Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Förra sportlovet

Skrivet:    ·  Allmänt
Var hos kussarna i Norrköping o promenderade...
Jag o Elsie, hon e verkligen så himla liten på den här bilden haha ^_^
Åkte längdskidor när ja kom hem m familjen + Ida o Alvas familj i Hellas :)
Märta lärde sig snabbt!
 
Och vi åt hotellfrukost :O

Vår stuga i Vemdalen

Skrivet:    ·  Allmänt
Är just nu o åker skidor tsm med familjen o Ida o Alvas familj. Vi kommer att vara här hela veckan o åka skidor o jag tänkte att det vore kul för er att se hur vi bor haha.
Vi bor alltså i en privat stuga som vi hyrt från blocket tsm båda familjerna i vemdalsskalet. Vet inte hur det är riktigt (då detta är tidsinställt) men enligt bilderna ser det helt amazing ut haha.
Kolla här:
Utanför stugan, vi två familjer bor bara på övervåningen...

En överblick i vardagsrummet


Ett av sovrummen :)


Matrummet


Barnens sovrum haha

I Vemdalen

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hit t Vemdalen i lördags o har åkt nu i två dagar.  Älskar det här området! Så bra backar o jättefint här omkring o vår stuga är helt AMAZING! 
Dock har det varit rätt blåsigt man kan åka iväg m blåsten på toppen av ena berget haha. Träffade dessutom våra sysslingar idag i backen, de har stuga här så de visade sina favoritbackar o asgrymma skogsbanor. Ska möta upp de imorrn igen vilket ja tkr är himla kul.
Nu står mamma o Åsa utanför stugan o grillar så blir hamburgare t middag ikväll ^_^
Puss och Kram!
 Märtobärto o jag i liften :)
 Malte jag o Ida i backen haha

Kid Ink

Skrivet:    ·  Musik
Asså är helt in löv mí Kid Inks låtar. Nördlyssnar hela tiden typ haha. Tänkte dela med mej av mina favoriter här nedanför ^_^
 
 Asbra låt när man bara sitter o väntar på nåt o vill göra väntan kortare. Assoft!
 
Så grymt bra låt! ^_^
 
 Lyssna bara!

Sportlov nuda!

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns helt sjukt att det redan är sportlov! Vi kommer att spendera hela veckan i Vemdalen m. Ida och Alvas familj så bloggningen kommer att vara lite sådär. Ska försöka fixa några tidsinställda oså :)
Eftermiddagen har spenderats med Siri, Lovisa och Norma är hemma. Vi hade en photoshoot och det blev verkligen grymma bilder (ni ser några där nere) och tror även att några av de kommer att få byta ut några av bilderna jag har i mitt rum just nu ^_^
Puss och Kram!♥
 
Siri, Lovisa, jag och Norma ^_^
Flip your hair :)
 
Jag o Siri

Going up down

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni förstår inte hur bra den låt titeln beskriver mitt liv just idag. Har stundvis haft en asbra dag (som nu när jag taggar träning m. keso, musli, nötter o kokos) men så har jag oxå haft en hemsk dag! Hade franska prov idag som sagt o jag tkt att jag hade det mesta under kontroll lixom så har vi provet idag då o jag förstår inte ens hälften va vad det står! Så sjukt svårt, det var inte en enda i vår grupp som förstod provet till fullo lixom. Ursch!
Puss och Kram!♥
 Egopic ute i sön som helt plötsigt kom tbx...
 Försökte göra ett hjärta ^_^
 

Orkar inte plugga mer

Skrivet:    ·  Allmänt, Videoinlägg
Jag, Tove, Amanda, Jossan, Wille o Elin gick t Tove efter skolan o hängde där. Gjorde inte sådär jättemkt typ det vanligt snapchat, asgarvade osv haha.
Nu sitter jag med en hög franska böcker framför mej och håller på att dö av tråkighet. Fattar inte såhär nu i efterhand varför jag inte bara valde spanska, verkar vara så mkt lättare jue! Det enda bra med franskan är att vi är en fett cozy grupp, har alltid askul på de timmarna haha men sjävla språket är desto värre...
Tagga prov imorrn...
Puss och Kram!♥
 Sånt hät roar vi oss med haha ^_^
Testa inte hemma grovt starkt hahah vet att videon är grovt lång men ja kan nt klippa videos. ..

Semlor i förväg

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick hem t Tove igår tsm med Siri. Tanken var att vis kulle plugga franska men ist gick vi o hämtade ut varsin semla på ett bageri i närheten av Tove (de var gratis för det var nåt erbjudande). Så vi gick hem t henne o fikade o var rätt grovt flummiga. När Siri sen gick t sin träning satte vi oss iaf o körde igenom alla sidor vilket var grymt bra för min del!
Gick sedan direkt t kvällis efter det så det var därför det inte blev nån bloggning igår 
Puss och Kram! ❤️
Tove o Siri äter haha ^_^

Så goda!!!

