Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Längtar till..?

Skrivet:    ·  Allmänt
Var hos Elin nu på eftermiddagen med Vera och Tilda O. Vi cyklade runt, kollade på teve och snapchatade. Fick på nåt vis igång Nickelodeon och började kolla på det och jag fick typ största längtanen (vafan säger man?) efter mormor och morfar. Jag och Malte kollade typ alltid på alla sortes program på nickelodeon där när vi var yngre, haha jag älskar fortfarande det.
Är lite obestämd ang vad jag känner kring ålder oså. Kan ibland nästan bli rädd för hur fort allt gå och bara toklängta tbx till när man var yngre och inget spelade någon roll. Men samtidigt vill jag växa upp och uppleva världen. Flytta till London, skapa minnen för livet, skaffa jobb osv, aa ni fattar. Är det bara jag??
Puss och Kram!♥
 

Vårkänslor!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit ute nästan hela dagen idag! Var en sväng till globen på förmiddagen m. mamma o Märta för att kika på rean uppe på stadium. Var på väg att köpa ett par skor där men blev inte så, fick typ extrema ångerkänslor när vi skulle köpa de så aa. Blev en smink bortatgning ist innan vi cyklade hem.
Här hemma har jag, Märtis o Malte hoppat studsmatta typ. Jag lärde mej att göra volt så e fett stolt hahha (var inte meningen att de skulle rimma) Nu när molnen började ta över mer gick vi in så jag sitter just nu och beställer lite nya bilder till mitt rum. Kände att det var dags nu var typ ett år sen sist, kan lugnt säga att jag är rätt trött på de nu :)
Puss och Kram!♥
 Fikade i solen ^_^
 Längtar!!

Photoshoot

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 

Med Frida

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagen efter bloggning igen, sorry! Var med Frida hela dagen idag, hade en "photoshoot" på förmiddagen. Sen gick vi t pressbyrån o köpte glass, var ute en massa osv för det var ju extremt bra väder. Behövde knappt ha jacka på sig + att det har börjat växa löv på vissa buskar o träd osv!!!
Fridas familj kom hit sen på kvällen och åt middag här, mamma hade gjort ceasar sallad så jag var överlycklig. Sen åt vi kladdkaka och kollade på Karate Kid, bästa filmen haha.
Puss och Kram!♥
 Fler bilder kommer sen haha :)

Music tag

Skrivet:    ·  Videoinlägg

 

Ute hela kvällen

Skrivet:    ·  Allmänt
Var hos Erik igår tsm. med Tove, Elin, jossan o Oliver och kollade på Sandor/slash/Ida filmen. Vi läser den boken i svenskan så vi tyckte att det vore kul att se filmen o den var verkligen inte som jag hade tänkt mej, brukar lätt bli så för mej. Har en helt annan bild i huvudet.
När vi sen åkte i från Erik cyklade vi runt ett bra tag o bara körde innan vi åkte iväg och köpte thaimat som vi (läs jag och Elin) sen åt hos Tove. Kom alltså hem rätt sent där ifrån vilket leder till dagen efter bloggning ;)
Puss och Kram!❤️
Jossan skjutsade Tove haha 
Thaiiii! ^_^

Fika på franskan

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem från träningen för nån timme sen så sitter nyduschad i soffan nu o kollar på nån dansk serie på 4:an. Så skönt att det är fredag imorrn, känns som att det var längesen haha.
Hade "avslutning" på franskan idag då vår ordinarie lärare i franska och engelska kommer tbx. Vi har alltså haft en vikarie sen starten av 7:an som nu slutat. Så vi fikade och uppträdde med tre olika franska låtar vi fått träna på i grupp. Jag, Siri, Tove o Clara N uppträdde med "Alors on Danse" o det gick rätt bra faktiskt, tycker vi va bland de bästa haha.
Puss och Kram!♥
Började kolla på "One tree hill" imorse o den va riktigt bra faktiskt!

Kat Graham

Skrivet:    ·  Musik
Satt och kollade igenom Spotify igår typ och såg ett namn jag kände igen, nämligen Kat Graham. Hon är ju med i Vampire Diaries som en av vampyrerna så jag kände att jag behövde lyssna på hennes låter o herre vad bra de är! Sträcklyssnar!!!
 
Vet inte hur jag ska beskriva den här låten men lite "hip-hop" aktig typ haha
 
Asså totalälskar den här låten, SÅ BRA!!!
 
