Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Bio med Ida

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter att ha sovit till lunch, ätit frukost och fixat alt jag skulle gjord jag mig redo för att gå ut på en promenad. men precis när jag fått på min skorna började det duggregna ute, så jag blev lite smått besviken men tänkte väl att det skulle gå över. Så klev ut genom dörren och då öppnade himlen sig typ och det vräkte ner regn, i ungefär fem minuter, så jag kom ut i alla fall. Kan ju inte säga att jag förstår mig på Sveriges väder direkt, finns ingen logik bakom det.
Efter promenaden var hela familjen samlad hemma så vi fikade rabarberpaj som pappa bakat och firade mamma lite på morsdag. Kort efter det kom Ida hit och då gick vi iväg till tunnelbanan och åkte in till Hötorget och Sergel. Träffade Ida i torsdags och då började vi prata lite om att kolla på Pitch Perfect tillsammans, tänkte göra det i fredags men fanns inge tid som funkade för oss båda så blev idag istället. Har aldrig varit så taggad för att se en film någonsin i mitt liv och har aldrig suttit med ett sånt stort leende i mitt ansikte konstant i två timmar förut. Helt underbar film var den och jag vill bara se den igen. Ni som inte har sett den GÖR DET på riktigt ni kommer inte ångra er. Den är värd varje krona!
Puss och Kram! ♥
Innan bion ^_^
 Sushi till middag, extrem lycka :)
 

Bikini Wanties

Skrivet:    ·  Kläder
 

Mycket film

Skrivet:    ·  Allmänt
Satte faktiskt alarm imorse för att ta mig upp i en ordentlig tid. hade lovat Jossan att följa med henne på hennes arbetsintervju för Ung Omsorg som jag och Tove var på för några veckor sen. Den var vid typ elva så drog mig upp och var astaggad på  att komma iväg, ända tills jag insåg att jag var tvungen att duscha. Vet ni hur chockad och deprimerad jag blev då? Hela min morgonplan rubbades typ men jag fick missnöjt hoppa in i duschen och när jag väl stod där ville jag aldrig gå ut, som vanligt typ.
Kom iväg i alla fall, Jossan genomförde intervjun och vi åkte hem igen. På väg från tunnelbanan hemma kom Jossan på att Tove skulle spela match precis då så vi stannade kvar på IP och såg hela första halvlek men sen regnade det för mycket och var för kallt för att man ens skulle kunna fokusera på matchen. Så gick hit, tog på oss mjukiskläder och kollade på 10 reasons to hate you och det var typ två år sedan jag såg den sist men gud vad bra den var. Så fin film verkligen, älskar den! Hon behövde gå efter ett tag i alla fall och nu under kvällen har jag varit barnvakt åt Märta då mamma och pappa är på fest och Malte är hos en kompis. Har haft himla mysigt med henne men har rätt nyligen nattat henne så ska väl kolla på en till film nu eller något, får se.
Puss och Kram! ♥
Nya favoritfilmen typ ^_^
 

Expelled

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Felix är grym på att göra pranks och hela tiden leva på gränsen av vad skolan accepterar så när han fått tre varningar blir han avstängd. Felix kunde inte vara lyckligare, att bli avstängd har varit hans mål länge och hans liv går som en dans ända tills det börjar närma sig slutet av terminen och han måste fixa ett fejkat betygspapper och ta sig igenom ett föräldramöte på en skola han inte längre går på.
Att dölja sin avstängning för sina super stränga föräldrar men med hjälp av sin bästa vän Danny, sin totalt pantade storebror Ben och sin nyfunna vän Katie gör han allt för att föräldrarna inte ska märka något och då menar jag verkligen allt! Detta är en sjukt rolig film måste jag säga som gick över mina förväntningar totalt. Dessutom kul att se Cameron Dallas i en filmroll så nej finns inte många anledningar att hoppa över den här filmen man behöver se den.
 

Grym fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja då har vi gjort alla prov i åttan och fått reda på ytterligare två betyg, i Matte och Idrott. Nu när allt är klart i princip tappar alla verkligen fokus på lektionerna. Man tappar liksom skolmotivation när det ändå inte spelar någon roll för ens resultat. Kan tänka mig att de kommande fem skoldagarna vi har kvar kommer vara allt annat än organiserade och lugna.
Har haft en sjukt bra dag idag överlag. Har skrattat mycket, flummat en massa, ätit pizza till lunch (bästa maten i skolan!) och trotts tre förluster i rad haft en sjukt rolig gympalektion där vi körde flaggan. Efter SO provet, som var sista lektionen, satt jag, Tove och Jossan ute på gatan vid Jossans hus i flera timmar. Ett tag var Teodor med oss, ett tag Tilda O och Rebecka men det var främst vi. Efter ett tag skulle Tove iväg på träning så jag och Jossan gick hit och pratade om sommaren och balen i nian och när Tove tränat klart kom hon till oss igen. Skrattade så mycket att jag fick kramp i både kinder och mage och hade verkligen en grym fredag. Grym start på helgen verkligen och en grym boost för humöret!
Puss och Kram! ♥
 Enda bilden från idag typ :)

Hamburgarens dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja vi är tillbaka till det när jag alltid har bra dagar i skolan och jag vet att det blir tjatigt att läsa om men nu när det är typ 12 eller 13 dagar tills vi slutar skolan och betygens sätts på måndag har vi inga riktigt lektioner. Alltså blir alla lektioner jätteflummiga utan något som helst syfte. Hade dock ett prov idag i engelska och har ytterligare ett imorrn i SO men sen är vi klara med allt i åttan. Förstår ni hur sjukt det är? Sista provet för den här årskursen. Helt galet låter det i mina öron, så nu är det bara att maximera alla sista dagar innan lovet verkligen.
Idag efter skolan tillexempel cyklade jag, Tove och Jossan upp till Globen. Det var hamburgarens dag idag tydligen så siktade in oss på donken. Blev varsin cheeseburgare där men som vanligt på donken beställer man sällan en gång utan vi gick tillbaka till kassan rätt snart där efter, men då för att köpa glass. Satt sedan där vi deras "långbord" ute i gallerian i hur många timmar som helst och pratade, skrattade och tittade på folk. Vi tre tillsammans blir ofta så flummiga så skrattade verkligen en massa på riktigt, mådde så bra när vi cyklade där ifrån verkligen och har efter det typ kollat på TVD och ska nu sätta igång och plugga SO...
Puss och Kram! ❤️
Glassen ^_^

Odd Molly

Skrivet:    ·  Kläder
Köpte en trekvartsärmad tröja och ett linne, de sitter såååå fint på!
 
