Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Last day of November

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan knappt fatta att det är sista november nu, bara 25 ynka dagar kvar till jul. Helt sjukt jue, det var ju alldeles nyss jag började i 7:an eller? Bara för några dagar sedan jag började räkna ner 3 veckor till London? Fattar verkligen inte vad som händer med dagarna haha.
Ikväll ska vi t Hannah och Adam och äta middag btw, ska dit lite tidigare o hjälpa Hannah med en grej. Hoppas även få bilderna från London ikväll, hon tog så många fina bilder där ifrån så ska bli kul att få se de!
Puss och Kram!♥
 Köpte julblommor idag ^_^
 Märta började kika på julpyntet :)

OMG IN LOVE!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ken Ring gör bästa covern någonsin på den här låten, dör lite varje gg jag lyssnar på den helt ärligt. Så fin och det hörs verkligen att han menar varje ord han sjunger, började gråta första gg jag lyssnade på den och sträcklyssnade 1500gg typ ^_^ Alla lyssnar nu!
 
 
 

That classic funny friday

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Emelie, Clara N, Lovisa, Milena, Sophie o Hanna följde med hit efter skolan, vi gjorde schorle (stavning?) och åt mackor o lussebullar. Sen crashade vi i soffan o snackade om killar, skolan o massa annat haha, ungefär som alltid på fredgarna ^_^
Ska nog t kvällis ikväll men vet knappt några som ska dit, om ni ska de kika mej då så ja inte e ensam! Vore ju lite pin och knalla in där själv när alla andra valt att stanna hemma lixom... :)
Puss och Kram!♥
 
OOTD- Tröja:Miss Svea  Kjol: H&M  Strumpbyxor:Primark

Locked up inside

Skrivet:    ·  Allmänt
Har blivit attackerad av största känslovågen just nu, tänker igenom massa saker i mitt liv. Sånt man ska släppa taget om, och sånt man vill hålla kvar vid. Alla man gillar, de man inte gillar, saker man vill göra och inte, ja ni fattar. Försöker stänga in allt inombords men det är lätt att det bubblar upp ibland och går ut över någon som råkade säga fel sak just under mitt lilla känslokrig, så förlåt om jag är extremt otrevlig!!!
 
Ojoj blev ett deep inlägg nu, sorry för det. Ska kolla på tv nu och dusch senare ikväll samt göra mej redo för fredag imorrn. Känns som att ja behöver helg nu haha.
Puss och Kram!♥
 

Last night

Skrivet:    ·  Allmänt
Var barnvakt tsm med Frida igår åt hennes småsykon då föräldrarna var på teater. Vi lagade mat och lekte med de samt pratade om massa gamla minnen haha. Efter att de gått och lagt sig pratade vi om en grej vi tänkte göra senare samt började kolla på filmen Bitchkram som var jättebra, han dock inte se färdigt den men får göra det någon gång.
Ska snart fixa iordning mej för skolan och så, har NO som första lektion så lite halvpepp men men.
Puss och Kram!♥
 Värsta fina solnedgången... ^_^
 

Catching Fire

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier
Ojojoj är extremt hypad just nu Catching Fire var såååå bra, asså verkligen. Längtar som en galning till nästa film som kommer ut nästa år eller nåt, hur ska jag klara mej? Den här filmen var bättre än ettan tycker jag, kan ha att göra med att jag sätt ettan så många gg men den här filmen hade något mer. Den fick mej att dras med i karaktärerna mycket mer ungefär.
Filmen handlar alltså om Katniss och Peeta, deras liv efter vinsten i förra årets spel samt deras kamp mot mästarna i årets. Vill inte avslöja för mkt men om ni sett första filmen se den här!!!!
Puss och Kram! ❤️
Bio snacks...
Taggad tjej ^_^