Hennes röst är verkligen amazing, gillar tempoväxlingarna i den här låten. Lite powerballad fast ändå inte lixom ^_^

Old times

Skrivet:    ·  Allmänt
Var hos Tandläkaren efter skolan och kollade tänderna, ni vet den där årliga kontrollen och det gick bra haha. Gick t Tove efteråt där även Jossan var. Vi åt nudlar o flingor (inte samtidigt haha) satt o prata typ, asså kommer inte ihåg vad vi gjorde har alla tankar på enskedespelen just nu.. :)
Satt och tänkte på gamla minnen när jag va hos tandläkaren. Fick nåt sånt där moment med en massa flashbacks av gamla klassen. Har hänt så himla mycket sen 4:an, 5:an, 6:an lixom och det finns en hel del saker jag saknar men även saker jag skulle vilja göra om eller ta bort oså. Kan ni oxå bli så ibland? Bara tänka o minnas lixom, oj vad seriöst det här blev men ni kanske förstår ändå?
Puss och Kram!♥
 
 

Sconees

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag, Siri och Clara N bakade scones efter franskan idag. Blev så himla gott och det var ritkigt längesen jag åt det. Kommer ihåg i sexan när vi bakade hela tiden o typ hade "baktävlingar" se här och här. Hade sjukt många fler men orkade inte leta upp de haha, ilandsproblem :)
Btw är det våffeldagen idag, så ska upp till tjejkvällen snart och äta det. Olika saker varje kväll så att våffeldagen är på en tisdag passade ju perfekt då till tjejkvällen haha. Ska bara kolla lite tapeter först med mamma, vi var på målarbutiken och tog med oss lite prover hem så måste testa till glovet osv...
Puss och Kram!♥
 Clara N o Siri bakar ^_^

Sälen

Skrivet:    ·  
Här kommer bliderna från Sälen! Blev verkligen inte många den här gg men några lyckades jag knäppa iaf haha :)
Sånt här roar vi oss med i bilen haha :)
Fast jag var tvungen att plugga en del oxå...
Bilder utanför stugan och pappa och mamma :)
Sovplatserna för alla barn (utom ett...)
Bilder från backen ^_^
 
 Malte, Märta, Charlie och jag

Tbx till de vanliga

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltid lika konstigt att komma tbx när man varit borta även fast det bara var i tre dagar. Känns som att man missat massor men även som att alla andra missat en hel del. Tänker alltid att alla andra varit med mig även fast de inte har det så händer ibland att jag ba "kommer du ihåg när..." även fast de inte ens va med haha.
Jossan och Tove kom hit efter hemkunskapen. Vi kollade på första Step Up filmen (har sett alla utom 2:an nu haha) och den var bra. Inte alls så bra som 4:an o 3:an men absolut värd att se igen. Nu när man ser de såhär i "fel ordning" osv ser man verkligen hur alla filmer hänger ihop på små sätt, himla kul.
Puss och Kram!♥
Två fina bilder från filmen haha ^_^
 
 

Är i Sälen nu

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i stugan nu m. Märtis, Charlie, pappa o Anna (mamman i familjen vi åker med) och äter popcorn. Resten av gänget är ute o åker längd men de är nig tbx snart för det har nyss börjat toksnöa...
Har annars haft riktigt tur med vädret! Har varit sol och typ 5-10 plusgrader båda dagarna. Så det har varit perfekt o backen oså. Åker dock hem imorrn, vet inte när men blir väl nån gång på förmiddagen.
Puss och Kram!♥
 I brist på annat blir de en liftbild...

Då drar vi

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska bara packa ner det allra sista nu för sen åker vi. Ska t Sälen över helgen m. familjen o våra kompisars familj, samma familj vi åkte till sälen med förra året så det ska bli jättekul. Har dock inte hunnit göra några tidsinställda inlägg men kanske blir något när vi väl är där så stay tuned haha.
Måste verkligen iväg nu, sitter på halva stolen i spring position så aa.
Puss och Kram!♥
 

Snö igen

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Varför är det snö för? Var ju ute och sprang, solade och cyklade för bara några dagar sen och nu äre typ snöstorm. Lite halvpepp på att gå t enskedespelet i det här vädret sen men men...
Var hos Jossan tsm m. Tove nu på eftermiddagen då de göt(stavning) vårat golv under dagen. Vi gjorde toast och kollade på yttligare en Step Up film (som oxå va asbra) och klättrade runt i Jossan källare haha. 
Nu måste jag plugga!!!!
Puss och Kram!❤️
Tove o Jossan gör flygplanet




