Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Pluggat hela eftermiddagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade ytterligare ett elevens val tillfälle idag inför 100 års dagen i skolan den 23 maj. Vår grupp på elevens val är rätt flummig och jag, Jossan och Tilda O hittade typ ingen seriös uppgift förra gången. Så idag när Tilda var sjuk, och alla intervjuer vi gjorde förra gången var på hennes iPad, gick jag och Jossan runt och pratade med alla andra i vår klass i de andra grupperna under tiden. Så basiclly det enda vi gjorde på förmiddagen var att gå unt och prata med andra.
Efter lunchen där emot, och vi fått intervjuerna, satte jag och Jossan oss och skrev rent intervjuerna. Kort där efter slutade vi så gick hem och satte mig och pluggade SO, och gjorde det sen hela eftermiddagen. Satt och kikade med gruppen jag jobbade med i torsdags på hotellet också samtidigt. Alla använde den som en frågegrupp så satt och ställde frågor och svarade på andras vilket var jättebra för fick så mycket hjälp, och en hel del alternativ att fylla ut svaren på "inför provet" frågorna vi fått. Så ska snart återgå till plugg igen nu är det franska. Har ett läsförståelse prov i det imorrn också så blir dubbelprov imorrn men det känns som att jag har koll på läget så det är skönt :)
Puss och Kram!♥
Spegelseflie ^_^
 
Pluggningen..

Mycket på en dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit en väldigt händelserik dag idag på många olika sätt. Saker som fått mig att bli arg, ledsen, glad och fått mig att börja längta. Bland annat följde Tove med mig till Subway på eftermiddagen där jag såg till att fylla i praolappar för vecka 16 för både mig och Tilda så nu är allt kring praoen avklarat vilket är sjukt skönt. Längtar som attan till det nu asså och vill bara att skolan ska ta slut, påsklovet börja, och sen eventuellt även praoen. Skulle kunna skriva åtta inlägg om dagen om hur taggad jag är men känns som att det skulle bli lite tjatigt :)
Kom nyss hem från dansen också där det gick väldigt bra idag. Tror inte ni förstår hur mycket jag älskar dansen och när koreografin bara sitter där den ska och rörelserna flyter på mår jag som bäst. I de stunderna känner jag mig som mest levade och det är det som gör att jag dansar konstant typ. Älskar att söka upp videos av proffs som dansar och se hur de gör för att få till sina rörelser på vilket sätt de tar sig igenom en koreografi. Började längta efter att se Step Up filmerna nu men får nöja mig med att kolla på alla trailers så länge :/
Puss och Kram!♥
Tb till sommaren då jag inte har några bilder från idag :)

Vår Outfit

Skrivet:    ·  Kläder
Jacka:H&M  T-Shirt;Cubus    Jeans:Gina Tricot
 

Gick runt på Åhléns

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Frida idag efter en extremt lång tid ifrån varandra. Åkte in till stan och gick runt i gallerian ett tag, kollade en del på vårens kläder och fikade på The Frozen Yoghurt Factory där. Sen gick vi bort till H&M och stora Åhléns där vi var ett tag. Gick runt på Åhléns hur länge som helst verkligen och bara pratade, de som jobbade där måste trott att vi var lite knäppa båda två för vi gick varv efter varv på de olika våningarna och åkte upp och ner i rulltrappan en massa gånger. Glömde bort tiden när vi var där och precis innan vi åkte hem var jag så trött i huvudet att jag till och med lyckades kliva på rulltrappan som gick åt fel håll...
Sen jag kom hem har jag i princip bara suttit i soffan och slötittat på barnprogram med Märta. Vet inte varför riktigt, jag sitter mest och irriterar mig på att allt är så glatt och overkligt men men. Har verkligen noll energi och måste läsa typ 100 sidor i boken vi läser i svenska ikväll också, men jag är så trött att jag knappt orkar skriva det här. Extremt glad att det är lov snart och sen två veckors prao, behöver verkligen lite ledigt nu!
Puss och Kram!♥
 