 

Fransk klasskompis

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi fick en ny tjej i klassen idag som var och hälsade på oss igår också. Benedict heter hon och har precis flyttat hit från Frankrike och talar inget annat språk än franska. Alltså INGEN engelska och INGEN svenska vilket gör det rätt svårt att kommunicera med henne. Jag och Tove som båda har franska har fått i outtalad uppgift att visa henne runt och hjälpa henne in i klassen och lika mycket som jag vill hjälpa henne märker jag hur svårt det är. Jag kan en massa franska men jag är långt ifrån så duktig att jag klarar av att hålla en normal konversation.
Jag känner så elak varje gång jag vänder ryggen till henne och fortsätter en konversation på svenska med någon annan, likaså varje gång jag försöker förklara något för henne men inte kan det franska ordet och bara sitter och försöker förmedla ordet med tankekraft. Ni vet när man bara sitter och tittar på någon och hoppas att de förstår, det har inte funkar hittills nej. Det här har verkligen engagerat hela åttan och hur mycket vi än vill finns bara en kille i hela åttan som talar flytande franska, alla vi andra kan bara några få fraser. Svårt det där hur man ska göra för jag vill så gärna hjälpa henne men det är så svårt.
Puss och Kram! ♥
 Tove och jag var på Odd Mollys utförsäljning idag :)
 Bilder på det jag köpte kommer imorrn
 
 

Jusin Bieber Carpool Karaoke

Skrivet:    ·  Videoinlägg
 
Har säkert sett den här videon femton gånger och jag älskar den lika mycket varje gång. Justin visar sig verkligen från sin bästa sida här och det får mig verkligen att älska honom så mycket. James Corden (hans som "intervjuar" Justin) kan dessutom vara den roligaste personen på denna jord. Så aa kolla är mitt tips :)
 
 

Trevlig tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Haft en väldigt rolig dag idag i skolan måste jag säga. Har skratta en massa, varit allmänt hypad och bara mått bra typ. Startade dagen med matteprovet jag skulle haft förra veckan (men inte fick någon tid alls till) och måste säga att det gick rätt så bra. Eller tror jag i alla fall. Det var inget som kändes jättesvårt och jag hade koll på det mesta så håller alla tummar för att det gått bra nu.
Lektionen efter fick vi håltimme, det var mentorstid så vi missade inget. Där efter följde franska där vi såg en JÄTTEKONSTIG film men det verkar vara standard för alla franska filmer. Båda de två vi har set is kolan har varit gula, med konstiga filmvinklar och innehållande en berättarröst som berättar helt onödiga saker. Till exempel "Marie anländer till platsen 15.03 samtidigt som en man med en hund plockar upp hundbajs från marken". Man bah jaha okej, då vet jag det. Nej jag har inte riktigt lärt mig att tycka om de filmerna ännu. Kollade där emot på Forrest Gump på svenskan, japp var mycket film idag, och den gillar jag betydligt mer. Han sätt att berätta är så mysigt och hela den filmen är verkligen himla mysig. Var typ tre år sedan jag såg den senast så kommer inte ihåg något alls vilket är bra i det här fallet, blir som att se den på nytt.
Puss och Kram! ♥
Erik, Tilda, Tove och jag på lektionen ^_^
 

Purple Inspo

Skrivet:    ·  , Inspo
 

Ledig dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft någon form av "studiedag" eller vad man ska kalla det idag för att vi var i skolan i lördags. Men jag kan inte säga att jag har haft någon produktiv dag riktigt. Jag vaknade redan vid åtta imorse och försökte somna om bara för att vakna upp en kvart senare. Så fick verkligen ta det lugnt och bara slappna av och då kunde jag sova lite längre. Vaknade inte upp igen föres klockan var tolv.
Låg rätt länge i soffan då och kolladepå The Vampire Diaries. Har tagit mig till säsong fyra nu och allt blir bara bättre och bättre, fattar inte hur författaren till böckerna och manus skrivarna eller vad man ska säga kommer på allt. Man kan tycka efter en säsong att de kört alla problem och händelser de möjligtvis kan men så kommer fem säsonger till och alla innehåller lika mycket om inte mer. Aja efter att jag kollat lite för länge på det, skrivit ett helt kapitel i min bok (ja jag var jättestolt) tog jag en långpromenad. Var hur skönt som helst att komma ut och jag tappade typ bort tiden när jag var ute och gick så intensivt att jag var helt svettig när jag kom hem. Det är de bästa promenaderna.
Puss och Kram!
 

Musiken just nu :)

Skrivet:    ·  Musik
Asså Nick Jonas är total perfektion i den här låten och hela låten också, favvon just nu ^_^
 
Det här var Belgiens bidrag till Eurovision, har lyssnat femton gånger per dag sen jag hörde den
 
Tror inte ni förstår min lycka när Kat Grahams nya låt släpptes för någon vecka sen, så bra låt också
 
 
 Extremt skön låt verkligen, funkar i alla lägen :)
 
 
Det här var sista låten de sjöng i säsong tre och hela den scenen var så sorlig. Kan ha något att göra med det för jag gråter varje gång jag hör den. "Gråtlåt" numer ett för tillfället
 
 

Farfar fyller 80

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte iväg astidigt imorse för att fira farfars 80års dag. Egentligen fyller han år imorrn men efter som mamma och pappa jobbar då åkte vi dit idag och på plats fanns även farfars två bröder med sina fruar. Jag har inte träffat de sen jag var jätteliten så var kul att träffa de. Var även kul att träffa farmor och farfar och framför allt få gratta farfar även fast det var dagen före han fyller sitt big eighty. Förstår ni vilket långt liv man levt då? Han har fått uppleva allt från 30 talet till världen vi lever i nu, det är nästan läskigt att tänka sig.
Farmor hade beställt en stor grillbricka som vi alla åt när vi kom dit. Efter maten befann jag mig i mat koma så jag tog en promenad runt i Lindesberg, tappade bor mig och hamnade långt ute på landet typ och fick surt gå tillbaka exakt samma väg som jag kommit. Blev i alla fall en sjukt härlig promenad i solen och när jag kom tillbaka hade de dukat upp med två tårtor så det blev storfika. Blev efter det ytterligare en ny mat koma så jag, mamma, Malte och Märtis gick ut i trädgården och hoppade bock på varandra, spelade boule med farmor och hade allmänt mysigt :)
Puss och Kram! ♥
Bilder från lunchen
 Födelsedags fikat :)
Två bilder på Märtis från trädgården
Min favorit person i världen ^_^
Bilder från när vi hoppade, bliden i mitten längst ner är tagen precis innan vi båda föll ihop haha
 

The silence of the Lambs

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Clarice Starling håller på att träna sig för att bli FBI-agent. Hon ska snart få sin riktiga bricka men för det krävs att hon klarar av ett fall. Jack Crawford, hennes chef, sätter henne på att intervjua en sedan länge inspärrad kannibal vid namn Hanibal Lector. Nu härjar en seriemördare i U.S.A som kidnappar, mördar och skinnflår tjejer. FBI tror att Hanibal Lector vet något om mördaren, vem han är och var han befinner sig. Clarice uppgift är att få ut så mycket som möjligt ur honom då han vägrar prata med någon man.
När seriemördaren, kallad Buffalo Bill, fångar ett nytt offer i form av senatorns dotter hettas jakten upp. Clarice gör vad som helst för att få ur information av Hanibal och deras samtal börjar sakta bli allt djupare. Den här filmen är verkligen en sjuk film som sätter sig på minnet. Det är så mycket som händer men hela filmen är verkligen smart på något vis och det här är absolut en av de bästa skräckfilmer jag sett, om inte den bästa.
 
