Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Nyårs outfit

Skrivet:    ·  Kläder

12 timmar tillsammans

Skrivet:    ·  Allmänt
Var med Jossan och Burre hela dagen igår och hade verkligen roligare än jag haft på länge. Precis som rubriken säger spenderade vi nästan 12 timmar tillsammans totalt från tolv på dagen till elva på kvällen. Började att vara hos Burre några timmar. Satt och pratade om allt möjligt och kollade igenom lite skolkataloger oså, bestämde oss för att gå ut efter ett tag och då gick vi runt i området och ritade i snön på bilar (bilder finns längre ner i inlägget) och sen bestämde vi oss för att gå upp till tolv.
Det finns lite olika spel oså där som ofta finns utomlands så vi gick till de och körde basket ett tag innan Burre och Jossan tyckte vi skulle köra airhockey. Så vi växlade fram en tia och var astaggade men då var den trasig så som kompensation fick vi två "spelpoletter". Hittade något clownspel där man skulle kasta bollar och skjuta ner clowner som vi körde och det var så kul! Fick träningsvärk i armen och blev verkligen insatt i det där. När vi använt upp våra poletter där gick vi till ett annat rum fyllt av sackosäckar där vi var hur länge som helst. Pratade om allt verkligen och det var så mysigt, gick tillbaka till Burre sen där vi var resten av kvällen.
Puss och Kram!
Burre, Jossan och jag
Bilarna ^_^
 
 

Årets julklappar

Skrivet:    ·  Allmänt
Överst fr. vänster: 3 engelska böcker, hopprep, Body Butter från The Body Shop, Pyjamas från Calvin Klein.
Mitten fr. vänster: Väska från Don Donna, nån liten tavla, två armabnd som Märta gjort, glitter 3D nagellack, 1 vitt fr. Loreal Paris och 2 vita fr. IsaDora.
Längst ner fr. vänster: Ett beauty kit m. shower gel fr. Lumene, ansiktsmask fr. Nivea & body splash fr. Victorias secret, 1500:- och en till bok fast på svenska.
 Lite närbilder :)
 

Bara vanlig dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hände inget intressant idag riktigt. Vaknade vid elva, fotade mina julklappar så de kommer upp imorrn, tog en promenad med mamma, fick gäster som var här och fikade typ och har suttit och skrivit på min bok ett tag nu. När jag kommer in i flowet märker jag hur mina tankar börjar spåra ur lite gran och det som händer i min bok hade jag INTE planerat skulle hända när jag startade skriva den i slutet av sexan typ. It escalates quickly nu gajs haha.
Kan ni nån gång få lite smått panik ångest, asså det behöver inte vara värsta grejen utan bara att det känns som att ni springer framåt men något håller er tillbaka. Drabbas av det ibland och imorse besökte den mig igen. Vaknade vid åtta först och hade panik över vårt pepparkakshus, det har rasat och jag vill verkligen bygga upp det igen och imorse av någon dum anledning började jag tänka på det. Att folk har gått och fetat på det ännu mer så att det har gått sönder mer än nödvänigt osv. Jag kunde inte somna om för att jag ältade det så mycket, det var som att någon drog i mig och vägrade låta det gå, jag la skulden på mig själv och kände att varje skeund jag låg i sängen var waste of time. Var sjukt obehagligt! Lyckades övervinna mig själv och hittade annat att tänka på så jag somnade om men det är riktigt jobbigt när det händer! Kan ni känna igen er? Kankse inte precis ang. ett pepparkashus men kring andra saker?
Puss och Kram!
 Tog den här bilden när vi var hos morfars syster och hennes man på annandagen :)

Leighton Meester

Skrivet:    ·  Musik
 
 
 
 
 
 

Hemma igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Satte oss i bilen och åkte hem efter lunch idag ungefär och hade då innan det gått en lång promenad i kylan (trodde mina ben hade fått köldskador!!!) samt skrivit en del på min bok. Mailade den till mig själv innan vi åkte dit så jag skulle ha möjlighet att skriva. vet sen tdidagre att jag alltid får massa insperation när jag kommer dit så tänkte att det vore bra att ta vara på den. Skrev ett nytt kapitel och ändrade säkert totalt 4 hela kapitel pga. att jag insåg att det mesta var riktigt dåligt...
Väl hemma har jag inte hunnit göra så mycket. Suttit och snapat med lite olika personer, halvt packat upp min resväska samt ätit middag bestående av té och mackor. Satt kvar rätt länge och pratade vid middagen sen också. Har blivit så på senare tid, då både jag och Malte läser franska i skolan, att vi sitter och "förhör" varandra, så jag ställer frågor till honom så han lär sig nya ord osv och så får jag samtidigt plugga in alla basic glosor ännu mer. Blir bra för båda liksom :)
Puss och Kram!
Blir en gammal bild idag :)

New In från rean

Skrivet:    ·  Kläder
Tänkte visa lite bilder på det jag köpte. Är alltså inte jättemycket saker men blev lite gran och än är ju rean inte över, kan säkert bli mer när vi kommer hem till Stockholm igen. Nu glömde jag att skriva ut det men bh:n är från Cubus och vill ni veta priser osv är det bara att skicka en kommentar så svarar jag :)
 
 

Farmor och farfar

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag, pappa och Märta åkte till farmor och farfar idag själva då Malte blivit sjuk och mamma inte ville lämna honom ensam. Så kom dit vid lnch ungefär och åt med de, delade ut julklappar och sen gick vi ut ett tag i kylan. Det var ännu mer snö hos de så Märta sprang runt och hade snöbollskrig och gled på vägen osv, himla mysigt.
Kom tillbaka in och fikade lite och bara nån timme senare åkte vi så var bara där över dagen. Brukar göra så att vi åker till farmor och farfar en sväng antingen innan eller efter och firar "lilljul" och i år blev det lite som avslutningen på julen för imorrn tror jag vi åker tillbaka till Stockholm igen. Är alltså tillbaka hos mormor och morfar nu så jag sitter tsm med morfar och kollar på nån film de hade inspelad ˆ_ˆ 
Puss och Kram!
Julgranen ˆ_ˆ 
 Pappa och Märtisen
 
 