New York, I see you

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Thaimat och deep talk

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en väldigt seg dag under dagen idag. Gjorde inte så mycket egentligen, kollade lite på Devious Maids imorse, satt och läste lite bloggar, fick inspiration och började rita igen (bild kmr imorrn) och tog sedan en lång promenad på eftermiddagen. Märks verkligen att det blivit kallare nu och gick och frös i perioder vilket var lite segt men var ändå då härligt att vara ute. Blir så lycklig när jag kommer ut och går och allt bara flyter på, ni vet när man känner sig stark och kroppen bara samarbetar precis som man vill. I sånna lägen skulle jag bara kunna vara ute hela dagen och gå runt :)
Efter promenaden hann jag bara byta om lite snabbt och sminka mig innan jag gick iväg igen men då för att träffa Erik. Vi möttes upp halvvägs och gick gemensamt till en thai kiosk där och köpte mat. Jag har pratat om thaimat konstant sen i julas typ så när Erik kom med det förslaget blev jag way beyond happy. Så tog varsin wok där ifrån och gick hem till honom där vi var sen hela kvällen och pratade. Asså blev verkligen konstant talking i fyra timmar typ vilket var jätteskönt och blev ett enormt bra avslut på en seg dag.
Puss och Kram!
Thaimaten ^_^
Supervacker selfie på Erik och mig

Black and White inspo

Skrivet:    ·  , Inspo
 

Skjuter undan

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
Jag är en sådan person som ofta skjuter undan känslor osv. Till exempel om jag blir ledsen över något litet någon gång försöker jag skjuta undan det. Gömmer det i en avlägsen mapp längst bak i huvudet. Men ju fler gånger jag blir lite ledsen, eller mycket ledsen desto mer fylls mappen på och en mapp klarar inte av att innehålla hur mycket som helst. Då an det räka med att jag blir ledsen över en liten grej bara för att allt ska spricka och ta över mig. Och då är det på den nivån att jag vill lägga mig i ett hörn och gråta typ. Men efter att jag varit ledsen får jag skuldkänslor över att jag gråter trotts att det finns så många som har det värre än mig, och så börjar på byggnaden av mappen igen.
Samma sak kan det vara med ilska eller irritation. Jag bli lite smått irriterad, eller arg men väljer att skjuta undan det för att jag inte vill ragea på den personen. Min irritations mapp har på något vis olika nivåer för när den tippar över och när detta händer kan jag bli irriterad över saker som hänt för jättelänge sen. Saker som legat och malt i mitt huvud och fylls på när personen ifråga upprepat det jag blev sur över från första början. När detta väller över kan det återigen vara över något som andra ser som småsaker. Det värsta med det hela är när jag blir sur på riktigt och låter mig själv bli långsint för då kan jag bli sur mot andra också trotts att de inte gjort något annat än att vara underbara. Ja sorry för att ni fick ytterligare ett deep inlägg den här veckan, men hade allt det här bubblande inom mig så behövde skriva av mig och då fick bloggen ta smällen haha :)
Puss och Kram!♥
 

Bästa kvällen

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte om jag har skrivit något om att jag och fjorton av mina kompisar skulle jobba idag. Om inte så får ni veta det nu. När jag och ett gäng andra gick runt och jobbade som djur för Åhléns i höstas var det mammas jobb som fixade det. Idag hade ett nytt event där de behövde folk i min ålder så fick dra ihop 14 personer som alla stod redo utanför Globe Hotell vid halv sju. Vi blev sedan visade till ett rum är vi kunde hänga av oss och äta godis osv medan vi väntade och sen när klockan blev sju fick vi alla hoppa in i hissen och åka upp högst upp.
Det som på gick på hotellet var att en grupp från något IT bolag hade firma fest och när alla 150 personerna på den här firman gick in till lokalen på röda mattan så stod vi och skrek och lapade som att de var kändisar. När vi först stormade ut genom dörrarna och ställde oss längst med mattan de skulle gå på blev några av de rädda haha. Men när alla fattat vad som hände skrattade de och tyckte det var jättekul, och alla vi hade också askul! Skrattade hur mycket som helst och fick värsta energin av det där samt fick åter igen bevis på hur underbara mina vänner är, tons of love till er!
Puss och Kram!♥
Lite bilder innan vi startade haha
 Gruppbild ^_^
 När vi var på röda mattan :)
 Och slutligen när folk började komma
 