 

Mysig dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Var skolans 100 års dag idag och det var faktiskt sjukt mycket folk där vilket gjorde mig glad, var fullt fart hela dagen. Första timmen av dagen satt jag, Jossan och Tilda i biblioteket och pratade med gamla elever och lärare från skolan. Vissa hade gått här på typ fyrtiotalet så det var jättekul att höra deras historier. Tilda gick direkt efter vårt pass där sen men jag och Jossan var "tvungna" att vara kvar tills allt var slut vid två. Så vi var runt och pratade med folk, kollade lite på marknaden några elever gjort, kikade på en fotoutställning med mera.
Efter ett tag på skolgården träffade vi Axel också så vi tre hängde ihop hela dagen. Var bland annat och kollade på en sjukt bra föreställning av Cirkus Cirkör. Vissa av sakerna de gjorde var så sjuka, och vid vissa tillfällen höll hela publiken andan bara för att efter det applådera i massor. Efter cirkusen var vår dag i skolan slut så vi prickade av oss och stod lite utan planer. Men vi alla tre var rätt sugna på att se en film så hamnade hos Jossan där vi såg "The silence of the Lambs" och den var sjukt bra verkligen. Efter filmen gick vi ut i solen igen, hamande i en park en bit bort där vi satt och pratade ett tag och det var så härligt allt bara. Var sköna samtal, skrattade en massa, njöt i solen och fick en massa sommarkänslor. Hade kort sagt en riktigt bra dag och taggar nu inför Eurovision, hela familjen är taggad. Tradition att kolla ju.
Puss och Kram! ♥
 Tog den här bilden på morgonen precis när det regnat, var sol resten av dagen :)
En bild när cirkusen tränade och en på Jossan, Alfred, mig och Axel :)

Kolla på Nashville

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Jag vet att jag har berättat om Nashville förut men jag är tvungen att göra det igen. Jag såg nyss färdigt det sista avsnittet av säsong tre, vilket betyder att jag kommer behöva vänta till i höst för att kunna fortsätta, och jag är mållös. Satt och grät, ropade nej och stirrade in i mina egna gråtande ögon på den svarta datorskärmen i tio minuter efter att avsnittet slutat, jag skojar inte.
De första tre avsnitten i säsong ett är riktigt dåliga och rätt grovt "countryaktiga" men sen blir serien bara bättre och bättre. Jag ber er inte att kolla på den här tv-serien men det är inte långt ifrån. Det är mer ett inlägg som säger att ni kommer att ångra er om ni inte börjar kolla. Är så skakad just nu att ja knappt vet var jag ska ta vägen så bara kolla på Nashville typ.
Puss och Kram! ♥
 

Återbesök och fotboll

Skrivet:    ·  Allmänt
Var sista elevens val tillfället idag innan 100års firandet imorrn. Vår skola har fixat värsta stora grejen kring det här men jag har inte sett en enda affisch och jag vet inte hur personerna i min grupp har delat ut flyers så jag är tveksam till att någon vet att det här kommer hända typ. Känns som att hela skolan kommer stå där astaggade men så dyker ingen upp typ. Så brutalt kommer det nog inte ara men känns ändå lite mesigt.
Fick sluta rätt tidigt i min elevens val grupp och då jag och Tilda pratat rätt länge om att åka tillbaka till Espresso House och hälsa på passade vi på att göra det nu. Så hon jag och Jossan hoppade på t-banan och åkte in dit och Evelinne,vår dåvarande handledare, blev verkligen glad över att se oss och det kändes så kul att vara tillbaka. Man uppskattade caféet på ett helt annat sätt typ och det kändes hemma på något vis. Blev som sagt bara en kort vända där och åkte tillbaka hem hyfsat snart då Tilda skulle passa sin hund. Men på väg hem från tunnelbanan såg vi Erik, Oliver, Edde, Fille och Viggo på IP så jag och Jossan stannade kvar där och spelade fotboll med de ett tag. Jag kan inte säga att jag har någon talang what so ever inom fotboll men shit vad kul jag tycker det är!
Puss och Kram! ♥
Våra frappinos ^_^

Elastic Heart-DWTS

Skrivet:    ·  Allmänt, Musik
 
Dancing With The Stars är femton gånger coolare än vårat Let's Dance och deras final var för bara någon dag sedan. Då körde de detta uppträdande där och jag blev typ blown away när jag såg det så rekommenderar er verkligen att kolla!
 
 

Solig och bra dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Haft en väldigt rolig dag idag både i skolan och efter faktiskt. Hade första utegympa lektionen för i år och det var strålande sol och sjukt härligt. Vi spelade softboll, som var typ identiskt med baseboll, och trotts att det gick lite sådär halvbra för mig var det sjukt kul faktiskt. Var nästan jobbigt att gå in och ha lektion inomhus sen för det var så skönt ute, men hade roliga lektioner på förmiddagen. Eftermiddagen startade dock mindre bra. Hade ju NO provet idag och det var verkligen så konstigt.
Det fanns ingen fråga man kunde få A poäng på, några frågor var på saker vi inte visste att vi skulle kunna och en uppgift baserad på vår första lektion inom ämnet som var i typ mars. Hela klassen var rätt sura där ett tag men det var bara bita ihop och försöka så gott man kunde. Efter skolan sen följde jag, Jossan och Oliver med Erik till Skarpnäck en snabbis där han skulle hämta en reklamvagn inför att jobb han ska göra i helgen. Skrattade så mycket när Erik släpade runt på den där vagnen, men vi fick den där ifrån i alla fall och han tog den med sig hem. Jag kom hem vid fem typ och kort efter det var det middag. Satt och försökte plugga lite matte efter det men det gick sjukt dåligt så blev skit arg, städade hela mitt rum i ren ilska och sitter nu åter igen framför Eurovision. Vet inte varför riktigt för alla åta bidrag hittills har varit SÄMST men det är väl tradition I guess.
Puss och Kram! ♥
 Enda bilden från idag :)

Stress över öronen

Skrivet:    ·  Allmänt
Förlåt för att det enda ni får läsa om nu är mina prov osv men det är det enda som cirkulerar i mitt huvud för tillfället som förövrigt är så fullt att jag knappt förstår att jag lyckas sitta här och skriva nu. Hjärnkapaciteten slåss med franska ord, SO relaterade saker och blodkroppar och organ. Hade som jag sa igår två prov idag och det känns såhär nu i efterhand som att det gick helt ok på båda två. Franskan var jag som vanligt osäker på och satt och hittade på så mycket när vi skulle beskriva ett rum men mina påhittningar brukar kunna bli rätt så håller tummarna för det nu också.
Är så glad att det är helg snart och att allt det här är över då men är sjukt äcklad och livrädd över att det bara är 21 dagar tills vi slutar skolan. TJUGOEN! Var tog åttan vägen? Hur ka allt redan vara slut, det går inte att förstår hur mycket jag än försöker. Känns som att det nyss var sportlov och redan då satt jag där och ba "shit var det inte jul nyss". Nu är det snart slut av maj och juni närmar sig med stora steg u guys. Sen är det typ två månader kvar tills vi börjar nian och det är läskigt på riktigt. Är inte mentalt förberedd på det här vilket man kanske märker och vill bara sätta allt på paus ett tag. Stanna, andas och granska innan jag rusar vidare för det är så det känns, som en spurt in i det sista.
Puss och Kram! ♥
 

Summer tag

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
1. Varmt eller kallt?
Varför är det här ens en fråga, finns det någon som väljer kyla över värme? Nej tror inte det. 

2. Vilken är din favorit årstid?
Sommar alla gånger, är snyggast och gladast på sommaren

3. Stranden eller poolen?
Hm svårt älskar att flyta runt på en luftmadrass i poolen och så men att bada i havet är en helt annan upplevelse. Får man svara båda kanske?

