Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Wordfeud

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar torsdagar av en massa anledningar. Som jag skrivit i princip varje torsdag sedan vi började i 9:an har vi jättebra schema på torsdagar med bara roliga ämnen, gymmar torsdagar och det är leg day vilket är min favorit och det låter extrem dumt när jag säger det, men är alltid taggad på att träna ben. Ångrar allt jag sagt varje gång jag står inför min tredje vända utfallsteg och egentligen bara vill springa hem, men mår som bäst efteråt så all ångest försvinner.
Denna torsdag var inget undantag och jag hade en jättebra dag i skolan, körde mitt bästa pass på länge på gymmet och tog ut mig alldeles för hårt, fick pannkakor till middag och bara det är lycka upp över molnen. Men nu på kvällen var planen att jag skulle plugga NO, gick inte bra alls ska jag ärligt säga. Anledning? Jo vi fick av någon dum anledning för oss idag att vi skulle ladda ner Wordfeud igen och börja spela det mot varandra, med påföljd att jag spelat fyra olika matcher wordfeud under kvällen och varit så inne i det att min pluggning inte har givit jättemycket resultat. Hann gå igenom lite, men långt ifrån så mycket som jag borde.
Puss och Kram!
 Gammal gymbild
♡Carina ♡
Skrivet: 2015-11-12,  kl. 21:48:58 Blogg:  http://www.carinaholst.blogg.se

Vad härligt det låter! Kram :)

♡Linn Strömberg♡
Skrivet: 2015-11-12,  kl. 21:57:58 Blogg:  http://cigarettesncush.blogg.se/

Så härligt när man har en bra gymdag!

Svar: Ja verkligen :)
Tilda♥

♡Amanda♡
Skrivet: 2015-11-12,  kl. 22:11:49 Blogg:  http://www.amandahans.se

Åh jag spelar också Wordfeud, fastnar alltid i det. Haha! Kolla gärna in min skönhetsblogg. Kram

♡linah♡
Skrivet: 2015-11-12,  kl. 23:04:25 Blogg:  http://nouw.com/linaheve

sv; jag får ta o testa sushi i helgen!!:D <3

<3 ha en underbar helg! <3




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design