Game Center

Skrivet:    ·  Allmänt
Halva klassen slutade vid 12 idag då vår hemkunskapslärare var borta så då åkte jag, Tove, Jossan, Lova, Oliver, Sami och Erik in t Skanstull där det fanns något game center. Till en början tänkte vi tjejer inte spela men när det sedan visades att man var tvungen så körde vi oxå o det var riktigt kul faktiskt. Har alltid varit extremt skeptiskt till alla dataspel och tyckt det var töntigt men nu vet jag varför alla spelar det. Riktigt beroende framkallande!
Nu måste ja fortsätta plugga till idrottsprovet imorrn...
Puss och Kram!♥
 Såhär såg själva hallen ut..
 Getting redy :)

This week

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Soon Christmas

Skrivet:    ·  Allmänt
Får extrema sug efter julafton nu, den där helgen då alla samlas, mormor & morfar, Jeppe & Sofie+kussarna, gammelmormor och oftast mormors syster och hennes familj.
Den där helgen då det luktar mat i huset hela dagen och alla strålar av värme och nyfikenhet.
Den där helgen då snön ska ligga utanför fönstret och gnistra när pappa kommer gående i tomtedräkten med sin lyckta och gör Märta och Erland överlyckliga.
Ja den där helgen som får mej att längta som en galning.
Bakade nånslags lussebullar idag för att stilla längtan lite grand men ändå, 24dec kom snart!! (fast inte för snabbt för jag ,måste fixa julklappar t alla först...)
Puss och Kram!♥
 Hade ingen saffran hemma så körde med saffranste ist... ^_^
 

Artist of the week-The Fooo

Skrivet:    ·  Musik
Har gillat dessa killar lite till och från, varit rätt kritiskt till deras musik osv men det finns verkligen några låtar som är riktigt bra och som jag lyssnat rätt mycket på under veckan. Svårt att inte lyssna på de när nästan alla runt än gillar de... ^_^ Dessutom är de flesta av de extremt snygga och så dansar de fånigt bra.
 
Gillar den är låten extremt mycke, vet nt varför bara extremt beroende framkallande!
 
 Äkta tjejkvällis låt ^_^
 
 Lyssnat sönder den här låten lite för många ggr... :)

Those days in bed

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en sängdag idag, jag Emelie o Sophie vaknade vid tio och låg kvar i sängen ett tag och kollade på film innan vi gjorde brunch vid tolv. Återvände till sängen sen och kollade på en till film, tog oss därifrån vid kl. sex men då för att gå hem...
Sitter nu och kollar på Så mycket bättre, första programmet för säsongen för min del. Tycker det är ett himla bra program, blir alltid så många bra covers osv.
Ska hämta lite godis i köket nu och fortsätta kolla ^_^
Puss och Kram!♥
 Gottigaste brunchen!!!! ^_^

Moviessss

Skrivet:    ·  Allmänt
Var och kollade på Life of Pi idag med skolan, det var typ stockholms filmfestival eller nåt. Filmen var rätt bra, lite seg men grymt cool animerad!
Gick hem t Elin iaf efter skolan m Clara W, gjorde varm choklad och kollade på The Hangover Part 2 lite repris av förra gg haha. De filmerna e så roliga, om ni inte sett de än borde ni verkligen göra de! Nu ska jag snart möta Elin igen så ska vi t kvällis, efter det ska ja o Sophie sova hos Emelie så de blir en rätt najs fredag... ^_^
Puss och Kram!♥
 
Hehe fin bild....

Testing Thursday

Skrivet:    ·  Allmänt, Videoinlägg
Har ju sovmorgon t 10.30 på torsdagar och idag när ja kom t skolan lite smått stressad visar det sej att vår första lektion var inställd pga det ja skrev om igår så jag + 5 andra tjejer gick hem hit o gjorde lunch ^_^
Hade bara tre lektioner efter det och "en av de" var övning me kören så va en rätt soft dag.
Var kvar i skolan rätt länge sen tsm me Hedda, Sophie, Tove, Tilde, Jossan och Siri, vi gick även hem t Jossan efter det och kollade på Scary Movie :)
Ska kika serier med min mensvärk nu och tagga för bio imorrn hela skoldagen
Puss och Kram!♥

