Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Bakar och pysslar

Skrivet:    ·  Allmänt
Får hit släkten imorrn (eg. bara mo & mo, fa & fa samt Jeppe, Sofie, Erland och Elsie) för att fira mej typ. Har säkert redan skrivit de här, elr har för mej det iaf men det här var första helgen sen enskedespelspremiären som alla kunde. Så de kommer hit o kollar o firar mej, tror att vi skulle fira Elsie oxå som fyller år nu i juni.
Så det är andledningen till att mamma o jag befinner oss i köket. Mamma har gjort en rabarberkompott och jag bakar en toscakaka m. marsipan typ. Verkar så god, "smeten" var 2 die 4!!!
Nu ikväll blir det Mission Impossible 4. De har kört alla fimler på 4:an sen i onsdags så jag och mamma har kollat varje kväll. Gillar vekligen de filmerna, och Tom Crusie är så snygg!
Puss och Kram!♥
 I brist på annat blir det en bild på Selma, Liv och jag när vi väntar på att gå in på scen ^_^
 
 

The other Woman

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 
Carly lever ett perfekt liv med ett bra jobb och en underbar kille, Mark, och när Mark för första gången ska träffa Carlys pappa måste han plötslig åka hem. Carly bestämmer sig för att överaska hnm och åker hem till honom, men det är inte han som öppnar när hon kommer dit utan hans fru Kate.
De två bestämmer sig för att spionera på honom när han åker på "affärsresa" och inser att det finns yttligare en tjej med i bilden. Tjejerna bildar en liten "klubb" och gör allt för att förstöra för Mark...
 

Just Dance

Skrivet:    ·  Videoinlägg

När vi inte har nåt annat för oss haha #edge #summer

En annan bio

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och Frida bestämde oss för att gå på bio idag. Jag hade redan kikat lite bio tider och Divergent ville vi båda se, den skulle gå 14.10. Klockan var 13.30 ish när vi bestämde det så vi skulle precis hinna, aa eller det trodde vi iaf. Var där 20min innan filmen skulle början men det var jordens segaste kö så vi hann inte.
Fick ändra planerna. Hamnade på Espresso House med varsin frappe och satt där i nästan en timme och bara pratade.När vi sen gick där ifrån tyckte jag att vi bara kunde gå in lite snabbt på Rigoletto och kolla om det fanns nån film där, och det gjorde det. Så vi kollade på The other woman, och den var superbra! Velat se den ett tag så blev jätteglad haha, superrolig och över mina förväntingar!
Puss och Kram!♥
 Frida tog Strawberry typ och jag valde Cookies´n Cream. Den var så god, dog matdöden!!!!!
 
Gullig haha ^_^
 
 

Farsta

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Siri, Alma, Minna, Daniela och Alva från enskdespelet idag. Vi åkte till Farsta och har var där i typ 3-4h eller nåt sånt. Hade himla mysigt, gick runt och kikade i affärer, åt glass på donken och kollade lite till. Jag fick faktiskt med mej två saker. En ögonfransböjare från H&M samt ett linne från Cubus, som är så snyggt! 
Så skönt att vi är lediga nu några dagar! Och att vi i vår skola för en gångs skull faktiskt har klämdag så att vi är lediga imorrn oxå, osen helgen ofc. Får faktiskt hit släkten på söndag för att fira mej, trotts att ja fyllde år för typ en månad sen. Varför det blev så sent var för att de ville kolla på spelet och det här var den första helgen alla kunnat sedan premiären haha.  Alltid extra nervöst när det är någon man känner i publiken :)
Puss och Kram! ♥
Bild med linnet på kommer senare!!!
 
