Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

10-12-2013

Skrivet:    ·  Julkalender 2013
Tänkte tipsa om några december favoriter för tillfället, alltså produkter jag andvänder dagligen och tycker är helt amazing. Både produkter för håret men även några för kroppen, spana in:
 
1. Min absoluta favorit är en "Beutifying Oil" från The Body Shop vet helt ärligt inte hur mitt hår skulle klara sig utan, blir glansigt och extremt mjukt. Alla säger att det bara är till för topparna men jag har på i längderna oxå. Superbra för slitet vinterhår!!! Produkten går att and ända till huden oxå men jag använder den bara till mitt hååår
 
2. Nästa produkt är min annsiktstvätt från Neutrogena jättebra för min hud, torkar inte ut onödigt mycket och håller de flesta finnar bort oxå.
 
3. Dettredje tipset är något för läpparna, jag anvdänder en hel del olika läppbalsam el.dyl. men min favorit just nu är ett från Paul Frank. Fick det av farmor för ett tag sedan och andvänder det typ varje dag, är lagom återfuktande och ger lite glans också. I LÖV!!
 
4. Den sista "produkten" som jag andvänder mest just nu är en av mina body mists från VS i doften Sensual Blush. Det är helt ärligt den bästa som finns nästan, vill andvända den varje dag men försöker att variera mej lite trots att det är svårt haha. Luktar fruktigt, sött utan att bli för tung oså, riktigt favvo!
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design