Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Nyårsfin

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har jag gjort mig färdig, eller ja nästan iaf. Mina naglar är bara vit målade och jag tror inte att jag hinner göra mer innan våra gäster kommer... Men men, jag klarar mig utan finmålade naglar :)
I kväll kommer vi, min kompis Hanna och hennes familj (de är 4st), mammas kompis och hennes barn (3st) och kanske två andra jag vet inte riktigt (om de kommer så kommer bara mamman och sonen men sonen hade feber igår så jag vet inte riktigt, pappan i familjen jobbar och äldsta sonen ska typ fira nyår med sina kompisar) fira nyår hemma hos oss.
Jag tror att det kommer bli jättekul och om jag har tid så fotar jag massa bilder! :)
Puss o Nyårs kram! ♥
Min outfit: Klänningen: H&M Tajtsen: Monki
Som ni ser har jag curlat mitt hår med locktongen jag fick i julklapp och blomman jag har i håret fick jag i födelsedags present av någon tjej i min klass (tror att det är ifrån H&M) sen har jag målat mig med mascara och lite läppglans. ^_^

Decorate the table

Skrivet:    ·  Allmänt
Om ni inte redan har dukat i ordning för nyårs festen, eller bara är sugen på att få se hur vi har dukat checka in här nedanför och skriv gärna en komentar! ^_^
Vi har lite silver tema kan man säga... ^_^
Med rosa/röda rosor på bordet blir det en fin brytning mot allt det ljusa!
Många funderar på hur de ska vika sina servetter för att det ska se snyggt ut, vi har bara stoppat ner servetterna i glasen, det blir faktiskt ganska pampigt iaf! :)
 
Om ni undrar hur min Nyårs outfit ser ut så får ni hålla er lite längre, jag måste nämligen måla färdigt naglarna innan men sen slänger jag upp en bild på både kläderna, naglarna och håret...
Puss o Kram!♥

Oj oj snart nytt år!

Skrivet:    ·  Allmänt
Herre snart är det 2013, året då jag börjar högstadiet, blir tonåring(på riktigt asså, pappa tycker att jag redan varit som en i två två år...) min lilla syster börjar skolan och förberedelserna inför nästa Enskede Spel börjar, och massa annat! Men för att inte glömma bort att det faktiskt ganska nyligen var jul och tänka tillbaka och minnas lite så ska ni få lite bilder på vad jag fick i julklapp... :)
Överst från vänster: Två filmer "Snow White and the Huntsman" & "Sex and the city" ;Hårkit Locktång och Plattång; Kläder Skjortorna ifrån Wallby och en klänning ifrån Lindex
Längst ner från vänster: Tajts; Strumpor Sovstrumpor som är lite luddiga liksom; Hårborste en likadan som jag hade förut fast denna sitter ihop...: Ett bokmärke som Märta gjort; Shampoo; Mascara och Nagelfil ifrån Irland så vet ej vilket märke
Tre böcker om Mma Matmoswe(damernas detektiv byrå) Och två till böcker båda två är uppföljare till böcker jag fick förra året.
 

Wallby Gård

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår skrev jag att vi skulle åka hem efter frukost, men det blev inte riktigt så... Utan vi ska åka hem efter lunch istället så nu på förmiddagen var jag, mamma, mormor, mormor och morfars kompis Eva (hon är en nära vän till vår familj, fast det är en lång historia...) och Evas svärdotter Jenny på ett ställe som heter Wallby Gård. Och det är den mysigaste och härligaste butiken som finns. Man känner sig så välkommen och speciell när man är där!
Eva som har startat butiken bjuder in en och hjälper en med kläder och säger vad hon tycker, så om ni någon gång är i närheten av Arboga ta med er stora plånboken och åk till Wallby Gård!!!
Puss o Kram!♥
Jag köpte två skjortor där och det här är en av de... ^_^
Och den andra såg ut såhär! ♥ ♥ ♥
Här är en halvbra bild ifrån butiken... :)
Såhär mysigt ser det ut på utsidan! :O :)

Varit hos farmor och farfar

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är jag, mamma,pappa, malte och märta tillbaka hos mormor och morfar igen. Vi har nämligen varit hos farmor och farfar i typ två dagar eller nåt och firat "jul". Fast vi åt varken julmat eller fick julklappar typ utan vi får pengar så att vi får köpa egna saker, och så får de julklappar av oss. :)
 