Zayn Malik

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag är inte värsta Directionern men jag har alltid gillat 1D och Zayn har varit min favorit hur länge som helst. När jag först fick höra att han lämnade deras turné tyckte jag det var fett synd och var glad över att jag hunnit se de. Men att han nu lämnar gruppen tycker jag bara är hemskt. Han har enligt mig the best vocals i hela gruppen och att de tappar honom är så sad. Hållrr alla tummar för att han ska komma tillbaka!
 

Att inte ha kontroll

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
Har sprungit runt hela eftermiddagen med Tilda och försökt hitta prao vecka sexton men det är fullt eller så tar de inte emot. Börjar få lite små panik nu och det märks betydligt att praoveckorna närmar sig, är inte helt ensamma om att inte hittat något men i princip alla har plats båda veckorna och det är riktigt jobbigt. Jag blir så stressad när det kommer till saker någon annan gör eller ska göra och jag  vet att jag inte kommer göra det eller kan göra det själv. 
Nu menar jag inte att jag går och blir stressad när någon säger att den ska åka till sin mormor i helgen och jag inte får följa med, för varför skulle jag? Utan jag menar till exempel det här med konfirmation som nästan alla i min ålder ska iväg på i sommar och inte jag. Har längtat efter att konfirmera mig (främst för själva lägret dårå) sen jag var liten och hörde berättelser. Men när det väl blev dags hittade jag ingen att gå med och sköt väl undan det lite grand. Vilket gör att nu när det är alldeles för sent så blir jag helt kall varje gång någon pratar om det. Jag känner mig stressad och instängd och vill bara ta mig där ifrån. Lite den känslan får jag angående praten och det är jobbigt på riktigt, kan nog kalla mig själv ett rätt stort kontrollfreak och att inte ha koll på läget gör mig galen.
Puss och Kram!❤️Brownie in a Cup

Skrivet:    ·  Recept
 

Börjar hälsosamt igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har bestämt mig än en gång för att köra några hälsosamma veckor framöver. Har försökt börja med det typ 150 miljoner gånger och misslyckats lika många men it's worth a try. Bara det att jag sätter in tanken i mitt huvud gör att jag automatiskt börjar tänka mer på vad jag äter, hur jag motionerar min kropp osv. Kommer inte dra ner på ALLT sött, fett och onyttigt men kommer försöka minska det samt se till att jag tränar mer för jag märker ju att det är då jag mår som bäst.
Var faktiskt ute och sprang nu på kvällen och det var sjukt härligt. Sprang runt i olika intervaller i 40 minuter ungefär innan jag fick en lätt ansträngningsastma och var tvungen att gå hem. Men nu i efterhand är jag så tacksam och allt bara känns underbart. Det enda stället jag har ont på är skuldran som jag typ lyckades sträcka när jag duschade (är man smidig så är man) men har förövrigt varken ont i knän eller fötterna och det är något nytt. Bytte skor idag och lånade mammas istället och känner att det definitivt är något jag kommer fortsätta med!
Puss och Kram!♥
 

Interstellar

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Filmen utspelar sig i framtidens U.S.A. Ett U.S.A som är kantat av världens klimatförändringar när det aldrig regnar och ständigt kommer nya dammstormar som gör att all mat som odlas torkar ut. Mänskligheten kommer dö ut om man inte hittar en ny planet att bo på. Av en slump hittar Cooper och hans dotter Murphy en hemlig NASA station och Cooper som är en gammal pilot får snart ett uppdrag av befälhavaren på NASA. Han kan rädda mänskligheten och ta sig till en annan galax för att leta efter nya planeter att bo på, men det kräver att han lämnar sin familj bakom sig och hela sitt liv.
Jag hade verkligen inga förväntningar alls på den här filmen när vi började kolla på den. Det enda jag visste var att Tove sett att den hade bra betyg på olika sajter samt att vi såg halva trailern. Blev inte all lockad att se filmen at first faktiskt och trodde nog att vi skulle stänga av efter halva ungefär, men shit vad bra den var! Filmen är lite mindre än tre timmar lång och den var nästan aldrig långtråkig. Så ett stort, stort tips!
 

