Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

När lyckan övervinner ilskan

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni vet när man bara är så lycklig i allmänhet att man ibland bara kan sitta och le åt ingenting bara för man mår så bra. Har haft det så ett tag nu och det är så sjukt underbart. Självklart har jag en hel del negativa grejer som pågår också men lyckan övervinner allt det och det är så extremt underbart. Får tacka alla mina vänner och min familj för min lycka för tillfället, och sen vill jag även tack alla er nya bloggläsare som börjat titta in här de senaste dagarna. Vet inte hur ni hittar hit men ni gör mig väldigt glad!
Var en rätt tråkig dag i lektionsväg idag, men själva lektionerna var lugna med rätt bra uppgifter och så. Hann med mycket prat under arbetets gång så det var rätt skönt, lite mjukstart efter helgen typ. Dessutom satt skolfotograferingen igång idag, vi har dock vårat på torsdag men man blir lite nervös när man ser att alla andra har sitt. Känner att man har hög press på sig nu i nian då det är sista gången i grundskolan, gäller att prestera då. Har dock ångest angående klädvalet och var faktiskt iväg med mamma idag till Globen och kikade lite på kläder. Fokusen då var träningskläder men hittade ingenting alls så kommer troligtvis möta upp henne i stan någon dag och kika mer där.
Puss och Kram! ♥
 Glad idag :)

Bad Neighbors

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Mac och Kelly har nyligen flyttat in i en mysig villa, i ett mysigt område. De har ett stort fint hus och en underbar trädgård och vet att de valt den bästa möjliga miljön för sin dotter att växa upp i. Sen blir huset bredvid de till salu och Mac och Kelly hoppas på att en familj med barn i samma åder so de ska flytta in. Istället får de en student förening, som älskar att hålla i fester. Mac och Kelly försöker vara coola och lugna i början men efter ett tag ser de till att göra allt för att få tillbaka sin lugna och mysiga gata.
Det här var en film jag hade enormt höga förväntningar på när jag såg den för ett halvårs sedan typ men den slog verkligen allt jag någonsin trott. Skrattade massor, fangirlade söder över Zac Efron och Dave Franco och bara njöt varenda sekund av filmen. Den är verkligen a must see film så har ni inte sett den än, gör det nu!
 
 

Flumträning

Skrivet:    ·  Allmänt
Var hur trött som helst imorse och behövde släpa upp mig själv ur sängen vid tio när jag kände att nu kan jag inte sova längre, trotts att jag lätt kunnat sova i två timmar till. Blev en del youtube klipp i sängen dock innan jag tog mig upp på övervåningen och fixade frukost. Tog det lugnt i några timmar efter frukosten innan jag mötte upp Elin, Jonte, Lucas, Oliver och Erik och drog till gymmet. Blev dock ett sjukt flummigt pass idag och ingen av oss hade riktigt orken att träna. Var där i mer än en timme men tränade väl ungefär hälften av tiden. Resten gick åt till flummiga konversationer, stilla sittande i maskinerna eller bara att vi helt enkelt stod och höll i vikterna utan att göra något. Hade kul, men kommer nog inte drabbas av någon träningsvärk.
Åkte hem till oss själva sen för att duscha och vila lite innan vi träffades några timmar senare. Då kom Erik, Oliver och Lucas hit. Vi satt i trädgården i varsina solstolar och pratade i lite mer än en timme innan Elin joinade oss. Tog en cykeltur iväg till en park i närheten och var där ett tag och återupplevde lite gamla barnminnen innan Tilda och Becka kommit hem och ville träffas. Så åkte hem till mig igen och mötte upp de där. Efter ett tag hos mig åkte vi iväg till Thaikiosken i området och köpte med oss mat så blev värsta myskvällen ^_^
Puss och Kram! ♥
 Bild på mig och Elin på gymmet samt min lunch :)

Musiken just nu

Skrivet:    ·  Musik
 
 Det här är min absoluta favorit för tillfället en det är egentligen en duett mellan The Weeknd och min babe Lana del Rey. Har letat runt på Youtube hur länge som helst för den versionen men den finns inte så ni får den här istället. Den riktiga versionen hittas på Spotify :)
 
 
Det här är en dansk låt jag hittade av en slump på Spotify som jag nu älskar. Låttiteln betyder "När vi blir samma" men det är det enda jag förstår av vad låten handlar om i princip. Sjukt bra är den ändå :)
 
 
Har väntat och räknat ner i en månad och nu är den här, Justins nya låt! Extrem lycka verkligen och den ligger på repeat i lurarna :)
 
 
Kärleken för Nick Jonas bara växer hörrni, detta är hans senaste låt och jag älskar den. Riktig energi låt!
 
 
 En av mina favorit grupper har släppt en ny låt och den är så catchy och bra. Kommer säkert ha tröttnat på den här låten om tre veckor men nu älskar jag den!!!!
 
 
De här låten kommer från tv-serien Empire och den är så jäkla bra. Energiflödet som medföljer den här låten är sinnessjukt och deras röster fungerar så bra tillsammans att jag blir helt lycklig!

Konsert med Carola

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en negativitets dag för min del imorse typ. Hatade allt och alla och störde mig på allt, blev irriterad när det blåste och jag fick håret i ansiktet, sen blev jag irriterad när det slutade blåsa och blev för varmt. Blev sur när vi cyklade in till Hornstull för att gå på en marknad och insåg att den var jätteliten och grejerna där var rätt tråkiga, men sen blev jag sur när mamma tyckte vi skulle gå där ifrån innan jag hunnit gå runt och kollat på allt grundligt. Jag var en riktigt jobbig människa helt enkelt.
Men såg till att cykla hem i förväg, ta det lugnt inågra minuter. Hann hämta ut de nya bilderna till mitt rum, lyssna på musik och som jag sa bra samla ihop mig och sluta vara en skitunge. Humöret bättrade på sig i takt med att mina kläder gick från jeans och t-shirt till klänning och jag, mamma, Märta och Malte hoppade in i bilen och körde iväg mot Bro. Mamma hade fått biljetter till en Carola konsert ute på Tammsvik som är en helt Amazing konferensanläggning. Vi hade dessutom fått VIP pass så när vi kom fick vi gå en special ingång och sen fick vi och de andra VIP gästerna middag där och ja jag kände mig lika stolt som jag verkar haha. Konserten sedan med Carola sedan överträffade ALLA förväntningar jag hade för oj vad mycket kraft det finns i henne alltså. Hon dansar och sjunger konstant och får igång hela publiken verkligen och innan jag visste ordet stod jag där själv och sjöng med i hennes gamla låtar :)
Puss och Kram! ♥
Bild från middagen på Tammsvik
Två bilder ifrån konserten
Carola :)
Två bilder från när vi stod i publiken samt en när vi gått där ifrån
Och sen en bild på mig, mamma, Märta och Malte
 
 
 

Riktigt bra fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit en sjukt jäkla bra fredag idag generellt. Vaknade utan problem imorse, hann i tid allt jag ville göra, mitt hår torkade snabbare än vanligt (vår hårfön är trasig så håret måste lufttorka) lyckades vinna över Tilda i 5/6 kortspel på rasten, blev god lunch i matsalen, jag och Tilda fick en gratis chokladpudding från "cafeterian" i skolan, var jätteflummig på NO:n men lyckades ändå förstå vad vi lärde oss och sen nu på kvällen har jag bara haft another awesome evening med min vänner.
Blev ytterligare en middag hos Erik ikväll där vi idag fick hamburgare som var jättegoda. Alltså Eriks föräldrar lagar mat man dör för på riktigt så efter att vi kommit till Erik, varit iväg en sväng till Lidl och köpte chips och så samt haft någon form av akrobatik tävling på gräsmattan serverade de maten till oss, alltså hur snälla då? Efter maten blev det mer rörelse än vanligt som inkluderade både ännu mer akrobatik, eller försök till akrobatik men även en sväng runt i området där vi skrämde upp varandra till max. Vi en tidpunkt när vi skulle gå igenom en liten skogsdunge och Lucas tog fram sin mobil säger Oliver "det här känns som en sån där sista bild. Bilden de publicerar i tidningen efter att vi dött och skriver att ja här är sista bilden på de mördade ungdomarna" och då höll vi på att börja gråta allihopa. Så sprang hem till Erik igen och fortsatte de sista timmarna på Eriks altan.
Puss och Kram! ♥
 Middagen ^_^
Och sen som vanligt några snapchats från kvällen :)