Laserdome

Skrivet:    ·  Allmänt
Har just kommit hem från Laserdome. Var iväg och körde det med tjejkvällen och det var seriöst så kul, även om jag inte var så bra på det. Asså tidigare när jag kört det har jag kommit typ 5:e till 2:a plats varje gg. Idag kom jag som bäst 7 haha o andra gg typ 12:a då jag bara kutade runt o hoppades på att inte bli träffad.
Nu ska jag gå ner o borsta tänderna osv och sen måste jag försöka läsa lite SO. Får se hur det går... Har prov i samhällskunskap på fredag (är dock i Sälen då) så måste försöka få allt under kontroll haha.
Puss och Kram!❤️
Jag, Tove, Rebecka och Elin

Step Up Revolution

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Kollade på Step Up Revolution igår hos Jossan och shiet vad bra den filmen var. Satt och toksmilade hela tiden, jag som älskar dansfilmer blev helt in löv när jag såg den här.
Den handlar om en dansgrupp som heter The Mob och det de håller på med är att göra en massa olika flashmobs på unexpectet places lixom. Till en början är det bara för att, men när deras område de bor i ska rivas och bytas ut mot ett lyxhotell-område blir syftet med dessa flashmobs något helt annat ALLA KOLLAR NU!

Inget golv...

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Kom ett gäng byggarbetare hit imorse och började jobba med vår hall. Vi ska typ bryta upp hela trägolvet där och lägga nytt, fast sten golv ist. Så vi får balansera på smala plankor varje gg vi ska över där haha. Känner mig lite sådär halv peppad till på torsdag när jag har sovmorgon och de är här o jobbar, känns som att jag bara är ivägen haha.
Nu har jag precis kommit hem ifrån enskede spelen. Det är verkligen så kul det vi gör i år, nu såhär i början är det mest improvisation. Man får lixom hitta på egna roller och karaktärsdrag och samtidigt få det att fungera med alla andras roller. Ska bli kul att se hur det slutar :)
Puss och Kram!♥
 Såhär ser det ut nu alltså ^_^
 

This Means War

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 Kollade på This Means War för några dagar sen och den var riktigt bra! Den handlar om två bästa kompisar som blir kära i samma tjej och gör allt för att få henne att gilla de. Då båda två är agenter tar de till alla möjliga medel för att få reda på så mycket de kan om henne, vilket betyder övervakningskameror, avlyssningar, research mm.
Riktigt rolig film som verkligen är värd att se. Satt och skrattade för mig själv flera ggr haha.

Typical söndag

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Såg ut att vara så himla fint väder imorse och var ju det med så tänkte att jag skulle sticka ut och springa. Men när jag väl kommer ut inser jag att det är typ 0 grader utomhus vilket betyder askallt, så sprang runt och frös i en timme men det var värt det!
Har nyss duschat och ska snart iväg m. mamma och Märta t våra kompisar, fika m de och kolla hur det går för de med sitt nya hus. Eller ja de köpte det i typ höstas men total renoverar allt vi ska helt enkelt se hur långt de har kommit sen sist osv.
Puss och Kram!♥
 

Flummade runt

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte in till TC m Tove idag. Vi var typ extremt flummiga och fick typ sura blickar i varje affär då vi stod och asgarvade åt massa dumma saker haha, fick dock med mig två extremt bra saker. Både en träningströja från H&M och en bh som var på rean från Lindex, så de känns bra!
Nu tänkte jag kika på Catching Fire, vet dock ingen hemsida där den finns men är så extremt sugen på att se den så får lösa det på nåt vis haha. Om nån av er har ett filmtips i övrigt får ni gärna säga till, behöver lite nytt att kolla på haha.
Puss och Kram!♥
 Haha vet nt varför men tyckte ni kunde få se våran middag haha
 Verklihen behövt en till tränings tröja ett tag så detta var perfekt!
 

Hos Erik

Skrivet:    ·  Allmänt
Är hos Erik just nu m. Jossan, Elin o Tove. Sitter i Eriks säng o snapchatar typ medan Erik o Oliver spelar LOL haha, intressant fakta. 
Har varit asbra väder idag ju och nu helt plötsligt tyckte molnen att de skulle komma fram. Har dessutom hört att de typ ska snöa imorrn, VARFÖR?! Vill verkligen inte ha nån snö nu, vill bara att de ska va varmt o soligt. Åt faktiskt wn av glassnyheterna idag så fick extrema vårkänslor, vill gätna att de ska stanna kvar!
Puss och Kram! ♥
 Typ godaste glassen ja ätit!!