Tiden

Skrivet:    ·  Allmänt
Då var det måndag igen och blev en riktigt bra än idag. Hade roliga lektioner och fick lite mer info om vad som gäller nu de sista veckorna innan lovet, fick bland annat info om två prov samt några projekt och sånt som ska vara färdiga osv. Så läskigt att terminen snart är slut! Går i skolan den här och nästa vecka och sen är det påsklov, efter det är det två veckors prao och sen har vi bara fyra veckor kvar i skolan tror jag. Åttan börjar alltså ta slut och det känns som att vi nyss började sjuan. Förstå inte var veckorna och tiden tar vägen, fattar inte vad vi gör för att tiden bara ska försvinna och ticka vidare.
Var hemma hos Tove efter skolan där vi kollade på en film som handlade rätt mycket om tid. Interstellar heter den och det var en sådan där riktigt bra film. En sjukt smart film, som var något man inte förstod förensi slutet typ och framför allt en film som handlade om framtiden. Både jag och Tove blev extremt insatta i den och satt och både grät, skrattade och hjälpte huvudpersonerna. Ni vet när man sitter på helspänn och skickar all sin kraft till personen i filmen bara för att det ska lyckas med det de gör. Kommer gör ett inlägg om den senare och ni borde verkligen se den om ni har möjlighet!
Puss och Kram!♥
Gjorde "Brownie in a cup" hemma hos Tove, sjukt gott och jätteenkelt :)
 

Going to London

Skrivet:    ·  Allmänt
Två år har det gått sedan jag satte mig på planet till London senast och då tillsammans med mamma, Hannah och Helena. Jag var så taggad oh kunde knappt hejda min lycka, jag skulle iväg till the city of my Dreams och inget kunde gå fel! Hela den resan blev fantastisk och upplevde så många underbara saker och har sedan dess längtat som en galning efter att få åka tillbaka.
För ett tag sedan började mormor prata om att hon och jag kanske skulle åka ner dit. Ha en mysresa tillsammans och bara ha det kul. Mamma åkte nämligen iväg med sin mormor, alltså min gammelmormor, när mamma var typ sexton/sjutton så mormor tyckte att det var dags för mig med. I lördags bokade vi både biljetter och hotell nu är det officiellt! Kommer vara borta mellan den 6-10 maj och bor vid Hyde Park jättenära t-banan så har superlätt att ta oss in till city. Kan knappt vänta och räknar ner alla dagar tills vi åker nu, sex veckor och två dagar :)
 

Återträff med Enskedespelet

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Har gått mer än ett år sedan vi började repa på Oliver Twist. Vid den här tiden förra året hade vi fortfarande inte börjat med ett rep i veckan men vi var på väg att börja med det och vi visste att det bara var lite mer än en månad kvar tills vi började spela på riktigt. Tror inte ni förstår hur mycket jag saknar det, visste det knappt själv tills idag på återträffen när de visade upp bilder och filmer från backstage. Saknar tältet och den stora familjen där så mycket!
Idag i alla fall började de med ett årsmöte typ och det var riktigt segt haha, men sen satte de igång med ett bildspel och visade videos mm. Alla från gamla Sikes gäng(gruppen vi spelade på scen) som var där satt och blev fett emotional och man märkte verkligen hur mycket spelet betyder för alla. Vi fick även möjlighet att köpa filmen från föreställningen när vi var där. Så var det första jag kollade på när jag kom hem, de som filmade föreställningen har dock gjort det riktigt skevt men men, det är bättre än inget i alla fall :)
Puss och Kram!♥
 

Sjukt bra musik

Skrivet:    ·  Musik
Har för tillfället så mycket bra musik som jag lyssnar på att jag är konstant lycklig typ. Så som vanligt tänkte jag dela med mig av några till er :)
 
Hittade ingen musikvideo till den här låten men det är min absouta favvo just nu, dör varje gång jag hör den!
 
