Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Some pictures

Skrivet:    ·  Allmänt
Har redan kärat ner mej totalt i nya kameran, här är några bilder jag verkligen gillar. De flesta är tagna av mej men en är tagen av Malte o en av pappa, säg gärna vad ni tkr om de! ^_^
 
 

Months since last time

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier
Mötte upp Burre idag vid lunch och drog t Globen. Var riktigt kul att träffa hnm igen var typ nån gång i september senast, behövde catch up a bit lixom. Kollade runt lite väl i Globen, gick inte in i nån affär riktigt utan gick några varv, åt glass på McDonalds och gick sedan hem via tolvan som är nån ny grej de öppnat under Tele 2 arenan. Mest restauranger oså där så vi gick bokstavligen bara igenom, gick hem t hnm sen o kolla på en asrolig film med Jack Black. SE DEN!!!
Puss och Kram!♥
 Sundae är det bästa på McDonalds!!!
 
 Så rolig film, kommer igång efter ett tag lixom, gillade den inte alls i början men sen belv den asbra!

Biker in December

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Cyklade t sickla idag med familjen (man ska inte kunna cykla i december!!!!) vi skulle typ leta efter byxor t pappa men det slutade med att vi handlade lite grejor t Malte samt en skjorta/blus/tröja t mej. Åt lunch på Tco Bar o cyklade hem igen sen, rätt ointressant för er att veta haha.
Kan inte fatta att året gått så fort, 2014 om tre dagar vikket enligt mej är totally sick. Kan inte ni oxå bli typ nojiga för att allt går så snabbt typ, redan inne på mitt fjortonde år i livet lixom!
Puss och Kram!♥
 That classic provrumsbild ^_^
 
 Så gott!!!!

Christmas gifts

Skrivet:    ·  Videoinlägg

 

Cozy day

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Åkte in till Tuna park idag m mormor, vi kollade runt lite på rean småshoppade och åt lunch tsm. Jag köpte en dösnygg tröja på Gina samt ett essie nagellack och en concealer på H&M. Efter att vi varit där i ngra timmar åkte vi och hälsade på gammelmormor, hon har nyligen flyttat in på ett gemensamt hem så hon visade stolt upp sin "lägenhet".
Nu ska jag nog kika på nån film mormor hjälpte mig att spela in igår. Måste bara få bort Malte o Märta från teven först...
Puss och Kram!♥
 
Fotade gammelmormors tomtar haha :)
 
 Köpte nt så mkt men lite fick jag med mej o är jättenöjd!

Merry christmas!

Skrivet:    ·  Allmänt, Julkalender 2013
Bjuder på lite blandade bilder från dagen, dessa är dock tagna med min mobil, har rätt många fler på kameran:)
Startade dagen med att facetima med Friduuur ^_^
 Nä det går inte att vara ensam på bild hos oss, impossible hahah
Egopicareeeee ^_^
 Rätt dålig kvalité på bilder som fotas med blixt...
 Jag fick en ny kamera!!!!!!!!
 
 
 

Artist of the week-Little mix

Skrivet:    ·  Musik
Har alltid älskat Little mix och de har synts på bloggen ett flertal gg så när jag tidigare i veckan upptäckt att de släppt en ny skiva hamnade nästan alla deras låtar direkt på min spotifylista.
Här är de absolut bästa enligt mejj:
 
Så himla bra låt, lyssna noga på texten!! ^_^
 
Fett sorlig men ändå inte, asså förstår mej inte riktigt på den men ändå så bra!
Lite poppigare låt än de andra två :)

22-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013, Videoinlägg
 

I den här videon visar jag hur man kan göra en snabbt och bra julklapp. Det är ett kuponghäfte med olika "tjänster" inuti :)

Maybe som free days

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har vi kommit fram till vårt första stopp för julen, farmor o farfar. Ska fira mini-jul här imorrn så Märta o Malte sitter i vardagsrummet och räknar paket medan jag mamma o farmor äter godis o pratar lucia. Känns mysigt att vara här, nu märker man verkligen att julen är igång lixom. 
Precis som rubriken säger vet jag inte hur bloggnigen kommer vara nu under julen men be patient så kommer jag igång igen senare ^_^
Puss och Kram!❤