Imorgon kommer vi att åka hem, så vi stannade mest upp hos mormor och morfar för att mellanlanda och hämta våra saker, och då kommer jag nog att lägga upp en film från en rätt konstig aktivitet vi roade oss med på annandan... Och så kommer jag att lägga upp bilder på det jag har fått i julklapp! ^_^
Puss och Kram!♥
Vi byggde en snögubbe hos mormor och morfar på annandan. Här är resultatet... ^_^

Julen i bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har inte fotat så jättemycket ifrån julen men här kommer några bilder i alla fall:
 
Jesper, mamma, pappa, Sofie och Elsie
Vår julgran och ungefär hälften av alla julklappar. Vi var 15st på julafton så det blev en hel del paket...
Min lillasyster och kusin... ^_^
Lillkusin Elsie är som en liten julkaramell! :)
Alla kusiner samlade
Två lite konstiga bilder av julbordet hehe...
 Min juloutfit. Klänningen är ifrån Lindex och strumpbyxorna från Gina Tricot.
Självklart hade jag min HairDonut i håret! ^_^
 

Juldagen, favorit i repris

Skrivet:    ·  Allmänt
Förra året på juldagen åkte jag, malte, märta, mamma, pappa, jesper(morbror) sofie(moster, morbrors tjej) och min äldsta kusin till bedet Gustavsvik i Örebro. Och i år gjorde vi det igen, fast i år var Elsie min yngsta kusin oxå med. Vi var där i flera timmar och badade och busade och hade jättekul. Sen när vi kom hem åt vi rester ifrån julbordet och nu sitter jag här och bloggar och är alldeles trött i kroppen.
Hoppas ni haft en riktigt bra dag, och svren på frågestunden kommer nog upp snart. Jag fixar det när jag har tid... 
Puss o Kram!♥
En bild ifrån en av rutchbanorna som kallas Vildforsen. Det är olika etapper och straka strömmar, riktigt kul!
 
Och om ni är sugna på att se hur det ser ut när man åker rutchbanorna kolla här.
 
 

Julafton

Skrivet:    ·  Allmänt
Blir ett snabbis inlägg nu precis innan Kalle Anka. Kommer nog lägga upp lite bilder imorrn ifrån julafton!
He en riktigt mysig kväll!!!!! ^_^

Playing in a Winterwonder land

Skrivet:    ·  Allmänt

Dan före doppare dan...

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorgon är det ju julafton, helt sjukt!!! Var tog december vägen, trodde jag hade massa tid på mig att fixa julklappar och sköt uppd et flera gånger. Men, men jag får hitta på nåt och dessutom den julklapp jag saknar ske jag inte ge bort i morrn utan om några dagar då vi firar "jul" med farmor och farfar...
 
Igår på kvällen ko mina kusiner Erland & Elsie och min morbror Jesper och moster Sofie hit (hon är inte min mammas syster men jag kallar henne moster i alla fall. Hon och Jeppe är förlovade) så nu på morgonen har jag och äldsta kussen Erland sprungit omkring här och lekt "nudd-leken" och kurragömma mm. 
Fast nu ska vi ta på oss ytterkläderna och gå ut och leka i snön.
Puss o Kram!♥ 
En bild ifrån förra julen, det är Märta, Jag, Erland och Malte. Min yngsta kusin Elsie var inite född då, hon är född i juni det här året! ^_^
 

GRATTIS BLOGGEN 1ÅR!!

Skrivet:    ·  Allmänt
För exakt ett år sedan startade jag min blogg, då hade vi slutat skolan på dagen och sedan gått och haft snöbolls krig, och det var tack vare det där snöbollskriget som jag startade min blogg! Jag ville liksom berätta det för någon så då startade jag min blogg. Jag vet att det låter lite skumt men det var faktiskt andledningen... ^_^
 
Nu har jag och mormor precis kommit hem efter att vi varit i Kungsör och köpt de sista julklapparna (fast jag måste fortfarande köpa en julklapp till, PANIK) och nu ska vi städa undan lite efter bakningen vi gjorde innan vi åkte ut.
Puss o Kram!♥
Mormor och jag var ute på en promenad inna vi åkte till Kungsör. Snön blir liksom ännu vackrare här ute på landet! ^_^

