Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

The city of my dreams

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag kan verkligen inte fatta att jag är i London nu, åkte hit imorse vid 10 typ och kom hit ca. kl 11. London ligger ju en timme efter oss så vi "tjänar" en timme på resan hit.
Bor gör vi i en lägenhet i Notting Hill och vi kommer hem på söndag. Ska tokshoppa och uppleva så mycket som möjligt under dessa dagar. London är verkligen min drömstad, där är ju här jag ska bo när jag blir stor. Det är inte bara en dröm det är min framtid lixom haha.
Puss och Kram!♥
 Gammal bild...

Cozy outfits ;)

Skrivet:    ·  Kläder, Videoinlägg
Jag vet inte om ni minns att jag i slutet av sommaren gjorde en "tre saker" video där ni fick kommentera olika saker jag skulle prata om i en video ungefär. Då fick jag i alla fall "en fråga" en Siri som ville att jag skulle visa upp några höstoutfits jag gillar så här har ni 3 mysiga outfits! ^_^
Puss och Kram!♥

 

 

You throw your hair back

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag vet inte om det syns jättemycket men jag klippte ungefär en decimeter. Känns superskönt att borsta igenom och när jag själv gjort en förändring brukar jag gå med huvudet mycket högre haha.
Ska snart möta upp Clara N inför laserdomen, shiet vad taggad jag är!
Puss och Kram!♥
 
 

The day before

Skrivet:    ·  Allmänt
Har gått runt planlöst hemma idag, har oackat om väskan femtioelva gg och fått ångest lika många. Ska ju köra laserdome ikväll med kvällis så jag hinner inte börja packa i kväll utan isf bara packa om lite grand så har lite smått panik, men det blir nog bra eller så...
Ska äntligen iväg och klippa mig, har en tid nu kl. 14. har velat klippa topparna sjukt länge så idag tog jag tag i det haha. Före och efter bilder kommer!
Puss och Kram!♥
 Tog en runda imorse, var så sjukt skönt att komma ut!!

I won´t be sick!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter hemma i soffan med värsta huvudvärken och försöker intala mig själv att det inte går att bli sjuk nu! Var lite snurrig igår när jag kom hem o de har lixom fortsatt så imorse när jag gick upp var typ golvet svajigt o skit men det har blivit lite bättre nu...
Hannah och Helena kommer hit ikväll och så ska vi prata ihop oss inför London samt kolla på filmen Notting Hill. Vi ska nämligen bo i det området när vi är där så då tyckte mamma och Helena att det vore kul för mig och Hannah att se den så aa.
Puss och Kram!♥
 

IRL.

Skrivet:    ·  Allmänt
Var och såg IRL. idag med Hedda o Clara W. Den var rätt bra, men en sån sjukt typisk svensk film. Den där dystra bilden, lite skakiga filmningen, ofta inzoomade ansikte, ja ni fattar haha. Men jag vet inte det är något som tilltalar mig, skulle nog vilja se den igen men jag vet inte. Ganska mycket tankar kring den!
Ska pyssla lite med en grej inför mammas födelsedag nu, men vad är hemligt...
Puss och Kram!♥
 Innan bion...

New design, autumn

Skrivet:    ·  Allmänt
Har knåpat ihop en ny design igen. Var rätt trött på min gamla så jag rundade till den lite, bytte typsnitt och ändra lite i sidomenyn oxå. Jag själv är riktigt nöjd faktiskt, blev lagom den här gg. Min förra höstdesign var bara kaos men nu känns det rätt bra som sagt haha.
Lämna gärna feedback då blir jag enormt glad!
Puss och Kram!♥
Här är de olika designerna ^_^
 
 

Artist of the week-Eminem

Skrivet:    ·  Musik
Älskar rapp låtar o Eminem är ju kungen enligt mig, dessa låtar har jag drogat i veckan... ^_^
 
Vet inte riktigt vad det är för video men låten är grrrrym!
 
 Tror att detta kan vara hans nyaste låt, riktigt bra låt iaf. beroende framkallande...
 