Mellandasgrea och släktmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Nästan direkt efter frukost igår åkte jag och Sofie in till mellandagsrean i Eskilstuna. Gick runt och kollade bland en massa affärer och var där rätt länge faktiskt. Jag åkte dock bara dit för att köpa saker jag behövde så som en svart bh, pyjamas, tajts (asså byxtajts inte sånna man har under en klänning typ) och en handcream från The Body Shop. Hade självklart kunnat köpa fler grejer men var inte på "klädshopparhumör" så det blev bara det vilket jag är grymt nöjd över!
När vi kommit hem hann vi nästan bara in och vända innan hela gänget åkte iväg till morfars syster och hennes man där även våra sysslingar var. Fick glögg och pepparkakor när vi kom och sen åt vi värsta julbordet. Alla barn gick upp på övervåningen sen och spelade kort, blev en rätt aggressiv omgång av "Hej Knäckt" som vanligt och skrattade asmkt. Blev en jättestor fikabuffé också efter det och sen satt vi mest och pratade och spelade lite instrument osv. Verkligen jättemysigt och sjukt kul att träffa de igen!
Puss och Kram!♥
 
Jag, mamma och Olof ^_^
 Blandade bilder från kvällen...
 Märta, Malte och Anna :)

Några av bilderna jag tog

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 

Juldagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag hatar blogg.se så hårt just nu ni förstår inte. Har suttit jättelänge och skrivit värsta gulliga inlägget om vad vi gjort under dagen men så funkade det inte att ha "lutande text" som jag alltid har när jag skriver Puss och Kram i slutet av varje inlägg så jag tänkte att jag skulle byta till koder istället och skriva in det där. Då försvinner HELA inlägget utan förvarning. Jag har inte gått bort från sidan eller något utan allt bara försvinner. Är inte första gången det här händer och det gör mig galen! Sånna här problem som får mig att överväga ett portalbyte...
Har varit en rätt chilldag idag iaf och har inte gjort något riktigt typ. Var ute på en lång promenad i kylan och solen imorse med mamma, mormor och Sofie och har efter det mest bara hängt runt. Åt en tidig middag och har suttit och spelat lite spel oså nu. Planerna för ikväll är att kika på "The Holiday" som går på teve samt gå och lägga mig lite tidigare då Sofie och jag planerar att kika på mellandagsrean i Eskilstuna på förmiddagen. Ska iväg till morfars syster och hennes man på julmys imorrn där även sysslingarna kommer vara så det ska bli kul :)
Puss och Kram!♥
Lägger upp en glad bild fast jag är arg...
 
 
 

Julafton

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en supermysig julafton igår! Startade dagen med en stor frukost och efter att jag kollat ikapp några avsnitt av julkalendern (hade missat alla sen den 18:e...) gick vi ut på en promenad, hade med mig kameran då och några av bilderna jag tog var så sjukt fina. Blev verkligen helt kär i hur ljuset och färgerna samarbetade och hur magiskt det är att fota snö och frost mm. Ja ni hör ju hur glad jag var och är över snön och solen!
Åkte iväg till gammelmormor efter det med fika och julklappar till henne. Var kvar där ett bra tag och pratade och fikade osv. sen blev det lite smått panik när vi skulle hem för att vi skulle hinna till Kalle Anka men lyckades slira in precis när det började. Jag kollade knappt på Kalle i år dock, drog ut och knäppte lite bilder m. pappa i mitten av det hela så såg början och slutet, men men. Jag var glad ändå och efter det åt vi godaste julbordet och väntade på tomten. Erland och Märta låg förtvivlade under granen ett tag och trodde att tomten hade glömt oss, men han kom och vi fick en massa paket. Bl.a. fick jag en dösnygg väska av mamma och pappa som jag ÄLSKAR! Bilder på alla julklappar kommer nog på söndag, ska fira lilljul m. farmor och farfar på lördag nämligen :)
Puss och Kram!♥
 Alla kusiner: jag, Erland, Märta, Malte och Elsie i Maltes knä ^_^
 Överst är mamma, Sofie och mormor. Bilderna nederst är när de väntar på tomten och sen när han kommit
 Sofie och Elsie ♥
 Julgodis och mormor och morfar
Tjejorna ^_^
 

The Pinkprint

Skrivet:    ·  Musik
Som ett stort Nicki Minaj fan tänkte jag dela med mig av mina favoriter från hennes senaste album The Pinkprint. Nu var det nån vecka sen det släpptes men har inte hunnit göra nåt sånt här innan så kände att det var dags nu. "Grand Piano" är min absoluta favvo men tänkte visa några andra som inte är lika kända typ eller vad man ska säga :)
Här kommer mina favoriter:
 
Den här låten är så annorlunda mot allt annat hon gjort och jag ÄLSKAR den! Stor gråt varning!
 
 
 Så skön låt, får massa energi av den!
 
 
Den här är inte från hennes album men jag total älskar den!
 
 
Det här var den första låten som släpptes från albumet och detta skedde i Juni så har redan lagt upp den här låten en gång men den är så sjukt bra!

Snabbt God Jul

Skrivet:    ·  Allmänt
Ville bara slänga in ett super snabbt God Jul inlägg mellan Kalle Anka och julmaten. Hoppas ni har en super mysig jul!
 

Last christmas

Skrivet:    ·  Allmänt

Anlänt till mormor och morfar

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu ni folket är det jul på riktigt! Åkte tillmormor och morfar idag med bilden fullproppad av grejer, hela bagageluckan var full och alla i bilen (utom pappa som körde) hade saker i knät. Sen har jag dessutom slagit in ett rätt sort paket som Märta fick turen att ha i sitt knä. Nej hon var inte glad och efter halva resan ungefär fick mamma och pappa ha det emellan sig i framsätet...
Är även lite snö här så det gjorde mig glad, dock rätt stor betoning på lite och marken är långt ifrån snötäckt överallt men det är bättre än ingenting. Senare under dagen idag kom även kusinerna och Jeppe och Sofie så nu är alla här. Imorrn på förmiddagen ska vi även åka iväg och hälsa på gammelmormor och ge henne hennes julklappar osv. Hon bor verkligen så mysigt på sin avdelning och alla som är där är så himla söta. En av gubbarna ritar sjukt bra så senast vi var där ritade han av Märta och det blev extremt fint, vill också va bra på att rita. Förstår ni va praktiskt när man har tråkigt?! Bara ta fram sin penna och lita papper och skapa nåt coolt :)
Puss och Kram!♥
 Enda bilden från idag....