 Ingen av oss svimmade, blev bara extremt hypade ^_^

 

Food and friends

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Niorna är iväg på olika gymnasiemässor nu så ett flertal av våra lärare har varit borta den här veckan så idag fick vi håltimme på slöjden så vi fick en lång lunch, det var "lektionen" efter, och då gick jag Sophie, Emelie och Lovisa hem till Clara N och gjorde lunch.
Hade bara två lektioner till sen så då gick jag, efter rätt lång tid utomhus m ngra andra tjejer, hem och gjorde te och kollade på några avsnitt av Ravenswood, hilma bra serie. Dock ären extremt läskig så att sätta sej och kolla själv va inte så smart...
Puss och Kram!♥
 Lunchen ^_^
 OOTD Kofta: Jaseha  Linne: Köpt på en marknad i Notting Hill  Kjol: Zara Strumbyxor: Primark

Nail art

Skrivet:    ·  Allmänt

Emelie gjorde mina naglar igår hos Sophie ^_^


Sophie´s place

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja o Emelie åkte hem t Sophie efter skolan, tanken var att vi skulle göra matteläxan men det blev lixom inte riktigt så.... Ist hängde vi på Sophies rum i x antal timmar och målade naglar, pratade, instagrammade och kollade på gamla videos av de två haha.
Nu MÅSTE jag göra min franska läxa, fattar inte varför jag alltid sitter sista dagen och gör alla läxor, måste skärpa mej! Ska skriva nått brev typ t vår lärare så får se hur det går, franska är enligt mej extremt svårt. Alla deras rullande R och stumma bokstäver och skit, BLÄ.
Puss och Kram!♥
 Testade Emelies glasögon... ^_^

Last November

Skrivet:    ·  Allmänt
Förra November var jag på x-factor, åkte till Malta, myste med kompisar, bakade pepparkakor, fikade, skrev önskelistor och tänkte på julen.
Påminner rätt mycket om årets november oxå, förutom själva Malta delen då, men får se vad mer som händer. Kanske värsta stora grejen hinner hända på de resterande 14 dagarna ^_^
 

Artist of the week-Conor Maynard

Skrivet:    ·  Allmänt
Är helt fast i Conor han är ju så extremt bra, älskar hans låtar! Lyssnade en del på honom när Turn Around var populär och tyckte han var bra, men jag fick något ryck i början av veckan och sökte upp hans låtar igen så här är mina bästa:
 
Min favvolåt just nu!
 
 Najsigaste låten, fett gullig i början oxå!
 
 Cool och lite annorlunda jämfört med de övriga låtarna :)

A lot of parties

Skrivet:    ·  Allmänt
Märtis hade kalas för 12 av hennes kompisar idag på eftermiddagen, jag och Malte styrde upp lekarna typ och var någonslags "lekledare". Var typ helt slut efteråt haha, låg i soffan i typ fyrtiofem minuter innan jag och mamma stack ut på en långpromenad men men, på något sätt så uppskattar jag det. Mitt i allt kaos lixom.
Har ätit thaimat och tårta nu på kvällen, drar t kussarna imorrn då Erland fyller 4 tror jag, han e typ sjukt stor! Fattar inte att det gått så fort!!!
Puss och Kram!♥
Redo för fika...
 Varit sjukt många muffins bilder den här veckan haha. Dessa muffins är gjorda härifrån^_^
 

T.G.I. Friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Lova o jag drog t mej efter skolan och gjorde mellis och kollade på film, fast innan vi började kolla ringde Tove så hon och Jossan kom oxå över så vi kollade på fortsättningen av Linas kvällsbok och åt choklad ^_^
Ska möta upp Hedda snart och dra t kvällis, imorrn ska Märtis ha kalas för typ 10st i hennes klass här hemma så jag ska typ vara "lekledare" eller nåt. Brukade tycka det var askul men är lite halvpepp på de...
Puss och Kram!♥
 Lova ^_^

Time for bed

Skrivet:    ·  Allmänt
Har just kommit hem från Elin där jag varit typ hela eftermiddagen. Vi gjorde mellis tsm och kollade på The Hangover som var jätterolig haha. Måste gå och lägga mig nu, börjar klockan åtta på fredagar så måste gå upp typ aptidigt....
Puss och Kram!❤️

Vårt mellis... ^_^
 

Movieeee!