Så sjukt fin låt, grät första gg jag hörde den <3
 

Babysitter

Skrivet:    ·  Allmänt
Jobbade tre timmar imorse som barnvakt, de är så himla söta barnen jag "vaktar" eller vad man nu säger haha. De är dessutom i Märtas ålder så det är som att vakta två bonussykon ungefär ^_^.
Har bara varit hemma resten av dagen, kollat upp lite grejer inför London osv. Drar ju på torsdag (fölåt för att jag tjatar är så sjukt överlycklig bara) så det är en hel del sista minuten grejor som ska fixas...
Puss och Kram!♥
 Nisse och Lily hittade spadar och en sandlåda...
 "Jag ser mig själv!"
"Ska vi ta en bild?"
"Ja, ta en bild. Många bilder!"

Sleepover...

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom ganska nyligen hem från Lova där jag, Hedda o Tyra sov i natt. Har varit ett ganska skruvat dygn, kom dit efter kvällis o fixade iordning oss "för natten" o lade oss o kollade på en film men det var knappt nån som kollade så vi låg och pratade i flera timmar innan vi faktiskt somnade.
Har spenderat dagen i sängarna o kollat på mer film och pratat ännu mer. Ska ha gäster ikväll så måste gå ner o byta om osv. Känns skönt med lov nu, drar ju t London på torsdag. Så sjukt taggad!
Puss och Kram!♥
 Kollade bla. på Glee avsnittet då Cory (Finn) är död, så sorligt!!!! MIN DROG!
 Selfie...

Funny friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade NO prov idag som sista lektion, tror att det gick bra. Känndes bra iaf o det e skönt att ha det gjort nu innan lovet o så.
Drog hem t mig efter skolan med Jossan o gjorde chokladbollar, Tove kom oxå efter ett tag så vi åt upp de tsm^_^. De var här ganska länge o jag var riktigt sjuukt flummig, vi snapchatade, kikade o spelade cupckaespel haha. Ska dra upp t kvällis nu o ska även sova hos Lova ikväll tror jag.
Puss och Kram!♥
 

18.51

Skrivet:    ·  Allmänt
Har spenderat eftermiddagen med NO plugg o Just Dance, var så himla länge sedan jag körde det o det är så sjukt kul! Saknar verkligen dansen, blev lixom ingen dans den här terminen, frå se om ja hinner med det nästa termin. Brukar vara lite körigt att ha något annat bredvid Enskede Spelen som kommer vara i full gång i vår...
Fick även tid att kolla på nya Pretty Little Liars avsnittet och jag längtar redan ihjäl mig till 8 januari då fortsättningen kommer. Hoppas jag får möjlighet att se Ravenswood som är en "systerserie" till PLL under tiden så väntan inte blir fullt lika lång.
Haha serienörd här borta.
Puss och Kram!♥
 Åh längtar tillbaka till sommaren när jag ser den här bilden!!!!
 

New design #3

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu kanske ni börjar se vad det är för nått, om inte så får ni klura lite till ändå för resten av designen kommer upp på lördag elr söndag...

Dear vocabulary...

Skrivet:    ·  Allmänt
Ursch är riktigt sur på vår franska lärare nu! Hur tror han att jag ska lära mig 42 glosor på två dagar, är han verkligen helt seriös? Har nördpluggat nästan hela morgonen men kommer fortfarande kbappt ihåg hälften, har dessutom NO prov imorrn så har lagt rätt mycket tid åt de oxå men det ör svårt att prioritera!
Måste plugga in de lite mer de sista 15min innan jag måste dra till skolan, wish me luck!
Puss och Kram!♥
 Tänkte kolla på nya PLL avsnittet imorse men det var nåt krångel med hemsidan så de blev plugg ist...
 

Four hours laughing

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja rubriken beskriver rätt bra vad jag, Tove, Emelie, Sophie o Hedda(som dock gick ganska snart) har gjort under eftermiddagen, Gick hem till mig för att plugga NO o gjorde det ett tag men man kan nog säga att vi var lite för hypade för att vara kapabla till att plugga haha.
Måste plugga franska NU(!!!!!) har 42 j**la glosor till imorrn, hur tänkte vår franska lärare där??? Det nya PLL avsnittet finns även på swefilmer nu så det måste jag oxå kolla på!
Puss och Kram!♥
Blev en fin bild idag haha
 

New design #2

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Giveaway

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick ett iPhone 4 skal på bloppisen i lördags o jag själv tycker de är riktigt snygg. Har ju dock ingen iPhone själv så då lottar jag ut det här de enda som krävs är att ni skriver en kommentar att ni e med så lottar jag en vinnare under höstlovet. 
Lycka till!!
AVSLUTAD!!!!!
 