Woman crush-Perrie Edwards

Skrivet:    ·  Inspo, Women Crushes
 

Workout thursday

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså den här dagen har varit så chill på riktigt. Har i princip bara haft samma lärare hela dagen, började med bild där vi har en av våra mentorer Lisa. Sen hade vi mentorstid med båda våra mentorer Lisa och Helena. Efter det var det slöjd, där vi som hade syslöjd började jobba med att sy en puff som jag längtat efter att göra sedan trean typ när man fick se de där puffarna för första gången. Är astaggad på det alltså :)
Efter slöjden var det lunch och sen hade vi engelska med Lisa och svenska med Helena. Är sjukt ovanligt att vi har samma lärare ens två gånger på en dag så därför jag berättade detta jättespännande vi upplevde idag i skolan haha. Gud förlåt är så tråkig för tillfället. Blev en vända till gymmet idag i alla fall tillsammans med Elin, Lucas, Erik, Jonte och Oliver. Blev ben dag för mig och känner redan nu att det tog en hel del. Har hamnat i otakt med alla andra så idag när de tränade överkropp kör jag ben vilket gör att jag kan bara gå mellan maskinerna fritt och köra ashårt för att sedan möta upp de andra när vi gör fria vikter och det är så härligt. Blev ett riktigt bra pass idag också så lämnade gymmet asglad och skittrött.
Puss och Kram! ♥
 

Gråtmusik

Skrivet:    ·  Musik
Ni vet de dagarna man bara behöver krypa ner under täcket och lyssna på riktigt sorlig musik och bara ligga där och gråta eller bara bli av med allt ledsamt. De dagarna behövs det musik och det här är några av låtarna jag lyssna på då.
 
Det här kommer alltid vara min number one gråtlåt. Kan knappt lyssna på dne om jag inte är ledsen för mår typ dåligt av alla minnen :/
 
 
 Den här låten alltså, den känslovågen som kommer när refrängen bryter loss är SINNESSJUK!
 
 
 Satte på den här låten i bilen och började gråta, egentligen är inte texten så viktig i den här. Det är bara vissa meningar och sen främst melodin som sätter sig i mitt hjärta typ
 
 
 Den är låten är så jäkla vacker verkligen, jag brukar inte lyssna på Jasmine Thompsons version men den är jättebra den med!
 
 
 Den här musikvideon är fruktansvärt dålig men låten är så bra och rapdelen i den är så jäkla fin. Så mycket kärlek för Bars and Melody
 

Bryggorna

Skrivet:    ·  Allmänt
Nämen då har halva veckan gått i princip och att vi snart gått i nian i en vecka känns så jäkla konstigt. Bara den tanken slår mig ibland att vi faktiskt är äldst i skolan och hela jag blir typ konstig för jag vet inte riktigt hur jag ska göra med den informationen. Jag och Tilda har flera gånger bara stannat upp, främst jag, när vi gått förbi en grupp yngre barn och bara vänta hur hamnade vi här? När gick vi från att vara sådär små till att bli så här någorlunda stora? En neverending conversation verkligen.
Idag, efter att klassen återigen höll på att somna på sista lektionen, drog jag, Tilda, Becka, Jonte, Oliver, Erik, Lucas, Fille och Edvin till Hammarby Sjöstad. Har spenderat mer tid där än någonsin förut nu på senare tid då några i gänget bor där eller i närheten och jag älskar allt där. Närheten till vatten överallt, alla skitsnygga hus, mängden affärer som finns där med mera. Vi gick till Max när vi kom dit och köpte med oss crispy fries och satte oss på en av de många bryggor som finns där idag. Satt där ett tag och åt och pratade innan vi bytte brygga till en något mysigare, som dessutom låg i solen, där vi sen spenderade resten av eftermiddagen. Astrevlig dag alltså.
Puss och Kram! ♥
 Max på bryggan ^_^
 Det blev bättre väder sen, men det här är från första stället vi var på

Quote

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
 

Trött som attan

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Åh gud har försökt logga in på blogg.se i en timme typ utan att det har funkat. Har varit så stressad på riktigt men kom in nu, som ni märker, så är sjukt glad. Har nästa glömt bort vad jag gjort under dagen, är så trött konstant nu. Vet inte om det är värmen eller de tidiga morgnarna som spökar och orsakar detta men får ingen energi och vet inte vad jag ska göra. Får försöka googla upp något mirakel knep av något slag, och om ni vet något är jag öppen för förslag :)
Hade en väldigt lugn dag i skolan idag och kan tänka mig att tisdagarna kommer bli favorit dagen framöver då vi bara har fyra lektioner, som alla är hyfsat roliga, samt en lång rast på 55minuter där man bara kan ta det lugn eller plugga på något om man behöver. På rasten idag satt jag, Tilda, Erik, Jonte och Oliver och spelade kor tillexempel. Blev både stress, vänd tia och slav och president och gick hyfsat bra för mig. Vann på vissa och var värdelös på vissa andra lite som med livet i allmänhet. Efter den långa rasten , våra resterande lektioner och skolan var över hängde jag lite med folk från skolan i nån timme innan alla skulle iväg. Gick hem och kikade lite på The Vampire Diaries och nu sitter jag och skriver med lite folk, bloggar och försöker kolla på idol samtidigt. Går lite halvbra måste jag erkänna men är jag i ett nötskal, kan aldrig bara göra en sak.
Puss och Kram! ♥
 Förlåt för att kvalitén är hemsk på den här bilden, var rätt dåligt ljus när jag tog den :)
Linnet är från Pull & Bear, Koftan är från Hollister och jeansen från JC

Outfit

Skrivet:    ·  Kläder
Här kommer bilder på en outfit jag hade ett par dagar sedan :)
 

Tomhet

Skrivet:    ·  Allmänt
Känner mig bara allmänt tom för tillfället och har inte riktigt någon ork att göra något. Vill typ bara lägga mig i min säng och lyssna på sorglig musik och bara tänka. Har rätt mycket känslovågor för tillfället och satt på riktigt för tjugo minuter sedan och bara älskade livet. Har rätt mycket snurrande i huvudet nu och även fast övervägande av sakerna är saker som gör mig lycklig blev det så att allt negativt fick över handen nu. Några av er kan säkert relatera till det jag skriver men för alla er som inte upplevt dessa dippar kan jag bara beskriva de som en enrom tomhet.
Har haft en bra dag i skolan ändå med mycket skratt, men också med en del tårar. Blev jätteemotional precis efter musiken. Jag, Elin och Tilda stannade kvar lite efter resten av klassen och då satte Tilda sig vid pianot och började spela och sjunga "Say something" och hon som är så sjukt duktig fick det att bli så bra att jag började gråta. Musiken gick verkligen rakt in i hjärtat på något vis och det var så häftigt. Fick samla ihop mig lite inför sista lektionen och när den var över och skolan slutat för dagen tog jag det lugnt ett tag innan jag drog in till stan och mötte upp Erik, Jonte, Oliver och Lucas för att gå till gymmet. Var tyvärr rätt trött hela passet så blev lite halvbra för min del men känns ändå så skönt att vi kom iväg.
Puss och Kram! ♥
 Någon sorts solnedgångs bild ^_^

People are people

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter

DETTA INLÄGG ÄR DIREKT KOPIERAT FRÅN HAMSAYES.BLOGG.SE, JAG HAR ALLTSÅ INTE SKRVIR NÅGOT AV DET SOM STÅR NEDANFÖR!
Kan vara något av det bästa jag har läst på internet och jag ber er alla att läsa igenom inlägget för det är så perfekt och så sjukt starkt.
 