London

Skrivet:    ·  
Asså det är helt sjukt hur mkt man kan sakna en plats. Saknar och tänker på London 24/7 vilket innebär hela tiden!! Den resan skulle jag göra om vilken dag som helst och jag kan känna såhär nu i efterhand att jag inte uppskattade nuet tillräckligt då haha, längtade tbx när planet lyfte där ifrån :)
Det bästa med staden är hur extremt fint allt är, alla trevliga männiksor, shoppningen, att Starbucks finns ÖVERALLT(!!), att allt e så gulligt och gammeldagst men ändå så mordernt, att språket är helt amazing, tja skulle kunna hålla på rätt länge haha.
Puss och Kram!♥
Blandade bilder från gatorna haha
 Jag och mamma på en helt amazing restaurang som heter INAMO
 Från Victorias secret och en bro som gick över Themsen :)
 Åkte upp i London eye vilket var super häftigt!
 Sista dagen spenderades i Notting Hill (åk dit om ni är i London!!!!)
 

Tränings torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick träna själv idag då Frida var förkyld, hon hostade verklien som en galning men följde ändå med och satt utanför och väntade haha. Så himla snäll! Dock är träningen inte alls rolig, vår tränare är väldigt opeppande o jag e typ rädd för hnm haha. Har haft en vikarie för hnm alla tidigare ggr o hon var verkligen bra så blev lite besviken nu när han kom tbx...
Satt nyss och kollade på videon First kiss. Så himla gullig, de har typ tagit lite random people och så ska de kyssas för första gg med varandra. Asså de här människorna har aldrig träffats förut men det är så gulligt ändå på nåt vis. Aja ni kan kolla på den HÄR!
Puss och Kram!♥
 Asgammal bild, har ingen annan haha

Ny design!

Skrivet:    ·  Allmänt
Orkade inte hålla mig längre så nu publicerade jag den eller vad man nu säger haha. Riktigt extremt nöjd med den just nu, lite saker ska såklart ändras men nöjd för tillfället. Som vanligt blir jag extremt glad om ni slänger iväg en kommentar om vad ni tkr om den, eller ifall ngt inte funkar som det ska :)
Puss och Kram!♥
 
 

Depp dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har gått runt o varit småsur hela dagen, o på sista lektionen fick jag en sån extremt mensvärk att jag knappt kunde gå, irriterande huvudvärk och så blev jag extremt depp. Ville bara sova typ så gick hem på direkten o la mig i soffan o kollade på en superbra film (skriver om den sen) och bara försökte släppa alla små saker jag höll fast vid.
Kan verkligen bli extremt depp ibland o då behöver jag verkligen bara mig själv, reda ut skiten i huvudet o förstå hur lame det är. Så alla ni som frågade hur jag mådde förlåt om jag svarade assurt var verkligen inte in a good mode då haha.
Puss och Kram!♥
 Extrem fin solnedgång!

Inget wifi

Skrivet:    ·  Allmänt
Vårat wifi hemma har plötsigt försvunnit så jag har ingen aning om hur bloggningen kommer se ut eller när det kommer tbx :S Just nu är jag på tjejkvällen o andvänder skolans wifi just nu haha. Idag är det typ pyssel och så har de som jobbar här bakat muffis ^_^
Nu på eftermiddagen har jag Tove o Siri ätit naturgodis o kollat på top model. Blev desautom rätt mkt tid utomhus, de e ju helt otroligt amazing väder ute nu. Älskar solen!!
Puss och Kram!♥
 Jag o Tilda :)

Asså jag dör vad bra den är!

Skrivet:    ·  Musik
Sträcklyssnar på den här, så bra!!!!

Monday is a funday

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade hemkunskap idag och den här gången fick vi välja valfri köttfärsrätt, så jag Lova och Amanda gjorde hamburgare och de blev asgoda! Riktigt duktiga var vi faktiskt haha. Drog t Erik efter skolan m. samma personer som i fredags. Hade askul men paja typ min hand så nederdelen av mina fingrar på högerhanden är lite svullna haha. Smidigt.
Tänkte kolla på Top Model nu. Har missat typ två avsnitt tror jag så det blir det ikväll. Tror inte jag skrev det här men träffade hela top model gänget samt Jonas Hallberg på Åhléns city i lördags. Asså det var så coolt, blev så extremt starstrucked o kunde knappt prata när jag skulle be om en bild... :)
Puss och Kram!♥
 Jag ser verkligen helt mupp ut på den här bilden därav överstrykningen :)
 Jonas Hallbergs autograf!!!!!
 