Niceville

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Niceville är en film som värkligen berör. Jag satt och grät i slutet av filmen, och då hade jag tidigare skrattat och blivigt riktigt arg. Den utspelar sig i U.S.A på ca. 1960-talet där skillnaden mellan "svarta" och "vita" är stor. Färgade människor får inte gå på samma trottoar, åka samma taxi eller buss eller andvända samma toaletter som vita gör. De flesta mörka kvinnorna jobbar som hembiträde och uppfostrar vita barn medan deras egna får klara sig själva.
En riktigt stark film som gör att jag är HELT emot racism!!!!!!!!!
Jag ger Niceville 5/5 i betyg utan att tveka!!! ^_^
 
 

Tågresa

Skrivet:    ·  Allmänt
Precis som rubriken lyder så har jag precis kommit fram med tåget till mormor morfar. Vi ska fira jul här och då åkte jag hit i förväg (något jag har gjort ett antal ggr, så jag tycker inte att det är läskigt att åka tåg själv) Under resan att jag och läste i en tidning och tuggade tuggummi, men nu ska vi snart äta lunch.
Jag har dessutom tagigt med mig min överföringssladd till kameran hit till mormor och morfar så att jag kan lägga upp bilder under tiden jag är här! :)
Puss o Kram!♥
En lite sådär halvsuddig bild på T-centralen...
Detta var vad jag roade mig med under min 1timmars långa resa. ^_^
Var ganska hungrig när jag kom fram (då jag ätit frukost vid kl. 7) så vi tog ett snabbt mellis
 
 

JULLOV NUDÅ!!! ^_^

Skrivet:    ·  Allmänt
Jeey idag fick vi jullov (som tyvärr bara är i typ två och en halv vecka...) så nu får vi äntligen ledigt från skolan. Okej nu lät det som att jag hatar skolan men det gör jag INTE, det är bara det att jag är så sjukt trött och bara vill ha ledigt liksom. Helgerna räcker inte till!
 
Men men, idag kollade vi typ på film och lekte soffan (om ni undrar vad det är för slags lek skriv en kommentar så berättar jag) och sen slutade vi kl. 13, fast då var inte skoldagen slut. Vi kom tillbaka till skolan halv fyra för då var det liksom den "riktiga" avslutningen. Och därimellan bakade jag, Siri, Lovisa och Åsa kärleksmums!
Puss o Kram!♥
Siri och Åsa framför k-mumsen. Vi bakade de till ett fika vi hade på den "riktiga avslutningen".
Alexander, Buster, Ronja, Åsa, Jossan, Tove och Tuva. :)
Hedda, Norma och Clara N. :)
Det var det här vi fikade på. Julmust, Hallongrottor (som Erik bakade), Havrekakor och Chokladbollar (som Masse bakade), Pepparkakor och våra kärleksmums! ^_^

Nu kommer filmen

Skrivet:    ·  Videoinlägg

Som jag skrev så var vi hemma hos Siri och nu kommer trailern som vi gjorde... :)

Filmskapande hos Siri

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag vet inte om ni hört talas om appen iMovie om du har det så förstår ni säkert vad vi gjorde, men om du inte har det så ska jag berätta lite snabbt här:
iMovie är en app som man kan ladda ner på appstore, och det går ut på att göra egna filmer/trailers och de är riktigt proffisgt och enkelt!!!
 
Och som jag skrev så var det precis det jag, Clara N och Siri gjorde hemma hos Siri. Det var jättekul och den blev faktiskt ganska bra!!! :) Om en liten stund kommer jag att ladda upp den här på bloggen men än så länge får ni fantisera lite själva. En liten speakpeak är att trailern heter Bortförd...
Puss o Kram!♥
Siri och Clara framför pepparkakorna som vi smakade lite på... (Fast vi åt mandarin oxå faktiskt!!!) ^_^

Handlade lite julklappar i Farsta

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag hade vi elevens val i skolan och då julpysslade vi och såg på en film som var ganska skum...
Men, men efter det så åkte jag, Siri, Tove, Clara N, Norma, Becka, Hedda och Tyra till farsta och julhandlade lite (med betoning på LITE) jag köpte julklappar till några kompisar och två andra tjejer köpte oxå julklappar, annars gick vi mest runt i olika affärer och tittade och testade. Vi köpte även jättegod glass!!! ^_^
Puss o Kram!♥
Våra glassar, min är den rosa-o-gulrandiga. Det var typ tutti-frutti smak!!! ^_^
 