 

Panic-feeling

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Hade en rätt bra dag i skolan idag. Hade nånslags avslutning av elevrådet för terminen så vi fick fika, osen hade vi so-prov (trotts att vi bara hade haft typ en lektion ang det ämnet) men det gick riktigt bra verkar det som. Var dock sjukt trött hela dagen så gick och lade mej i soffan när jag kom hem från skolan. Har typ kollat på Gossip Girl hela eftermiddagen sen. Har sett hela serien men kollar igen haha ^_^
Ska upp och sminka mej snart, det är bara tolv föreställningar kvar nu vilket är så sjukt! Får typ panik när jag tänker på det. Får panik i allmänhet när jag inser hur snabbt allt går, vi får sommarlov om bara några dagar och ska börja åttan då. Kommer ihåg när vi slutade trean och tyckte att vi var så sjukt stora. Det var 5(!!!!!) år sen!
Puss och Kram!♥
 
 Hade på mej min Odd Molly blus idag ♥

Chali XCX

Skrivet:    ·  Musik
Åh vad bra hon är! Sträcklyssnar på Charli XCXs låtar just nu, hittade henne genom Iggy Azaleas låt "Fancy" och blev kär! Här kommer mina favoriter:
 
Cloud är en riktigt skön låt och Charli och Brooke Candy passar så bra tsm!!!
 
Mer poppig än den andra och Superlove sätter sig verkligen i huvudet...
 
Den här låten är med i "The Fault in our stars" och jag gillar verkligen låten!
 Vet nt hur jag ska beskriva den här låten så lyssna bara :)
 

Tagga kinamuren

Skrivet:    ·  Allmänt
Är avslutning av tjejkvällen för terminen idag så vi ska äte på Kinamuren. Har själv aldrig varit där men alla som varit där säger att det är asgott och så värt att åka dit så rätt pepp. Får se om jag fotar nåt där oså :)
Nu på eftermiddagen gick jag och Tove och köpte naturgodis och gick hit. Pratade om en massa udda saker och kollade igenom förra årets skolkatalog. Vet att det är så elakt men blir alltid så att man skrattar åt nån, varför är det så att man sällan blir bra på skolfotona? Kan inte komma på nån gång jag känt mej riktigt nöjd typ och då har jag ändå varit med i åtta stycken...
Puss och Kram!♥
 Alla jag har typ fått nån craving om naturella valnötter, SÅ GOTT!!! ^_^

Magic Mike

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 Channing Tatum spelar Mike, killen som sedan sex år tillbaka jobbar på en manlig strippklubb tsm med 5 andra killar typ. Men det är inte det enda Mike gör, på dagarna driver han även en takläggningsfirma mm. för att lyckas spara pengar till hans verkliga mål i livet.
På vägen träffar han Adam (The Kid)som följer med Mike till strippklubben Xquisite där han jobbar. Till en början hjälper Adam bara till men efter ett tag blir han en del av showen och får känna på ett helt annat liv än vad han är van vid. Filmen är lite udda men verkligen så bra, skulle nog säga att det är en rätt typisk tjejfilm...
 

Film och affischer

Skrivet:    ·  Allmänt
Tove och Jossan kom hit efter skolan och kollade på film. Blev Magic Mike (kan skriva om den sen) och den var himla bra! Channing Tatum var med i den och vi kom överens om att han verkligen är den ultimata killen. Han är sjukt snygg, dansar så bra, vältränad och verkar riktigt snäll. Haha bjöd på den informationen.
Sen åkte vi runt och satte upp 7st enskedespels affischer runt om i området och fick upp de på bland annat ett bageri, en målaraffär, en thairestaurang osv. De sitter något säkrare där än ute på anslagstavlorna där många blivit nedrivna... :/
Puss och Kram!♥
 Tove o Jossan ^_^

+/- med sommaren

Skrivet:    ·  

Hoppas ni gillar den :)

Bakom scenen

Skrivet:    ·  Enskedespelet-2014
Tog med mig kameran igår och fotade lite bakom på ensemblen osv, så tänkte visa några av de för er. Blev inte jättemånga och flera av de är så udda att ja nt kommer visa de. Men ngra är bra haha. :)
Jag vet att typ varannat inlägg handlar om spelet, antingen om vad vi gör där, att jag ska upp och spela eller att vi haft en bra/seg publik men jag hoppas ni står ut. Om jag bloggar på kvällarna efter att jag spelat så är det typ den enda jag kommer ihåg så då blir det lätt att jag skriver om det. Men om ni tkr det är jobbigt så kan jag dra ner på det, just tell me :)
Puss och Kram!♥
 
 