New design #1

Skrivet:    ·  Allmänt
Kommer göra som jag gjorde med min senaste design, en sånhär bild varannan dag fram till helgen då den nya designen kommer ut so here´s number 1...
 

Friends are like your other half

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en riktigt bra dag idag faktiskt, typ riktigt asgrym. Hade två lektioner imorse som var helt ok o sen hade vi hål så då drog jag + 5 andra tjejer hem t Emelie o gjorde lunch, blev mackor o o´boy fint skare ju va!
Sen hade vi hemkunskap där vi bakade bröd o efter de sluta vi.
Stod kvar på skolgården fett länge sen innan jag, Norma, Siri, Tyra, Clara W, Lova o Burre gick hem till mej o kaosade haha.
Ska plugga matte nu o kolla på Elementary kl. 9. Ska även ha en liten giveaway imorrn så stay tuned...
Puss och Kram!♥
 Dat egopic on toan (det där är nya tröjan ^_^)
Tjejorna fixade lunch
 
 
 

No sugar please

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Kussarna åkt hem i förmiddags så det har varit en lugn dag idag. Pluggade lite kemi då vi har prov i veckan och hämtade Märta på ett kalas samt var ledare på hennes gympa as usual imorse, tja det var väl min dag typ haha.
Beställde även en spot-bh från Ida som sålde t sin klassresa el.dyl. så den skulle komma nån gång innan jul eller så haha. På tal om de så har jag satt upp ett mål för mig själv att fram t vi åker t London så ska jag inte äta godis,kakor aa ni fattar. Kommer fan inte klara det är värsta godisgrisen men det ska gå!!!
Puss och Kram!♥ 
Hade på mig en tisha från bästa Pull & Bear idag

Artist of the week-Britney Spears

Skrivet:    ·  Musik
Kom in i värsta Britney flowet i veckan, blir så ibland o lyssnar igenom massa gamla låtar. Så här nedan är hennes låtarna jag mest lyssnat på i veckan.
Puss och Kram!♥
 
 Hennes nyaste låt såvitt jag vet...
 
Dessa är från 2009
 

Yeasterday

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte in t Bloppisen Nickys mfl. hade på St. Eriksplan tsm med Tove. Vi kom dit 1h i förväg men irrrade runt ett tag och stod i kön när det var 40min tills det började. Vi var för sena för att få en goodiebag, men medan vi stod i kön o de första blev insläppta osv delade de ut dricka o godis till oss som inte fått så de var jättesnälla!
Jag köpte en superfiiiiin tröja som kommer på bild snart!
Efter det fick vi tok åka hem för jag skulle på musikal m. Jeppe o Sofie (morbror o hans tjej) på kvällen och den var sjukt bra. Tipsar stark om den! Dessutom kände de han som spelar huvudrollen så han kom ut och hälsa osv. riktigt mysigt!
Puss och Kram!♥
 Såhär såg det ut när vi kom, fast vi smög förbi ett antal personer så vi kom längre fram...
 Oj suddig o ful bild men vi fick den här ^_^
 Följer både Nicky och Marcelos bloggar så fotade mig med de

Ma Muffin

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte t Skanstull efter skolan med Tove för att hämta ut hennes mobil fast när vi kom fram så va det stängt så vi gick till Muffins fabriken ist o fikade. Hade asmysigt o efter det gick vi t ringen o kollade runt lite o så köpte Tove ett par jeans som var super snygga!
Nu ska jag möta upp Tove o Tyra så ska vi t kvällis tsm så de ska bli kul.
Puss och Kram!♥
 Värsta goda muffinsarna!!!!