Almost done shopping

Skrivet:    ·  Allmänt
Är rätt nöjd med min julklappsshopping har julklappar till typ alla så känner mig klar. Det sista shoppades idag m Frida, vi åkte in t TC o köpte lite grejor. Bl.a. julklappar t varandra (igen) dessa får vi dock inte köpa förens det blir jul så får försöka hålla mig hahah.
Ska upp t kvällis snart, det är avslutining ikväll. Asså sista gg det här året så jag tror att de flesta som är hemma kmr vara där. Elr de tror jag iaf, kanske bara blir ja o ngra andra får se.
Puss och Kram!♥
 Vi startade jullovet på bästa sätt! ^_^
 Oj rätt grov fulvarning på den men men :)
 

20-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013, Kläder
 

Tänkte tipsa om ngra nyårsoutfits jag gillar och absolut skulle kunna tänka mig att ha, Allt är ifrån webbshoppen nelly.com :)
 

Christmas break!!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan verkligen inte fatta att vi har jullov nu! Vad hände med tiden lixom, kommer så väl ihåg första dagen av terminen och nu har vi jullov. Vi ska fira jul, nyår och sen starta om till det nya året. Nya löften, mål och önskningar inför 2014. Aja är nån vecka kvar tills dess men ändå!
Siri, Lovisa, Clara N, Norma och Clara W kom hit efter skolan, vi bakade muffins och spelade Just dance innan vi var tvugna att gå tbx till själva avslutingen. Hade iaf jättekul så känns bra att starta jullovet så!
Puss och Kram!♥
 Bakade bara vanliga muffins med hallon i, de blev supergooda!
 Friendos ^_^

New design

Skrivet:    ·  Allmänt
Satt igår och kände nu är det dags, kan inte fortsätta med den här höstdesigenn så pysslade ihop en design på två timmar ungefär vilket är rekord lite tid för min del.
Blev alltså ingen nedräkning eller så den här gg utan här har ni den! Gillar ni den får ni såklart gärna lämna en kommentar, skriv även om det är något som inte funkar så blir jag glad.
Ska snart kila iväg till skolan nu så ha en toppen dag!
Puss och Kram!♥
Såhär såg den ut tidigare...
...och såhär ser den ut nu. Om ni inte ser den testa att updatera sidan genom att trycka på F5 ^_^
 

18-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013, Recept

Fölåt för att julkalendern kommer upp så sent när jag sgat att den ska komma upp vid tio, har inte hunnit tidsinställa....
Tänkte tipsa om några superenkla julgodis som passar perfekt att göra nu. Både bara för att äta men även för att slå in och ge bort i julklapp, klassiker från mitt håll... ^_^
 
Mintkyssar:
  • 4dl florsocker
  • 1 äggvita
  • 5-10 droppar pepparmintsolja
  • 50g mörk blockchoklad
1. Vispa äggvitan hårt, det ska gå att vända bunken upp och ner.
2. Blanda i ungefär hälften av florsockret och vispa med elvisp. Droppa sedan i pepparmintsolja tills du är nöjd med smaken, då vispas resten av sockret ner.
3. Stoppa ner smeten i en påse och klipp ut ett lagom litet hål i något av hörnen av påsen. Tryck sedan ut ungefär pastiller stora som en enkrona ungefär på plåtar med bakplåts papper.
4. Platta till pastillerna pm det är nödvändigt annars är det bara att låta de stå tills de stelnar då det är dags att smälta chokladen och lägga på små klickar på varje.
5. Klart!
 
 
 

Our little x-mas tree

Skrivet:    ·  Allmänt
Håller på att klä julgrananen nu o den blir så himla fin! En av de mysigaste sakerna med jul är ju att klä granen o lyssna på mammas gamla julskiva. Har som ni säkert sett i videon under så har vi allltid en mini-gran då vi inte firar hemma så därför känns det extra speciellt att klä den lix. Vår egna lilla typ haha.
Slutar skolan imorrn o får jullov, fatta glädjen!!!!
Puss och Kram!♥
 
Ber om ursäkt för extremt fula bilder!!
 