4. Vilken är din favorit sommar aktivitet?
Vara ute sent på kvällarna om det räknas haha, annars bada, sola och spela badminton/volleyball

5. Vilken är din favorit sommar outfit?
Klänning eller byxdress

6. Shorts eller kjolar?
Shorts tror jag, så obehagligt att ha kjol utan tajts eller liknande under, blir så stressad.

7. Vilken sak är ditt måste i sommar?
Att äta massa jordgubbar och bara ah the time of my Life typ

8. Ska du campa?
Det är inte min plan, nej

9. Ska du på semester?
Hela sommaren är väl en semester? Men menar de utomlands så ja, ska till Frankrike

10. Är du en person som bär solglasögon?
Nja inte jätteofta, ibland

11. Favorit sommar mat?
Åh grillat, älskar när man kan börja grilla ute så typ grillat oxfile med någon god somrig sallad. Eller en lax med våra kompisars special soja sås till, asså den är to die for kan inte ens förklara

12. Favorit sommar dryck?
Sprite funkar perfa hela sommaren

13. Favorit sommar parfym?
Använder sällan parfym på sommaren för att man är på stranden hela dagen eller så, men annars den jag har. Alltså Beyoncés.

14. Ska du sommarjobba?
Beror på om jag får jobbet på Ung Omsorg eller inte.

15. När börjar du ditt sommarlov?
Tror att det är den 10:e juni

16. Bikini/baddräkt?
Bikini alla gånger!

17. Sola/bada?
Jag vill inte välja bort något för att bada utan att ha solat innan är inte alls lika skönt, men att bara sola blir galet varmt.

Huvudet fullt av plugg

Skrivet:    ·  Allmänt
Har suttit hur många timmar som helst nu på kvällen och pluggat inför imorrn då vi har två prov så det är det enda jag har i huvudet. Just nu har vi geografi i SO:n så allt handlar om vattnet, marken och luften just nu vilket inte alls känns som SO. Jag kan annars tycka att SO är rätt kul men det här är typ exakt som NO så min studiemotivation ligger på noll typ, men har kämpat mig igenom allt och är helt slut nu. Skulle egentligen behöva dubbel kolla lite inför franska provet också men får försöka ta tid till det imorrn på morgonen eller på någon rast eller så.
Sitter för tillfället och slö kollar på Eurovision som tydligen har dragit igång nu och Moldavien som sjunger nu är typ plågsamt att lyssna på . Är verkligen sjukt vilken skillnad det är på låtar och låtar och röster och röster. Enligt mig var den här låten både sämst och hans röst inte alls bra viket känns så synd. När man ska representera hela sitt land inom musik vill man inte skicka det bästa man har då? Och om det där var det bästa vill jag inte ens höra deras sämsta! Nu började dessutom någon låt med typ åtta personer som alla sjunger i nån slags powerballad, gud vet inte ens varför jag kollar på det här. Fast låt nummer tre måste jag faktiskt erkänna var bra asså, sorry där fick ni lite update på vad jag ser på tv, förlåt people på riktigt.
Puss och Kram! ♥
Bestämde mig för att göra banan pannkakor i eftermiddag :)
Åt de med vattenmelon och kokosyoghurt (blandade turkisk yoghurt med kokosflingor) så gott!!!!

Woman crush-Candice Accola

Skrivet:    ·  Inspo, Women Crushes
 

Många prov

Skrivet:    ·  Allmänt
Var så ovant att kliva upp tvingad av en väckarklocka och gå iväg till skolan. Har haft en hel vanlig skoldag på tolv dagar (om jag räknar med helgerna) så aa, känns så ovant. Men hade en riktigt rolig dag idag verkligen. Dagen swischade förbi och jag skrattade mig igenom större delen av den. Kollade på ett program om Andra Världskriget på svenskan där jag blev lite emotional, men som sagt var jag glad i övrigt.
Eftermiddagen var dock inte lika rolig. Satt nergrävd i SO och Franska plugg. Mitt franska prov har blivit uppskjutet så många veckor typ men nu är det bestämt att jag ska göra det på läxhjälpen på onsdagen, samma dag som vi har SO prov. Dagen efter det har jag även ett NO prov och på fredagen har jag Matte prov trotts att vi har elevens val så japp busy schedule den här veckan men men det är smällar man får ta om man är borta.
Puss och Kram! ♥
 Bild från lektionen

What if

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Wallace följer motvilligt med på en fest hans bästa kompis Allan ska på och har turen att få träffa Allans kusin Chantry. Wallace och Chantry har en helt otrolig kväll tillsammans och det är nästan kärlek vid första ögonkastet ända tills de två går hem tillsammans och Chantry avslöjar att hon redan har en kille. Wallace blir såklart ledsen men efter att de båda träffats en gång till bestämmer de sig för att bli vänner, och bästa vänner är vad de sedan blev.
Man får följa deras vänskap och hur den allt mer närmar sig något mer än det. Två vuxna människor som båda börjar närma sig åldern när man bör gifta sig, köpa hus och skaffa barn. Är Chantry verkligen den rätte för Wallace? Och är Wallce verkligen den rätte för Chantry?
 
 
 

Arbetsintervju

Skrivet:    ·  Allmänt
Följde med Tove in till stan idag då hon skulle på en arbetsintervju med Ung Omsorg som var i vår skola och presenterade sig osv under tiden jag var i London. De berättade då att de sökte nya ungdomar som var villiga att extra jobba på äldreboenden. Då jag var borta då hade ju jag inge aning om det här och fick inte höra talas om det förens i tisdags. Detta gjorde ju att de inte hann se min ansökan tills idag då de tog in nästan alla som anmält intresse på intervjuer, utan jag följde med bara för att stötta Tove typ.
När jag var där frågade jag om det skulle finnas någon chans för mig att få komma på intervju och han sa att jag skulle kunna få gå på en redan då. Om vi blev antagna får vi veta i början av juni så håller alla tummar nu alltså. Efter intervjuerna i alla fall gick vi till Donken för att köpa varsin smoothie, men blev lite mer än så. Satt på riktigt där inne i två timmar typ och flummade hur mycket som helst. Skrattade, pratade, sjöng med till låtarna, dansade osv. Var verkligen en grym eftermiddag som gav mig massa energi. Ska även kolla på Nashville nu med mamma, ja har fått henne att börja kolla på det och är verkligen så lycklig, så kan knappt bli bättre.
Puss och Kram! ♥
Två bilder från dagen :)
 

Presenter

Skrivet:    ·  Allmänt
Överst fr. vänster: En väska med köksknivar, en bukett gullvivor, en väska med silverbestick
Nederst fr. vänster: Pengar, presentkort på Åhléns, en ull filt samt en parfym från Shakira
 Två närbilder bara :)
 