Mockingjay part 1

Skrivet:    ·  Allmänt
Katniss och hennes familj har blivit eskorterade till Disktrikt 13 efter tagedin i årets Hungergames. Peeta blev tillfångatagen av huvudstaden och hur han mår eller vad som hänt med honom är det ingen som vet. Katniss är i chock och har svårt att ta in allt och när presidenten Alma Coin och Plutarch Heavensbee vill ha Katniss som en symbol för revolutionen blir hennes första instinkt att backa där ifrån. Men snart inträffar en händelse som får henne att byta riktning och snart är hon hela Panemns Mockingjay.
Jag hade hört rätt mycket i förväg om att den här filmen skulle vara långtråkig och att det bara skulle vara action i slutet av filmen. Kan på nåt vis förstå varför folk tycker det men jag kände aldrig att det blev långtråkigt och satt för det mesta antingen på helspänn eller med tårar rinnande ner för kinderna. Slutet av filmen kom som en enorm chock och när den tog slut ropade jag ut i hela biosalongen "driver de med mitt liv eller?" och jag hörde snart många andra som också var missnöjda med slutet. Just nu längtar jag ihjäl mig till november nästa år, vill se del 2 nu!!!
 
 

Hemma dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade vid klockan tolv idag så allting blev liksom förskjutet. Startade dagen med att kolla på några avsnitt av Gossip Girl innan jag kom på att jag hade lite julklappar att slå in. Så fixade det och satt och skrev lite rim till några julklappar, tycker det blir så mycket roligare då och dessutom har vi ån from av tradition som innefattar att man ska skriva minst ett rim till någon av sina julklappar. Traditionen är främst för de vuxna men har sedan flera år tillbaka inräknat mig själv i den också så aa...
Satt även här om dagen och började skissa upp en alternativ ritning till hur mitt rum skulle kunna se ut. Har stört mig på att skåpet i mitt rum har röda luckor sen jag flyttade ner dit och har även "lidit" av att det är så dåligt ljus där jag sminkar mig nu ett tag så kände att det var dags för en större förändring nu. Är för tillfället extremt nöjd med mina idéer och kan knappt vänta tills jag får göra ritningar till verklighet. Nu när jag har en snyggare plan tycker jag att allt i mitt rum bara ser fel och fult ut så ska försöka ordna det nya så snabbt efter jul som jag kan. Förändringen är nära nu folket!
Puss och Kram!♥
 

Bio idag igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Nästan direkt efter att jag vaknat mötte jag upp Erik och så tog vi en promenad. Var ute ett bra tag i kylan och gick runt och pratade om livet, classic. Va fett skönt att börja dagen så och var glad ett bra tag efter det. Under följade delen av dagen gjorde jag lakrits kola, som var extremt svårt, samt barnvaktade Märta medan pappa och mamma var iväg och kollade på en ny bil vi kanske ska köpa.
Nån gång på eftermiddagen messade Ida mig och kollade om vi kunde träffas så hon kom hit. Efter ett tag började vi prata om filmer vi ville se som gick på bio och snart började båda hypa över "Mockingjay". Snart visade det sig även att Ida hade två biljetter till den hemma så köpte biljetter lite spontant och sen åkte vi in till Hötorget. Då vi behövde hämta ut biljetterna tidigare hade vi nån timme inne i stan så gick runt i city och pratade om allt möjligt och sen åt vi nån form av middag från "Sushirullen". Var typ det godaste på länge och filmen var så sjukt bra, var ett flertal breath taking moments när jag typ satt och skakade för att jag inte visste om jag skulle gråta eller bara ge upp. Sjukt bra var den och rekomenderar den till ALLA hungergames fans som inte sett den ännu!
Puss och Kram!♥
På morgonen när jag var ute och gick m. Erik...
 Godaste jag har ätit typ!!!
 Livet med dålig kamera asså, ne men det är jag och Ida inne på själva biografen ^_^

L.O.L

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Lola lever livet som vilken tonåring som helst med skilda föräldrar och två småsyskon. När hon kommer tillbaka efter sommarlovet och får reda på att hennes killa varit otrogen vänds dock hennes värld upp och ner. Men hon har turen att ha sina två bästa vänner vid sin sida samt Kyle, hennes barndoms vän och också råkar vara sjukt snygg och "the leadsinger" i Lolas ex-pojkväns rockband.
Under filmens gång får man följa Lolas liv innehållande droger, vänskap, fester, skolresor, kärlek så stakr att det gör ont samt hemligheter. Det här är verkligen tjejfilmen nummer ett och om ni inte sett den här GÖR DET för det är den bästa ni kan se. Enorm varning för en sjukt stor chrush på Kyle måste jag dock säga i förväg, och jag menar verkligen enorm på riktigt!
 
 

Bio med familjen

Skrivet:    ·  Allmänt
Var ju som sagt och kollade på "Sune i fjällen" med familjen idag vid medborgarplatsen. Som vanligt skrattade jag högst i biosalongen och troligtvis mer än alla barn också, så typiskt mig. Vet inte om ni har sett någon Sune film eller om ni ens tycker om de men för alla er som delar min kärlek till de filmerna kan nog förstå lyckan jag haft hela dagen typ. Dessutom vann pappa en brunch på Clarion, de lottade via stolsnummer, så håller på att försöka övertala honom att få följa med... :)
Efter bion var pappa, Malte och Märta tvugna att dra hem men jag och mamma stannade kvar i stan ett tag. Jag lyckades till och med köpa två julklappar vilket var enormt skönt. Efter att vi gått hem ängade vi eftermiddagen åt en massa julbak så blir några julklappar av det också, värsta med att julbaka är ju dock att man äter av allt hela tiden för att det ska smaka bra och för att det ska se fint ut och då jag hade ansvaret för mintkyssarna tror jag att jag åt typ halva smeten. Hade till en början i för mkt. pepparmintsoja så allt smakade tandkräm så fick utöka smeten, blev en väldans massa mintkyssar men det är ju gott så aa...
Puss och Kram!♥
Innan bion ^_^
 
Familjeselfie haha

Barnvakt åt syskonen...