Making stuff

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft elevens val idag o då jag valde mat o rörelse i början av terminen så hade jag det idag med. Vi fick göra ett pepparkakshus (vårat blev bajsdåligt) och sen knäck. När skolan var slut åkte ja, tove o jossan sen en snabbis till farsta där jag köpte lite julklappar innan jag åkte vidare t ida o alva där jag o syskonen är nu. Mamma o pappa är på nåt julbord tror jag så vi e här asså.
Puss o Kram!♥

16-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013, Videoinlägg
 
Tänkte att det var dags för en video så jag har gjort en christmas tag. Hope i enyoj it ^_^

One normal day left

Skrivet:    ·  Allmänt
Har elevens val imorrn, vanlig dag på onsdag och sen slutar vi på torsdag. Asså kan knappt fatta det, så sjukt ju!!!!
Är rätt nöjd med min produktion av julklappar (NOT) har fixat 4st ska fira jul med 12 typ så de går framåt. Lite små panik faktiskt så får hitta på nåt jättesnabbt!!!
Gick t Elin efter skolan idag iaf m. Emelie, Sophie o Tilde vi var mest i Elin källare o kollade på PH samt bara hängde. Hade jättekul och kom hem där ifrån för nån timme sen bara vilket lett till att jag just nu sitter o jobbar med Christmas taggen så sorry men den kommer!!!
Puss och Kram!♥
 Last christmas....

Gingerbread house

Skrivet:    ·  Allmänt
Har tillbringat fem timmar i köket idag med Ida, Alva och Malte då vi pysslat med vårt pepparkakshus och det blev så himla fint! Vi gjorde en väderkvarn med en liten skog o en parkeringsplats haha.
Efter att vi pysslat klart drog familjen iväg på nån glöggrej hos våra kompisar där vi åt middag och fikade osv, det var jättemysigt o som tur va var Frida där oxå så vi hängde tsm.
Ska nog kika lite på glee nu himla sugen på det.
Puss och Kram!♥
 Bakarrrrr ^_^
 
 Sähär sr det ut, rätt snyggt tkr ja iaf ahaha

Artist of the week-Birdy

Skrivet:    ·  Musik
Såg ett klipp med Birdy förra veckan och blev helt kär. Hon sjunger så extremt bra och hennes låtar är himla mysiga, mår bra av att lyssna på de även fast de är rätt sorliga. Dock har jag bara hittat en låt som är hennes egen, de andra är covers men hon gör de så bra!!!
 Hennes egna låt, den är så otroligt bra kan lyssna på den fem-sex gg i sträck!! Stämmer dessutom så himla bra in på mej för tillfället :)
 
 Detta är en cover men hon är mkt bättre än orginalet enligt mej! ^_^
 
 Så fin låt, har inte hört orginalet till just denna låt dock men I LÖV THIS SONG!!!
 
 

14-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013
Om man gillar att baka och pyssla är ju pepparkakshus ett måste såhär i juletid haha. Själv ska jag eller vi fixa ett imorrn med Ida och Alva, en tradition sedan två år tillbaks. De kommer även hit ikväll för att börja fixa iordning en mall samt bestämma vilket sorts hs vi ska göra. För att se våra tidigare kreaktioner kolla här.
Är ni sugna på att göra ett eget eller bara lika stora gottegrisar som jag hittar ni inspo här nedanför ^_^
 

Sleepover at my place

Skrivet:    ·  Allmänt
Tilda, Elin och Clara N o jag gick hem t mej efter skolan igår o gjorde kladdkaka, efter ett tag kom även Norma Siri o Clara W hit så vi var här allihopa och hängde. Efter ett tag gick alla hem men Elin stannade kvar o åt middag vilket även Tove gjorde som blivit utelåst tsm m Jossan (som gick hem innan maten) och kommit hit. Vi tre gick sedan gemensamt till kvällis haha.
När kvällis var slut följde Sophie o Emelie med hem o de sov sedan över här. Har spenderat dagen i mitt rum, snapchatat massor (förlåt för alla fula snaps mina kontakter fått av mej haha) oså typ.
Rörigt, osammanhängande men hoppas ni förstod min fredag/lördag.
Puss och Kram!♥
 