Enskede spelträff

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Stack ut och sprang/power walkade nu på eftermiddagen med Elin och Tove. Vi var ute i ca 1h o 30min i solen och rörde oss totalt 9,5km. Helt otroligt skönt och verkligen så peppande att göra det med några andra, planerar att fortsätta såhär en gång i veckan nu så får se hur de går haha.
Nu på kvällen har jag varit på Enskede spelträff eller hur man nu säger det. Så himla kul, håller på att skapa egna scener ur Oliver Twist nu för att dels träna på teater men oxå för att ge regissören idéer :) Kommer dock vara rätt mkt rep den kommade veckan så vet inte hur bloggningen kommer se ut, men ni får försöka hänga med ändå ^_^
Puss och Kram!♥
 

Taggar melodifestival!

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Grym dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Haft en riktigt grym dag idag! Tove,Jossan och Elin sov över hos mig i natt, dock behövde Jossan gå hem redan innan frukosten. Men imorse iaf vid tolv gick vi upp och gjorde amerikanska pannkakor m hallon i smeten(grymt gott!). Sen spenderades mesta delen av dagen ute i trädgården, solade, hoppade studsmatta osv. Så himla härligt!
På eftermiddagen åkte vi tre in t stan o på Åhléns city var JONAS HALLBERG(!!!!!) och typ alla modeller från årets Top model Sverige. Asså fatta lyckan, typ dog av glädje så blev så grovt mobbad på alla bilder för ja skaka så mkt haha. Starstrucked!
Puss och Kram!♥
 Elin o Tove ^_^
 
 Asså lyckan över våren nu, hoppas bara det håller sig kvar nuda!

Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ritkigt grym dag idag asså. Både i skolan men framförallt nu på eftermiddagen då jag Jossan, Tove, Elin & Oliver gick hem t Erik. Har varit där till alldeles nyss då ja kom hem så sitter o äter pizza nu  tinar upp mej haha (grovt kallt när vi gick hem från Erik)
Kan dessutom avslöja att en vårdesign är på g. Håller på o finslipar lite på typsnitt osv men älskar den redan så mkt, kommer bli grovt bra people så stay tuned haha.
Puss och Kram!❤️

Har verkligen ingen bild från idag så blir en gammal ^_^

Ingen bra rubrikidé

Skrivet:    ·  Allmänt
Har inte gjort något alls i skolan idag. På NO:n imorse skulle vi egentlogen haft redovisningar men de blev inte så, efter lunch fick vi hål, på svenskan gjorde vi typ inget o mentorstiden hoppade över. Jätteintressant.
Jossan o Tove kom hit efter skolan då träningen var inställd. Vi var extrem flummiga o Tove lekte "papparazzi" m min kamera så har en hel del bilder på massa random personer som gick förbi på gatan, hmmm...
Tänkte sticka ut o springa nu på kvällen men de blev ju så himla mörk helt plötsigt så de blir nog en powerwalk ist :)
Puss och Kram!♥
 Tove o jag ^_^
 
 

Onödig fakta

Skrivet:    ·  Allmänt
1. När jag fryser blir mina naglar typ blå haha, så mobbad
2. Jag klarar inte av överdrivna personer 
3. Det äckligaste jag ätit är anklever, fick kväljningar....
4. London är den absolut bästa staden jag någonsin varit i. Längtar tillbaks hela tiden typ
 
 5. Älskar att resa o se nya platser
6. Jag bor i mina tofflor när jag e hemma!
7. Klarar inte av att spela Geometry Dash för länge för jag blir bara assur
8.Choklad är mitt liiiiiiv
9.Saknar mina kusiner grovt mkt just nu
10.Om nån erbjöd mig att vara en hamster en dag för 1.000:- skulle jag göra det
 

Stressig dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit fett stressad idag av en massa andledningar så när vi kollade på film sista lektionen idag (engelska) höll jag på att somna haha. Men gick t Clara N efter skolan m Lovisa o va där till alldeles nyss vilket ledde t sen bloggning... Väl där gjorde vi nt så jättemkt, åt flingor m. o`boy (döm inte det är extremt gott haha) och pratade. Blev även en del busrigning men det var typ en som svarade så de gick nt så jättebra men men.
Tänkte göra en liten catch upp på Top Model nu. Har varit busy varje gg den här veckan så måste helt enkelt kolla ikapp. Så next stop blir soffan!
Puss och Kram!♥
 