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår va mamma och pappa på nåt julfirande m pappas jobb på kvällen och då fick jag och Malte i uppgift att ta hand om Märta. Så jag hämtade henne från fritids och så fixade vi lite fredagsmys osv. Hann inte vara med de jättelänge för Jossan kom efter ett tag och då åt vi två med Malte och Märta men sen gick vi ner till mitt rum. Hade nog inte planerat att vi skulle vara där hela kvällen men det blev så och så vi satt nere i mitt rum i typ 4h totalt, rätt bra gjort måste ja nog säga haha. 
Väl där nere satt vi för det mesta och pratade med andra typ, ringde  Tove och pratade med henne i lite mer än en timme osen ringde vi Erik på Skype i mer än en timme där oxå. Resten av tiden satt vi typ och fangirlade samt pratade om livet. Hann inte vara m varann till längre än elva på kvällen för vi gick upp rätt tidigt nu idag gör att kolla på bio. Mamma hade fått det av "Clarion Hotel Stockholm" så alla som var där var speciellt inbjudna, vi fick popcorn och dricka osv utav de så allt var verkligen gratis. Var himla shysst och att dessutom få gratis biobiljetter till Sune som är mitt liv typ var hur grymt som helst.
Puss och Kram!♥
 Skevaste bilden nånsin men e den enda ja har haha

Jullov nu!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en jättechill dag idag i skolan och på typ alla lektioner kollade vi på film.Sen var det dessutom potatisbullar i matsalen som är en av största favoriterna bland skolmaten, så jag var glad. Själva avslutningen i år var rätt bra också, vi fick typ glögg och pepparkakor och sen sjöng några från skolan. Stod rätt länge på skolgården allihop och typ pratade osv. och hade allmänt mys osen gick alla klasser upp till olika klassrum där vi fick våra betyg och ännu mer pepparkakor. Är rätt nöjd med årets betyg men också rätt glad att vi har ett år kvar på oss att jobba upp de...
Drog till Erik efter skolan med Jossan och Oliver. Satt typ hela eftermiddagen och pratade om en massa saker. Körde någon form av frågesak där vi fick fråga vad som helst till varandra och man var tvungen att vara ärlig, var rätt kul och fick fram en hel del haha. Nästan precis innan vi skulle gå började vi prata om skräckfilmer osv och satt och kollade på olika trailers till läskiga filmer, till råga på allt hände en jätteläskig grej precis då också som gjorde att jag hade hjärtklappning i flera minuter. När vi skulle gå från Erik sen såg jag, Jossan och Oliver att hålla ihop så länge som möjligt, nästan sjukt hur mycket man kan skrämma upp varandra. Aja fick en extremt bra start på lovet iaf, nu taggar jag inför julen :)
Puss och Kram!♥
Vet inte varför men fick lite feeling och tog kort på vår julgran...
 
High level inspo ^_^

Topp 3...

Skrivet:    ·  Allmänt
...bästa filmerna enligt mig?
1. LOL
2. Love Actually & The Holiday
3. Vampire Academy
 
... bästa gråtlåtarna?
1. "Stranger" med Katie Costellano
2. "Grand Piano" med Nicki Minaj
3. "Heaven" med Beyoncé
On The Run Tour
 
...bästa Marabou-chokladerna?
1. Oreo alltid, älskar den!
2. Salta Mandlar, någon ny jag testade för ett tag sen. Perfektion!
3. Creamy Biscuit, den där lite större typ.
 
...bästa julgodisarna?
1. LUSSEBULLAR! Räknas säkert inte men det får det göra nu.
2. Knäck är ju enormt gott.
3. Har någon fetisch för ischoklad så det får också hamna här.
 
...snyggaste kändiskillarna?
1. Zac Efron
2.Channing Tatum
3. Dave Franco
 
 
...bästa böckerna jag läst?
1. Sommarsystrar kommer alltid vara min favorit! Har dock tappat bort den så har lite ångest...
2. Alla twilight böckerna, förändrade mitt liv typ.
3. The Fault In Our Stars, behöver jag säga mer?
 
 

Första snön

Skrivet:    ·  Allmänt
När vi satt och skrev prov idag tyckte jag mig skymta snöflingor mellan springan i gardinerna som folket i skolan envisas ha nerrullade hela tiden och ställde mig upp och ropade rakt ut i ren glädje typ. Snart fick vi undan gardinerna och fick bekräftat vad vi trodde, det snöade och till råga på allt stannade snön kvar på marken. Den första snön var här och nu var det inte bara slask. Kommande timmar var det enda man såg på snapchat och instagram uppdatering om snön (jag var en av de) och bara det är ju ett rätt bra exempel på vilken lycka snö ger. Ingen jul utan snö, då kan man ju lika gärna vara utomlands.
Direkt efter skolan var jag själv i några timmar och körde en snabb catch up på lite serier jag halkat efter med. Efter ett tag kom Tove så då gick vi ut och försökte få nån bra bild i snön, visade sig dock vara omöjligt att inte få bilderna gula eller suddiga.... Har haft kameran i snart ett år men har fortfarande inte lärt mig alla inställningar eller läst igenom dne där instruktions boken som följer med när man köper kameran, mm så bra är jag. Efter att vi gett upp våra fotoplaner gick vi in och pratade ett tag innan vi kollade på ett avsnitt av Switched at Birth. Sjukt vad bra den serien är, LÖV IT!
Puss och Kram!♥
Två halvskeva bilder jag fotade lite i farten när jag kom hem :)
 

Das Bomb Shell

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Ahahahahha jag skrattar så jag gråter, Ellen och Sofia Vergara är typ de bästa någonsin och tillsammans bilr det bara ren perfektion. Se den här nu nu nu!
 
 
 

Mer vinteraktig design

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft lite ångest över att mer än halva december gått och att jag fortfarande har min höstdesign, så svängde ihop den här lite kort igår. Det enda jag gjort är egentligen att byta header och profilbild från orginaldesignen så blev inga större jobb den här gången. Hoppas ni tycker om den så får vi se om det blir nån ny längre fram :)
 
 

Emotional

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Vet inte vad som har slagit till men är så emotional hela tiden! Igår kväll låg jag och grät när jag lyssnade på Nicki Minajs nya låtar och alla mina känslor skruvas upp till max i allmänhet. Är jag är glad är jag JÄTTEglad, är jag sur blir jag JÄTTEsur osv. Kan vara mensen som slagit till i förväg, mm tack livet för det. Funkar helt ok så länge jag är glad men alla andra känslor blir bara extrema, när jag blev lite nervös idag började jag typ skaka men ba wut? Nervositet är ju inte riktigt något man förknippar med PMS osv eller?
Eftermiddagen har hur som helst bestått av plugg mer eller mindre. Satt i nån timme och snapade med folk från klassen och klagade över att vi inte förstod något och att vi inte ville ha prov dagen innan vi slutade. Verkade typ som att hela klassen valt att köra på dagen innan plugg så vi kunde ju också hjälpa varandra vilket var tur, får se vad som händer på provet imorrn. Någon gång i 7:an när en lärare gav oss prov dagen innan vi slutade på ett ämne vi knappt jobbat med gick hela klassen bara rakt ut ur klassrummet utan att göra provet. Något så dramatiskt tror jag dock inte händer imorrn men kommer nog vara många som ger upp rätt snabbt... :/
Puss och Kram!♥
 