Jossan, Tove, Elin och jag. Lockade varandras hår haha ^_^

Lucia tåg

Skrivet:    ·  Videoinlägg
Var ju som sagt med i ett lucia tåg idag och igår. Det var så himla kul och det är något jag definitivt skulle vilja göra nästa år också. Här har jag klippt ihop några låtar vi sjöng, hoppas ni gillar det!
Puss och Kram!♥

 

All about the choir

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska snart möta Lovisa innan genrepet m kören, känns nu helt overkligt att vi ska uppträda för föräldrarna ikväll. Måste fortafarnde slipa lite på solo delen frågan är bara när lixom, åh har lite smått panik!!!
Morgonen har spenderats i soffan, har kikat på PH och ätit frukost. Även gjort färdigt min manchett, eller hur man nu stavar det, som jag ska ha under ljuset för att slippa på stearin på handen. Passade även på att skriva några kom ihåg saker där....
Puss och Kram!♥
Schnygg bild ni fick se asså haha...

12-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013
Imorrn är det dags för mig o alla andra i kören att ha luciatåg för åk 6-9, så då tänkte jag visa hur mina tidigare luciatåg varit haha. Känner ni igen mej??
Hmm dagis typ när ja är 5 och 3år hahaha :)
 Senaste luciatåget, gick i trean då så de har ju lixom hänt en del sen dess....
 
Ska ha genrep idag så är fett nervööös, ska sjunga solo m Elin så håll tummarna för mejjj!!!

Sorry...

Skrivet:    ·  Allmänt
Asså gick t Sophie direkt efter skolan igår och gick sedan där ifrån till kvällis drf blev det ingen bloggning igår, ber om ursäkt!
Idag hade vi sista provet för terminen i matte, betygen sätts ju på fredag så lite nervös är man jue men men. Gick hem till Clara m ngra andra efter skolan, vi bakade scones (som jag velat ha i typ tre veckor, glad tjej nu asså!!) o kollade igenom massa gamla bilder på våra mobiler haha. Hur kan det hända så mkt på bara nåt år???
Puss och Kram!♥
 Clara o Clara bakar... ^_^

10-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013
Tänkte tipsa om några december favoriter för tillfället, alltså produkter jag andvänder dagligen och tycker är helt amazing. Både produkter för håret men även några för kroppen, spana in:
 
1. Min absoluta favorit är en "Beutifying Oil" från The Body Shop vet helt ärligt inte hur mitt hår skulle klara sig utan, blir glansigt och extremt mjukt. Alla säger att det bara är till för topparna men jag har på i längderna oxå. Superbra för slitet vinterhår!!! Produkten går att and ända till huden oxå men jag använder den bara till mitt hååår
 
2. Nästa produkt är min annsiktstvätt från Neutrogena jättebra för min hud, torkar inte ut onödigt mycket och håller de flesta finnar bort oxå.
 
3. Dettredje tipset är något för läpparna, jag anvdänder en hel del olika läppbalsam el.dyl. men min favorit just nu är ett från Paul Frank. Fick det av farmor för ett tag sedan och andvänder det typ varje dag, är lagom återfuktande och ger lite glans också. I LÖV!!
 
4. Den sista "produkten" som jag andvänder mest just nu är en av mina body mists från VS i doften Sensual Blush. Det är helt ärligt den bästa som finns nästan, vill andvända den varje dag men försöker att variera mej lite trots att det är svårt haha. Luktar fruktigt, sött utan att bli för tung oså, riktigt favvo!
 

Cookie-makers

Skrivet:    ·  Allmänt
Gjorde olika sorters kakor idag på hemkunskapen, eller man fick välja mellan två olika sorter. Jag o Lova gjorde typ "havreformar" m grädde o hallon typ. Asså vet inte riktigt vad de heter men goda var de! Hade något slags "stor fika" sen då alla fick smaka av varandra oså haha.
Sitter nu med största hickan och funderar på att skaffa en ny design, ingen allt för komplicerad för då kommer vintern vara över när jag e färdig, men några små förändringar. Är extremt trött på bakgrundsfärgen på den här nya o den känns för höstig lix. Behöver ha en photoshoot bara för att fixa lite bilder, nån som vill ställa upp???
Puss och Kram!♥
 Kakorna o Lova ^_^
 