Motionerat

Skrivet:    ·  Allmänt
Stack ut och sprang en runda innan frukost imorse och det var så härligt! Var jättelänge sen sist så kände att det var dags, och varje gång man sticker ut efter en lång paus märker man hur snabbt konditionen försämras haha. Nu när det dessutom var så varmt reagerade mitt ansikte på det genom att bli knallrött o lite svullet som att jag bränt mej. Sprang runt så glatt ovetande i en timme ungefär, rullar på bra...
Sitter och kollar på alla Michael Jacksons nya låtar och undrar hur fan de gjort de? Har de pusslat ihop massa ord han sjungit när han levt eller har de hittat nån som sjunger exakt likadant. Vad tror ni? Ni hittar två av låtarna här och här. <-(i den här låten här det ett hologram på scenen)
Puss och Kram!♥
 

Årets första dopp

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte en sväng till Sickla sjön idag med mamma och Märta och badade för första gg i år. Va inte alls kallt i vattnet utan helt perfekt. Så nu är sommaren i gång på riktigt, längtar som en galning till lovet och imorrn ska jag o Frida mötas o kika lite på sommarläger osv. Tänkte åka på nåt förra året oxå men blev inte så, satsar på det här året ist :)
Ska upp till tältet om en halvtimme typ. Dags för föreställning nr 5 idag och efter det ska vi bort till några vänner. Inga till mej dock (haha som vanligt) men men får vända det till nåt bra...
Puss och Kram!♥
 
 
 
 

Klänning-dag

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Åhh vilken värme det varit hela dagen! Körde klänning idag och ville ändå bara ta av mig den haha. Hoppas på att få bada i helgen om värmen håller i sig. Vilket jag hoppas den gör!
Spenderade eftermiddagen på altanen tsm med Tove. Solade, drack sjukt mkt vatten o hade det chill bara. Var så skönt och jag hoppas verkligen få lite färg innan skolavslutningen, vore rätt najs isf. :) Just nu har vi faktiskt gäster här. Ingen kompis till mej, men de är shyssta osv. Papporna i familjerna har lagat maten då mammorna är borta, så pappa och Johan står och grillar hamburgare nu. #pepp!
Puss och Kram!♥
 Klänningen är från Thailand, så vet nt märket ^_^
 

Trodde jag ja

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte att jag skulle nog hinna blogga lite snabbt när jag kom hem från föreställningen. Men blev inte så, utan ligger i sängen nu o bloggar fast jag egentligen behöver sova #brapåattplaneratid
Tänkte bara slänga in ett gonatt helt enkelt så hörs vi imörrn.
Puss och Kram!♥
 Tove, Jossan o jag köpte loka efter skolan, älskar den!! ^_^

Soool!

Skrivet:    ·  Allmänt
Men hur härlig är det inte ute? Jag körde kjol idag (dock med tajts under) och det var så skönt. Asmånga som börjar ta på sig 2 die 4 snygga maxiklänningar och andra klänningar o jag vill bara andvända mina egna. Hatar dock att visa mina ben! Har väldigt torr hud, i synnerhet på benen så under vinter blir mina ben vita och rödprickiga, tjoho livet leker. Nä så illa är det verkligen inte och jag ska nt klaga, men har lite bad confidence ang de....
Satt i magganparken under eftermiddagen med Tove och hade det aschill. Solen stekte, var lagom mkt vind osv osv. Extremt perfekt temperatur och allting. Vi passade även på att plugga lite franska. Har test i det imorrn och efter som jag spelar ikväll hinner jag nt göra det nu så aa.
Puss och Kram!♥
 Underbara mamma hade fixat en "power-smoothie" till oss två när jag kom hem, den va såååå god!!!
 

Äppelblommor

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Åh tycker det är så fint nu när alla äppelträd blommar. I varje trädgård ser man blommande och gröna träd osv, och dessutom är det typ bara några dagar till skolan slutar. Taggad på lov, men vi är typ fortfarande den enda familjen utan planer. Inga jag vet om iaf haha.
Betyder verkligen så mkt att några av er (typ 3st) skrev vad ni ville ha mer av så tänkte försöka ordna det. Om nån av er har ngt annat ni vill se mer/minder av kommentera eller säg de till mej. Vore kul att veta :)
Sitter och kollar på Gossip Girl nu smatidigt som jag skriver det här så vet inte riktigt vad jag skirver, förlåt om det är rörigt och osammanhängade.
Puss och Kram!♥
 
 

Svara nu people!