Önskelista

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte dela med mig av mina önskningar inför julen som bara är åtta dagar bort nu. De flesta grejer på listen likanr det jag brukar vilja ha men tyckte att ni kunde få se lite ändå. Både för att ni själva kan få inspo till vad ni ska önska er men oxå för att ni ska få veta mer av vad som är jag osv :)
 

Regnar

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet att det blir tjatigt att skriva att jag haft en bra dag idag igen men har det, bättre än vanligt faktiskt. Hade kul i skolan osv osen efter drog jag, Oliver, Jossan och Erik hem till Erik och typ snackade osv. Blev verkligen random samtal om allt och vet inte om vi kom fram till sådär jättemycket vettiga saker men det var kul och bara chill, precis så som man vill att det ska vara liksom. När vi gick där ifrån hade det slutat regna också så då blev jag glad, gått runt och varit lite små deppig över vädret men nu är jag glad igen. Tror inte jag behöver skriva en gång till hur mycket jag vill att det ska börja snöa igen, ni kanske kan lista ut det själva :)
Är för övrigt rätt taggad på livet i allmänthet just nu. Ska baka lussebullar imorrn på hemkunskapen, vi slutar om tre dagar, det är jul väldans snart plus att jag har så sjukt många bra vänner att jag går runt och är lycklig basiclly all the time. Kort sammanfattning av mitt liv, hur går det i ert?
Puss och Kram!♥
De här är dock efter att Oliver gått men men ^_^
 

Jullåtar man måste lyssna på

Skrivet:    ·  Musik
Jag har några julfavoriter som måste spelas varje år, ni vet låtarna det inte blir någon riktigt jul utan, de man kan varenda ord till och de som sätter sig i huvudet för evigt. Det här är mina sånna låtar :)
 
Det här är inte orginal versionen men gillar den här mer :)
 
 
Det här min absoluta favorit jullåt. Den är så dålig att den blir bra liksom :)
 
 
Finns det nån som inte kan sjunga med till den här låten? Näe tror inte det
 
Mariah Carey är julens drottning när det kommer till julsånger!
 
Vår julskinka har rymt, älskar den, alltid älskat den, kommer alltid älska den!

Fler tecken på julen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har fått en sån enrom julkännsla idag, köpte hem en gran idag så har klätt den nu på kvällen och lagt de paket vi har inslagna under den. Firar inte jul hemma men har sedan några år tillbaka alltid haft en liten gran bara för att det är så mysigt och för att klä granen är ett måste vid jul! Första gången jag klädde granen var typ när jag var nio/tio år och hade fått åka till mormor och morfar själv innan resten av familjen. Fick hjälpa till att klä granen då och det blev verkligen något som fastnade i min julälskande själ på direkten.
Nu har jag dock passerat stadiet när jag vill hänga saker överallt och tycket det ser fint ut för fem saker hänger på samma gren och när allt rött är på samma ställe. Längtar till jag flyttar hem ifrån och får klä min gran på mitt vis för jag och resten av familjen (lillasystern) har inte riktigt samma åsikter men men. Har även slagit in julklapparna jag köpte igår så de ligger under granen tillsammans med några av Märtas grejer. Hoppas att pakethögen fylls på under veckan av grejer från mig, vore skönt att få allt klart liksom :)
Puss och Kram!♥
Slår in julklappar...
Slog in ungefär fem var så känns bra :)

Filmkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte äntligen iväg och handlade julklappar igår. Brukar vara ute i jättegod tid och i princip ha allting färdigt vid det här laget, så vet inte varför det blev så sent i år. Fick med mig Jossan till Farsta och lyckades köpa typ 3-4 grejer + en kjol till mig själv så känns bra nu :). Gick runt där i rätt många timmar tillsammans med extremt många andra och kollade runt i de flesta affärer som finns där, men det behövdes verkligen och fick mer inspo till vad jag kan köpa/göra till andra. Brukar alltid göra julgodis osv. men tror det blir nästa helg, får fixa nån fin burk el. dyl. att ha de i oxå så har man en asbra julklapp som både är rolig att göra och som uppskattas.
Efter att vi varit Farsta drog vi hit då hela min familj var på nån glögg grej. Blev en massa film och deep talk under kvällen. Började med att kolla på "New Moon" men swefilmers kvalité var inte riktigt på topp så bytte till Netflix och kollade på "Magic Mike" och sen "LOL". Älskar verkligen båda de filmerna och blev fett emotional av att se de. I mitten av allt lagade vi mat också och sen efteråt låg vi och pratade till klockan blev tolv typ och Jossan var tvungen att gå hem. Var verkligen en sån där kväll man behöver ibland och fick lite energi från gårdagen att plugga hela dagen idag. Vår snälla lärare tyckte vi skulle ha ett stort NO prov dagen innan vi slutar skolan, jättekul verkligen...
Puss och Kram!♥
Hade ost-kväll haha ^_^
 
LOL ♥♥♥

Lucia

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft lucia hela dagen idag med start klockan tio. Hade röstuppvärmning och ett snabbt genrep innan lunch men sen fick vi skynda oss att hinna. Jag plus några till var med och hjälpte "lilla kören" på några av deras låtar så blev lite smått stressigt vid lunch då ingen av oss fixat iordning oss i tid. Stod och lockade håret när det var tio minuter tills vi skulle gå, men vi hann och vi kunde sjunga med lilla kören. Det blev början på dagen och efter det gjorde yttligare fyra uppträdanden i kyrkan var av två var för skolan och det gick förvånansvärt bra.
Har några halvskeva filmer från när vi sjunger som kommer upp som video så snart som nöjligt, so stay tuned :). Efter alla uppträdanden och vi bytt om osv. mötte jag och Jossan upp Erik. Stod utomhus och pratade fett länge innan vi bestämde oss för att äta thaimat. Jag hade dock inga pengar så åt av deras mat men va så gott! Har varit sugen på thai forever typ och vi pratade om det redan förra helgen så var verkligen dags nu. Resten av kvällen spenderades hos mig iaf, pratade om lite allt möjligt och startade upp helgen på bästa sätt typ.
Puss och Kram!♥
 Lite blandade bilder från dagen ^_^
 