En bild - mer än tusen ord. Det här är en gråtande man som förmodligen håller hårt i allt han har kvar. Sin familj. Han har precis lyckats fly från ett krig finansierat av västvärldens korruption. Av västvärldens ignorans. Böcker skrivna på hans språk, gator som funnits för hans hemfärd och minnen som fyllt hans hjärta ligger i ruiner. En hel stad i ruiner. Hans hemstad. Han lever, men han har inget liv. 
 
Och där sitter Göran, 57, i sitt hus på landet och ja, han är jävligt less på dessa invandrare som kommer hit. Han vet inte att dessa invandrare hoppar till, alldeles vettskrämda, av ljudet av en trimmad motorcykel som de misstar med ljudet av krig. Han har förmodligen aldrig bevittnat en palestinsk mor som talar om för sin 4 åriga son att det är okej nu. Inga bomber kommer att sprängas där han leker på lekplatsen. Inte heller har han stött på 17 åringen från Syrien som tittar på samma vägg 15 timmar om dagen för att hennes mamma sprängdes i bitar framför henne.
Göran har ingen aning om vilket underbart land han haft äran att växa upp i. Ett land som folk flyr till - och inte från. Det borde göra honom stolt. Men nej, han är less. 
 
Jag har mina åsikter om Sveriges invandringspolitik och sanningen är den att den brister. Men det gör också mitt hjärta när jag får se bilder som dessa som kommer som en käftsmäll från verkligheten. Inte från siffror, budgetar och statistik. Utan från människors verklighet. Människor precis som jag och du, Göran. Mitt hjärta blöder samma färg som det rinner på många gator på många olika ställen i världen och jag vill hemskt gärna tro att Sveriges vapen inte bidrar till denna färg, men jag kan tyvärr inte tro det. 
 
Snälla. Var inte en Göran. Öppna ögonen och se världen. Din röst på Sverigedemokraterna kommer inte att dämpa din frustration. Så öppna ditt hjärta med. Titta inte på människorna - se dem. Försök att förstå. Deras verklighet är inte din verklighet, men din verklighet kan hjälpa dem att bilda en ny, bättre, säkrare verklighet. En verklighet som vi kallar för gratis skolgång, sjukvård och en icke existerande fruktan för att Ica Maxi ska plattas med marken medan man handlar mjölk. 

Vasamuséet

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Agnes, hennes mamma och lillasyster, Estelle och Valentin (fransmän och kompisar till Oskar och Iris) samt Jean-Marc som är pappan i den fransk familjen vi bodde hos i somras. Vi spenderade ju en helg med bland annat fransmännen förra helgen, inläggen finns HÄR och HÄR, och det var för att de varit på semester här i Sverige i över en vecka. Igår åkte Oskar, Iris och Anna (mamman) iväg till deras mormor och morfar men då Estelle och Valentin flyger hem i morgon passade de på att ta sin sista dag i Stockholm, och den på Vasamuséet.
Har inte varit på Vasamuséet sedan jag gick i 5:an, dvs fyra år sedan, så var kul att komma dit. Spenderade ett par timmar där inne och kollade på en fakta film om skeppet samt gick på en guidad tur som var på franska. Efter museibesöket blev det en snabb vända in till Kungsträdgården också innan jag behövde åka hem. Bara minuter efter att jag klivit innanför dörren kom Erik, Oliver, Tilda, Lucas och Becka hit. Satt ett tag på studsmattan innan vi cyklade iväg till McDonalds. Hade extremt otur med personalen där så det mesta gick fel, men var ändå trevligt på något vis och vi cyklade där ifrån ett tag senare mätta och någorlunda nöjda. Blev en asgrym utekväll sen, som även Jonte anslöt sig till, som fick mig att glömma bort att det är skola imorgon. an inte säga att jag någonstans i kroppen är sugen på att sätta alarm för imorgon men det är bara att köra.
Puss och Kram! ♥
 Åt lunch vid muséet, jag tog en jättegod kycklingsallad som är ett stort tips om ni äter där
 Bild på mig, Estelle, Agnes och Valentin samt en bild på båten
 Osen en bild på squadet nu på kvällen :)

The 7 Second Challenge

Skrivet:    ·  Allmänt
Tyler Oakley är min hjälte asså, skrattar ihjäl mig åt den här videon och vill desperat ladda ner den där appen :)
 

Skrattar tills jag gråter

Skrivet:    ·  Allmänt
Väd ret i Sverige för tillfället hörrni, ska vi ens ge oss in i den diskussionen? På dagarna är det så varmt att man smäller av och svettas som attan och sen på kvällen/natten är det så kallt att man halt förfryser alla kroppsdelar som inte är täckta av kläder. Det är som att naturen gör sig redo för höst, men ändå måste kompensera lite för att det var så dåligt väder under mitten av sommaren. Hur som helst är det extremt jobbigt, ilandsproblem jag vet, och man önskar ju bara att vädret på dagen blev nån grad kallare och vädret på natten några grader varmare.
Efter en dag utomhus i alla fall mötte jag upp Tilda, Lucas och Jonte och gick till Erik där även Oliver var. Satt som vanligt ute på Eriks uteplats och skrattade så vi fick ont i magen. Alla slog verkligen på flummigheten till max och jag skrattade tills jag hade kramp i kinderna, ont i magen och grät. När flummigheten lagt sig lite halvt fixade Eriks föräldrar mat till oss, och det var gott på riktigt people. Blev kvar kring bordet ett bra tag sedan innan vi kände att vi behövde röra på oss och ställde oss i trädgården och kastade GRIS med äpplen och bara hängde i allmänhet, blev en standard tur till ICA sen, och fett djupa och udda samtal kring bordet efter det. Alltså en jättebra kväll :)
Puss och Kram! ♥
 Ser ni hur gott eller? Kyckling med olika marinader+potatis+bea+sallad=lycka
 Två snapchats från kvällen :)

5 black wanties

Skrivet:    ·  Kläder
 

Nästan skoltrött

Skrivet:    ·  Allmänt
Var vår första vanliga skoldag idag. Körde dagen schema enligt och hade alla lektioner vi skulle och måste säga att jag har rätt blandade känslor angående dagen. Var kul i vissa fall att komma igång med lektioner, taggad på några av ämnena vi ska jobba med under hösten och vissa av våra lärare är fett roliga så man har kul på lektionerna. Sen finns det vissa lärare och lektioner som är så tråkiga att man får panik och blir skoltrött sex gånger om. Den tråkiga lektionen har vi som sista lektion på fredagar, förstår ni då hur opeppad man blir på livet?
Gick en sväng till Becka efter skolan med Tilda. Alla vi tre höll på att somna litterally men Tilda var taggad på att göra pannkakor så vi fixade ihop en smet och ställde oss och stekte det. Sen dukade Tilda fram utomhus så satt i solen och åt pannkakor och då hörrni då var livet rätt mys alltså. Var kvar ett rätt bra tag hos Becka sen innan vi gick hem. Efter middag med familjen gick jag och mamma ut på en promenad. Behövde prata ut med mamma ett tag, var lite för länge sedan sist och är nu så himla glad att vi gjorde det. Ingen svarar ju så bra som ens mamma right?
Puss och Kram! ♥
 Pannkakorna ^_^

Musiken just nu

Skrivet:    ·  Musik
 
Första gången jag hörde den här låten slog den sig rakt in i min själ och fick mig helt ur balans. Vet inte varför blev bara en sån underbar känsla. Nu får jag tons av minnen varje gång jag hör den för vi har spelat den så mycket i sommar så det här är verkligen min number one favourite för tillfället.
 
 
 Det här är också en sjukt skön låt, får tacka Lucas för att jag har hittat den. Totalt älskar den verkligen, speciellt refrängen
 .
 
 Den här låten är också en riktig booster, får energi på något vis när jag hör den. Vanliga versionen finns HÄR
 
Alltså detta är bästa låten att dansa till fullt seriöst. Älskar den!!
 