Slutar om 3 dagar

Skrivet:    ·  Allmänt
Om tre dagar slutar skolan och vi får jullov! Var tog höstterminen vägen, det har gått så sjukt fort. Alltifrån klassresan till våra första betyg, och alla uppgifter vi gjort i skolan som jag tycker känns som att det bara var någon vecka sen trots att det var flera månader sen...
Oj, nu låter jag som värsta paranoida tanten, hehe.
Hursom helst måste jag stänga av nu för pappa tycker att jag suttit framför datan för länge!!!!
Puss o Snabbkram!♥
En bild på Clara N och Lovisa ifrån klassresan. ^_^

Mintkyssar! :)

Skrivet:    ·  Recept, Videoinlägg

Recept:
•1 äggvita
•5 droppar pepparmintolja hushållsarom
•3 1/2 dl florsocker
•50 g mörk choklad

Sen är det bara att följa instruktionerna på filmen. Ni kanske hör att mamma och Märta räknar till tio när de häller ner oljan, det är för att vi gjorde dubbel sats...
Lycka till! ^_^

Har stått i köket hela helgen...

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag är ledsen för att det blir väldigt mycket videoinlägg nu. Jag har praktiskt taget stått i köket hela helgen med mamma och bakat massa julgotte, så det är därför det kommer så mycket recept nu.
Jag även kommer att lägga upp fler recept under veckan...
 
Idag gjorde även jag, Alva och Malte ett pepparkakshus (som faktiskt var en kyrka...) och det blev jättefint tycker jag. Ni som har följt bloggen från allra första början kanske minns peppakaks huset jag, Ida, Alva och Malte gjorde förra året som blev ganska misslyckat, det här är mycket bättre!!! :)
Puss o Kram!♥
Förra årets pepparkakshus...
Och här ser ni två bilder på årets hus/kyrka. Jag tycker i alla fall att det blev bättre!!!
Om ni oxå vill göra ett pepparkaks hus och behöver mallar el. dyl. kolla här, och om ni ska smäla socker för att sätta ihop huset VAR FÖRSIKTIG!!!! Jag brände mig och det gör sk*t ont!
 

Har bakat julgotte!

Skrivet:    ·  Recept, Videoinlägg

Idag har jag, mamma och Malte gjort massa olika julgodis och jag tänkte att ni oxå skulle få möjlighet att göra det! Nu när jag kan videoblogga så var det självklart att det var det jag gjorde.
Just detta julgodis är lite speciellt då man inte behöver nåt recept.
Det enda man behöver är madelmassa och nougat efter eget tycke och smak samt bakchoklad att doppa kulorna i. :)

Frågestund på bloggen

Skrivet:    ·  Allmänt
Fråga hur mycket ni vill jag ska försöka svara på alla frågor!
Svaren läggs upp någon gång vid jul! ^_^

Never say never

Skrivet:    ·  Film och TV-serier, Musik
Jag har vari lite skeptiskt till Justin Bieber, men efter att ha sett dan här filmen börjar jag fundera på att bli beliber... Den är faktiskt riktigt bra och man får se att Justin bara är en helt vanlig kille med en grym röst och rätt så mycket tur tack vare Youtube! Hoppas att ni gillar den lika mycket, och för er som inte vet vem Justin Bieber är så kolla in de här låtarna och se om ni börjar förstå vem det är jag pratar om... ^_^
 
Låt nr. 1 <= Den heter Boyfriend, musikvideon börjar lite skumt men den är bra om lyssnar ett tag!
Låt nr. 2 <= Även detta en skum början men den blir bättre!!! Duett med Nicki Minaj! :)
Låt nr. 3 <= En av hans typ första låtar, han är så himla söööt där!

Kom hem vid elva ungefär...