Just another day

Skrivet:    ·  Allmänt
Hmm vet inte vad jag ska skriva om.Det har bara varit en helt vanlig dag idag . En bland många andra om ni förstår vad jag menar. Måste ju vara sjukt tråkigt för er att läsa om, känner att jag är i värsta deppmode här asså, så tråkigt jue!
Aja ska nog kika på (RE)VOLT nu som finns på svt play. De har kommit ut typ två avsnitt o trots att jag bara sett det första tycker ja den verkar rätt bra faktiskt, dessutom är min morbror med i den så lite stolt är man faktiskt. Han är den skumma snubben som kommer med gröt i första avsnittet haha...
Puss och Kram!♥
Blev en hår bild idag...

Thursday morning

Skrivet:    ·  Allmänt
Har suttit o kollat på Glee nu på morgonen, gör det fortfarande faktiskt. Himla bra serie jue älskar den!
Ska snart iväg till skolan, har NO som första lektion vilket jag tycker är aptråkigt men men. Tror vi har prov i det nästa vecka o vi har fortfarande inte fått nått plugg papper så jag är lite stressad men de går nog bra...
Puss och Kram! ♥
 Min morgon... ^_^

Slow down, grab the wall

Skrivet:    ·  Allmänt
Milena, Sophie, Tilde o Emelie kom hit idag efter skolan. Vi var ashypade o facetimade med nån kille från deras gamla skola. Sen rensade Tilde och Sophie i min garderob, vi pratade o skrattade sjukt mkt utan att riktigt komma fram till nåt oxå. Kommer kanppt ihåg vad vi gjorde egntligen haha.
Ska ut o gå me mamma o pappa nu, har typ jordens träningsvärk i hela kroppen från träningen igår + träningsgrejerna på elevens val...
Puss och Kram!♥
 Har inga bilder från idag så bjuder på en ifrån helgen...
 

Cookies and traning

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade elevens val idag o vi fick välja typ 6 olika saker o av de 6 fick jag "Mat o Gympa." Idag fick vi baka typ asmånga småkakor, trore va sex olika sorter, dock bara tre degar. Jag Tove o Jossan fick typ sjukt många kakor var så om nån vill ha kom o ta!
Körde typ nått pass sen i gympasalen med värsta stränga gympaläraren, jag typ dog, helt ärilgt. Är expert på att ta ut mig för mkt o när jag väl är igång vill jag "inte verka dålig" så då fortsätter jag...
Puss och Kram!♥
 Tove, Jossan o Lova kom hit efter skolan o då kollade vi på skräckfilm... :O
 Det var det här vi bakade + kolakakor, brysselkex o nån annan konstig kaka ^_^
 
 

Sunny side up

Skrivet:    ·  Allmänt
Det har varit så sjukt fint väder hela helgen, så vi har varit ute typ hela dagen. Började imorse som gympa ledare som alla söndagar o efter det började jag fixa med fönsterna, filmade during the time så video kommer upp när allt är klart...
Åkte o kollade på ett hus tsm med våra kompisar, ett hus de kanske ska köpa o efter det åkte vi o picknickade i en park i närheten. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, har inga läxor såvitt jag vet så det blir nog bara chill.
Puss och Kram!♥
 
 

Artist of the week-Miley Cyrus

Skrivet:    ·  Musik
Har älskat Miley sen jag såg mitt första Hannah Montana avsnitt, tycker fortfarande att den serien o de filmerna är rätt bra...
Aja tyckte hon var värd uppmärksamhet den här söndagen o dessutom har jag lyssnat söner några av hennes låtar den här veckan så det var lixom självklart att det var hon nu!
Puss och Kram!♥
Najs partylåt haha...
 
Hon sjunger knappt i den här låten men den får vara med ändå, fånigt bra jue!!!!!!
 
Så himla fin låt!!!!
 

That water will bring u joy

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte först o "hämtade upp" farmor och farfar idag i Lindesberg innan vi tsm åkte till Loka Brunn och åt lunch med mormor o morfar som kom upp dit som en överraskning för farmor för vi andra visste om det, så mysigt! ^_^
Sitter i soffan nu o kollar på körslaget som jag tycker är riktigt tråkigt faktiskt men Märtis gillare så det blev det ikväll, tänkte gå upp till kvällis men är lite hängig så jag sattande hemma idag. Vill inte missa skolan mån/tisdag då vi har studiedag så aa.
Puss och Kram!♥
 Märta, mamma, jag, farmor, farfar o Malte innan vi åkte ^_^
 Efter lunchen fikade vi i "salongen"

I made it through the...

