Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Oj oj snart nytt år!

Skrivet:    ·  Allmänt
Herre snart är det 2013, året då jag börjar högstadiet, blir tonåring(på riktigt asså, pappa tycker att jag redan varit som en i två två år...) min lilla syster börjar skolan och förberedelserna inför nästa Enskede Spel börjar, och massa annat! Men för att inte glömma bort att det faktiskt ganska nyligen var jul och tänka tillbaka och minnas lite så ska ni få lite bilder på vad jag fick i julklapp... :)
Överst från vänster: Två filmer "Snow White and the Huntsman" & "Sex and the city" ;Hårkit Locktång och Plattång; Kläder Skjortorna ifrån Wallby och en klänning ifrån Lindex
Längst ner från vänster: Tajts; Strumpor Sovstrumpor som är lite luddiga liksom; Hårborste en likadan som jag hade förut fast denna sitter ihop...: Ett bokmärke som Märta gjort; Shampoo; Mascara och Nagelfil ifrån Irland så vet ej vilket märke
Tre böcker om Mma Matmoswe(damernas detektiv byrå) Och två till böcker båda två är uppföljare till böcker jag fick förra året.
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design