Pancakessss

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag, Emelie o Sophie gick hem t Hedda efter skolan o gjorde pannkakor ^_^
Det var supergott men det tog nog mer än en timme att göra de och då var vi dessutom tvugna att gå över t grannen och be om vetemjöl då Heddas tog slut haha.
Nu ska jag kolla på Glee, är inne i värsta Gleemode nu och lyssnar typ bara på låtar från den serien, bäst är deras egna låt Loser like me så sjukt bra jue, Lea Michelle och Naya Rivera har bästa rösterna i hela serien!!
Puss och Kram!♥
 Gjorde cupcakes igår på kvällis, dessa var mina...
 ...och här är de flesta andra. Vann tävlingen i finast cupcake blev typ så glad. Tack alla som röstade på mej! ^_^

In my phone

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte göra en on my phone tag då jag vill föröka hålla bloggen igång även på tisdagar med mitt knepiga schema, so here you go:
1 / Vad är märket på din telefon?
Jag har en Samsung Galaxy S II
 
2 / Vad är din bakgrund?
Bild på Siri o Tove på hemskärmen o mej o burre på låsskärmen:
3 / Är du beroende av din telefon?
Ja typ väldigt beroende, haha ne inte riktigt men har alltid med mig den!
 
/ Föredrar du sms eller samtal?
Kika typ, fast om jag verkligen vill ha kontakt nu är ringa alltid bäst.
 
/ Vid vilken ålder fick du din första mobiltelefon?
Eh när jag gick i 2:an tror jag så då var jag väl 8år typ
 
6 / När fick du din nuvarande telefon?
Dagen vi slutade skolan, så nån gång i juni det här året
 
7 / Har du någonsin blivit upptäkt då du andvänt din mobil i skolan?
Tror inte det...
 
8 / Har du någonsin gjort slut med någon via SMS?
Ne men med kik... :/
 
9 / Har du någon drömmobil?
Svar ja på den frågan!
10 / Vilka appar du använder mest?
Instagarm, ask.fm, snapchat, kik, candy crush, spotify aa typ de :)
 

Pizza and movie

Skrivet:    ·  Allmänt
Var vår tur att ha hemkunskap igen o idag gjorde vi pizza. Min och Lovas blev riktigt bra tyckte jag haha, var rätt mätt efter det så efter skolan gick jag Tove, Jossan och Lova hem t Jossan och kollade på film. Först såg vi Never been kissed som var riktigt dålig, jag satt och skämmdes över huvudpersonen hela filmen och önskade bara att hon skulle skärpa till sig typ haha. Efter det kollade vi på Linas kvällsbok och den var rätt bra dock hann vi inte se så långt men men.
Nu blire franska plugg o Elementary kl. 9 ^_^
Puss och Kram!♥
 Blir bara toalettbilder på mej själv, enda rummet med bra ljus... ^_^
 Pålägg på pizzan :)

Kladdkakemuffins med kola

Skrivet:    ·  Recept
Kladdkakemuffins

 

  • 100 gram smör
  • 3 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 3-4 msk kakao
  • 2 st ägg

Kolatopping

  • 100 gram smör
  • 4 msk strösocker
  • 1-2 msk kakao
  • 2 tsk vetemjöl
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 2-3 msk ljus sirap

Gör såhär:

  1. Smält smöret till kladdmuffinsarna. Blanda ihop socker, vaniljsocker, vetemjöl, salt och kakao. Blanda runt med en slickepott. 