Skrivet:    ·  Allmänt
Är helt fast i Big Seans låt Fire beroende framkallande, sitter och lyssnar på den just nu därav rubriken...
Har rätt nyligen kommit hem från IP där jag var med Tove o Jossan, vi spelade lite fotboll fast det var långt ifrån seriöst haha, gjorde himla mycket mer men svårt att förklara.
Ska nart upp till kvällis, kan dock inte vara där så länge ikväll då vi ska upp tidigt imorrn o åka t farmor o farfar, farmor fyller år så vi ska fira henne.
Puss och Kram!♥
Bjuder på en jättevacker bild av Tove o Jossan... ^_^
 

My schedule

Skrivet:    ·  Allmänt
Många har efterfrågat mitt tränings schema so here you go, det är inte svårare än såhär helt enkelt, dock tränade jag ju inte igår så jag får lägga till lite nästa vecka elr nåt men men.
Puss och Kram!♥
 

Pizza with friendos

Skrivet:    ·  Allmänt
Var på Medelhavsmuseét imorse för vi jobbar med kulturer där omkring på So:n och efter vi varit där hade vi typ 1½h hål så gick jag+9 andra tjejer till Tomatis och åt pizza. Trots att vi beställde 3 pizzor och delade så blev jag proppmätt borde verkligen ha tränat idag men hade sjukt ont i halsen imorse och låter som en kastrerad åsna just nu så jag måste vila... :(
Puss och Kram!♥
 Tilda O, Lova och Elin var coola innan vi skulle börja äta ^_^
 Selfieee

Laserdoooooooome

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade så sjukt kul igår, åkte ju in till Cybertown Fridhelmsplan med tjejkvällen o spelade laserdome. Mitt lag kom sist båda ggr men men det var fånigt kul ändå. Min bästa placering var 6:a av 30st så lite stolt var man ju haha, trots att jag typ sprang runt som en virrig höna.
Idag gick Tove, Siri, Milena o Norma hit o så pluggade vi tsm, fast det var långt ifrån allt vi gjorde men det låter så mkt proffsigare att skriva att vi pluggade så vi säger det...
Puss och Kram!♥
 Norma, Siri och Tove hade lite kul på väg hem ^_^

I wanna talk about it

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Var hos Lovisa idag efter skolan med Siri o Tove, vi åt frukt pratade om allt o fixade även snabbt med Lovisas design. Var riktigt mysigt, mår alltid så bra efter man varit med kompisar. Glad resten av daaagen! ^_^
Måste plugga nu, fast egentligen vill jag ut o springa! Tror nog jag springer först, plugget stannnar ju kvar, right?
Puss och Kram!♥
 OOTD: Tröja: Uniqlo   Linne: Lindex  Jeans:  Osäkert, köpta på loppis...

Meeting...

Skrivet:    ·  Allmänt
Var på ES möte (enskedespelen) ikväll o det är så sjukt kul! Längtar tills i vår då det sätter igång på riktigt nu äre ju bara lite "lek", eller man får sätta ihop små scener i grupper som man sedan visar upp så att Johanna (regissören) får nya ideér.
Har typ värsta mensvärken nu oxå så måste lägga mig snart, om nån vill komma hit med choklad till mig så kommer jag älska er 4-ever!!
Puss och Kram!♥
 Bild från tidigare idag då vi var på picknick...
 

Artist of the week

Skrivet:    ·  Musik
 
Asbra springlåt!!!!!!!!
 
Sätter sig verkligen på hjärnan eller vad man säger ^_^
 
Haha älskar deras musikvideos!