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och Lovisa var hemma hos Clara N till typ kvart i elva på kvällen så det var därför jag inte bloggade något igår, är hemskt ledsen för det!!!
Fast tidigare på dagen var Tove, Siri och Clara W oxå där och då kollade vi på film och skrattade en del. ^_^ Vi såg filmen Never say never jag skriver mer om det sen!
Nu sitter jag och lyssnar på lite musik på Youtube och snart ska vi börja göra lite julgodis, fast det vi ska göra vet jag inte riktigt ännu... Vad det än blir lägger jag nog upp recept på senare.
Puss o Kram!♥
Tove och Siri chillade lite i soffan. ♥
Clara N lekte Justin Bieber... :)
Jag och Lovisa åt middag hos Clara N, vi åt revbensspjäll med pommes. ^_^
Snygga or whaaat? :)
 

Märtas Luciatåg! :)

Skrivet:    ·  Videoinlägg

Som jag skrev i förra inlägget så var jag på Märtas luciatåg idag och här kommer en tyvärr ganska dåligt filmad video därifrån...
(Jag hade lite problem med kameran hehe...)

Lucia

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har vi haft en riktigt chill-dag. Vi har bara haft två riktiga lektioner och det var gympa(där det var dans!!! :) och slöjd resten av dagen har vi varit på luciatåg, fikat och kollat på en konsigt film...
Efter skolan gick jag upp Märtas dagis där de hade Lucia tåg. De var jättesöta och faktiskt förvånadsvärt duktiga, och efteråt fick vi glögg och pepparkakor! ^_^¨
Jag kanske lägger upp en film ifrån Märtas luciatåg sen, vi får se...
Puss o Kram!♥
Min och Siris lussebulle och vår julmust! ♥
De var så himla söööta!!! ^_^ Min lillasyster är hon med den lite annorlunda ljuskronan längst till vänster. Hon står mellan två tomtar!
Hade på mig denna mysiga kofta idag. Love it!!! ;)

Fick sluta tidigare

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag fick vi sluta tidigare för att vår lärares dotter fick feber, så vi slutade 13.20! :)
Fast vi gjorde inget speciellt iaf. Vi stod utanför skolan ett tag och gick runt lite innan några gick hem till varandra men de flesta gick hem till sig. Nu ska jag sätta mig och läsa lite i min Julia tidning som precis kommit. :)
Puss o Kram!♥
Håller på att förbereda en frågestund som jag har fått önskemål om ifrån er läsisar. Jag är ledsen för att det tagigt så lång tid. Har haft ganska mycket nu de senaste veckorna... ^_^

Julklapps inslagning=Stolt tjej här

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag efter att sju av mina kompisar gått hem efter att vi kollat på film och myst líte, så satte jag och mamma oss och slog in julklappar. Det var jättemysigt och nu är jag lite stolt här för att jag har kommit så långt med mina julklapps inköp. Vi får se hur jag känner mig sista veckan innan jul, om jag fortfarnade har allt under kontroll...
Puss o Kram!♥
Tyra drar Åsa och Norma i dockvagnen. Hm är det bara jag eller ligger Norma en liten bit utanför vagnen? :)
Såhär snygg är jag när mina kompisar går! Hur ser ni ut?
Jag och mamma slår in lite julklappar... ^_^
 

Julmarknad igen, fast hela dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag gick jag, Lovisa och Clara N på julmarknaden tsm och när vi gick runt där mötte vi Hedda och Norma så vi hängde med de sen oxå. Jag tror att jag ränkade ut att vi var där i ca. 4 timmar innan det blev för kallt och vi sett allt...
Sen gick jag, Lovisa, Norma och Clara N hem till Clara N (Hedda kunde inte följa med...) och typ busade och skrattade ihjäl oss. Nu har jag precis kommit hem ifrån en typ glöggfest som vi var på där Frid(!) även var så det var riktigt roligt!!!
Puss och Julkram på er allihop! ♥
Hehe vi köpte hemliga paket...
Clara, Norma och jag på G:a Enskede bageri. Bilden är fotad av Lovisa.
Clara blev lite sur när hon upptäckte att hon inte fick något hjärta av skummjölk i sin varma choklad, så som jag fick... Men det gick snabbt över! :)
 
 
 

My name is...