Släktkalas

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft släktkalas för mig idag så har varit fullt ös hela dagen. Mormor och morfar, farmor och farfar samt Jeppe, Sofie och kusinerna var här vilket gjorde att allt gick i 180. Tog nyss på mig pyjamas och sitter i en hög i soffan typ, planerar väl att kolla på någon film eller nåt ikväll. Skulle vilja se Nashville men har ju kollat ikapp den serien så får sitta och vänta en hel vecka innan ett nytt avsnitt kommer ut och de kommer på fredagar. Så japp det är en vecka kvar, nej jag är inte glad alls.
Har i alla fall fått en massa presenter idag. Förväntade mig typ inget efter som mormor och morfar gav mig resan till London och farmor och farfar gav mig typ 2000:- att shoppa för där. Men som sagt har fått fett mycket grejer, har ätit jättegod lunch osv, varit upp vid en skola i närheten och spelat basket med alla tills vi var helt svettiga, "lekt" i parken där samt haft allmänt kul som alltid med släkten. Varit en över förväntan bra dag verkligen.
Puss och Kram!
Bilder från lunchen haha
 Det här var någon balans grej från parken :)
Bilder från parken :)
 Födelsedags fika bestod av kärleksmums och olika sorters kakor
När de blev ombedda att göra grimaser haha
 

London Haul

Skrivet:    ·  Kläder, Videoinlägg
 
 
 

Trevlig kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev ingen promenad idag då det regnade typ konstant imorse. Cyklade iväg till Hannah i alla fall på eftermiddagen för att vi skulle göra nåt musikquiz till kvällen men det blev rätt mycket annat än bara det. Hannah ska skicka in sin sista gymnasie ansökan om två dagar typ så blev en del prat om det, jag har ju grov ångest kring det men Hannah gav mig rätt många bra tips så känns lite lättare nu. Har ju ändå ett år kvar på mig innan det är dags men all tid kring valet av gymnasiet behövs verkligen för min del.
Satt rätt länge efter det och försökte fixa ett quiz men blev bara halvfärdiga. Hade lite svårt att bestämma oss typ och spårade iväg på en hel massa andra grejer och sen några timmar senare kom min familj dit och då drog allt det igång. Med snacks innan, middag, långa samtal, en promenad med deras hund, efterätt och ännu mer prat efter det.  Har skrattat en massa och ätit way to much men haft en sjukt mysig kväll verkligen.
Puss och Kram!♥
 Middagen ^_^
 
 Hannah och jag

Sovmorgnar

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en rätt seg dag igår med uppstigning ur sängen nån timme efter tolv på dagen. Hann liksom inte starta något på grund av det så dagen spenderades med att fika med några kompisar till familjen, ta en promenad, äta middag med de och sen kolla på film på kvällen. Jag såg favoriten "Vampire Aademy" tätt följd av några avsnitt av Parneviks. Har verklige gillat den tv-serien och familjen Parnevik verkar ju vara helt Amazing, håller verkligen tummarna för ytterligare en säsong eller typ en reality show kring de som The Kardashians typ :)
Vaknade upp rätt nyss idag och har verkligen inte vaknat till ordentligt ännu. Sitter och lyssnar på Jack & Jacks nya låt Groove samt överför lite videos jag klippt ihop som kommer komma upp rätt snart antingen under den här veckan eller nästa. Det är en haul video och sen en video om allt vi gjorde i London typ. Ska iväg och träffa Hannah och Adams familj idag också efter typ ett halvår sedan sist. Tänkte ut och gå eller nåt innan för känner mig lite som en degklump just nu och då är verkligen bästa metoden att gå. Kan bli stressad om jag ätit något och blivit för mätt om jag inte få gå eller något, måste typ ut och röra mig.
Puss och Kram! ♥
 Mamma och Märta hade gjort en läskigt god rabarber paj, typ to die for!

Låtarna just nu

Skrivet:    ·  Musik
Var typ förra veckan jag senast gjorde ett musikinlägg men asså sorry guys har så mycket musik för tillfället att jag behövde dela med mig. Ni får som vanligt jättegärna skriva vad ni tycker och så :)
 
Hittade den här låten i förrgår typ och jag är så kär i de att det är sjukt, absolut favvo låten just nu!
 
 
Willow Smith är en av de coolaste musikerna just nu tycker jag och det faktum att hon är lika gammal som mig är ju lite läskigt måste jag säga....
 
 
 Den här låten är typ ett år gammal men en sån sjuk pepp låt verkligen!
 
 
Extremt skön låt verkligen och gruppen som gjort låten är typ min favvo just nu, älskar alla deras låtar!
 
 
 Pepplåt level 100 typ, asbra när man behöver energi :)
 
 
 Kan vara den sötaste låten någonsin, grät som en galning när jag såg och hörde den första gången

Dag 3-London

Skrivet:    ·  
Startade dagen med en promenad genom Hyde Park :)
Lite olika bilder där ifrån, dock började solen lysa precis när vi kom ut där ifrån så vädret blev bättre efter att dessa bilder togs
Gick sedan från Hyde Park bort till Notting Hill som är den absolut finaste delen i London!
Oså lite olika bilder från Notting Hill och Portobello Market :)
 Åkte efter marknaden tillbaka in till själva city och gick runt där ett bra tag
Tog slutligen även en promenad till Buckingham Palace där Englands kungafamilj bor

Idrottsdag i regn

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade halv idrottsdag idag med vanliga lektioner på förmiddagen, en tidig lunch i skolan och sen en hel eftermiddag nere på IP för alla åttor. I låg och mellanstadiet hade vi OS dagar, en sådan vi var funktionärer för i måndags, men det var annorlunda idag. Man tävlade individuellt men gick runt till alla fyra stationer i halvklass typ. Det vi tävlade i var kula, 60 meter, längdhopp och 400 meter. Sen avslutades dagen med en stafett.
På stafetten tävlade man klassvis på en 400 meterssträcka. Man fick plocka ut de fyra snabbaste tjejerna i varje klass och de fyra snabbaste killarna. I vår klass var endast fem av tolv tjejer närvarande där två av de fem hade sträckt en muskel, jag hade skit ont i foten och två fick inte springa av "medical reasons" eller vad man ska kalla det. Vi tre med skador sprang i alla fall och sen fick vi hjälp av Siri från D klassen för i deras klass fanns bara två tjejer närvarande vid slutet av dagen. Vi lyckades sjukt bra måste jag ändå säga och tog oss in på en andra plats, lika så gick det för killarna från vår klass så två silver medaljer tog vi hem. Sen fick vår klass en väldans massa personliga medaljer men de var som sagt endast till den tävlande. Lyckade även tajma in spöregnet perfekt så alla kom hem helt dyngsura, är fortfarande kall där ifrån och misstänker att en ännu större förkylning inte är långt borta nu....
Puss och Kram! ♥
 Enda bilden från idag haha sorry!

Fikaförsäljning igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Var första dagen tillbaka i skolan på nästan en vecka men kändes skönt att vara tillbaka, märker hur mycket man saknar alla trotts att det inte gått så lång tid. Skolarbetet och allt sånt måste jag tyvärr säga att jag klarar mig utan och nu har jag en hel del att jobba ikapp också, en av anledningarna till varför jag satt hela eftermiddagen och pluggade franska. Och nej det var inte roligare än vad det låter.
Efter några timmars plugg i alla fall hjälptes jag och mamma åt och packade in flera kassar med grejer bilen. Dels var det bakverk, jag fick en del i skolan från folk som inte kunde komma och lämna på plats, men det var också uppläggningsfat, saft, kaffe, plastglas aa you name it. Åkte upp med det till skolan där det redan var några på plats. Hjälptes åt att lata av allt och så fort vi började ta upp alla bakverk ur sina plastpåsar och lådor var folk framme och ville handla. Lyckades faktiskt samla ihop 2288:- allt som allt så det känns bra. Efter fikaförsäljningen gick jag hem tillsammans med Erik, Oliver och Jossan och vi stod kvar och pratade hur länge som helst. Skrattade en massa och fick åter igen bevis på hur bra vänner jag har. Älskar er alla som var med idag verkligen!
Puss och Kram! ♥
Typ allt fika vi sålde :)
 Oliver, Tove, Jossan och liggande är Erik och Jonte haha
 

Dag 2-London

Skrivet:    ·  
Blev helt kär i alla bakgårdar kring vårt hotell, och överallt i London. Detta är en av många :)
 Blev en långt stopp vid Victoria's Secret och Pink under dagen
 
 Obligatoriskt besök vid Big Ben haha
 
 Ännu mer bilder där ifrån
 
 London Eye ^_^
 
 Blandade bilder kring London Eye med mera.
 

