Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Längtar till..?

Skrivet:    ·  Allmänt
Var hos Elin nu på eftermiddagen med Vera och Tilda O. Vi cyklade runt, kollade på teve och snapchatade. Fick på nåt vis igång Nickelodeon och började kolla på det och jag fick typ största längtanen (vafan säger man?) efter mormor och morfar. Jag och Malte kollade typ alltid på alla sortes program på nickelodeon där när vi var yngre, haha jag älskar fortfarande det.
Är lite obestämd ang vad jag känner kring ålder oså. Kan ibland nästan bli rädd för hur fort allt gå och bara toklängta tbx till när man var yngre och inget spelade någon roll. Men samtidigt vill jag växa upp och uppleva världen. Flytta till London, skapa minnen för livet, skaffa jobb osv, aa ni fattar. Är det bara jag??
Puss och Kram!♥
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design