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Norma och Clara N hade lite kul på bageriet... ^_^
 

SO-text och Julmarknad

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår på sista lektionen hade vi SO och där skriver jag, Rebecka och Siri en text tillsammans men när vi loggade in hade allt vi skrivigt försvunnigt. Så vi var tvugna att börja om, fast vi hann inte klart på den lektionen!
När skolan var slut gick jag och några adra hem till Clara W och åt lite peppisar, men sen beslutade jag och Siri oss för att gå hem till Rebecka och se till att texten blev klar. Så vi satt i ca. två timmar och skrev vår text och den blev jättebra! :)
 
Idag var det G:a Enskedes årliga julmarknad den är varje år och så fort någon nämner den tänker jag på mys. Det är vem som helst som får förboka en plats på marknaden där man får ställa upp sitt lilla stånd och sälja lite vad man vill. Det är mycket julgodis och hemgjorda sakker men det är annat oxå.
Julmarknaden håller på idag och imorrn så om ni inte har något att göra imorgon sätt er på T-banan och åk till Sandsborg! :)
Puss o Kram!♥
Nom nom! ^_^
Det var fullt med folk!
Hehe, jag och Ida... ^_^

Torsdag-Träslöjd

Skrivet:    ·  Allmänt

Vi slutar typ tjugo i fyra eller nåt på torsdagar men det gör inget, för vår sista lektion är träslöjd! Jag tycker det är jättekul och det jag gör nu är oxå superroligt. Tyvärr kan jag inte skriva vad det är för det är en julklapp....
Puss o Kram!

Azum julkalender

Skrivet:    ·  Allmänt
Glöm inte att spna in Keelas julkalender. Hon lägger upp asgrymma grejer varje dag! :)

Nom nom!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår när skolan var slut gick jag, Tyra och Becka hem till Tyra och bakade choklad-cupcakes. Samtidigtsom Siri och Hedda gick hem till Hedda och bakade kokos-toppar. När två timmar gått gick vi över till Hedda och fikade på allt. Det var supergott, och kul oxå! :)
Vi målade oss bl.a. med choklad och klämde ner oss i en papplåda mm.
Hoppas ni hade det toppen ni med!
Puss o Kram!♥
Tyra riven choklad som ska i muffinssmeten.
Här är allt vi åt, kokostoppar, muffins och skumtomtar! ^_^
Jag och Hedda i papp-lådan...

Min dans!

Skrivet:    ·  Videoinlägg

Jag har gått på dans under hösten och i helgen hade jag föreställningar där vi dansade den. Så nu får ni oxå se! :)

Julpynt

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår i skolan när vi kom på morgonen hade våran lärare julpyntat i klassrummet, så det var jättemysigt. Och dessutom har vi alla bestämt att ta med ljus som vi tänder på morgonen och då drar vi även lott om vem som ska få ett paket ifrån "vår julkalender". Det är jättekul men hittills har jag inte fått något paket så jag vet inte vad som är i tyvärr... ^_^
Vi har även julpyntat hemma nu, äntligen, så det står tomtar och stjärnor i hela huset!
Nu ska jag ladda upp en video på bloggen (ska börja videoblogga lite! :) så ni får se vad det blir...
Puss o Kram!♥
Min ljuslyckta ^_^
En julgran som jag och några andra tjejer i min klass har gjort. Det sitter en bild på alla i klassen i julgranskulorna...

3 föreställningar!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag varit på Kulturama hela dagen (mellan 10-17.30 typ hehe) och haft tre föreställningar. Det var jättekul, men det blev lite segt när vi väntade på att få gå in och dansa. Nu ska jag lägga mig i soffan och chilla lite med solsidan!
Puss o Kram!♥
Pappa, Malte, Märta och TOVE (:) kom och tittade på sista föreställningen!!!! ^_^
Efter att vi lämnat av Tove åkte vi och köpte en riktigt första advents middag. Thai! NOM NOM!
 
 
 

Lite julkänsla...

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag, efter att jag varit på Kulturama hela dagen och haft genrep iför imorrn då vi ska ha tre stora föreställningar, gick vi iväg till några bekanta som skulle ha typ glögg fest. Jag drack faktiskt inte en droppe glögg, vet inte riktigt var den var, men jag åt lite "julmat" och tittade på sällskapsresan. Nu har vi kommit hem och jag sitter och vilar upp mig lite inför imorrn.
Puss o Kram!♥
Buffén typ. Det är köttbullar, skinka och olika senaps sorter samt julbröd.
De hade gjort en jättegod saffrans-pannkaka, har tyvärr ingen bättre bild...
SKUMTOMTE!!!! ^_^
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design