 
Så skönt låt, vill typ dansa av den :)
 
 
Skylar Grey har en sån sjukt bra röst och hon sjunger så bra i den här!
 
 
Har typ någon sorts hatkärlek till den här låten, ni vet när något är fulsnyggt? Den här är typ dåligbra, fattar ni haha?
 
 
Chris Brown är my one true love när d kommer till musik och den här collaben med Big Sean är perfect!

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Var som vanligt på helgerna helt underbart att vakna upp imorse helt av mig själv, inget alarm, ingen stress utan bara lugn och ro. Gick upp och åt frukost sen och hamnade mitt i en klarvaken familj som sprang runt. Pappa åkte tidigt imorse iväg till Schwiez med ett gäng kompisar så var bara fyra i familjen under förmiddagen. Så vi gick upp till Globen, då mamma skulle iväg på fest nu ikväll och vi behövde köpa presenter. Men jag lyckades även få med mig en ny mascara och nya hårsnoddar för alla mina går sönder eller försvinner spårlöst så har levt på en blå skit liten i två veckor typ...
Aja när vi kommit hem och ätit lunch kom mormor och morfar hit och bara minuter senare kom även Annika, vän till mamma sen way back, och hennes son Julian, Maltes kompis. Blev fika med allihop, åt muffins mamma bakat imorse och myste ett tag innan hon och Annika var tvungna att göra sig iordning för festen. Så är för tillfället bara jag, Malte, Märta och Julian här tsm med mormor och morfar. Ska äta fahitas ikväll och sen tänkte jag dra mig ner till mitt rum och kika på film, oklart vilken men hittar nog någon bra :)
Puss och Kram!♥
 Muffinsen ^_^

Så bra dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit sjukt bra dagar i skolan både idag och igår. Dagar då jag gått runt och mått bra och skrattat högt hur många gånger som helst. Lektionerna på eftermiddagen igår kan ha varit de roligaste  ever med den hör klassen och idag bara fortsatte det trotts att vi hade två prov(som för övrigt gick bättre än jag hoppats) Folket i min klass är verkligen så underbara på alla nivåer och jag vill bara krama om allihop och få de att känna min kärlek jag känner, förstår ni hahah?
Har edan spenderat hela eftermiddagen med Tove, Jossan och Tilda O. Gick till Tilda O direkt efter skolan och hade bestämt oss för att kolla på 50 shades of grey, alla var astaggade och trotts att vi i princip bara hört dåligt om den ville nog alla tro att den filmen skulle vara något bra. Det var den inte. Den saknade handling och personerna som skrev manus och regisserade bord bli sparkade från sitt jobb med omedelbar verkan asså för det var det mest cheesy jag har sett. Men finns ändå något med filmen som gör att jag nu i efterhand skulle kunna se den igen men kan oxå vara för att jag är trött bara. Har flummat runt med de tre konstant hela etermiddagen och vi gick inte hem förens klockan halv tolv så är helt slut nu. Har skrattat så mycket att jag har ont i magen och behöver verkligen nara sova nu för vet knappt vad jag gör haha.
Puss och Kram!❤️
Fifty shades....


Köpte isglass från glassbilen #sannkärlek

Snow white & The Huntsman

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Kungariket lever i harmoni med deras Kung Magnus och hans Drottning Eleanor vid makten. När paret föder sitt första barn dör modern i barnsäng och kungen blir förkrossad. Ett par år efter drottningens död träffar han en ny kvinna som han gifter sig med, men hon har allt annat än goda avsikter och redan samma natt som bröllopet ägt rum dödar hon honom. Hon släpper sedan in sin svarta armé innanför portarna och sätter Snövit som fånge i ett torn.
När drottningen många år senare frågar sin spegel som vanligt vem som är vackrast i kungariket och får svaret Snövit har hennes avundsjuka ingen gräns. Hennes spegel ber henne att skära ut Snövits hjärta och ge det till honom, för att drottningen ska få evigt liv, och då börjar jakten....
 