Älskar de här!^_^

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 

Socialt umgänge

Skrivet:    ·  Allmänt
Tove, Jossan o Ein kom hit efter skolan o i princip de enda vi gjorde var att hålla på med mobilerna haha. Det är ju rätt mobbad att det är det enda vi gör. Sitter och pratar med varann under tiden oså så helt osociala är vi nt de är bara det att mobilen är extremt svårt att släppa. Håller på m ask, snapchat, hayday, instagram, flappy bird mm. o de tar verkligen upp mkt tid haha.
Ni får inte tro att vi är grovt tråkiga för ja har garvat asmkt under eftermiddagen haha! Nu ska jag iväg t Bea o småhandla lite grejor.
Puss och Kram!♥
 De e bara o adda mej på snap om ni har lust ^_^

Vet ingen bra rubrik

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Startade dagen med att gå en lång promenad med mamma i mer än en o en halv timme och det var så härligt. Stannade även hos Hannah då o typ fikade där haha, när jag kom hem sen kom Elin över. Vi var typ mest i mitt rum o snapade sjukt mkt people och garvade en massa haha.
Kom hem från enskede spelen får nån timme sen. Var första träffen för i år och efter sportlovet drar det igång på riktigt, så kul! Tvekade om jag skulle vara med i år, men shit vad kul det är så himla glad om att jag får vara med om det här!
Puss och Kram!♥
Smått mobbad bild men ända jag har haha ^_^
 
 

Dagen hos Tove

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft det helt amazing hos Tove tsm med Jossan och Elin. Låg och pratade hela kvällen från att vi kom hem från kvällis till kl. halv fem haha.
Idag vaknade vi vid tolv och åt lyxfrukost ngra timmar senare, blev amerikanska pannkakor ^_^ Tillbringade sedan större delen av dagen hos Tove, gick upp en snabbis t Globen sen för att träffa Pontus o kika lite i affärer.
Nu sitter jag och kollar på mello, vilket tyvär lite halvspännande. Tkr inte att det har avrit sådär jättebra det här året men men de e ändå tradition att se det haha
Puss och Kram!♥
 
Frukosssst! ^_^

Min dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har spenderat eftermiddagen med Tove, Jossan, Elin o Siri hos mej, på tuben o i stan haha. Haft en asbra dag o ska troligtvis sova hos Tove ikv oxå med de jag nämde, så himla cozy!
Hahha blev en snabbis nu för de e fortfarande hos mej passade på att blogga lite nu när datorn fortfarande står framme men ha en fortsatt bra dag!
Puss och Kram!♥
 Köpte ett par assöta hörlurar på Åhléns för 30:-
 
 Pallade inte gå av tuben så vi åkte till slutstationen osen tbx haha ^_^
 
 Choklaaaaad!

Valentines day

Skrivet:    ·  Allmänt
Och även denna alla hjärtans dag spenderas ensam men trots det kan man ändå tänka sig bort. Här är lite inspo:
 
 

19.32

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem för träningen får nån timme sedanoch har precis ätit middag och "landat" lite elr va man nu säger haha. Gick själv på träningen idag då Frida är och åker skidor o det var betydligt mkt tråkigare. Tänk vad lite sällskap kan göra haha, var grymt opeppad idag oxå så det var verkligen ingen bra tränings dag idag vilket är himla tråkigt.
Nu tänkte jag kolla på nån film (fast egentligen blir det nog Awkward eller gamla PLL avsnitt...) så ska sno med mej datorn ner t mitt rum. Tror att träningsverken kommer ge sig på mej imorrn men men, då vet man iaf att man tränat ordentligt! 
Puss och Kram!♥
 
I brist på annat blir det en frukostbild från imorse...
 ...då jag gjorde jordens godaste gröt m. russin, äpple, kokos och nötter ^_^

In Time

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 
Denna film skulle jag säga utspelas i någon sorts framtid i USA. Varje person har en viss tid att leva och när du når en ålder av 25 slutar du åldras. Hela tiden finns en "livs-klocka" på armen som visar antal år, månader, dagar osv. man har kvar att leva.
Sen går det ut på att tjäna, stjäla och vinna tid för att leva så länge som möjligt och skillnaden mellan de fattiga områdernas livsklocka och de rikas är enormt stor.
Det här är verkligen en grymt bra film och jag tycker att alla borde se den nu!!
 