  2. Tillsätt äggen och rör om. Blanda till sist ner smeten och rör sedan till en jämn smet. Klicka ut smeten i formar, fyll till hälften med smet.

  3. Sätt in plåten i mitten ugnen, 160grader, och grädda i ca 15 minuter. (Muffinsarna ska vara kladdiga i mitten när du tar ut dem.) Gör kolatoppingen medan muffinsarna gräddas.

      4. Smält smöret i en kastrull. Blanda sedan ner de övriga ingredienserna och låt småkoka i ca 15 minuter. Glasera muffinsarna när de kommer ut ur ugnen med kolasåsen, lägg gärna på någon övrig topping. Vi använde Jelly Beans. Låt svalna och sedan är det klara att äta!

Dear father

Skrivet:    ·  Allmänt
Var ju farsdag idag och vi hann inte fira pappa i morse, jag vaknade rätt sent och sen var det iväg på Märtas gympa så när mamma kom hem vid lunch bakade vi kladdkakemuffins med kolakräm och de var så sjukt goda att jag nästan dog matdöden! Lovar att lägga upp recept på de sen ^_^
Blir antagligen solsidan ikväll, blev även enormt sugen på att kolla på Glee när jag åkte hem från träningen m. mamma så det får nog bli ett avsnitt av den oxå.
Puss och Kram!♥
 Hahah koncentrerad :)
 Fika... ^_^

Artist of the week-Mixed up

Skrivet:    ·  Musik
Har lyssnat rätt mkt på olika tjejgrupper denna vecka så det är väldigt blandat men jag har verkligen fastnat för några låtar och de har verkligen gått på repeat:
 
 Riktigt coola tjejer, detta är dock deras ända låt... Längtar efter nästa!! ^_^
 
 Dessa tjejer upptäcktes via x-factor och blev ihopsatte precis som många andra framgångsrika band!! :)
 
Älskar Little Mix!!!

With ma girl

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog in t stan med Frida idag och kikade runt i olika affärer. Lunchade tsm sen på Espresso house och testade deras frappe oxå, den var sjukt god. Nästan lika bra som starbucks ^_^
Kikade runt på ett flertal affärer men ingen av oss köpte något, är rätt mätt på shopping just nu men gå runt och kolla är ju precis lika kul!
Ida och Alva kommer snart så ska vi äta middag me de o kanske kolla på en film eller nåt får se.
Puss och Kram!♥
 Haha lite halvtrött o snygg ^_^
 Så gott!!!

Im gonna lose my mind

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog hem t mig efter skolan med 6 andra tjejer och gjorde american panncakes. Vi kaosade typ hela tiden och Emelie stekte nästan alla pannkakor och denna gång gick faktiskt inte brandalarmet. De har hänt typ varje gg vi gjort de men aa, det gick bra igår asså ^_^
Efter ett tag kom Elin hit oxå och hon Clara N o Tove stannade även och åt middag innan vi mötte upp Jossan och drog t kvällis.
Ska snart möta upp Frida så ska vi nog dra in t stan, vet inte riktigt...
Puss och Kram!♥
 Oj finaste bilden...

And we keep going

Skrivet:    ·  Allmänt
Har so prov imorrn på typ 70sid el. dyl. så jag har suttit hela kvällen o skrivit min fusklapp typ det minsta jag kan för att få plats med så mkt som möjligt på en kavrts A4. Är helt slut i princip, huvudet är aptungt och jag vill bara lägga mig ner.
Tror att ag ska kolla några avsnitt av GG o Glee innan jag sommnar o tagga prov imorrn...
Har många rolig laner att se fram emot i helgen så det e skönt me fredag imorrn, som alltid haha.
Puss och Kram!♥
 Hata pulgg!!
 Lekte lite med effekterna...

Giveaway Finished!