Skolan tar över mig

Skrivet:    ·  Allmänt
Ni förstår inte hur mycket jag längtar efter en eftermiddag utan plugg eller en dag i skolan utan stress över allt just nu. Satt ju hela eftermiddagen igår med plugg inför idrottsprovet vi skulle haft idag och spelade in mig själv är jag läste upp häftet imorse och gick runt och lyssnade på det på repeat HELA morgonen för att få allt och fastna Sen när vi kommer till lektionen idag har vår lärare valt att skjuta upp provet en dag och hävdar att det är mitt, Tove och Jossans fel för att vi kom och var osäkra på vad provet handlade om igår. Så alla blev skitsura och jag blev apstressad, kommer därför ha två prov lektionerna efter varandra imorrn...
Har ju lagt upp mitt pluggande med prov dagarna i åtanke så min plan var hela tiden att plugga idrott först och NO sen vilket gjorde att det här ar min NO dag. Så efter skolan gick Tove, Tilda O och jag hem till Tilda O och myste lite med hennes valp bara för att sen nördplugga till NO:n. Har läst igenom allt och skrivit ner svaren på frågorna två gånger. Men sitter och är stressad nu över att jag kommer vara helt slut i huvudet på gympan imorrn och ha glömt allt då NO provet är precis innan. Åh vet inte är så stressad klarar inte av livet!
Puss och Kram!♥
Högarna av plugg hos Tilda haha :)
Valpeeeen ♥♥♥
 
 

Quote

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
 

Muskelstyrka

Skrivet:    ·  Allmänt
Mitt huvud är så fullt för tillfället att jag knappt vet var jag ska göra av mig själv. Har ett prov i idrott, som jag säkert nämnt förut, imorrn som är helt jävla hopplöst. Jag Tove och Jossan gick faktiskt och pratade med vår idrottslärare om provet idag och bad honom berätta mer ingående vad det handlar om då det enda vi har fått är ett sex sidors långt häfte om muskler och dess uppbyggnad som knappt är på ren svenska, men han bara viftade bort oss i princip. Han ansåg att han redan gett oss all den information vi behövde och att det nu var upp till oss att plugga in det här. Och visst jag kan förstå honom men det här ämnet är rätt rejält och det enda vi har fått är EN lektion och då kollade vi på en film med en gammal brottare mer än hälften av tiden.
Så har suttit HELA eftermiddagen och pluggat på det här nu, först med Tove och Jossan och sen själv och jag har fortfarande inte fått allt och fastna och då har jag ändå lört på alla taktiker som finns typ. Läst igenom, svarat på frågorna, skrivit en sammanfattning, gjort lappar med frågor och svarat på de samt läst högt. Förstår ni då att det här häftet är svårt? Vill bara gå och lägga mig typ så fort jag ser det men måste sitta nån timme till efter det här och försöka nördplugga in olika ord så att de sitter ordentligt, sjukt tråkigt kan jag säga och extremt omotiverande.
Puss och Kram!♥
 Kan slänga in att köksbordet ser långt ifrån såhär rent ut nu, ligger papper all over the place....

The Birds and The Bees

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag total älskar Tyler och det här är typ den roligaste videon jag har sett! Skrattade så jag grät konstant, se de om ni kan haha :)
 
 