Snabbspolning av dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit en allmänt bra dag idag. Skrattat mycket, fått rätt mycket gjort i skolan, blivit mer förälskad i mina vänner, klarat av två oförberedda prov, varit lite deppig över att det är noll spår av snö ute, återupplevt lite minnen på gympan från när man var liten då vi körde "indiansmyg", fått veta fler ämnesbetyg samt kollat på film efter skolan och haft värsta myset. Vet inte om ni hängde med men försökte replaya min dag lite snabbt och snyggt genom det där...
Som sagt drog jag Jossan, Tove och Tilda O hem till Tilda efter skolan och kollade på film. Såg "The Host"  och den var lika bra den här gången som första gången jag såg den. För er som inte har en aning om vad det är för film kan jag snabbt förklara att det är en film baserad på Stephenie Meyers bok, inte Twilight utan boken hon skrev efter det. De andra tyckte om den de med och när vi sett filmen blev alla lite deppiga över hur söta huvudpersonerna i filmen var. Vet inte hur ni är men så fort några blir/är kära i varann på film sitter jag, Tove och Jossan där oba "nä jag vill oxååå", händer varje gång haha.
Puss och Kram!♥
 I total brist på annat blir det en snapchat bild från dagen

Kärlek till Twilight

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade årets näst sista prov idag och dte känns hyfsat skönt. Har haft tre franska prov tre dagar i rad nu den här veckan men är klara äntligen. var muntligt i måndags, uppsatas igår och läsförståelse idag. Är inte den bästa på franska kan jag säga helt ärligt men märker att jag faktiskt lär mig något. Kan koppla ihop meningar till ord och hjälpte Malte lite med sina franska glosor idag och insåg att jag är inte helt tappad ang. det språket. Det har dessutom varit tal om att jga ska på en "språkresa" till några kompisars vänner som bor i Frankrike (OBS INTE BESTÄMT!!) och dessutom åker franska grupperna till rivieran i 9:an och bor i en fransk familj. Har haft panik kring det men nu känns det inte helt orimligt ^_^
Drog hit efter skolan tillsammans med Jossan. Då det regnat hela dagen och varit en mindre storm var det inte svårt att komma överens om att film var en bra aktivitet. Såg Twiligth dels för att det är den bästa filmen ever och för att när jag kollade på den i helgen hann jag inte se färdigt den för att Jossan och Erik kom hit. Både jag och Jossan har redan sett Twilight lite för många gånger så satt och kommenterade hela filmen typ :)
Puss och Kram!♥
 Bilder från filmen :)
 
 

Talk Dirty Prank

Skrivet:    ·  Allmänt
Skrattade så mycket åt det här. Att se hur folk reagerar och hur awkward allt blir efteråt är verkligen obetalbart, se nu haha!
 

Sålt fika

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog till Tove efter skolan och hade lite "julmys" eller vad man nu ska kalla det (ja julmys är det sämsta namnet nånsin) satt iaf och pratade och åt ischoklad typ, va fett cozy. Pratade om extremt orelevanta saker, kollade på olika prank på yt samt dansade as usual i Toves kök. Var där i några timmar bara innan vi åkte tillbaka till skolan, var på väg att dö tre gånger var pga. av isen på vägarna. Kan vara dags att sluta cykla snart...
Väl i skolan iaf fanns det lite folk på plats och det kommer fler allt efter som och lämnade av sina grejer. Det vi har gjort ikväll är alltså att sälja fika under ett kör uppträdande för nån kör från Skanstull. Hade inte hört talas om de innan det här, och kommer troligtvis inte göra det efter heller, men de var duktiga på att sjunga. Hade askul där iaf och blev asglad för att så många engagerade sig, var verkligen en sån kväll som stärkte kärleken för klassen ännu mer! Vi var alla överrens om att vi lätt skulle kunna göra om det :)
Puss och Kram!♥
Medan vi sålde, det här är dock i början så kom sjukt mkt mer folk sen
 Lite av det vi sålde ^_^
 

Bakat en massa

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska sälja fika imorrn med klassen för att samla pengar till en klassresa vi planerar i 9:an. Det är nån kör som har avslutning i skolans matsal och då fick vår klass möjlighet att sälja där. Drog därför hem till Tilda O tsm med Tove efter skolan för att baka tills imorrn då och det blev kärleksmums. Sjukt goda blev de trotts att allt som kunde gå fel typ gjorde det, de var som att universum sa åt oss att sluta haha. Men vi gav inte upp och det resulterade till något väldigt bra!
Har varit en levande berg-och dalbana av känslor idag btw. Innan andra lektionen var det som att allt i kroppen bara svällande över och jag ville typ gå runt och krama alla. Blev dessutom sjukt känslosam och tyckte allt var sorligt, och det som inte var sorligt var så fint/gulligt att jag var på väg att börja gråta. Det känns på något vis läskigt när det händer, det är som att kroppen går emot allt jag vill och även fast jag är fullt medveten om vad som händer finns det inget jag kan göra åt det för trotts allt är det ju mina kännslor. Det är ju jag som tycker allt det jag gör och det är ju mina känslor, om allt förstorade.
Puss och Kram!♥
 Bjutiful bilder men tyvärr de ända som finns från idag...
 

Beyonces nya ♥♥♥

Skrivet:    ·  Musik
 
"Jealous" är skönaste låten att lyssna på. Funkar verkligen hela tiden! ^_^
 
Så fin låt, när refrängen går igång är den totally perf!
 
 Drake och Beyonce blir verkligen en perfect match!
 
 
 Yas love this på riktigt bästa fuldans låten!
 