Just smile, I´ll take your photo

Skrivet:    ·  Allmänt, Videoinlägg
Siri o Clara W kom över idag på förmiddagen och då gick vi direkt ut och fotade massa höstbilder, vi höll på i över två timmar och fotade och filmade. Vi hade riktigt kul under tiden och kom hem med nästan 100 bilder och filmer...
Lagade lunch tsm och rensade igenom lite så har inte fullt lika många bilder kvar nu haha.
Ikväll får vi gäster så det ska bli najs, var rätt länge sen vi träffade de.
Puss och Kram!♥
Jaaaag...
 Älskar den här bilden!!! ^_^
 Jag o Siri ♥

 

It´s october babe

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är det så himla mkt höst, löven på träden börjar bli allt med orangea, gula, röda och så och väder är sådär typiskt höstigt lix.
Gcik hem till me efter skolan med Siri, Clara W o Tove. Vi bombade typ varandras ask i två timmar innan vi gick ut och hoppade studsmatta haha. Hade så himla kul, vi ska även träffas imorrn o fota lite. Får se hur mkt som kommer upp på bloggen..
Ska snart upp t kvällis o hänga där, ha en bra fredag kväll!
Puss och Kram!♥
 På håltimmen imorse köpte vi bullar, det är ju kanelbullensdag...
 Siri och Tove gjorde ett jättefint hjärta! ^_^

Choir member

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick med i kören idag i skolan, tränar inför Lucia tåget redan, känns lite konstigt fast ändå mysigt lix. Julen är det bästa jag vet typ, asså det slår födelsedag och alla andra högtider stort!
Ska äta nue, mamma och jag har lagat typ "falukorv i ugn" eller vad det nu heter fast ändå inte riktigt, aja gott ser det ut iaf ^_^
Idag är det "vilodag" i träningsprogrammet, längtar som en galning tills imorrn då det är dags igen. Mår så sjukt bra av att springa på det här sättet. Grymt kul!
Puss och Kram!♥
 Tack alla fina!!!! ^_^

And the winner is...

Skrivet:    ·  Allmänt
...Moa. Messa/kika/maila mig så fixar jag presenten till dig! Såklart ska källarfönsterna bli tavelramar, tror att det kommer bli feta grymt. Kommentera om ni vill att jag ska filma mitt arbete med fönsterna eller om ni bara vill ha bild på resultatet ^_^
Sovmorgon idag så jag var iväg och lämnade lillsyrran på 6års på morgonen och tänkte plugga lite nu och antagligen kika lite på Glee. Det är ju bara 19 dagar till PLL halloween avsnittet kommer ut, gissa vem so är taggad?!
Puss och Kram!♥
Hade lite kul imorse haha as usual ^_^
 

Busy gurl...

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft 65 unika läsare idag, ni fattar inte hur glad jag är!!!!
 
Tänkte ju plugga imorse men det blev lixom inte så, hann inte med det innan jag skulle in till stan och möta mamma. Vi åt sushi, den godaste ever(!!!!!!), på götgatsbacken och hade värsta mysiga lunchen. Gick hem sen och när jag kom hem gick jag till Hedda där Tyra, Erik, Wille och Matte oxå var. Gjorde inte så mkt väl där utan gick bort till en park i tallkrogen ist och hängde där typ haha.
Har nyss sprungit, ska plugga lite nu inför franskan imorrn...
Puss och Kram!♥
 Underbara mamma ^_^
 Om ni oxå älskar sushi måste ni gå till Samba Sushi på götgatan, det är så gott!!!!!!!

To much on tuesdays

Skrivet:    ·  Allmänt
Kommer vara lite knepigt för mig att blogga på tisdagar, slutar skolan vid tre sen äre direkt hem byta om, äta ngt snabbt och sen bort till Frida. Åker o tränar, åker hem, äter och sen direkt upp till tjejkvällen så att ja...
Var tröjtryck på kvällis igår, bild kommer upp snart lovar! Dock är min tröja hos Emelie nu, glömde den i hennes cykelkorg men men har bild på den ändå ^_^
 
Studiedag idag, har inte några riktigt planer. Ska kila ner och duscha snart tänkte plugga lite sen oxå. Tänkte åka in och luncha med mami i stan sen, kanske passar på att småshoppa lite då oxå får se...
Puss och Kram!♥
 Bjuder på en gammal bild då jag är way beyond fotobar just nu...
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design