Skrivet:    ·  Allmänt
Glömde helt bort min "giveaway" jag hade för rätt längesedan på mobilskalet. Har lottat en vinnare nu o den som vann blev: >>>>Norma<<<<
Så stor grattis till dej hoppas du fortfarande vill ha det haha, du får det så fort jag får möjlighet. Hör av dej om du har något du vill tillägga el. dyl.Till alla er andra, bättre lycka nästa gg. Får se när nästa giveaway blir, tycker själv det är himla kul så försöker fixa en ny snart!
Puss och Kram!♥
 

You´re da one

Skrivet:    ·  Allmänt
Hemskt ledsen för den extremt dåliga updateringen, har verkligen inte haft tid eller ork att ta tid att skriva och ber verkligen om ursäkt för det!
Har fetaste grejen på g me Frida, ni får veta mer i helgen!!
Drog t Globen med ett gäng tjejer efter skolan, tanken var att Lova bara skulle köpa hårfärg o så skulle vi dra t henne o plugga, men vi kom lixom inte ifrån Globen utan var där hela eftermiddagen... Aja får se till att nördplugga lite nu samt imorrn inför provet på fredag. Vi får dock ha en "fusklapp" during the time så de e den jag måste göra...
Puss och Kram!♥
 Oj bilden e sjukt suddig men aja.. ^_^

Haul från London ^_^

Skrivet:    ·  Kläder, Videoinlägg

Här e allt ja köpte i london, köpte en tidning, godis o en mössa oxå men pallade inte visa det haha.

Back home

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem hit runt sju och har visat upp alla våra inköp nu för resten familjen haha. Är riktigt nöjd med mina grejer, har fått allt jag ville ha och ännu mer. London var en otroligt grym stad, längtar tills jag får besöka den igen om några år eller så ^_^
Hanna har tagit sjukt många fina bilder så när hon skickat över dessa (kan ta ett tag) kommer bilderna upp på bloggen, ska även pussla ihop en video som kommer upp nån gång under veckan, får se helt enkelt. Har även fått önskemål om att göra en haul video och den tänkte jag göra imorrn om inget annat händer.
Puss och Kram!♥
 Såhär såg vi ut efter första dagen, blev rätt många fler påsar...
 En av våra många fikor, just denna var i Notting Hill ^_^

Artist of the week-Paramore

Skrivet:    ·  Allmänt
 Har sedan jag hörde Paramores låt "Decode" alltid gillat de. Hayley sjunger så sjukt bra och jag gillar deras rockiga beat. Dessa låtar har jag nördat i veckan:
Älllllskar den här låten!!! ^_^
Riktigt cool låt :)
 
Det är är ju inte heal bandet förvisso men Hayley är så grym så den fick vara med ändå ^_^
 

Take me to London

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Andra dagen i London och första hela. Är helt amazing här dock sjukt mycket folk bara. Det är höstlov här oxå så förutom alla turister är det dessutom massa engelsmän.
Har shoppat massor både igår och idag och ska nog småhandla lite imorrn oxå haha. Vi ska dessutom åka london eye imorrn så det ska bli ashäftigt!! Ska borsta tänderna nu och gå o lägga mig. Har riktigt många bilder och videos att visa när jag kommer hem, så hold on så kommer värsta bild bomben nästa vecka!!
Puss och Kram!♥
 

Top 3 movies

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Jag älskar att kolla på film och så, främst för att få uppleva en annan verklighet men även för att det är så lugnande lixom. Älskar ju själv att splea teater så efter jag kollat på filmerna kan jag sitta och träna på en känsla som framhävdes i filmen flera timmar haha.
Aja min absoluta favvisar är:
Har sett den här filmen så många gånger att jag nästan kan den helt utan till. Otroligt bra feel good film!!!
 
 Samma sak med den här, kan den oxå utantill. Jättemysig film som blandar in otroligt många olika kärlekshistorier... ^_^
 
 Har bara sett den här en gång men shit vad bra den var, satt och småfnissade hela filmen (var rätt hypad) men alla borde se den nuuuuu!!
 
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design