Skrivet:    ·  Allmänt, Musik
Har skrivit sånna här inlägg förut, för rätt länge sen dock, men vill verkligen ha er hjälp! Jag skiver mest om vardagen oså och kanske nån gång ibland om musik o film oså men vad vill ni läsa? När ni går in på min blogg vad vill ni hitta här? Och snälla svara nu för jag vill verkligen veta, vore kul att få feedback så jag vet om ni gillar det eller inte. Skriv en kommentar, pleeese ^_^
Sitter och lyssnar på Bars & Melody just nu. De killarna som var med i Britian´s got talent och jag är helt tårögd. Så jävla fin låt! Dessa killar har skrivit rapen helt själva och utifrån egna erfarenheter. Ni måste lyssna!
Puss och Kram!♥
 

Älska solen!

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Har legat ute på altanen nästan hela dagen (med untantag för när jag hämtade vatten 50ggr) och bara tagit in solen. Så himla härligt ute! Var typ 22c* på förmiddagen och har legat där resten av dagen oxå, känns verkligen som sommarlov typ och det verkar resten av området tycka oxå ^_^
Ska upp till parken snart. Har sminktid kvart i tre och måste byta om o fixa håret osv oxå, föreställning nr 2 idag. Gick riktigt bra igår, såg flera som grät i publiken när vi sjöng slutlåten och då vet man att man gör något bra lixom. Känns mer betydelsefullt då! Ni kommer väl och kollar?
Puss och Kram!♥
Hoppas få färg innan sommaren nuda (haha men ser nt mina shorts men de finns där, promise!)
 Egopic ^_^
 

Premiärdagen

Skrivet:    ·  Enskedespelet-2014
Kl. 16.00 idag startar vi upp med ett rätt långt intro om Oliver Twists barndom. Det kommer sitta grymt många i publiken och vi som inte är på scen kommer vara backstage redo att kliva in när det är vår tur. Jag och min grupp kommer in första gg i scen 5, och sen är vi med rätt mkt i första akten vilket är grymt kul!
Tänkte visa lite bilder ifrån föreställningen. Jag har inte tagit nån av de utan de finns alla på hemsidan men kände att det vore kul för er att se de. Så ni förstår lite mer om allt som händer osv.
Puss och Kram!♥
 Vårt gäng, Nancy och Sikes. Jag står precis i dörren :)
 
Dommarna i styrelsen
 
 Barnhemsscenen, Oliver blir slagen...
 
 Här är vi igen, jag står längst till höger bakom Livs hår haha
 
 Alla som står längst fram med rött håt spelar Oliver

Supervarmt!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi fick sluta kl. 11.30 idag då vi bara har en lektion efter lunchen (de är NO) och alla inte behövde vara med där. Hade NO-prov förra fredagen och de som ville göra omprov fick ha det idag och vi som var nöjda fick gå. Så jag, Jossan, Erik, Clara N, Tove och Lovisa cyklade runt ett tag innan vi drog till Jossan (dock utan Tove o Lovisa)
Väl där, i Jossans trädgård, trodde jag att jag skulle dö av värmeslag. Vi satt bara o typ gungade lite men sen blev det för jobbigt. Solen stekte så mycket och jag blev helt matt i huvudet och orkade knappt gå in till Jossans hus sen när vi skulle dricka haha. Inte van vid värmen än men de kommer nog snart :)
Puss och Kram!♥
Testade den glassen idag. Var rätt god men smakar verkligen tuggummi ^_^
 
 Så härligt!!!
 

