Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Film

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag kollade aldeles nyss klart på filmen "New York Minute" med Ashley och Mary-Kate Olsen i huvudrollerna.
Mary-Kate Olsen och Ashley Fuller Olsen, födda 13 juni 1986 i Sherman Oaks, Kalifornien, är amerikanska tvåäggstvillingar som är skådespelare och entreprenörer. Systrarna har medverkat i filmer och TV-serier sedan barnsben, men fick sitt stora genombrott i TV-serien Huset fullt.

Filmen var jättebra och rolig!!! Jag tipsar verkligen om den. (På svenska heter den "En dag i New York")

Tidigare idag gick jag och J, Ty, N, CW, L, S och killarna J, Al, B och S. Det var fler som var med innan men det var just då som det var som roligast. Vi var nere på IP o typ snackade men efter ett tag var S och L tvugna att gå. Vi hade en "tjejpanel" där killarna kunda fråga oss skaer om tjejer. Tex. "Hur gör jag för att en tjej ska gilla mig". Och så tvärtom att vi fick ställa frågor till de. Det var faktiskt jättkul och solen värmde på skönt nu när vårsolen tittar fram. Hoppas att ni haft en lika bra dag som mig!!!

Puss o Kram!♥DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design