Funktionärer på OS

Skrivet:    ·  Allmänt
Har spenderat hela dagen nere på IP idag som funktionär för mellanstadiets OS. Var hur härligt som helst där nere och solen sken typ hela dagen så jag är helt bränd i ansiktet känner jag nu, men shit vad kul jag har haft. Jag hade hand om "stöta kula" stationen med Tove, Edde och Erik. Jag och Tove stod på ena sidan stötrutan eller vad mans ka kalla det och Edde och Erik på andra sidan så vi hade hela tiden varsina lag. Hos mig och Tove var det jag som fick sköta alla genomgångar samt coacha alla barn. Kan lugnt säga att jag var astrött på min egen röst vid dagens slut och har typ ont i halsen nu också...
Förut de ovannämnda spenderade jag dagen med en hel massa andra personer och som jag skrev hade jag en grym dag. Var skönt att återvända tillbaka till det här :) Efter att OS dagen var slut gick jag, Tove och Jossan (som också var funktionär) hit och bakade tonvis av muffins. Vi ska ha försäljning av fika imorrn igen precis som vi gjorde HÄR för att tjäna ihop pengar till klasskassan. Gick lite sådär med vår bakning men resultatet blev bra så hoppas bara att kunderna imorrn tycker det också...
Puss och Kram! ♥
 

Dag 1-London

Skrivet:    ·  
Startade dagarna mer eller mindre såhär varje morgon. Detta blev även vår lunch 3 dagar av 4, alltså åt vi inget annat innan middag.
Gick loss på att fota bussar första dagen och tog verkligen alldeles för många bilder...
Snabb bild efter första inköpet på Oxford Street, ofc var det i favorit affären Pull & Bear
 Musikal besök på eftermiddagen och den var verkligen superbra. Gå på musikal när ni är i London, alltså på riktigt gör det!!!!
 
Blev ett kort stopp vid Picadilly Cirkus efter teatern också :)
 
 Blandade bilder från Picadilly ^_^
 

Svensk mark

Skrivet:    ·  Allmänt
Var med blandade känslor jag klev ut från hotellet imorse släpandes på en alldeles för stor och tung resväska i ett sovande London. Var dock förvånansvärt mycket folk ute och rörde sig vid åtta tiden imorse, men antar att det är London bornas ända lugna stund undan från turister med mera. På vår väg till flygbussen i alla fall hade jag och mormor riktigt otur i allmänhet. Började med att våra Oyster cards (motsvarande SL kort för vår del) hade för lite pengar på sig och för att fylla på de blev det en massa krångel.
Men lyckades tanka på de så vi tog oss iväg. När vi åkt till rätt ställe skulle vi sen lämna in korten för att få tillbaka alla pengar vi hade kvar på de, plus en extra summa som de drog som en sorts avgift när vi tankade på korten. Precis när vi skulle till att återfå våra summor visade det sig att automaten var trasig och inte skulle lagas förens en timme senare. Efter mycket om och men fick vi hjälp av en man som jobbade där som tog pengar ur sin egen ficka och gav oss för att sedan kunna tömma korten och ta de pengarna, once again har britterna visat sig från sin bästa sida kan jag bara säga. Hur som helst tog vi oss fram, kom med bussen och flyget och sen tog jag mig hem till Stockholm. Har gått runt och pratat engelska hela kvällen och inte riktigt fatta att jag ska till skolan imorrn men annars är allt bra haha. Bilder och videos med mera kommer upp under veckan :)
Puss och Kram! ♥
 

London från en ny sida

Skrivet:    ·  Allmänt
Körde på en typ "utforska" dag idag där vi gick igenom Hyde Park som ligger precis bredvid hotellet typ men som vi aldrig hunnit utforska. Gick en bra bit bort och tog oss till Notting Hill delen av Hyde Park eller vad man ska säga och gick bort till Portobello. Gick längst med marknaden och trängdes med en massa folk, kikade runt i affärer längst vägen, fotade en massa, kollade på ett gäng acapella sångare, svettades i solen mm. men det var himla mysigt. Tog oss även bort en sväng till "the blue door" och återupplevde lite gamla minnen från när jag var där 2013, var på Portobello marknaden då också så kände igen allt typ. Det mina vänner var riktig äkta lycka rakt igenom.
Efter Notting Hill svängen stod vi utan planer så vi hoppade på första bästa buss mot hotellet och åkte hem en kortis för att vila lite innan vi gav oss ut igen. "Bussluffade" runt ett tag och åkte bland annat iväg till Big Ben där vi hoppade av och gick längst med strandkanten åt motsatt håll London Eye ligger, vilket gjorde att vi typ klarade oss undan alla turister och verkligen fick se London från en ny helt otroligt mysig vinkel. Blev lite mer buss sen och en kort sväng in till Primark innan vi åkte hem till hotellet. Blev middag på samma Kina restaurang som första kvällen vi var här och efter maten en hel del packning. Ska upp rätt tidigt imorrn så måste sova nu.
Puss och Kram! ♥️
 Bild ftån en av våra buss turer

Quote

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
 

Trevliga britter

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag älskar typ alla engelsmän fullt seriöst. Hur alla är så öppna, framåt och genuint snälla mot främlingar, jag avundas de den förmågan. Hur de inte är uppväxta i ett land som Sverige där vi helst inte sätter oss nära någon på tunnelbanan och där ingen får sticka ut riktigt och göra så mycket väsen av sig. Nu finns det många svenskar som "bryter" dessa regler men det finns ändå allt för många som är exakt så. Bara för att ta ett exempel om engelsmännen kan jag berätta när vi kom hit, mormor och jag, och letade efter vårt hotell. Vi stod med en karta vid en korsning och försökte lista ut var vi skulle och då kommer det fram en man till oss och frågar vad vi letar efter. Vi berättar att vi ska till vårt hotell och han konstaterar ju att det finns en del hotell här men då säger vi namnet och vad gatan heter. Mannen tror sig veta var det ligger och pekar åtett håll som känns rimligt. Men han är inte helt säker så då springer han rakt ut i vägen och stannar en taxi och frågar chauffören som säger samma väg som mannen precis sagt. Så han återvänder glatt och berättar var hotellet ligger, önskar oss lycka till och fortsätter vidare. Jag blev så lycklig alltså på riktigt lycklig och ville typ springa efter honom och tacka honom hur mycket som helst, underbar man!
Träffade på några exempel idag också och nothing makes me happier really. Var även iväg och kollade på Big Ben idag, upplevde alla street artists på strandkanten vid London Eye, shoppade och vandrade runt i timmar på Victoria Secret. Var helt slut både jag och mormor när vi hoppade på tunnelbanan och åkte hem till Lancaster och vårt hotell vid dagens slut. Så trötta att vi typ låg och sov i nån timme innan vi gick ut igen och åt middagen på en italiensk restaurang vid Paddington. Sjukt god mat och jättetrevlig personal verkligen, kommer dock inte ihåg vad den hette men aa.
Puss och Kram! ♥️
 Bilder från dagen :)