 
Mina babes Kenny Holland och Wesley Stromberg skapade en grupp för någon månad sen och detta var deras första singel. Har lyssnat på den här låten sedan dagen den släpptes den 27 juli men har alltid glömt att lägga upp den så det är därför den kommer nu :)

Mys dag på skansen

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en snabb samling i skolan gick vi iväg till tunnelbanan hela klassen och åkte in till Slussen och sen med båt över till Djurgården. Gick iväg till någon äng vi var vid när vi precis börjat sjuan och satt där. Trotts att klockan inte var mer än halv elva ungefär när vi kom dit blev det bara så att vi åt allihopa. Jag, Elin, Tilda, Oliver, Erik, Jonte och Wille hittade någon slags gammaldags parkbänkvi satt vid, var himla mysigt där faktiskt och under de timmarna vi var vid ängen satt vi mest där vi bänken och pratade. Blev inte en jättelång stund där dock då vi skulle iväg till Skansen sen och möta upp alla andra nior.
Lucas, Becka, Edvin och Fille joinade oss då när vi träffades och sen höll vi ihop under dagen. Besökte mini skansen, klappade getter, kollade på minigrisarna, såg björnar och älgar och njöt av solen. Skansen är ju himla mysigt så efter att vi gått runt och kollat på djuren ett tag satte vi oss bara på en klippa, såg ut över vattnet och satt och pratade. Efter dagen på skansen och en rätt stressig hemfärd, gick jag hem hit och vilade lite ett tag innan jag mötte upp Elin, Jonte, Oliver och Erik och drog in till gymmet. Jag och Elin hade leg day idag medan de andra körde överkropp. Gjorde ett par övningar tillsammans men såg till att hela tiden vara i rörelse och det känns redan i benen och rumpan alltså. Rädd för att brutal träningsvärk är på ingång...
Puss och Kram! ♥
 
Blandade bilder ifrån dagen ^_^

The Big Wedding

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Don och Ellie gifte sig för många år sedan och fick två barn Lyla och Jared. Ett par år senare valde de även att adoptera ett barn det blev en son, Alejandro. Flera år efter det var Don otrogen mot Ellie med hennes bästa vän Bebe och de valde att skilja sig. Nu ska Alejandro gifta sig med Missy och det är dags för hela familjen att samlas igen. Ellie har sedan många år tillbaka valt att förlåta sig bästa vän för vad som hänt men det visar sig snart att det Ellie, Don och Bebbe berättat för varandra är långt ifrån hela historien. Mitt i allt ska även Alejandros biologiska mamma komma och hälsa på för att vara med på bröllopet men då hon är en starkt troende katolik måste Ellie och Don låtsas vara gifta. Samtidigt börjat Jared närma sig trettio års åldern men är fortfarande oskuld, Lyla funderar på att skilja sig från sin man och Don fortsätter flörta med varje tjej han ser.
Det här är en riktigt mysig film som ger en mängder av skratt, men även ett par stunder av tårar och riktigt djupa moments. Castet i den här filmen är helt perfekta och alla är verkligen roliga skådespelare. Dessutom är the one and only Robin Williams med i den här filmen som en alkoholiserad präst och trotts att han har en liten roll är han så rolig verkligen. Ett stort tips helt enkelt att se den!
 
 

Förlängning av lovet

Skrivet:    ·  Allmänt
Jamen hörni då var första dagen i nian klar. Känns som att vi varit i skolan längre än bara en dag men det är väl främst för att jag redan träffat de jag var med under dagen på lovet. Blev ju inte riktigt en vanlig soldag idag utan var ett par timmar med information, genom gång av skolans regler som vanligt, utdelning av nya skåp, genomgång av årets schema (som tyvärr ser riktigt dåligt ut), information om dagen imorgon då vi ska iväg till Skansen alla nior, en tipspromenad och ett flertal långa raster då vi fick chansen att prata med folk från de andra klasserna och så.
Gick hit när skolan var slut tillsammans med Tilda, Jonte, Oliver, Erik, Becka och Lucas. Lämnade av alla grejer här innan vi gick bort till Coop och köpte glass. Har varit så varmt hela dagen och jag som tog på mig jeans imorse har svettats som attan. Tog med oss glassen tillbaka hit och satt ute i skuggan i trädgården och bara myste. Hamnade rätt snart på studsmattan där vi satt och pratade och skrattade större delen av eftermiddagen. Gick iväg till ICA på kvällen för att köpa matsäck till imorrn och när vi ändå var där passade vi på att köpa nudlar som vi åt till middag. Blev en sån sjukt mysig kväll och känns inte alls som att skolan börjat.
Puss och Kram! ♥
 Becka, Elin, Jonte, Erik och jag
 Middags mys ^_^

Pink Inspo

Skrivet:    ·  , Inspo
 

Sista dagen av sommarlovet

Skrivet:    ·  Allmänt
Då var sista dagen av sommarlovet över och jag har tbh inte gjort något speciellt idag. Låg och solade på altanen på förmiddagen och lyssnade på fler avsnitt av Zara och Noels podcast. Tog efter lunchen en lång promenad igenom Årsta och längst med Årsta viken. Tänkte igenom sommaren och mindes alla underbara stunder jag haft och blev nästan tårögd när jag tänkte på allt jag fick uppleva i Frankrike, alla underbara dagar och kvällar med The Squash, dagarna med släkten i både Norrköping och hos mormor och morfar, allsång på skansen med Ida och Alva. Har hunnit med mycket trotts flera veckor med bara regn.
Lyckades vara ute i en och en halvtimme när jag gick och när jag kom hem började jag plocka iordning lite saker inför imorrn. Packade ner allt jag behöver i väskan, kollade upp schemat vi kommer ha med mera. Har så mycket blandade känslor inför skolstarten imorgon. Känns så sjukt att jag ska börja i nian, NIAN. Hur lyckades jag hamna här så fort? Hur kan det redan vara dags att börja sista året i grundskolan? Niorna brukar alltid vara så stora, de har ju liksom varit de coolaste på skolan sedan man gick i typ sexårs, vet inte om jag är mentalt redo för att bli äldst på skolan. Fast hur farligt kan det bli?
Puss och Kram! ♥
 Gammal bild från Hammrbybacken

Quote

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
 

Pizzaparty

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog iväg till gymmet idag med Elin, Erik och Oliver. Blev ett överkropps pass med störst fokus på armar och ben. Alla de andra tre är wayyy more avancerade än mig så fick så många nya bra övningar att göra och hade ett asgrymt pass verkligen. Kände hur jag kunde ta ut mig på riktigt och hoppas på att kunna bygga lite muskler nu. Gymmade i en och en halvtimme faktiskt innan vi gav upp och behövde skynda hem för att duscha och byta om osv innan vi skulle träffa resten av squadet.
Mötte upp de tidigare nämnda samt Tilda, Lucas och Becka vid Gullmarsplan innan vi åkte vidare till Hammarby Sjöstad. Köpte pizza där och gick sedan iväg till Hammarby backen. Var lite småtrött redan är vi kom dit och sen fick vi av någon anledning för oss att vi skulle gå upp den brantaste vägen till toppen. Höll halvt på att dö men tog oss upp alla sju och överlevde. Hade sedan värsta myskvällen uppe på toppen av backen och den var ett sånt sjukt jäkla bra avslut på sommarlovet. Gick hem till Erik efter ett par timmar där uppe och avslutade kvällen på hans altan runt ett stort bord under varsin filt. Vet inte ens hur jag ska förklara kvällen för att ni ska förstå på ett ungefär, är så uppfylld av lycka och kärlek att jag är helt lost. Men hade en sjukt bra dag och kväll helt enkelt.
Puss och Kram! ♥
 
Vi fick en mer pizza än vi skulle, något vi inte märkte förens vi kom fram, så blev pizzaparty
Blandade bilder från när vi var vid backen
 Hela squadet, utom Jonte :(, från vänster: jag, Elin, Oliver, Becka, Erik, Lucas och Tilda ^_^
 

