Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Återbesök och fotboll

Skrivet:    ·  Allmänt
Var sista elevens val tillfället idag innan 100års firandet imorrn. Vår skola har fixat värsta stora grejen kring det här men jag har inte sett en enda affisch och jag vet inte hur personerna i min grupp har delat ut flyers så jag är tveksam till att någon vet att det här kommer hända typ. Känns som att hela skolan kommer stå där astaggade men så dyker ingen upp typ. Så brutalt kommer det nog inte ara men känns ändå lite mesigt.
Fick sluta rätt tidigt i min elevens val grupp och då jag och Tilda pratat rätt länge om att åka tillbaka till Espresso House och hälsa på passade vi på att göra det nu. Så hon jag och Jossan hoppade på t-banan och åkte in dit och Evelinne,vår dåvarande handledare, blev verkligen glad över att se oss och det kändes så kul att vara tillbaka. Man uppskattade caféet på ett helt annat sätt typ och det kändes hemma på något vis. Blev som sagt bara en kort vända där och åkte tillbaka hem hyfsat snart då Tilda skulle passa sin hund. Men på väg hem från tunnelbanan såg vi Erik, Oliver, Edde, Fille och Viggo på IP så jag och Jossan stannade kvar där och spelade fotboll med de ett tag. Jag kan inte säga att jag har någon talang what so ever inom fotboll men shit vad kul jag tycker det är!
Puss och Kram! ♥
Våra frappinos ^_^



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design