Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Må bra dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte hur det blivit så men onsdagar i allmänhet är ofta väldigt bra. Idag var ingen undantag. Var allmänt hype hela dagen typ och garvade konstant, sen blev det dessutom pizza bl.a. vid lunchen (var typ rester elr vad man ska kalla det) så var glad där ifrån oxå.
Efter som det är onsdag följde jag och Jossan med till Toves tyska och väntade utanför på henne. Var en sväng till Ica oxå för att köpa nudlar osen satt vi och kollade på you tube videos medan vi väntade. När hon var klar drog vi hem till mig och fixade nudlarna. Åt i mitt rum och tände upp doftljus osv va fett mysigt. Efter det var vi så grovt hypade, skrattade så jag fick ont i magen och ännu lite till. Det mesta var åt fula bilder på oss själva, super normalt!
Puss och Kram!♥
Cooozy ^_^
Lagom gullig egopic



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design