Fullt ös hela dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter frukost i solen imorse kom utländska gänget (dvs. alla franska, amerikanska och engelska) till vårat hus och hängde där ett tag. Blir lätt rätt vilt när man är 22 personer men alla var så jäkla underbara så trotts att vi var mellan sex och sjuttio år hade alla lika kul verkligen, älskar när det är så. Stannade vid "vårt" hus fram till lunch och åt där innan vi gick en promenad till de utländskas hus. Var hur fint som helst i huset de hyrde och de ska stanna där i över en vecka och åka in ett par dagar till Stockholm så förhoppningsvis kommer vi hinna träffa fransmännen innan de åker tillbaka till Frankrike men vi får se.
Efter en eftermiddag vid hamnen nedanför deras hus rullade vi hem till Stockholm igen. Kan lugnt säga att vi inte var de enda som bestämt oss för att lämna Lagnö vid just den tidpunkten så blev en del köer men det var ändå okej. Hann vila lite i bilen innan mamma släppte av mig hos Erik när vi kom hem. På plats hos honom fanns även Tilda, Jonte, Lucas, Elin, Becka och Oliver så hängde med gänget hela kvällen. Satt på Eriks altan och myste där, blev mycket prat, extremt mycket natthumor, fighter i spelet Med Andra Ord, som jag stolt kan säga att jag och Jonte vann, samt bara underbart häng. Kom hem där ifrån för ett tag sedan och har hunnit landa lite nu. Ska strax gå och borsta tänderna och sova ut ordentligt, behövs efter att man varit i fullgång en hel helg :)
Puss och Kram! ♥
 När vi badade nere vid bryggan
 Hoppade från klipporna :)
 Och sen en bild på mig och Märta nere vid hamnen

Kräftskiva

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte iväg till Lagnö på förmiddagen idag tillsammans med familjen vi åkte till Frankrike med, anledningen, att familjen vi bodde hos i Frankrike nu var där ute på Lagnö som är en ö där barnen och föräldrarna växt upp på somrarna i princip. Men på Lagnö fanns inte bara familjen vi bodde hos i Frankrike utan där var även sex personer till så totalt var vi 22 stycken ute på deras landställe. Var fullt ös hela tiden och folket som var där ute kom från Frankrike (såklart) England, U.S.A samt Sverige så det var engelska som gällde för alla.
Spenderade dagen med att bada i Östersjön vid deras vik, sola, spela fotboll med mera för att sen på kvällen ha kräftskiva alla 22. De franska och amerikanska barnen hade rätt svårt för kräftor och tyckte mest det var konstigt men de vuxna, de svenska barnen och ett av de franska barnen åt. Blev mycket sång under middagen och ljudnivån låg på max hela tiden men alla var så glada. Spenderade sedan resten av kvällen genom att dansa konstant. Jag, Agnes (som jag reste med) och Estelle (från Frankrike) hittade på olika koreografier till i princip varje låt och skrattade så vi grät. Avslutade sedan kvällen med Oskar och Valentin ute på klipporna där vi såg säkert fem stjärnfall. Så underbar dag och ett sånt perfekt avslut på dagen :)
Puss och Kram! ♥
Bild precis innan kräftskivan startade :)
 Bilderna på sidan är från skivan och den i mitten från drinken innan
 Hela gänget förutom älskade pappa som tar bilden
Till vänster är jag, Iris, Estelle och Agnes och till höger är alla barn :)

Frankrike-Paris

Skrivet:    ·  Resor, Videoinlägg
Här kommer den sista och slutgiltiga delen av vår resa till Frankrike. Hoppas ni gillar den :)
 
 

Middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Satte alarm imorse (ja är lika chockade som er) och mötte upp Elin. Drog in till gymmet och körde en timmes pass, främst ben, och blev till skillnad mot senaste gången ett riktigt bra pass. Elin hade ett par övningar jag inte kört förut och jag hade några som var nya för henne så kontrade varandra rätt bra. Kände mig glad, och rejält svettig, när vi lämnade gymmet och blev sedan en eftermiddag på altanen. Har börjat lyssna på Zara Larsson ochNoel Flikes podcast och jag total älskar den. De är så himla härliga tillsammans och jag ligger och skrattar flera gånger för mig själv under poddens gång. Den heter "Den fantastiska resan" och finns i appen Podcaster så checka in den säger jag bara.
Nu hur som helst har vi fullt av folk hemma hos oss. Mamma är med och arrangerar en fest som hålls en gång om året i området och nu har vi någon middag för alla som arrangerar festen tillsammans med mamma, och hela deras familjer. Så är en hel massa barn och vuxna här för tillfället. Har grillat hamburgare och ätit på altanen i kvällssolen och nu tänkte jag väl gå ner till mitt rum och kika på någon film eller så nu. Lite för trött för att umgås med människor för tillfället.
Puss och Kram! ♥
 Tunnelbaneselfie efter träningen
 Och bilder från middagen :)

Omelett med tomat och örter

Skrivet:    ·  Recept
Receptet kommer från Arlas hemsida och är för 2 personer.
 
Ingredienser:
2 tomater
2 msk smör och rapsolja
½ dl hackade,  färska blandade örter (jag använde fryst basilika och dill men färsk gräslök)
2 dl finriven ost
 
Omelettsmet:
6 ägg
2 msk mjölk
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
 
Gör såhär:
Halvera tomaterna och gröp ur innehållet. Skär tomatköttet i långsmala strimlor som båtar.
Vispa ihop omelettsmeten och häll hälften av smeten i en varm stekpanna med smör och rapsolja. Stek på medelvärme 2-3 min, rör försiktigt i smeten några gånger.
Strö över hälften av örter, ost och tomat och stek ytterligare någon min. Stek en omelett till på samma sätt.
Förberedelser ...
 ...och färdigt reslutat ^_^
 

Sommarkvällar

Skrivet:    ·  Allmänt
Spenderade dagen ute på altanen i solen. Försöker desperat skaffa mig lite färg nu innan skolan börjar. vet ju inombords att det inte kommer hända men man kan ju få hoppas lite. Fick lite feeling sen när det blev dags för lunch och ställde mig och gjorde en omelett. Har aldrig gjort en omelett förut, vet inte ens om jag har ätit det, men hittade något recept. Vispade ihop smeten stekte den och allt och det blev så gott och sjukt bra. Dock var den enorm så var konstant mätt efteråt men kommer absolut göras om och receptet hittar ni här imorrn :)
Framåt kvällen mötte jag upp Tilda och Lucas på ICA affären i området. Köpte med oss en engångsgrill, korv, korvbröd, marshmallows med mera och gick iväg till en backe i närheten. Kort efter det kom Erik, Oliver och Elin dit också så då blev det grillning. Erik fick vara grillmästare medan vi andra kom med lite glada tillrop along the way. Även fast jag inte gillar korv var det sjukt mysigt och hade verkligen en ultimat sommarkväll där upppe på berget. Blev djupa samtal, mycket skratt, marshmallow grillning, s'mores, solnedgång aa behöver jag säga mer? Vet att jag har skrivit det här förut men är så tacksam över att jag har de vänner jag har, kärlek från djupet av hjärtat till de!
Puss och Kram! ♥ 
Vår mat (Förlåt för att det är rosa i hörnet mitt skal var i vägen)
Marshmallow grillning och S'mores ^_^
Osen en bild på hela gänget :)

Musiken just nu

Skrivet:    ·  Musik
 
 Den här låten är full on perfection, Chris och Ritas röster är så bra tillsammans att man får rysningar :)
 
 
Gillade verkligen Dannys förra låt "Brinner i bröstet" så när den här kom ut hade jag sjukt höga förväntningar och den uppfyllde alla av de. Sträcklyssnar!
 
 
 Har på riktigt bara hört talas om Janet Jackson förut som syster till Michael Jackson som också gör musik, men har inte förens nu hört någon av hennes låtar. Sjukt bra är den dock och extremt skön att lyssna på.
 
 
Lana del Rey har släppt en ny låt och jag är så glad på riktigt, älskar den, älskar henne!
 