Mycket på en dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit en händelserik dag idag från början till slut. Gick upp hyfsat tidigt för att hinna ner till frukosten på hotellet, var en typisk engelsk frukost med bacon, ägg, korv, bönor aa you name it. Hur mysigt som helst :) Gick efter frukosten iväg till tunnelbanan och åkte in till Oxford Street som var nästan tom. Märks att det är en vanlig vecka och arbetsdag för det var ingen trängsel i affärerna vilket var sjukt skönt.
Köpte inte så mycket idag utan tog mig hem med bara en blus, en klänning, en byxdress, ett par flipp flopps samt en tröja. Dock är alla saker sjukt snygga och jag är asnöjd med allt! Efter några timmars shopping i alla fall skyndade vi iväg mot"Her Majesty's royal theatre". Vi hade biljetter till musikalen Phantom of the Opera där och den var asbra. Hela castet hade sådana sjuka röster och man blev helt tagen, dock började musikalen lite udda. Precis bakom oss satt ett gammalt par som var näst intill döva båda två, när musikalen skulle börja blev alla i lokalen tysta så som man ska men då hördes musik. Paret bakom oss hade på nån radio som spelade Wreckingball på repeat, fyi det här paret var typ 80-90år båda två. Blev värsta grejen kring det här och det krävdes fyra personer som jobbade där för att få paret att förstå. Var en rätt udda upplevelse och alla runt omkring skrattade typ så mycket.
Puss och Kram! ♥
 Köpte glass efter middagen idag ^_^
 

Mobiltelefoner

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
Jag har länge förundrats över vad mobiltelefonerna faktiskt gör med oss. Hur de avskärmar oss från allt annat och vänder oss inåt, bort från andra människor. Jag kan sitta i timmar framför min telefon utan att göra något viktigt istället för att träffa kompisar eller vara ute. När jag åker tunnelbana sitter jag med hörlurar i öronen med min egen musik, precis som varenda svensk som reser på tunnelbanan. När jag åker tunnelbana kan jag nästan bli sur över att någon annan sätter sig nära mig och låter för att "hallå ser inte du att jag sitter här och är upptagen med min musik och mina onödiga instagram inlägg eller? Måste du prata just här?"
Kan bli rädd för hur jag reagerar i vissa sammanhang. Och det sjuka är att jag vet att jag inte är själv. Vi slutar umgås med varandra och "mobil umgås" istället. Slutar komunicera med varandra med ord och messar eller liknande istället. Såklart håller vi kontakten med varandra men jag har flera "internet vänner" eller vad man ska säga som jag bara skrivit med. Jag har aldrig träffat de i verkligheten och vet inte hur deras röster låter, jag har sett de på bild och jag har sett de messa.
Jag börjar mer och mer kolla upp från telefonen, försöka lägga undan telefonen och inte kolla upptaderingar på soiala medier hela tiden. Men samtidigt att inte kolla gör att jag hamnar efter på så många sätt. Min telefon är sättet jag kommunicerar med mina vänner när vi inte träffas. En vecka utan telefon och vänner betyder en vecka utan någon som helst connection med omvärlden. Jag behöver min telefon , men kanske inte i så stora mängder.
Något som där emot gör mig ledsen på riktigt är när jag ser små barn springa runt med iPhone 6 och ta selfies. Eller när barnen slutar leka med varandra och sitter med varsin mobil och spelar spel. Det ska inte hända, det får fan inte hända. När man är barn ska man leka mamma, pappa, barn och springa runt i kläder som är så pinsamma att man får ont i kroppen när man ser tillbaka på sig själv. Instagram har man tid för sen, leken och barnasinnet försvinner snabbare än man tror. Varför gör inte föräldrarna något då? Jo för att många sitter likadant. Här om dagen när jag satt och väntade på tunnelbanan sitter en pappa med sitt skrikande barn i vagnen och han gör ingenting alls, för han var upptagen av sin mobil.
Så jag ber er att tänka över hur ni använder mobilen för jag vill inte leva i en värld i framtiden där vi slutat kommunicera verbalt. Vi har fått röster och ögon av en anledning, och det är inte för att se ner på våra mobiler och använda taltjänster som Siri. Vi har fått röster för att prata med varandra och ögon för att se världen omkring oss.
 
 

Resedag

Skrivet:    ·  Allmänt
Been traveling hela dagen idag. Gick hem ifrån kvart över tio och anlände till hotellet kvart över nio svensk tid. Så blev rätt många timmars resande för min del idag om än många av timmarna bestod av väntande bara. Känns sjukt underbart att vara framme nu hur som helst och jag är på riktigt säker på att London är staden jag är född att bo i. Känner mig aldrig så hemma som när jag är här. Förra gången, resan 2013, var jag konstant lycklig och inte ens idag när vi suttit på bussrn från flyget in till city i två timmar var jag sur.
Har varit på plats nu i två timmar typ och har under den tiden checkat in på hotellet, packat upp, sett oss om lite i området, ätit en asgod middag på en mysig kinarestaurang, köpt choklad i en liten lokal butik och nu ligger vi och kollar på Bridget Jones Diary i hotellsängarna. Var nyss nere och sprang i receptionen i pyjamas för att skaffa en adapter till mobilladdaren. Skojar inte när jag säger att jag åkte hiss upp och ner tre gånger typ...
Puss och Kram!♥
 Bild från bussen på väg till London
 
 Bild på maten, dog matdöden på riktigt

Bästa musiken

Skrivet:    ·  Musik
Har lyssnat på de här låtarna i över en vecka, vissa ännu mer, men kände att det var dags att lägga upp de nu. Rätt blandat men sjukt bra, så lyssna och skriv era tankar!
 
Asså har Sia någonsin gjort en dålig låt? Nej skulle inte tro det, och det här är bara en i ett långt led av perfekta låtar.  Jag lyssnar alltid på högsta volym och skrik-sjunger med till den här, lyssna nu på riktigt!
 
Den här låten är rätt gammal men damn I like it. Grym pepp låt!
 
 
Det här är Australiens bidrag till Eurovision Song Contest men den är så bra att jag har sträck lyssnat sen jag hörde den för någon månad sen. Också riktigt bra pepp låt!
 
 
Adam Lambert har släppt ny musik och den är så bra. Tror inte ni förstår lyckan!!
 
 
Så skön låt seriöst, bra tidsfördiv typ. Texten går ju att diskutera men skön musik osv.