08-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013, Kläder
 
 

Called handy man

Skrivet:    ·  Allmänt
Var på julmarknaden idag med Frida o Sara, Sara gick dock rätt snabbt då hon skulle iväg på en annan grej men ja o Frida var kvar i ngra timmar. Jag kom där ifrån m en julklapp + två till mej själv var av en från Frida.
När det blev för kallt gick vi hem t Frida o åt nånslags lunch och började sätta ihop en byrå t hennes rum. Tog nästan hela eftermiddagen då vi gjorde lite fel på vissa ställen men den blev sjukt bra. Blir så sugen på att göra om i mitt rum när jag fick höra planerna om hennes....
Puss och Kram!♥
 Hemligt pakeeeet....
 Fika på G:a Enskede bageri ^_^
 Oj vacker bild haha!

Christmas Market

Skrivet:    ·  Allmänt
Var på den "årliga" julmarknaden idag m Jossan och Tove. Var dock inte där så länge då det var sjukt kallt oså men men fick iaf med mej två julklappar där ifrån o ska troligtvis dit imorrn med fast då m Frida. 
Var hos Tove resten av dagen sen o gick sedan direkt där ifrån till en glögg-grej där jag är nu. Är BARA småbarn här så har extremt tråkigt, underhåller mej med candy crush...
Puss och Kram!❤

Pretty alone :)

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter framför datorn och kikar ut på snön utanför fönstret som fortsätter att falla ner och göra mej glad. Har några gäster hemma så de, malte o Märta är ute o kör snölekar, vet inte riktigt vad det var för nåt men men.
Orkar verkligen inte dra mej upp till kvällis ikväll så bilr en loner-night ikväll, ska nog kika på nån film eller nåt o ha lite fekke me mej själv hahha.
Puss och Kram!♥
 Tove var här ett tag efter skolan så vi gjorde varm choklad ^_^
 Min kväll spenderas:

06-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013
Då var det dags för sjätte luckan och idag ska jag tipsa om lite julfilmer jag älskar att kolla på. Har dock tipsat om både The Holiday och Love Actually rätt nyligen och båda de är mina absolut bästa men de kanske är lite tråkigt att köra de igen. Tänkte ist tipsa om några andra filmer som är perrrfa nu när det börjar bli mörk och man bara vill krypa ner under en filt, sååå:
 
Så himla mysig film, älskar alla Bridget Jones filmer! Den handlar om Bridget som ska starta om på nytt inför det nya året men det går lixom inte riktigt som hon vill... Alla måste se den!
 
Lite lik Love actually vilket ger den massa pluspoäng. Allt utspelar sig under samma dag fast för olika personer som sedan knyts ihop på slutet typ. Asså den e fett bra kolla nuuuu!!!!
Det finns väl ingen som inte sett någon Ensam hemma film? De är ju så roliga, skrattar lika mkt varje gg haha.
 
 

Really happy girl!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är nog ingen som missat att det snöade idag, blev så extremt överlycklig när vi satt inne på NO.n och någon helt plötsligt skrek att det snöa. Dock stannade ju inte snön kvar så länge men ändå, den var här alltså är det inte omöjligt!!
Kom nyligen hem från Sophie där jag, Emelie, Clara N o Milena varit. Vi åt mellis o pratade om massa konstiga saker, nu ska jag snart iväg t julgalan m. mamma. Ska bli superkul har hört att typ Agnes o Timbuktu ska vara där o de är ju jättebra. Fick reda på det här för bara nån timme sen så är rätt överlycklig fortfarande ^_^
Puss och Kram!♥
 
Såhär fin såg skolan ut vid lunch :)

They are talking about snow

Skrivet:    ·  Allmänt
Är det bara jag som hört att det ska snöa på fredag?  Om det gör det sulle jag bli så glad ni fattar inte, har säkert skrivit det ett par ggr nu men vad är december utan snö?!
Tove o Jossan följde me hit efter skolan, vi kollade på massa serier oså. Bäsa sysselsättningen att göra nu när de är mörkt jue, hade dessutom värsta kenpiga provet i SO idag. Körde fast totalt men lyckades ändå svara på alla frågor även om det var riktigt svårt, får se hur det går...
Puss och Kram!♥
 
Bjuder på en jättefin bild från engelskan då vi kollade på skräckfilm o fick ha med oss godisss!!
 

