Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Fikaförsäljning igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Var första dagen tillbaka i skolan på nästan en vecka men kändes skönt att vara tillbaka, märker hur mycket man saknar alla trotts att det inte gått så lång tid. Skolarbetet och allt sånt måste jag tyvärr säga att jag klarar mig utan och nu har jag en hel del att jobba ikapp också, en av anledningarna till varför jag satt hela eftermiddagen och pluggade franska. Och nej det var inte roligare än vad det låter.
Efter några timmars plugg i alla fall hjälptes jag och mamma åt och packade in flera kassar med grejer bilen. Dels var det bakverk, jag fick en del i skolan från folk som inte kunde komma och lämna på plats, men det var också uppläggningsfat, saft, kaffe, plastglas aa you name it. Åkte upp med det till skolan där det redan var några på plats. Hjälptes åt att lata av allt och så fort vi började ta upp alla bakverk ur sina plastpåsar och lådor var folk framme och ville handla. Lyckades faktiskt samla ihop 2288:- allt som allt så det känns bra. Efter fikaförsäljningen gick jag hem tillsammans med Erik, Oliver och Jossan och vi stod kvar och pratade hur länge som helst. Skrattade en massa och fick åter igen bevis på hur bra vänner jag har. Älskar er alla som var med idag verkligen!
Puss och Kram! ♥
Typ allt fika vi sålde :)
 Oliver, Tove, Jossan och liggande är Erik och Jonte haha
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design