 
Extrem gråt varning på den här låten och när Blue pratade i slutet grät jag högt asså på riktigt. Vet inte varför men den går rakt in i hjärtat verkligen! ♥

Julkänslor

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Erik och Jossan idag för att gå och kika lite på den årliga julmaknaden. Hittade dock ingen julklapp som jag hade hoppats på, fanns mest fika och ljus där så kändes lite svårt. Blev alltså bara en kortis där innan vi drgo till Jossan och kollade på en film som hette "Catch me if you can". Hann inte se färdigt den men det vi såg kändes lovande så får förska se klart den nån gång.
När jag kom hem var Ida och Alva här för att baka pepparkakshus. Är fjärde året i rad vi bakar med de så har blivit lite av en tradition typ. Efter mycket om och men blev årets bygge en båt och den blev hyfsat bra. Degen vi hade köpt var tyvärr inte lämpad för större papparkaksbyggen och även när vi gräddat alla delar var de lite mjuka, så går runt och väntar på att båten ska falla ihop typ. Aja får hålla tummarna för att den klarar sig till tretton dag jul när det är dags att krascha huset :)
Puss och Kram!♥
 

Aktivitets dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Nästan direkt efter att jag vaknat fick jag hoppa i kläder och sätta mig i bilen tsm med resten av familjen. Åkte bort till våra kompisar som bor hyfsat i närheten för att äta lunch med de. Lunchen blev att baka egen pizza på en pizzeria. Asså degen och alla ingredienser fanns sen innan men vi fick verkligen göra allt annat. Dvs. mjöla till degen och trycka ut den, lägga på tomatsås, ost och allt vi ville ha plus sätta in den i ugnen med en sån där träspade. var sjukt kul och asgott! Restaurangen vi gjorde det på hittar ni här.
Efter att vi ätit satte vi oss i bilarna och åkte iväg till ett gym där vi fick träna kampsport. Fick lära mig en massa bra sätt att ta sig ur någons grepp och hur man snabbast möjligt kan försvara sig eller göra en avledande manöver så man kan springa ifrån om någon skulle hoppa på än. Efter det åkte vi hem till våra kompisar och julpysslade lite innan vi drog till oss och åt middag här. Efter det här blogginlägget ska jag krypa ner i sängen och kika på twilight, har typ längtat efter den hur länge som helst så var dags nu :)
Puss och Kram!♥
Medan vi bakade...
 ..och när vi åt ^_^
 
 

It´s friday friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en rätt lugn dag idag i skolan. Har bara fyra lektioner på fredagar så dagen rullade på. Gick hem till Erik efter skolan tsm med Jossan och var där tills rätt nyss. Satt och gameade, pratade, chattade med massa folk från varandras mobiler och hade allmänt kul. Blir mer och mer sugen på att börja spela nu när jag varit m. Jossan och Erik så mycket. Funderar på om det är värt det och den största anledningen på nej sidan är att allt runt omkring spelet verkar så rörigt och jag är rätt säker på att jag skulle misslyckas om jag försökte förstå...
Åt godaste hamburgaren på länge hos honom iaf så är i värsta matkoman. Skulle vilja springa runt typ och få igång kroppen men alldeles för trött för det. Ska iväg på nån "aktivitetsdag" imorrn med familjen+en annan familj. Grovt otaggad asså riktigt grovt men får försöka göra det bästa av situationen som vanligt. It´s worth a try :)
Puss och Kram!♥
 Erik, Jossan och jag på lektionen...
Fin fina bilder ^_^
 

Marley and me

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Filmen handlar om John och Jennifer Grogan som gifter sig och flyttar till en ny stad. En dag vill John överraska Jennifer med en hund och tar därför med henne till en valpkennel. Jennifer har svårt och bestämma sig men efter ett tag beslutar de sig för att ta rea-valpen, ägaren av kenneln ger de hunden till ett billigare pris och utan att riktigt tänka igenom det så väljer paret hunden. Så fort de kommer hem märker de att deras hund inte riktigt är som alla andras.
Sen får man följa deras kamp med hundne och hur dne följer med i deras liv. När de har det tufft, när de utökar familjen osv. Det här är en ritkgt feel good film och både jag, Tove och Jossan gillade den verkligen. Grät till och med så skulle kunan säga att det är en blandning av romantik, komedi och gråt-film typ. Perfect match :)
 

Skolfotot

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick äntligen vår skolkatalog efter att ha väntat i 4mån. Hela klassen blev typ fett hype och är för första gången nånsin lite nöjd med den här bilden bilden man är själv på om ni fattar vilken jag menar, dock rätt missnöjd med själva skolfoto. Jagstår i mitten och på nåt vis har mitt hår hamnat på ett rätt udda sätt så det ser ut som att jag satsar så mycket mer än resten av klassen vilket är grovt pinsamt...
Spenderade eftermiddagen tsm. med Jossan i mitt rum typ. Satt och pratade om lite allt möjligt, sen ringde vi Erik på skype och hade värsta deep talket, asså riktigt djupt typ. Pratade rätt länge iaf innan Jossan behövde hem och jag var tvungen att äta innan teatern. Märker mer och mer verkligen hur tacksam för alla mina vänner, hur de får mig att skratta varje dag och får mig att släppa alla tankar. Alla borde verkligen ha vänner man kan säga allt till och jag har mer än en och det gör mig glad på riktit, tycker om livet nu gajs. Går runt och är glad typ :)
Puss och Kram!♥
Vår klass är överst ^_^
 Blev en bild av famsidan av katalogen oxå
 

Craving efter Twilight

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Har börjat lyssna på Twilights soundtracket när jag boggar och jag får största cravingen efter twilight. Skulle vilja ha ett filmmarathon typ och se alla filmerna under helg eller what ever. Asså twilight är typ mitt liv och när de visade alla filmer under en vecka i våras var jag konsant lycklig typ. Känns på nåt vis speciellet efter som att jag följde filmen från dess att andra filmen släpptes. Har Ida att tacka för allt då det var hon som fick mig att se Twilight och sen när New Moon kom ut på bio var jag och såg den. Samma sak med Eclipse och Breaking Dawn part 1 och innan allt detta så läste jag böckerna så det känns verkligen påriktigt. All ni som inte hypar över twilight ber jag om ursäkt för det här inlägget men ni som älskar det lika mycket som jag enjoy!
Twilight | via Tumblr
 Untitled
 
 