Lite smått förkyld

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014, Kläder
Fick ont i halsen igår på repet och det verkar inte vilja släppa, så har druckigt rätt mkt te och laddat upp med halstabletter. Ska köra genrep både idag och imorrn så gäller verkligen att rösten är med mej! Nu säger jag förvisso bara tre repliker men det vore rätt surt att inte kunna säga det :/
Har precis kommit hem från Tove nu. Hon och Jossan var här nu efter skolan och sen när Tove skulle hem då så följde vi med henne. Ska iväg och repa om 20min så pappa står och fixar middag till mej. Får äta det i mitten av föreställningen typ. Vi har en rätt lång paus i andra akten så då brukar vi äta ^_^
Puss och Kram!♥
 Won´t be förkyld!
Körde chillkläder idag Tröjan: H&M    Mjukisbyxorna: Primark
 

3 dagar kvar

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Nu är det 3 dagar bara till premiären. 3 ynka dagar! Känns så overkligt att vi kommit så långt, tycker att det borde vara några veckor kvar typ. Men våra scener sitter iaf, sen är det lite strul med repliker och så i en scen men aa vi kan de mesta. :)
Nu måste jag äta! Kom hem från Erik en kvart innan jag hade rep kl. 17.30. Så han knappt äta middag innan jag skulle iväg igen... Men får ta de nu ist :)
Puss och Kram! ♥
 Kollade på Madagaskar hos Erik tsm m 7 andra haha

Bättre väder!

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick till Tove efter franskan tsm med Siri och Clara N. Vi åt bröd, o´boy o flingor typ, men vi gick rätt snabbt då Clara skulle på träning. Så vi skjusade hem henne osen åkte vi till Siri oxå. Dock stod vi tre kvar där och pratade i typ 1½h (snabbt och bra...)
Blev asfint väder nu på kvällen! Har ju regnat i flera dagar och nu ba *sooooool*. Siri sa även att det typ skulle bli varmare i helgen oså, så taggad. Ja tänkte sätta mej o kolla på serier nu men de blir nog en promenad ist. Får passa på nu när man slipper gå ut o frysa :)
Puss och Kram!♥
 

Backstage av Enskedespelen

Skrivet:    ·  Enskedespelet-2014, Videoinlägg

Vet att det är lite rörigt men hoppas ni förstår :)

Movie mondays

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Vet inte varför men har blivit så att jag, Tove och Jossan typ alltid kollar på film på måndagar. Idag blev det "In time". Jaghar sett dne typ 5ggr men de hade nt de så dä bläv dän. Asså den är ju riktigt bra asså, så om ni nt har sett den gör de!
Josaan och Tove gick precis så jag sitter i soffan bloggar, kikar på Scrubs, är assugen på musli och väntar på att resten av familjen kommer hem. Ska iväg och repa kl. 18 osen kommer jag nt hem förens halv tio. Ska köra genomdrag av andra akten idag. Märks att det närmar sig premiären nu!
Puss och Kram!♥
 

Fotografering

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Hade fotografering idag så vi körde med mask och kosytm, alltså precis som det kommer se ut på föreställningen. Sen gjorde vi de scener Johanna(regissören) och fotografen(som jag tror heter Mats...) tyckte vore bra att fota. Så det var inget genomdrag eller så. Vi i mitt gäng fick köra 3 av våra 8 scener och en av de var den scenen när jag pratar så var skitnervig när han stod där med sin kamera haha.
Nu har jag precis duschat och fått bort allt smink. Ser mänsklig ut igen ungefär, sitter btw och lyssnar på Christina Perris låt "Human" och den är så extremt bra. Blev ett litet inhopp av musiktips där men kände verkligen att jag behövde tipsa om den. Toklyssnar på den!
Puss och Kram!♥
 
Fagins gäng repar ^_^
 Haha en del av gänget, dock har vi fel hår på den här bilden. Ska ha en annan frisyr egentligen :)

Eurovison favoriter

Skrivet:    ·  Musik
Eftersom det inte blev nåt sånt här inlägg innan finalen oså tänkte jag göra det efter ist. Så det här var alltså mina favoriter i finalen igår :)
 
Armenien: Asså när den här låten kommer igång efter 2min ungefär är den så bra ja dör!!!
 
Storbrittanien: Molly sjunger verkligen extremt bra. Vet inte varför det gick så dåligt för den igår, jag gillar den verkligen!
 
 Finland: Gillar att den är lite rockig osv, gick rätt dåligt för den här oxå...
 
div>
 Danmark: Så skön låt, gillar det där "scobidopadopa dididaj" haha
 
 
Va hände där???
 
