Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Aktivitets dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Nästan direkt efter att jag vaknat fick jag hoppa i kläder och sätta mig i bilen tsm med resten av familjen. Åkte bort till våra kompisar som bor hyfsat i närheten för att äta lunch med de. Lunchen blev att baka egen pizza på en pizzeria. Asså degen och alla ingredienser fanns sen innan men vi fick verkligen göra allt annat. Dvs. mjöla till degen och trycka ut den, lägga på tomatsås, ost och allt vi ville ha plus sätta in den i ugnen med en sån där träspade. var sjukt kul och asgott! Restaurangen vi gjorde det på hittar ni här.
Efter att vi ätit satte vi oss i bilarna och åkte iväg till ett gym där vi fick träna kampsport. Fick lära mig en massa bra sätt att ta sig ur någons grepp och hur man snabbast möjligt kan försvara sig eller göra en avledande manöver så man kan springa ifrån om någon skulle hoppa på än. Efter det åkte vi hem till våra kompisar och julpysslade lite innan vi drog till oss och åt middag här. Efter det här blogginlägget ska jag krypa ner i sängen och kika på twilight, har typ längtat efter den hur länge som helst så var dags nu :)
Puss och Kram!♥
Medan vi bakade...
 ..och när vi åt ^_^
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design