Oh herre Gud

Skrivet:    ·  Allmänt
Ojoj ni fattar inte hur glad jag är just nu, va inne på mobilen o såg att jag fått massa nya kommentarer och att min statistik dessutom stigit till över 300 besökare. Började fundera var alla kom ifrån och kikade in på olika bloggar för att se om jag blivit länkad där osv o de hade jag!
Hoppas verkligen att ni som hittat mej (via keela.se haha) stannar kvar här. Varje läsare betyder verkligen så himla mkt :*
Nu ska jag och Tove iaf kila iväg t kvällis, semelkväll ikväll. Glad tjej over here säger jag bara haha ^_^
Puss och Kram!❤️
Ni förstår inte lyckan haha :)
Det här fanns på Keelas blogg ❤️


Min musiksmak

Skrivet:    ·  Musik
Har många gånger kollat igenom min spellista på spotify och skrattat åt mej själv. Har verkligen "a total mashup", men tänkte dela med mig av ngra låtar jag nördlyssnar på just nu :)
 
I LÖÖÖÖÖÖÖV HIM!!!!
 
Jag dör va snygg hon e, och låten är amazing! Varför finns den inte på spotify???
 The Pretty Reckless har kommit ut m nya låtar, fatta lyckan!!!!
 
 Tack Elin som tipsade mej om låten, Ed Sheeran är helt otroligt amazing jue!
 
 Varför är Shakira så bra?!
 

Vemdalen!

Skrivet:    ·  Videoinlägg

 

Ont överallt

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Har känt mej som en stelopererad tant idag ungefär haha. Träningsvärk i höfterna o vaderna vilket gör att jag knappt kan gå vanligt, mensvärk och så fick jag asont i mitt finger på lunchen haha så mobbat.
Hängde med Tove, Jossan o Sami efter skolan iaf. Vi gick en sväng t Ica typ haha, gick hem sen o la mej ner i soffan o kollade på Top Model Sverige med en varm flaska på magen (bästa om man har mensvärk seriöst!!). Har inte hänt så jättemkt nu på kvällen, tänkte återvända t soffan nu o kolla på PLL. Fattar inte hur jag kunnat gå nästan en vecka utan att kolla på de avsnittet. Va hände där?
Puss och Kram!♥
 

Sunny side up

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit en rätt chilldag idag för min del. Sprang en runda imorse o var ute i ca. 50 min vilket var superhärligt! Fick dock tbx mitt skit i högerknät (gör ont när knät sträcks ut när jag springer) och det suger. Trodde att jag blivit av med det men de verkar komma tbx så fort jag springer länge :/
Nu sitter jag o ritar upp ett nytt vardagsrummet. Jag o pappa tkr att vi ska byta plats på köket o vardgasrummet så måste få med mamma på den idéen hahah. Dock var det mkt svårare att rita upp än vad jag trodde, testade i Sims men de blev bara fel så fick bli papper o penna ist...
Puss och Kram!♥
 Kan inte springa utan musik! ^_^

Vemdalen i bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
 
1.Eldade i kaminen 2.Åkte lift m. mamma 3.Kollade på melodifestivalen 4.Och åkte ännu mer lift ^_^
 
 1,2,3,4. Hade påsrace i skidbacken bredvid oss haha 5.Jag på vår balkong :)
 
1.Fikade då Åsa (mamman i familjen vi åkte m) fyllde år 2.Bara nån random bild 3.Malte i backen ^_^
1. Mamma, Malte, Pappa, jag, Märtis, Ida och Ida 2.Märta kom 3:a i kexchokladtävlingen
1. Hade afterski i vår stuga tsm m.Olof, Anna o Ida 2.Varm choklad 3. Alva o Ida 4.Utsikten igen haha ^_^

Hemma igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem igår vid åtta typ, så var rätt trött då. Sen hade jag fullt upp med att packa upp och kolla på melodifestivalen samtidigt haha ^_^
Sitter och fixar ihop en resevideo från veckan och redigerar lite bilder osv. Hade med mig stora kameran men den är rätt svår att få med sig ut i backen så de flesta bilder ät tyvärr tagna med mobilen men men.
Har haft en helt amazing vecka men både Ida och Alvas familj men även med våra sysslingar Olof, Anna och Ida som har stuga i Vemdalsskalet där vi var. Skulle lätt kunna göra om när som helst igen hahha :)
Puss och Kram!♥
 Utsikt från vårat vardagsrum/kök/matrum ^_^
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design