Polen: Den här låten är plågsam!    San Marino: Fattar inte gur den tog sig till final alls
  

Eurovision final

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Har spenderat dagen i tältet. Hade ett hyfsat genomdrag med två strömavbrott (blev lite småpanik stämmning ett tag) en del rörigheter men överlag rätt lyckat. Om exakt en vecka spelar vi premiären just nu, vi är kanske framme vid slutet av första akten så jag är nog inne på scenen vilket känns helt sjukt. Var tog resten av våren vägen?
Nu ska jag ner och byta om. Ska iväg till Hannah och Adams familj ikväll och kolla på eurovision finalen precis som förra året. Var extremt längesen vi träffades sen sist så aka bli jättekul att träffa de igen!
Puss och Kram!♥
Asså har verkligen inga andra bilder så blir en från i morse, ser helt drogad ut osv men men
 
 
 

Choklad fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter skolan drog jag, Tove, Jossan och Axel till konsum och köpte kladdkaka och choklad (vet inte varför vi valde båda men de blev så) och gick hit sen. Kollade på en extremt mobbad film som hette "Step brothers" som verkligen var helt skruvad. Handlade typ om två 40-åringar som bodde hemma och var jättebarnsliga...
Aja nu har jag precis ätit och väntar på att mitt hår ska torka. Jag, Tove och Jossan fick nämligen för oss att vi skulle följa med Axel när han gick hem. Så vi cyklade dit och tbx i regnet, det var förvisso askul men extremt blött. Inte bästa idén ever men de va värt det, typ.
Puss och Kram!♥
#extremfettodag måste ut och springa imorrn!
 
Bilden talar..

Look up

Skrivet:    ·  Allmänt, Videoinlägg
Så himla bra video och det ger än verkligen en tankeställare. Ni som inte sett den borde verkligen göra det för den är superbra. När jag hade sett den kom jag in i åt mode och tänkte köra mobil fritt en vecka, klarade en timme ungefär, men de rullar...
 

Bakat scones

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Var ett bra tag sen jag åt scones så gick hem till Jossan tsm med Tove o bakade det. Älskar verkligen det men är in nån degkoma nu typ haha, asmätt o trött haha.Har för övrigt varit rätt trött hela dagen och till råga på allt var det nästan ingen i skolan då flera st var "funktionärer" till 8:orna och 9:ornas OS nere på ip. Så varit en riktigt lugn dag idag.
Ska snart iväg till Enskdespelen. Har både körrep och vanligt rep idag så de ska bli kul har premiär om 9 dagar (sitter aschockad nu o kan nt fatta att de är så kort kvar) så jag har haft rep hela den här veckan och kommer ha det på lördag och söndag oxå. När jag säger det till andra tycker de det e fett konstigt och tycker typ synd om mej men jag ÄLSKAR det här! Längtar till det på dagarna typ :)
Puss och Kram!♥
 
 

Utförsäljning hos Odd Molly

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Var på en helt amazing utförsäljning i Gamla Stan med mamma idag på Odd Mollys "lager". Var rätt mkt folk där när vi kom dit och kön ringlade ner i trapphuset och det fyllde bara på mer och mer när vi kommit dit. Inne var det folk och kläder överallt och de hade så mkt fina saker för jättebra priser. Kom där ifrån med en blus och ett par shorts som båda är to die fooooor!
Nu sitter halva familjen i soffan och kollar på Eurovison, Armenien har precis framfört sitt bidrag och de var riktigt bra!!! Visste inte att det var eurovison idag förens imorse, brukar i vanliga fall typ köra "nedräkning". Nä skoja men typ, Nu sjunger Lettland och jag är inte helt säker på att det här är en riktigt låt överhuvudtaget...
Puss och Kram!♥
 
 
 

The strangers

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014, Film och TV-serier
Var iväg och satte upp min förstaaffisch för enskedespelen idag nere på Konsum med Jossan och Tove. Märks verkligen att vi närmar oss premiären nu, har faktiskt rep varje dag den här veckan (förutom fredag). Så kanske blir lite udda blogg tider men då vet ni iaf varför :)
Efter affischen åkte vi till fältet och kollade på kameler. Cirkus Victoria är här nudå så det stod sjukt många vagnar och djur där nere haha. Sen drog vi hit iaf och kollade på The Strangers som var extremt obehaglig. Det handlar typ om ett par som åker ut till ett hus mitt i ingenstans. Tanken var att de skulle fira sin förlovning men då tjejen svarar nej blir det rätt stel stämmning oså. Men när klockan tickar på och det blir mer och mer mörkt inser de att de inte är själva där ute på landet. Filmen är faktiskt riktigt bra och inte allt för läskig...
Puss och Kram!♥
 