Tisdags update

Skrivet:    ·  Allmänt
Som vanligt har det varit en bra tisdag idag. Haft bara roliga ämnen under dagen innehållande pizza bakning på Hemkunskapen, inför provet plugg på franskan (var extremt mycket flum med Tove på den lektionen också) lunch som bestod av potatisbullar, som kan vara det bästa någonsin, engelska där vi såg filmen "Nyckeln till Frihet" samt svenska där vi jobbar med våra reportage. Helt enkelt bara kul grejer.
Något som där emot känns mindre kul är att jag lyckats pricka in att åka till London just när allt händer här hemma. Jag missar orientering och friidrott på gympan, två prov, en kompis födelsedag samt en VIP dag på Grönan på lördag. Som tur är ska jag ju iväg på något roligt så att missa allt det där känns helt okej ändå, men det gör att jag måste ta med mig sjukt mycket plugg till London. Fattar inte att jag åker imorrn, har en massa grejer jag måste sista minuten packa för att jag ska använda det på morgonen eller under natten idag. Kan nästan lova att jag kommer glömma något....
Puss och Kram! ♥
Förlåt vet inte var skärpan i den här bilden tog vägen :/
 

Behöver hjälp

Skrivet:    ·  Allmänt
Har beslutsångest till max angående mitt rum för tillfället så tänkte kolla med er. Jag har alltid haft bilder i mitt rum och hittills har de varit svart vita och suttit lite huller om buller på en vägg. Nu tänkte jag skriva ut nya bilder, och i färg den här gången, men jag vet inte hur de ska sitta. Vad tycker ni?
 

Fixat och planerat

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade elevens val idag igen och det här var näst sista gången innan det är dags för skolans 100års dag. Eftersom jag, Tilda och Jossan blev färdiga med våra intervjuer förra gången stod vi utan uppgift idag. Men drog på oss att fixa programblad som ska delas ut under dagen så att besökarna vet vad som sker. Satt i flera timmar och slogs med Words alla olika tabeller och infognings system och ett tag var jag på väg att ge upp. Men hittade en väg runt alla "smarta lösningar" med mera och fick till något riktigt bra.
Efter att vi blivit färdiga med programbladet, lämnat biblioteket och insett att vi var de sista kvar från vår grupp som ännu inte gått hem lämnade vi in en USB sticka med vårt jobb och gick sedan. Jag gick hem direkt och satte mig sedan med en del grejer som är kvar inför London. Men har nu kollat upp vädret, transport till flygplatsen, gjort en packlista och laddad upp med ett flertal nya låtar i min lista så det känns bra. Var även ute på en lång promenad efter det och det var så sjukt skönt. Resten av kvällen kommer ägnas åt ännu mer planering och troligtvis någon film eller så. Varit sjuk trött hela dagen så vill bara gå och lägga mig typ....
Puss och Kram!♥
 Enda bilden från idag typ och detta från min promenad. Sprang in ett rådjur rakt framför mig så blev sjukt rädd, hade hjärtklappning aslänge efter det :)

Would you rather

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Iris lever tillsammans med sin lillebror som lider av en ben sjukdom. Iris gör allt hon kan för att klara av att betala räkningar och medicin för sin bror men han behöver en benmärgs transplantation rätt snart för att överleva. En gång när Iris är och pratar med broderns doktor får hon träffa en man. Mannen, Shepard Lambrick, visar sig vara en miljardär som tidigare hjälpt just doktorn att klara av tillvaron.
Han erbjuder Iris att göra samma sak, det vill säga hjälpa henne med alla utgifter hon har samt ge brodern en transplantation. Men för att han ska göra det krävs det att Iris besöker honom på en middag där hon och några andra ska göra några tävlingar där endast en kan vinna. Det låter rätt ofarligt tänker Iris så hon accepterar erbjudandet trotts att hon är skeptisk, men middagen är långt ifrån bara vanlig.
 

Gröna Lund

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte iväg till Gröna Lund imorse tillsammans med Jossan, Oliver och Erik. Hade planerat att vi skulle vara där i god tid för att slippa de värsta biljett köerna, men nästan precis innan vi åkte iväg imorse hittade Jossan något erbjudande som innebar att man fick biljett och åkband som ett sms. Så fick rätt mycket tid på plats men det gjorde inget. Stod och pratade och var astaggade i kön så tiden bara försvann.
Lyckades verkligen pricka in bästa dagennär det gäller väder idag. Var sol typ hela dagen och blåste bara lite grand vilket gjorde att vi kunde åka allt. Bockade av nästan alla attraktioner på "stora delen" eller vad man ska kalla det och de vi åkte flest gånger var Kanonen, Pop Expressen och Insane. Hade överlag en sådan grym dag och har både skrattat och skrikit hur mycket som helst. Vill tillbaka till Grönan imorrn igen typ, älskar't.
Puss och Kram!♥
 Älska Släng-gungan ^_^
 Bild från Ecplipse och lunchen
Jossan, Erik och Oliver med vår sockervadd haha, måste ju äta det när man är på grönan :)
 
 

New In

Skrivet:    ·  Kläder
 

Födelsedagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev väckt imorse av familjen som kom ner och sjöng. De hade med sig frukost på sängen och paket och sjöng alla verser i "jamå hon leva" låten. Fick två tidningar, Vecko Revyn och nån resetidning, samt en lego gubbe med en cykel. I lego gubbe paketet satt ett snöre och efter att jag följt hela snöret upp från källaren och ut på altanen stod en riktigt cykel där och jag tror inte ni förstår hur glad jag blev. Min gamla cykel håller typ på att falla ihop så kändes jättebra.
Lite senare på dagen hoppade jag och mamma upp på varsin cykel och körde in till stan. Kollade lite kort runt på söder men höll oss sen vid Gallerian och stora Åhléns. Syftet var att jag skulle hitta en vårjacka och ett par vårskor och jag åkte hem med båda två. Jackan är to die for och skorna med så jag är himla nöjd med mina inköp. Har även tagit emot så många gratulationer, flera redan natten tills idag, under dagen som verkligen gjort mig glad. Att få höra att man är uppskattat och omtyckt kan ju vara det härligaste någonsin och då vet man att man gör något rätt i alla fall. Nu ska jag sätta mig i soffan med min dator och kolla på LOL, har verkligen längtat efter den filmen så nu är det dags asså!
Puss och Kram! ♥
 Indiskt in my heart
 

15 år

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Valborg

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en sån sjukt grym valborg igår.Var ute sent, skrattade massor och gick och lade mig alldeles för sent, precis som det ska vara. Började med att spendera hela eftermiddagen med Tove och Jossan vid Globen. Träffade massa folk där och glömde bort tiden så blev lite stressigt hem där ifrån då vi skulle äta middag hos Jossan och Tilda O skulle möta oss där. Men vi hann hem och åt middag tillsammans bara för att efter det sätta på musik på högsta volym och dansa och sjunga som galningar, blev både hes och fick huvudvärk.
Erik, Oliver, Jonte, Fille och Edde kom till Jossan senare på kvällen och då gick vi ner till elden tillsammans. Där nere träffade vi också en del folk, hälsade bland annat på Axel som stod och sålde popcorn och pratade med honom ett tag. Stannade kvar där tills fyrverkerierna, men sen fortsatte vi. Gick runt i flera timmar i området sedan och stannade ute en bra bit efter midnatt. Efter kvällen ute sa vi hejdå till killarna och gick in till Jossan där vi hade girl talk i ytterligare några timmar. Var verkligen bästa kvällen på länge och jag älskar mina vänner sååå mycket!
Puss och Kram! ♥
 Middagen hos Jossan
 Bilder från elden oså fyrverkerierna ^_^
 Hela gänget (utom Fille som pratade i telefon när vi tog bilden)
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design