskt bröd som typ alltid finns att köpa på indiska resturanger. Jag har även repat med enskede spelen idag o tagigt spruta mot TBE. (Fästing sjukdom)

Hoppas ni haft en bra dag. Puss på er!

Mexico fest!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår hade jag en jätterolig fest! Jag fick underbara presenter av alla tolv som kom. Det var: H, J, B, Ty, N, R, To, CW, S, CN, L o I. Jag hade jättekul och jag hoppas att ni som kom hade det oxå!!!
Här kmr lite bilder ifrån kvällen:
Min klädsel. Klänning: Monki Tajts: H&M Bolero: Lindex 
Såhär såg jag ut. Jag har flätat håret o sminkat mig med en mascara ifrån en Julia-tidning.
Här är bilder på presenterna:

Det är godis på första bilden är det godis o på andra är det två badbomber,en bok, pennor o ett halsband.


Ett läppglans(sköldisen),klubba,halsband o en plånbok. Nagellack,bok,halsband o örhängen. Boken som jag fått är del två i "Cirkeln" serien.
Här ser ni allting jag fick. Jag är superglad över alla presenter o typ allting var saker som jag värkligen ville ha!!! Jag hade en superfredag kväll. Hoppas ni hade det också!!! Ha en super bra lördag!

Puss o Kram!♥

My Birthday

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag fyllde jag tolv år!!! Jag har sett fram emot det här så länge! På morgonen vaknade jag av min vakert sjungande familj. Sen fick jag frukost på sängen o presenter. På kvällen åt vi typ "korvtacos" men det var för att det blev lite stressigt med maten. Jag skulle nämligen iväg på teatre repetion kl. 18:15 så vi ska äta min valda mat på lördag istället. (Imorrn har jag rep med teatern o på fredag blir det fest) Mina presenter kommer här:
Löpartajts(svarta så man ser de nt så bra), En urgullig bikini, Hörlurar, Magnetfärg(!) Boken "Cirkeln", Hårsnoddar och en hårklämma. Och på kvällen när jag kom hem efter teatern åt vi efterrätt tillsammans.
Knäckglass med chokladsås o två chokladcigarrer. Jag har haft en härlig födelsedag tack vare mina underbara klasskompisar och min härliga familj!!!

Ha en riktigt härlig dag! Puss på er! ♥

Imorrn är det min födelsedag

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har precis fått reda på att jag ska öva med Enskede Spelen imorrn på min födelsedag. Det är mellan 18:30- 20:00. Så jag kmr inte hinna göra ngt speciellt på kvällen. O dessutom ska Märta ha en kompis här till klockan sex(18:00) så vi kmr inte hinna göra ngt innan heller. Hoppas det blir en bra födelsedag i alla fall!

Puss o Kram!♥

Bruno Mars

Skrivet:    ·  Musik
Här är ngra låtar med slappa Bruno Mars. Alla dessa är ganska kända, men grymt bra!!!

http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0 "Lazy Song" Glad låt med sköna apor i musikvideon!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs&ob=av2e "Grenade" Riktigt cool låt, som ALLA har hört!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=AxGdFNllXZA&feature=related "Marry you" Det finns ingen musikvideo till den här men hoppas att det här duger! :D

http://www.youtube.com/watch?v=8aRor905cCw "Billionaire"  Skönt gung i den här låten!!!


Kort om Bruno:
Peter Gene Hernandez, bättre känd med artistnamnet Bruno Mars, född 8 oktober 1985 i Honolulu, Hawaii, är en amerikansk sångare, låtskrivare och musikproducent. Solokarriären tog fart när han tillsammans med B.o.B skrev och sjöng låten Nothin' on You och därefter Travis McCoys Billionaire. Båda låtarna hamnade fort i topp tio på hitlistor världen över. Efter framgången släppte Mars skivan (EP) It's Better If You Don't Understand (11 mars 2010). Den fick plats 99 på Billboard 200.

I söndags kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har helt glömt att berätta för er om vad jag gjorde i söndags-kväll. Jag, mamma o Malte var o kollade på en av Sveriges bästa magiker, "Julien". Han var ganska bra faktiskt. Vissa saker var lite töntiga som typ, det svävande bordet. Ooooooo!
Medans vissa saker var ascoola!!! Här kmr lite bilder ifrån showen:
 Här håller han i ett svävande bord. Bredvid honom står det en huvudlös människa o ett par byxor.(Det är en tjej o en dvärg)

Här är biljetterna!
Här står han i typ snö. Han hade först trollat fram snö ifrån en blöt pappers boll typ, genom att vifta på den med en solfjäder. O sen kom det snö ifrån taket. Det var riktigt coolt men det låter nog ganska töntigt...
Här står min brorsa i trappan vid "Mose backe" showen var nämligen på södra teatern.

Magiska hälsningar från mig!!!
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design