 
Aldrig hört talas om Lucas Graham innan jag hittade den här låten. Påminner lite om något Mackelmore skulle kunna göra så bara det är ju anledning nog att lyssna. Riktigt bra helt enklt :)

Mindre bra pass

Skrivet:    ·  Allmänt
Även om jag älskar in telefon verkar inte den dela samma kärlek till mig. Satt i typ två timmar imorse och försökte hitta sätt att överföra mina kontakter från gamla telefonen. Googlade runt och hittade typ bara dåliga resultat och saker som inte alls fungerade. Satt typ och halvgrät och var på väg att ge upp totalt ända tills jag hittade nån hemsida som hade en superenkel och jättebra förklaring på hur man skulle göra. Höll på att svimma av lycka, ända tills jag insåg att mitt SIM-kort inte fungerar trotts att det skulle ha aktiverats i natt. Har fortfarande inte löst problemet så det suger rätt hårt.
Drog iväg till gymmet efter det i alla fall men han bara bli ett 45 minuters pass innan jag behövde åka hem och hämta Märta. Cyklade både dit och hem dock så fick lite träning där ifrån. Men blev inget bra pass, var rätt trött i kroppen och fick nästan blodsockerfall när jag var klar men men känns skönt nu i efterhand i alla fall. Hann ligga ute och sola lite på eftermiddagen också och lyssna på lite poddar. Har inte lyssnat så mycket på podcasts men kände att det var dags att börja nu, himla mysigt och trevligt att lyssna måste jag säga.
Puss och Kram! ♥
 Har fått tillbaka min obsession av nötter igen så kommer bli mycket av det ett tag nu ^_^

Gay vs. Hetero-Arbetsintervju

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag blir så arg, så frustrerad, så kränkt och så besviken när jag ser den här videon. STHLM Panda har en Youtube kanal (som ni hittar HÄR) där de lägger upp olika sociala experiment och pranks som visar den riktiga sidan av samhället och får en att på riktigt tänka efter hur man behandlar sina medmänniskor. För ett tag sedan fick de in ett mail av en kille som sökt ett jobb på en firma men blivit nekad pågrund av vad han trodde var för att han nämnt att han var homosexuell. Så STHLM Panda tog så klart tag i det här och testade om detta kunde stämma och svaret på det hittar ni här nedanför.
 

Kärlek till telefonen

Skrivet:    ·  Allmänt
Nämen hörrni blev lite så som jag trodde att dagen skulle se ut imorse under dagen. Blivit en hel del tv-serie tittande, främst American Horror Story som jag börjat kolla på igen efter att Tilda och jag pratat lite om den igår och i förrgår och hoppsan vad bra den är asså. Den är så twistad och riktigt äckligt obehaglig ibland men så beroende framkallande. Så får ni tid över är det bara sätta igång och kolla på AHS :)
Resterande delen av dagen har jagkämpat med att få igång min mobil som jag äntligen fått mitt nya simkort till. När jag först startade mobilen kunde jag inte ladda ner några appar, alltså apparna stod och laddade hur länge som helst men tog sig aldrig vidare och då höll jag på att få ett breakdown. Men fick rensa mobilen och börja om med allt från början och nu fungerar den bra och jag är så underbart kär i den. Sitter för tillfället med näsan i en kik chatt med gruppen jag sov med inatt. Håller på att diskutera feminism och manshat och jag har verkligen ingen aning om hur vi hamnade på det här ämnet men alla skriver så kloka och fina grejer att jag blir helt rörd typ. Så kom ihåg att aldrig sluta kämpa för jämlikhet och att inte bli blyga för att ta upp ämnet i det offentliga rummet.
Puss och Kram! ♥
 

Gröna Lund

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte in till Gullmarsplan vid lunch igår tillsammans med Rebecka och Tilda O. Väl där mötte vi upp Erik, Jonte och Lucas och åkte sedan till Max i Hammarby sjöstad. Åt lunch där och satt och pratade ett tag innan vi åkte till Slussen, tog båten till Djurgården och gick till Gröna Lund. Var någon rockkonsert där igår kväll så var en hel del folk i parken, dessutom var vädret på topp på riktigt så vi fick köa en del men det gjorde verkligen ingenting för hade så kul tillsammans. Skrattade nästan konstant och hade så udda konversationer både med varandra men också med några av de som jobbade där.
Stannade hela kvällen där innan vi tog oss hemåt. Gick hem och hämtade sovgrejer lite snabbt innan vi möttes upp hos Rebecka. Tillbringade sedan natten i en soffa och på en stor luftmadrass. Blev som vanligt när man sover inte den absolut bästa lösningen så vi låg i princip på varandra allihopa och trotts att vi lovade varandra att inte stanna uppe hela natten så som vi gjorde förra gången blev det så nu med. Blev en del Youtube, massa korta snuttar av olika filmer då vi inte kunde bestämma oss och ingen hade tålamodet att se en seriös film, och åter igen så många udda konversationer. Natten gick alldeles för fort och när solen sedan länge gått upp sov vi i två-tre timmar, men det var inte nog kan jag bara säga. Så dagen idag kommer bestå av serier i soffan :)
Puss och Kram! ♥
 Bild på en del av Gröna Lund
 
 Lucas i slänggungan, Becka, Erik, jag oh Tilda i skratt kammaren och Tilda, Becka, Jonte och jag vid Insane
 
 Middagen ^_^
 

Reflektioner av gymmet

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
Jag har reflekterat lite över det här med gymmet. Gymmet som trendar som attan, som säkert står för hälften av allas selfies, som drar alla möjliga personer, som tillåter oss att träna stenhårt i maskiner och som ger oss ett hälsosammare liv. Det där gymmet som kom insmygandes i mitt liv för över ett år sedan och som nu har gjort en comeback. Det där gymmet som jag älskar som sjutton. Det där gymmet som bara finns till hands när man än behöver det. Ni vet vad jag snackar om och menar, det här inlägget handlar helt enkelt om gymmet.
När jag var på gymmet för ett tag sedan tog jag mig tiden att studera de andra motionerarna där runt mig och de första jag ser är de jättepumpade killarna och tjejerna som står framför spegeln med fria vikter och gör den ena avancerade övningen efter den andra med tyngder jag skulle klara en-två repetitioner med MAX. De där som har helt rätt kläder, gigantiska muskler och som har sin självklara plats där inne. Bredvid mig står en man i femtio års åldern på en crosstrainer och vi ler lite mot varandra när vi flåsar på våra maskiner och studerar muskelmänniskorna vid spegeln. Vi skapar vår egen grupp farbrorn och jag och kan gott sitta där och tänka "jag tog mig hit i alla fall" och det blir lite grand som en tröst för att vi inte ens är i närheten av deras styrka.
 
Bara nån minut senare svassar två små tjejer förbi framför mig. Jag antar att de är runt tolv år och att det här är deras första gång på gymmet. Det syns genom att ett: de har sminkat sig, två:de stå och rycker i fel spak för att justera cykeln och tre:de ser extremt malliga ut. Jag kan inte låta bli att skämmas lite för deras skull för att de sminkat sig men jag gläds också med de. Så länge de känner sig nöjda ska jag inte sitta och hata. Men till höger om mig sitter någon jag inte kan låta bli att irritera mig på. Det är en tjej i mjukisar och med huvan uppfälld på munkjackan som sitter med ett konstant bitch face under hela timmen jag är där. Det ser ut som att någon tvingat dit henne, bokstavligen, och det bara kliar i kroppen när jag ser henne. Jag antar att det är för att hon inte ens försöker men jag vet inte. Jag får helt enkelt hålla undan blicken från henne.
Jag ser killen som springer runt och gör två repetitioner på varje maskin av oklar anledning, damerna i fyrtio års åldern som kommit till gymmet för att promenera på löpbandet, paret som stå och ser jättesöta ut vid pilates bollarna och killen som hoppar runt på händer och har armmuskler som ser omänskilga ut. Och sen finns det jag. Den där halvskeva, rödflammiga, tonårstjejen som kämpar på i maskinerna och förundrat funderar på vilken roll hon tillhör. Vilken stämpel hon får av de andra gymmarna. Jag skulle så gärna vilja veta men jag antar att jag för alltid kommer leva i ovisshet.