Oj oj hype

Skrivet:    ·  Allmänt
Är så himla speedad just nu! Har precis kollat klart på senaste PLL "Shadow Play" och man fick veta sjukt mkt där o fick ännu fler ledtrådar osv. För snurrig för att skriva nåt just nu haha....
Gick t Elin efter skolan iaf tsm m. Tilda O. Vi gjorde varm choklad m mini marshmallows och kollade på filmen In Time (skriver mer om den sen) och den var sjukt bra! Var rätt hype där oxå och fick med mig rätt mkt energi där ifrån oxå haha.
Puss och Kram!♥
 Så gott! ^_^
 
Egopic ^_^

Sent igen...

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet att det blivit flera sena inlägg den här veckan oså men det blir lixom inte att jag kommer på att blogga förens det blir sent lixom haha.
Idag iaf gick jag hem t Jossan efter skolan o pluggade m Tove. Har blivit rätt mkt plugg de senaste dagarna då vi har ett rätt stort prov imorrn i SO på typ hela gamla testamentet... Men men pluggade ett tag där o sen följde Tove med hit då Jossan skulle på ridning. Vi gjorde inte så jättemkt, efter maten gick hon iaf o nu sitter jag o kollar på Moulin Rouge. Så bra film!
Puss och Kram!♥
 Mellis hos Jossan ^_^
 

Massa grejer gjorda

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag på NO:n dissekerade vi bläckfiskar, vilket var grovt äckligt! Jag var tvungen att gå ut ur rummet flera ggr och bara andas djupt. Ursch riktigt obehagligt!
Efter skolan gick jag o massa andra en snabbis till globen, men hann verkligen bara vara där jättekort då jag skulle hämta Märta. Så hämtade henne m Elin o vi två har sen spenderat större delen av kvällen pluggandes inför ett SO prov vi har på onsdag, och måste säga att det gick riktigt bra faktiskt.
Puss och Kram!♥
 Ja o Elin gjorde proffsmiddag till Märta haha ^_^
 
 Drivbild!!!

Pluggat en massa

Skrivet:    ·  Allmänt
Har flera prov de kommande veckorna så tog tid idag att kolla igenom allt. Blev SO, Franska och lite matteplugg trots det är jag låååååångt ifrån färdig! Att det ska ta så mkt tid, vill bara veta allt och slippa plugga lixom haha. Kan inte vara ensam om att tänka så haha.
Filmen igår var sjukt bra faktiskt! Om ni funderat på att se den så säger jag bara att det är helt klart värt det! Så mysig och bra film med budskapet att syskonkärlek är den starkaste av kärlekar i princip haha. Aja se den bara
Puss och Kram!♥
 
Haha mina böcker ^_^
 Bästa pluggpositionen haha

Romme-i backen och bussen

Skrivet:    ·  Videoinlägg

 

Lördags planer

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter just nu nyduschad i soffan och laddar upp Romme videon med jordens träningsvärk i ryggen och armarna haha. Om nån timme ska jag möta upp Frida och då ska hon, jag och våra småsyskon gå på bio tsm. Vi ska se Frost haha, verkligen velat se den verkar så himla rolig! Redan kär i Olaf, den lilla snögubben :)
Mer update kommer senare för nu måste jag fixa nån lunch och gör mej klar...
Puss och Kram!♥
 
 
 

Romme

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en helt otroligt underbar dag, skulle åka med Elin, Tove, Jossan, Amanda och Tilda O men det slutade med att jag Elin och Jossan åkte med 7 andra haha. Träffade även massa andra så ett tag var vi typ sexton st även om vi splittrades upp rätt snabbt.
Det här året slår förra årets dag rätt stort och jag längtar redan till nästa år, att bara få åka runt och ha askul med sina kompisar kan vara ngt av det bästa som finns ju!
Har gjort en video som kommer komma upp snart!!!
Puss och Kram!♥
 Jossan, Tove, Sopie och jag, taggade!
 
 Liftbild ^_^
 Jag och Rebecka ^_^
 
Jonte, Oliver och Elin haha ^_^
 

On tha bus

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Nu sitter jag troligtvis på bussen (om jag inte är det är ngt seriöst fel) på väg till Romme. Bussen gick runt sex så har varit uppe ett tag nu. Laddade med massa gott igår som jag kan äta på vägen.
Dagen kommer spenderas med Tilda O, Tove, Elin, Jossan och Amanda i backarna. Får se om det blir nån film, bilder kommer det att bli iaf. Antingen med gamla kameran eller med mobilen, vet inte hur jag gör :)
Hoppas ni får en grym dag!
Puss och Kram!♥
 Packningen ^_^
 Mat på bussen haha

Misstänker träningsvärk..

