Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Tyresö

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte ut t Trintorp idag o hälsade på Ida o Alva (fast Ida va typ i Spanien på läger). Kom dit vid lunch o fikade nere vid stranden jättenära de o badade massor osv. Märta lärde sig att hoppa från bryggan o va asstolt så hon ville absolut inte ta en paus i badandet o ja va jättepeppad på att få läsa min bok men ja hade glömt den i bilen så vet fortfarande nt va som händer :(
När vi kom upp till huset igen spelade Alva, ja o Märta "straffbubblan". Det är som vanliga bubblan(kortspel) fast den som kommer sist får ett straff som vi tidigare skrivit ner på lappar. Spelade rätt länge o Märta fick typ alla straff.... Efter det körde vi charader allihop o åt extremt god mat innan vi åkte hem igen.
Puss och Kram!❤️
Blev rätt mkt fika... ^_^
Strandeeeen
Maten på kvällen
♡rememberthiis.blogg.se♡
Skrivet: 2014-08-02,  kl. 23:06:41 Blogg:  http://rememberthiis.blogg.se/

Mysigt :)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design