Lång promenad

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit en rätt lugn dag idag med mycket häng hemma. Nån timme efter att jag vaknat kom två av Maltes lagkompisar och den ena killens pappa och den andra killens mamma hit. Blev fika på altanen i solen i flera timmar. Satt och pratade länge med de vuxna och hade riktigt trevligt faktiskt, sen rann bara dagen iväg och när de gick var klockan tjugo över fyra. Satt ett tag och kollade på simningen då och lyckades se loppet Sarah kom 3:a och prisutdelningen för när Jennie fick guld så var kul.
Sen hoppade jag och mamma upp på varsin cykel och körde bort till Årsta viken. Hon skulle springa och jag skulle ta en promenad runt, så redan när vi kom fram delade vi på oss. Blir lika lycklig varje gång jag går/åker runt Årsta viken för det är såååå fint där. Var full fart längst med vattnet hela vägen, det badade folk vid alla bryggor på Årsta sidan, var fullt längst kajen vid Liljeholmen och badet vid Tanto var proppfullt verkligen och det gör mig så glad. Älskar att Stockholm är en stad med vatten och att alla utnyttjar det, sommar på riktigt.
Puss och Kram! ♥
Vart Sushi till middag, blev dock någon miss i kommunikationen så fick inga avokado bitar men det var gott ändå
 

Frankrike-Lyon-Vecka 2

Skrivet:    ·  Resor, Videoinlägg
Här kommer del två av Frankrike resan, hoppas ni gillar den.
 

Lillebror fyller 13

Skrivet:    ·  Allmänt
Lillebror fyllde tretton år idag så lev väckt jättetidigt imorse (med mina mått dårå) och kom med frukost på sägen och paket till honom mamma, jag och Märta. Pappa var borta större delen av dagen då han sprang en ultra maraton idag som i det här fallet var 7,5 mil. Förstår ni vad sjukt? Jag dör efter fem kilometer typ och han springer då 70 kilometer till, helt och hållet galet haha.
Hur som helst så hade vi släktkalas för Malte idag så mormor och morfar, farmor och farfar, Jeppe och Sofie och kusinerna kom hit och åt lunch, storfikade, skrattade, hade flera seriösa samtal och lekte massor. Var uppe på en skolgård i närheten och spelade basket, gungade i nån storgunga och hade lite tävlingar. Älskar att det blir så mycket rörelse när småkusinerna kommer hit, eller när vi är tillsammans i allmänhet hela släkten. Får moments ibland när jag bara kan stanna upp och verkligen uppskatta min släkt så mycket. Så underbara personer allihopa verkligen och kunde inte vara med tacksam över att jag fötts in i den här släkten.
Puss och Kram! ♥
 Lunchen bestod av lasagne med nötfärs, fetaost och rödbetor och sallad
 Bild från middagen samt mormor och Märta i trädgården
 Eh ja vi spårade ut lite grand när vi fixade fika :)
 Bilder från när vi var iväg till skolgården
 Bild från precis innan Sofie skulle kasta

The Age Of Adaline

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Adaline Boman föds 1 januari 1908 i U.S.A. Hon är det enda barnet i familjen och växer upp i en glad och lycklig familj. Många år senare träffar hon en man, de gifter sig och skaffar ett barn tillsammans men en vinternatt 1935 händer något ovanligt, eller rent av magiskt. På grund av en händelse man får reda på i filmen börjar det snöa i Kalifornien där hon och hennes familj bor, något som aldrig händer annars, och Adaline råkar ut för en bilolycka och dör. Men hon blir räddad av ett blixtnedslag som skickar elektricitet in i hennes kropp, Adaline överlever men hon åldras inte en dag efter det. Några år till går utan att hon själv märker att något blivit fel men hon är inte den enda som noterat att hon inte åldras och snart är Adaline på flykt från sitt liv, sina vänner och polisen.
Den här filmen hade nästan exakt det slutet jag trott, och jag skojar inte sista scenen med Adaline var exakt vad jag trodde typ men det spelar ingen roll. Den där kärleks historien, de skådespelarna, det manuset, den scenografin, de miljöerna och basiclly allt med filmen är dock perfektion. Allt ät så fint, så snyggt gjort och även fast jag i början satt och fnös åt deras förklaring till hur Adaline slutade åldras blev allt bara så självklart i slutet. Jag grät så mycket till den här och det här är en film alla måste se verkligen, se den, se den, se den, se den!
 
 

Bästa passet

Skrivet:    ·  Allmänt
Var hur varmt som helst imorse så efter frukost och ett avsnitt av Modern Family (ja jag är obsessed av den tv-serien igen) lade jag mig på altanen. Blev nån timmes solande där ute innan jag behövde packa iordning allt. Hade bestämt träff med Erik idag för gymning så började med att gå till honom innan vi tillsammans gick in till Skanstull. Promenaden från mitt hus till hans tog ungefär en kvart, sen blev det 45minuters promenad att gå in. Körde ett 1 timmes pass sen med mest fokus på armar och mage.
Erik kom nyss hem från en månad i Italien typ och där tränade han en del med hans systers pojkvän så ha hade asmånga bra övningar som D Ö D A D E mina armar. För att inte fullständigt köra sönder armarna blev det alltså lite mage och ben sen. Men detta kan ha varit mitt bästa pass hittills alltså, är dessutom så mycket roligare att träna med någon annan. Men vi var verkligen helt slut när vi var klara så blev t-bana hem och sen nu på kvällen fredgaspizza med familjen. Funderar på att kolla på nån film nu men vet inte vilken, slutar säkert med Modern Family eller nåt :)
Puss och Kram! ♥
 

Ny design

Skrivet:    ·  Allmänt
Då jag total tröttnat på min förra design letade jag upp en ny på designadinbloggs hemsida och valde en som är lite gråaktigt i tonen. Lämnar färgerna till hedern och satsar på något simplare för tillfället tills det blir dags för en höst design. Ni får som vanligt jättegärna skriva en rad om vad ni tycker om designen så blir jag glad. Både dålig och bra kritik tas emot med öppna armar.
Puss och Kram! ♥
 

Kungsträdgården häng

Skrivet:    ·  Allmänt
Då påbörjan av nya köket startade idag har det varit full rulle i huset under dagen. Jag kände mig mest i vägen typ och Malte kände samma så vi två åkte i till stan. Jag för att jag ville leta inredning och han för han hade hört att det var något sport event i Kungsan. Var fullt med turister inne i city och sporteventet i Kungsan var hur stort som helst, var dock bara småbarn som testade aktiviteterna så varken jag eller Malte gav oss på något av det.
Efter att vi kollat runt där gick vi bort till Gallerian där jag hade något sorts pesentkort på Espresso House som gjorde att man fick en extra Frappino om man köpte en själv. Blev Maltes frappe premiär men han verkade extremt nöjd, samma sak gällde mig. Tog med oss vår dricka tillbaka till Kungsan där vi satt på en bänk i solen och pratade om lite allt möjligt medan vi kollade på ett gäng mindre barn som försökte paddla fram genom den lilla plaskdammen mitt i parken. Blev en promenad igenom parken sen och bort till gamla stan där vi var inne i varenda affär och frågade efter små vita klädnypor till mitt rum, och tror ni jag hittade några då eller? JA!!!! Höll på att dö av lycka när jag såg de och typ hoppade på mannen som ägde affären oba "omg jag har letat så länge" så han blev glad, och jag blev glad.
Puss och Kram! ♥
 Bild från Kungsträdgården :)
 Och en halvskev bild på våra Frappinos

Musiken just nu

Skrivet:    ·  Musik
 
 Favoriten just nu kommer från Lil Wayne och killen som sjöng i "See you Again" och jag absolut älskar den här. Sträcklyssnar på riktigt!!!
 
 
 Austin Mahone har släppt ny musik, kärlek på riktigt :)))))
 
 
Gillar verkligen Natalie La Rose och gillar den här låten. Varje gång de rullande r:en drar igång i refrängen sitter jag själv och sjunger med haha :)
 
Har lyssnat på den här låten ett tag och den är så bra. Eminem är verkligen bästa rapparen någonsin och tycker det är jättekul att Gwen Stefanie gör ny musik igen.
 
