Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Dop för kusinerna

Skrivet:    ·  Allmänt
I söndags var jag på småkusinernas dop. De döptes i L:a Husby Kyrka som ligger väldigt nära där de bor. De var en jättevacker kyrka o de var väldigt söta när de satt/låg o väntade på att få vatten över huvudet vilket båda två tyckte var väldigt konstigt. Särskilt Erland, 2½år, som liksom förstod allt som hände. Ja förutom det där med varför bara han o hans lillasyster fick vatten på sig.
 
Min moster sjöng Utan dina andetag oxå. Det var jättevackert! Hon sjunger lika bra som en riktigt artist!!!! O jag sjöng Välkommen till jorden det var väldigt pirrigt men kul oxå! Dopet i helhet vär jättetrevligt o fint, o sen efteråt så fick vi gå till et församlingshem o äta smörgåstårta, chokladbollar, syltgrottor samt en supergod-mandelbotten-vaniljkräm-grädde-tårta som Sofie(min "mosters") mamma hade gjort.
Jag hade en underbar dag o jag hoppas att ni hade det me!
Puss o Kram!♥DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design