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en annan tränare idag då våran ordinarie var hemma o wabbade och hon vi hade idag var så mycket bättre. Hon peppade verkligen oss och jag tror att jag kommer ha träningsvärk imorrn på både gott och ont :)
Aja nu sitter jag och lyssnarTjuvjakts låt Tandtråd (grovt bra låt alla lyssnar nu!!!) och funderar att på att spela sims. Har inte gjort det på ngra dagar o blev grymt sugen på det på väg hem haha. Blir nog det sen, måste bara ta fram allt för imorrn, ska upp vid fem så det gäller att ha allt fixat...
Puss och Kram!♥
 Innan träningen...
 
 ...och efter haha ^_^

Test om mej

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte hur kul ni tkr att det är men jag älskar sånt här ^_^
 
Vilken svordom använder du mest? Fan skulle jag tro hehe...
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? De beror på men nu står den på 5 (bussen t Romme går 5.45)
Var köper du dina matvaror ifrån? Affären?!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Japp, men de e hemligt haha
När var senast någon stötte på dig? Hahah ingen aning 
Vad åt du till middag senast? Asså vi hade extremt weird middag igår, typ rotfrukter i ugn o tonfisk röra hahah
Kan du vissla? Nä, jag e typ den enda som verkligen inte kan. SÅ SVÅRT!!!!!!
När flög du senast? På höstlovet när vi åkte t London ^_^
 
Pratar du några andra språk? Engelska typ, skulle gärna säga att jag kan franska oxå men de kan jag inte...
Har du gråtit offentligt? Ja de tror jag
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Inte nu men när jag blir äldre vill jag de!
När sov du senast på golvet? Tja jag ligger rätt ofta på golvet bara för att man jag vet inte när jag sov där :/
Hamnar du ofta i trubbel för att du pratar under lektionerna? Asså näe jag har riktigt tur ang sånt
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14 barre
Tror du på liv på andra planeter? Jag vet inte men de vore så kul!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja gud ja, vill gärna göra det!
Tycker du om att krama folk? Åfcårrse!
 
 Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Taylor Swift och Anja i PH, vet nt varför haha
Är du mörkrädd? Nä tror nt de. Inte jättemkt iaf haha
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, SL-kort och tuggummi

Romme om 2dagar!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Förlåt för att det inte blev nån bloggning igår. Var m Tove hela eftermiddagen o gick m henne et kvällis så aa.
 
Jag o Elin gick hem t Tove idag o åt nudlar o drack Vitamin Well. Det är seriöst så gott älskar den! Testade det första gg på KPB bloppis o har sedan dess druckit den ett par gg haha.
Aja väl där kollade vi på PH, kaosade, snapchatade grymt mkt (förlåt om du blev bombad skickade mer än 200 snaps totalt...) De är även två av sex jag ska åka med i Romme. Ni fattar nog inte hur peppad jag, har tjaat om det rätt mkt men det är typ det roligaste som händer förutom alla lov osv haha.
Puss och Kram!♥
 Dagens mellis haha (youghurten är t Romme) ^_^

Måndag igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade hemkunskap idag o då gjorde jag o Lova piroger o de var riktigt goda. Dessutom var de grymt enkla att göra så det blir nog nåt jag gör till middag nån gång hemma. Har inte receptet just nu men när jag får det lovar jag att lägga upp det här om det är något ni vill.
Nu på eftermiddagen har jag för det mesta spelat sims. Har verkligen blivit helt beroende av det igen, spelade ju det hos Frida i lördags och blev in löv så installerade mitt igår och tja spelat rätt mkt sen dess haha. Dessutom har Märta intresserat sig för det oxå så hon sitter bredvid och kommer med kommentarar ibland, himla mysigt.
Puss och Kram!♥
 Egopic ^_^
 
Simsnörd haha

Lite update bara

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Har nyss kommit hem från globen där jag o pappa varit en snabbis. Behövde vantar o skidstrumpor tills på fredag då de e dags för Romme igen m skolan. Är så grymt taggad ni fattar inte, såhär såg det ut förra året.
Nu sitter jag i soffan o kikar på nån sportgrej på tv. Egentligen är det pappa som tittar men blev lixom att jag kollade oxå, är dock grymt sugen på att fota men både Märta o Malte är borta o det är lite sådär halvkul att fota sej själv så om nån vill ställa upp som modell kika mej nu!!!!
Puss och Kram!♥
 Det var det jag köpte alltså, fick även med mej ett puder från H&M ^_^

Sov hos Frida

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem för nån timme sen från Frida. Hade värsta mysiga sleepovern där o har haft grymt cozy dag idag med. Åt frukost oså o sen spelade vi Sims 3, seriöst så kul! Var jättelängesen sist så vi fixade en familj där osv haha.
Nu ska vi iväg till mammas kompis som fyller 45 så vi ska fira henne då. Men kommer såklart hem t mello ikväll, så taggad är typ största mellotönten nånsin haha...
Puss och Kram! ❤️

Hade köpt lite gott till igår...
 
Egopics haha ^_^
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design