Fredags

Skrivet:    ·  Allmänt
Jossan, Tove och Elin kom förbi mej efter maten odå gick vi o köpte chips oså en snabbis innan vi gick hem till Jossan. Väl där åt vi middag och sen gick vi ner i Jossans källare där vi skulle sova sen på kvällen och då hade de sattit upp ballonger i hela rummet och gömt tre presenter lite huller om buller som jag fick leta efter.
Asså hade verkligen en extremt bra kväll och jag har världens bästa vänner! Så om ni läser det här TACK för att ni gjorde bästa födelsedagen på länge.
Bilder från kvällen:
Såhär såg det ut i rummet alltså haha
 Elin Tove och Jossan
 
 Fick två tandborstar oxå men de va de här som va gömda :)
 
Hade typ ballongturnering elr nåt. skulle träffa den andra presonen i magen ^_^
Kollade på jordens tråkaste film på kvällen men det där va gott iaf haha
 

Updatering om helgen

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Vet att jag inte bloggat på nån dag men har seriöst varit upptagen hela tiden. Hade en sån extremt otroligt bra födelsedag i fredags som jag skriver mer om sen när jag fått bilderna av Tove.
Igår vaknade vi en timme innan jag skulle iväg till enskedespelen så fick på mig kläder precis innan jag skulle gå. Sen hade vi jordens mest onödiga körrep i en timme (min grupp sjöng i ung. 20min...) och efter det en paus på 1½h så då jag jag, Selma, Minna och Alma hit under tiden. Osen när repet var slut träffade jag Tove o Jossan igen så aa...
Idag har jag rep från 13.00 till 19.00, ska köra genomdrag!!!
Puss och Kram!♥
 Bild från i påskas typ ^_^

Happy birthday to me

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Väcktes av sång och fruksot på sängen imorse. De hade gjort fruktsallad och mackor och slagit in presenter (som tur var haha.) Fick ett kamerastativ, en bikiniöverdel, en kli på ryggen av Märtis och typ ett "presentkort" som innehöll en eftermiddag med mamma där vi kunde shoppa "de presenter jag inte fick" typ haha.
Så åkte alltså in till stan med mamma och kikade runt i affärer. Köpte en tröja, en bh och en byxdress oså fikade vi och gick runt och kollade i massa olika affärer. Nu ikväll ska jag sova hos Jossan tsm med Tove o Elin. Vet inte riktigt vad vi ska göra men hittar nog på nåt kul haha.
Puss och Kram!♥
 Frukost imorse, de är nr 14 på mackan längst bort haha
 Alla presenter ^_^
 
Tröjan är ifrån Hollister, LÖV ITTTTTT
 
 Bikini överdelen är från Cubus och bh:n från Hollister
 
 Byxdressen är från Bikbok

Alla valborg-bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade absolut bästa "valborgen" igår. Började med att jag, Tove, Elin, Becka, Tilda O och Vera gick och handla lite innan vi gick t Becka och fixade tacos. Så vi åt där då o sen drog vi ner till elden (dock utan Tilda O) och var där i flera timmar. Alla var verkligen där och jag hade så kul, spenderade knappt kvällen med de jag kom dit med utan jag och Tove var m. Erik B o Joar vilket var amazing. Men vi andra möttes upp sen igen ofc o då var Angela med oxå.
Vaknade vid halv tolv idag o ett tag senare gjorde vi frukost hos Becka. Sen gick vi hit och har typ extrem pluggat sen dess...
Puss och Kram!♥
 Elin, Becka och jag och på andra bilden typ dansar och och Vera elr nåt haha
 Tacooooooos ^_^
 Lite random bilder på Tove o Tilda haha
 När vi kom hem kollade vi på Mean Girls ofc, va den filmens 10års dag igår
 O de här är bilder från imorse bara ^_^
 
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design