04-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013
Nu när det inte finns snö på marken kan man åtminstånde få lite snö på annat sätt. Detta är till en blogg eller hemsida.
 
1. Börja med att kopiera in den här koden:
<script type="text/javascript">
Width =1000; // ange bredden på sidan som ska snöas in...
Height =2000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...
Count =25; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!
MaxStep=3; // max steg i rörelsen
MinStep=1; // min steg i rörelsen
MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga
MinFlake=4; // min storlek på snöflinga
 
PosX = new Array();
PosY = new Array();
StepX = new Array();
StepY = new Array();
StarSize=new Array();
 
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosX[i] = Math.random()*Width;
PosY[i] = Math.random()*Height;
StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;
StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;
 
document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#fff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>•</div>");
}
 
function animate() {
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosY[i] += StepY[i];
PosX[i] += StepX[i];
 
document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";
if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås
PosX[i] = Math.random()*Width; ///2
PosY[i] = -20;
StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;
}
 
document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";
document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";
}
setTimeout("animate()", 50);// hastighet
}
 
setTimeout("animate()", 1000);
 
</script>
 
2. Gå sedan till "design" och "kodmall"
 
3. Leta upp </head> oh klistra in koden ovanför
 
4. Klart! ^_^

Christmas at Clarion

Skrivet:    ·  Allmänt
Direkt efter träningen idag åkte ja vidare t TC o mötte upp mamma, Malte o Märta. Mamma hade blivit inbjuden till ett event på Clarion Sign så det är där jag har spenderat kvällen. De bjöd på skinksmörgås, massa julgotte, glögg och julmust så jag var rätt överlycklig. 
Det fanns även julpyssel att göra, man kunde pimpa en pepparkaka till hotellets julgran, dekorera ett doftljus till någon organisation som hjäpte familjer som har det svårt samt skriva rim el. dyl. haha. Fick värsta julkännslorna!
Puss och Kram! ♥
Jag o Malte... ^_^
 Några av pepparkakorna

Scary monday

Skrivet:    ·  Allmänt
Startade dagen m skräckfilm på engelskan, eller det var mer typ en spökhistoria som var lite creepy.Efter det var det en vanligt dag typ men precis som förra måndagen fick vi sluta efter lunch då våran NO lärare var sjuk den här gg så då gick jag hem. Tove Jossan o Lova kom efter ett tag hit tsm m Emelie o då kollade vi på skräckfilm igen..
Så är lite skiträdd hela tiden just nu, får se hur mkt ja kommer kunna sova i natt...
Puss och Kram!♥
 Bjuder på en assnygg bild during the time....

02-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013
 
Nu kan man starta nedräkningen till jul, startar upp med lite jul inspoo ^_^
 

01-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013
Jag och Frida har bestämt oss för att göra en julkalender i år. Varannan dag ser ni den hos mej och de andra dagarna på Fridas blogg -> xoxofridaa.blogg.se
Vi kommer att ha lite olika saker, allt relaterat till jul såklart, den startar imorrn hos mej och publiceras kl.10 vilket den kommer göra alla mina dagar (jämna datum alltså 2,4,6,8 aa ni fattar) hoppas ni kommer tycka om det och släng gärna in en kommentar om något ni vill ska vara med! ^_^

Artist of the week- Rihanna

Skrivet:    ·  Musik
Rihanna är så extremt bra, hennes röst och utseendet, ja allt! Hennes låtar är alltid väldigt coola och jag kan lyssna i eveigheter här är några låtar jag nördat denna vecka. Många är gamla låtar jag snappat upp igen men så är det såklart hennes senaste oxå! ^_^
 
Varför har denna låt inte blivit uppmärksammad? Så sjukt bra jue!!!!!!
 
 Älskar flowet i den här låten!
 
 Visst det är inte hennes låt men ändå, älskar Eminem o Rihannas duetter!
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design