Gillar verkligen den här låten, så skön på riktigt. Älskar Drakes featuring på den här också är typ därför jag lyssnar på den här tbh :)
 
 

Gym och middagspicknick

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog mig iväg till gymmet efter att jag sett det senaste avsnittet av Pretty Little Liars och nästan dött av nervositet i slutet av det avsnittet. Vet inte om ni vet vad den serien handlar om men är ett gäng tjejer som under flera år fått meddelanden och blivit hotade till livet ett flertal gånger av någon som kallar sig för A. I nästa avsnitt kommer man få se vad den här A är och i slutet av det här avsnittet fick en av tjejerna se honom och jag höll typ på att dö. Var lite smått skärrad när jag stegade iväg in till Skanstull sen och satte igång med mitt pass. Var så underbart verkligen att vara tillbaka på gymmet, har saknat det som attan så blev lite mer än en timmes pass där jag körde rätt blandade övningar.
Efter träning och dusch halvsprang jag bort till tunnelbanan och sen till Märtas fritids där jag hämtade henne. Blev lite barnkanalen på eftermiddagen alltså och sen en snabb sväng till en park i närheten. När mamma kom hem sen packade vi tre ihop picknick oh cyklade iväg till en brygga vid Årsta viken. Blev middag vid vattnet vilket var hur härligt som helst. Var full fart i kanalen med både segelbåtar och kajaker men även en och annan turist båt. Dessutom sprack molntäcket upp och vi fick en solnedgång innan vi cyklade hem :)
Puss och Kram!
 Delar av middagen ^_^
 Två bilder på solnedgången samt mamma och Märta
 Märta och jag på bryggan vi satt bredvid :)

Ny design på väg

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Frukt i stora lass

Skrivet:    ·  Allmänt
Skulle lätt kunna skriva ytterligare ett inlägg om min kärlek för solen men då det har varit lite för många sådana på senaste tiden ska jag försöka låta bli. Startade dagen på bästa sätt genom att steka en hög amerikanska pannkakor som jag och Malte åt med hallon och sirap. Dog matdöden och lycklighetsdöden säkert fjorton gånger under den frukosten. Kort efter det mötte jag upp Elin och då åkte vi in till stan. Eli hade lite grejer hon skulle köpa och då jag inte varit inne i city på vad som känns som evigheter tyckte jag det lät som en bra idé.
Höll oss inne vid TC (T-Centralen)och var både inne på stora Åhléns, H&M Home och en massa andra. Jag köpte ett kuddfodral till en kudde jag har i min fotölj från H&M Home samt ett skärp från MQ. Blev extremt nöjd över mina inköp och lämnade city glad. Vi fortsatte hem och iväg till närmaste ICA där vi köpte vattenmelon och passions frukt, gick sedan hem hit där vi skar upp allt och satte oss ute i solen på altanen. Hade jättemysigt där, satt och pratade om sommaren, om livet och om musik. Blev nån timme där ute innan vi tog en promenad i området med ännu mer prat innan Elin sen behövde gå. En sjukt mysig dag idag verkligen och glad att vi träffades.
Puss och Kram!
 Ser ni hur gott eller?
 Oså en bild på Elin :)

Quote

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
 
 

Lång promenad

Skrivet:    ·  Allmänt
Sov ut riktigt ordentligt imorse vilket var så härligt. Ofta när vi är hos mormor och morfar eller så kan jag typ inte sova ut för jag vill inte missa allt men nu när jag och Malte är själva hemma kan jag ta det lugnt på morgonen. Blev en rätt lugn morgon med ett par avsnitt av Modern Family och solning ute på altanen. Var ju bra väder idag för första gången på hur länge som helst så passade på att ligga och läsa lite i solen.
Tog en lång promenad sen i över en och en halv timme ute i solen och var helt svettig när jag kom tillbaka. Lite segt att sommaren kommer nu när skolan börjar snart men bättre sent än aldrig i alla fall. Får ta vara på varje dag nu med sol, känns som att man ligger lite back med soltimmarna från den här sommaren. Är typ chokad över mängden regn som har fallit och hoppas med alla ben i min kropp att det inte regnar mer nu.
Puss och Kram!
 Köpte skal till min nya mobil idag, total älskar det verkligen. Fick en iPhone 5s igår men dealen för att jag skulle få använda den typ var att jag skulle ha ett skal så med det köpt kommer jag snart bli av med min gamla mobil.
 

Sommarens bästa...

Skrivet:    ·  Inspo
... bad var i Lyon när vi åkte iväg till Turkosa sjön. Hade en underbar dag och det var helt magiskt att bada där.
 
...inköp var min bikini jag köpte från New Yorker precis innan Frankrike. Har dock inte kunnat använda den så mycket då vädret varit sämst men ändå :)
 
...äventyrvar linbanorna i slutet av höghöjdsbanorna i både Lyon och Norrköping.
 
...dryck var vatten ofc men godaste drycken är lättdrycken Vattenmelon och Hallon samt läsken Sprite.
 
...tv-serie var nog Empire eftersom jag började kolla på den serien den här sommaren.
 
...kväll är svårt att bestämma men de tre jag först tänker på är kvällen jag hade tillsammans med ett gäng vänner innan jag åkte till Frankrike, kvällen våra familjer kom till oss i Frankrike och sista kvällen i Lyon när vi hade pool party.
 
...glass var glassen vi åt i gamla stan i Lyon.
 
...film var Magic Mike XXL tillsammans med Tove och Jossan.

Heldag med Frida

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Frida idag hemma hos henne efter en rätt lång tid ifrån varandra. Pratade lite om vad vi gjort i sommar, vad vi har kvar att göra innan skolan börjar och livet i allmänhet typ. Vet inte om ni minns att jag hängde med Frida och hennes vän Jennifer från U.S.A en dag i början av sommaren? Hur som helst hade Jennifer med sig en massa amerikanskt godis när hon kom hit så Frida föreslog att vi skulle göra en "Amerikanskt godis video". De hade verkligen fått så mycket dock var det mesta av vad vi testade rätt konstigt, men var himla kul att göra.
Lite osäkert när och om videon kommer komma upp men då vi filmade den på Fridas dator har jag inte tillgång till filerna för tillfället. Men efter att vi spelat in den satt vi kvar i Fridas rum jättelänge och pratade, skrattade och kollade på en massa Youtube klipp. Var ett kort tag med Fridas och min lillasyster (som var där och lekte med Fridas syster) och sen tog vi en promenad. Lyckades pricka in regnet exakt så blev en promenad i halva vägen sol och andra halvan regn. Men var faktiskt bara härligt, älskar sommarregn så länge det är varmt i luften vilket det var då ^_^
Puss och Kram!
Jag och Frida och godiset :)

Black and White Inspo

Skrivet:    ·  , Inspo
 

Solen framme

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev så glad imorse när jag vaknade och Sofie berättade att det var sol ute. Blev både frukost och fika ute på stora trappan i solen och var verkligen genuint lycklig. Blev dock bara kort lycka hos just mormor och morfar då vi skulle iväg till farmor och farfar idag. Så hoppade in i bilen och körde iväg till Lindesberg där dagen spenderades sen. Blev kubb spel, olika boll grejer, massor av jordgubbar och hallon då de har det på sin tomt (tons of sommarkänslor att plocka hallon och jordgubbar hos farmor och farfar verkligen) och sen blev det även en sväng till Lindesjön och en badplats där.
Har hållit oss ute hela dagen verkligen vilket har varit så skönt och min lycka har typ inte haft någon gräns, dessutom sa pappa att värmen skulle hålla sig kvar lite nu i veckan som kommer så håller alla tummar och tår för att det ska bli så. Vår vända hos farmor och farfar var dock bara över dagen så efter att vi kört full fart hela dagen och ätit massa god mat och skrattat mycket åkte vi hem till Stockholm igen. Känns rätt mys att vara hemma dock då jag vet att ett par av mina vänner kommer hem den här veckan så får försöka träffa de :)
Puss och Kram!
 Fika på trappan ^_^
 Jordgubbar och kubb-spel
 Mamma, Malte, farfar, Märta, farmor och jag
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design