Deep talk och kort

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog till Erik efter skolan tsm. med Jossan. Vi gjorde amerikanska pannkakor (standar) och spelade massa olika kortspel. Körde bl.a. "Norsk stress", "Slav och President", "Bluffstop m. dropp" osv och det var verkligen så kul. Skrattade en massa och fick lära mig flera nya spel som var sjukt roliga. Sen började vi göra olika korttrick på varandra och både Jossan och Erik hade flera fett bra, jag körde med något gamalt jag lärt mig för jättelänge sedan och lyckades inte ens...
Flyttade oss upp från köket efter ett tag och satte oss i Eriks rum där vi kombinerade dataspel med deep-talk. Jag fick spela en runf´da och lyckades döda typ 2 st så var jätteglad. Höll mig till pratdelen efter det dock, skulle behöva fler träningstillfällen gällande data-spel asså. Inte en naturbegåvning på det inte. Hade en sjukt mysig kväll iaf och nu taggar jag lite serier, inte bästämt mig om det ska bli PH eller Gossip Girl än men får se vad jag känner för.
Puss och Kram!♥
 Erik och Jossan fixar ^_^

Tala inför andra

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
Jag är en rätt van talare eller hur man ska uttrycka det. När vi ska ha redovisningar i svenska, SO, engelska eller vad som helst blir jag sällan så nervös att jag inte klarar av det utan kan på något vis hitta lugnet och styrkan som krävs för att stå framför klassen och prata. men så är det långt ifrån för andra och det gör mig arg. Rädslan vi alla har bygger vi upp åt varandra. Jag tror ingen skulle klara av att stå och köra en genomgång med en publik som halvsover, kollar på mobilen, pratar med sin kompis, skrattar eller rent av buar. Jag skulle bli stressad, skämmas och vilja gå där ifrån. 
 
Mestadels är det nog vi tjejer som backar undan, säger nej, kollar ner i marken. För mig känns det någonstans bättre att göra något halvdant och smyga undan det man gjort fel än att ställa sig inför klassen självsäkert och tala tydligt men sen tappa bort sig, så att felet blir mer obvious. Jag är asrädd varenda gång jag ska prata, jag skakar och tappar ofta bort alla ord precis innan jag startat men jag har turen att få tillbaka allt också innan jag börjar. Jag kan nu inte på rak arm komma på någon gång jag gjort bort mig. Trotts det finns rädslan där varje gång, viskar allt som kan gå fel och knuffar mig åt det hållet. Varför och åter igen varför gör vi det här till oss själva? Varför kan inte alla bara vara shyssta och hjälpa varandra? Om alla känner rädsla varför inte göra det tryggt när vi ska prata inför klassen, se till att peppa varandra och se till att alla känner sig trygga. 
 
 
 

Mer sommar tack

Skrivet:    ·  Allmänt
Nej hörrni ångrar ALLT jag sa om att det var för varmt i sommras och vill bara spola tillbaka. Till alla dagar på stranden, till alla stunder på stekheta klipphällar i solen, till alla glassar, till alla solnedgångar och definitivt till alla sjuka sommarkvällar. Jag vill tillbaka nu nu nu, antingen det eller snö för det här kalla är bara segt. Är absolut en sommar människa och om det inte är snö tycker jag att vintern är totalt värdelös faktiskt...
Dagen har varit bra för övrigt. Startade med hemkunskap då vi hade något som kallades "varukorgen", det innebar att vi fick laga vad vi ville uti från rätt många ingredienser och råvaror. Tove, Jossan och jag gjorde en tacopaj som blev sjukt god. De följande lektionerna var helt ok de med och nu efter skolan har jag suttit och pluggat inför SO provet vi har imorrn. Måste träna lite franska muntilgt oxå då vi kommer ha muntilgt prov antingen imorrn eller på måndag...
Puss och Kram!♥
 Skulle inte banga på det här nu asså...

Odd Molly

Skrivet:    ·  Kläder
 

Dansavsluting

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick besök av en brandman idag på matten. Hon berättade om konsekvenserna som kan komma av en brand samt vad man ska göra om man hamnar i en brand eller råkar starta en. En av historierna hon berättade var om Göteborgsbranden som skedde 1998, det var en fest, tre killar var inte bjudna så de satte eld på en massa möbler vid en nödugång och hade sedan en kille på insidan som öppnade dörren och lät röken spridas i lokalen. 64 ungdommar dog utan att ens hinna göra något, brankvinnan som pratade med oss berättade att branmännen som kommit dit sett alla döda kroppar liggande på marken och vid varje person fanns en ringande telefon från föräldrar som undrat om de klarat sig. Förstår ni då att jag grät?
Nu på eftermiddagen var jagTove, Jossan och Tilda O hos Jossan och pluggade ett tag innan jag drog till dansen. Var sista gången idag så var typ "öppen träning" eller vad man ska kalla det, så mamma, Malte och Märta var med och kollade tsm. med alla andras föräldrar. Längtar till nästa termin nu, dans är verklige mkitt liv typ :)
Puss och Kram!♥
Rätt skev bild men det här var efteråt så vi fick pepparkakor typ ^_^
 

5 bra saker med december

Skrivet:    ·  Allmänt
 1. JULAFTON!
 Skulle vara konstigt om jag inte hade med julen på den här listan. Jul är det bästa högtiden på hela året enligt mig. Hela familjen samlas, man äter julmat, kollar på Kalle Anka, alla är glada och man får julklappar hallå. Dessutom är det förhoppningsvis snö och allt är bara mysigt i allmänhet!
 
2. LUCIA
Är astaggad inför lucia framträdandet i år. Tror det kommer bli asgrymt och kören i år låter väldigt bra tillsammans. Sen är jag dessutom väldigt taggad inför att få se en inspelad video där ifrån så jag får höra hur vi låter men det är ett annat moment.
 
3. JULKALENDERN
Burre är med i julkalendern i år igen så ska bli jättekul att få se honom,varit astaggad hur länge som helst och väntat sen i april typ då han kom hem från Kroatien. Sen är ju julkalendern en tradition se långt tillbaka och en december morgon utan julkalendern är nästan otänktbart haha.
 
 4. JULMARKNADER
Hur mysigt är det inte att gå runt bland en massa stånd känna lukten av glögg och pepparkaka i luften. Köpa julklappar som är mer personliga och söta. Ta en fika i snön, gå runt lite till. Titta på olika hantverk och träffa kompisar. Julmarknader för verkligen med sig så många minnen och det är ett absolut måste för mig!
 
5. BAKA OCH PYSSLA
Lussebullar gajs, böhöver jag säga mer? Går och längtar HELA året efter lussebullar och när det väl blir säsong äter jag så många jag kan. Baka det och pepparkakor kan ju bara det mysigaste som finns men även att göra egna tryfflar, knäck, ischoklad. Går små söta juldekorationer och julkort, det är hög mysfaktor på allt det!
 
 
 
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design