Prov och glosor

Skrivet:    ·  Allmänt
Har så mycket i skolan för tillfället. Har ett prov på torsdag och ett på fredag samt sjukt många franska glosor tills imorrn. Ska även läsa typ 100 sidor i en bok vi har i svenskan så är busy hela tiden. Fick faktiskt se en film angående minne idag på mentorstiden som fick mig att tänka efter lite grand. Det var om olika minnestaktiker och alternativ till hur hjärnan lätt kan ta in nya glosor till exempel eller lära sig årtal mm. Fick faktiskt några bra tips som jag kan skriva om sen.
Aja blev i alla fall en väldans massa plugg under eftermiddagen. Började med att kolla några avsnitt av Devious Maids för att få igång hjärnan igen och släppa skoltröttheten och sen innan solen hann gå ner sprang jag även runt och tog några kort till bilden. Blev bara tre-fyra stycken men det är bättre än inget. Resten av kvällen har ägnats åt glosor och idrottsplugg så är helt trött i huvudet nu. Ska till gympan bl.a. lära oss 10 olika muskler på både svenska och latin så min hjärnkapacitet för att ta in nya ord har nått sin maxgräns med både glosor och muskler haha. Well nog om mitt intressanta liv nu, hoppas ni får en trevlig kväll :)
Puss och Kram!♥
 Franska och gympa...

Blue Inspo

Skrivet:    ·  , Inspo
 

Mycket på en dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit en rätt händelserik dag idag full av både bra och dåliga grejer. Hände en rätt allvarlig grej i skolan där en kille blev skadad bland annat och när jag trodde att de flesta skulle vända ryggen till kom alla och hjälpte. Vi var säkert åtta personer som hjälpte han som skadat sig och det fick mig verkligen att bli glad över hur fina vänner jag har och som finns i vår klass. Lektionerna där efter var riktigt bra och han som skadat sig var största fightern och kom tillbaka så då blev alla typ jätteglada. Satt i en stor grupp och bara pratade och hade det allmänt mysigt osv.
Följde med in till stan med Tove och Jossan sen för att Tove skulle byta in en jacka och för att jag skulle fylla i praolappar. Nu är det bestämt att jag och Tilda O ska praoa på Espresso House i Skrapan vecka 17 vilket är sjukt skönt så har bara en vecka kvar att fixa. Var inne och klargjorde arbetstider mm och så idag, och efter det var vi tre var kvar inne i stan ett bra tag och gick runt en del. Träffade även två killar där inne som vi var med ett tag och som var fett sköna. Drog iväg på dansen efter det och hade bästa passet på länge dessutom så blev en riktigt bra eftermiddag!
Puss och Kram!♥
 Tilda, Jossan och jag på lektionen :)

Devious Maids

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Bland Beverly Hills elitcouples finns allt minst en hushållerska. Någon som får ta hand om all deras Dirty work och får bevittna en hel del hemligheter och smutsiga grejer. Men alla hushållerskor pratar och hemligheterna sprids mellan hushållen. Bland hushållerskorna finns en ny kvinna som inte har några anledningar att vara hushållerska, ändå är hon det. Motiv? Hennes son har blivit satt i fängelse för ett mord han inte gjort och svaret på att få ut honom finns bland husen.
Jag har hittills bara sett fem avsnitt men shit vad jag gillar serien! Det är Eva Longoria som regisserar den också vilket gör det hela så mycket bättre. Älskar skådespelarna och storylinen är perf så behöver ni en ny serie att kolla på välj den här för den är sjukt bra!
 
 

Promenader

Skrivet:    ·  Allmänt
Haft en riktigt bra söndag idag faktiskt. Började med att äta brunch då mamma hade ett gäng vänner över, så fick av det de åt. När vännerna hade gått tog hon och jag en långpromenad tillsammans. Var ute i nästan två timmar i vårsolen och bara njöt. Vid vissa tidpunkter är det så varmt att man smäller av och gick långa sträckor med jacken öppen för att alla vindar med kal luft man kunde få behövdes.
När vi kom hem åt vi lunch tillsammans och kort därefter åkte mamma iväg för att träna så jag satte mig och kollade på lite serier. Men efter ett avsnitt ungefär snapade Erik mig och kollade om jag ville ut och gå så blev en promenad ill. Vi var ute i lite mer än en timme och gick och pratade om allt möjligt under vägen vilket var sjukt mysigt. Har efter det inte gjort så mycket och tänkte kolla på nån film ikväll. Vet inte vilken ännu men får se vad jag är sugen på haha :)
Puss och Kram!♥
 

Jhéne Aiko

Skrivet:    ·  Musik
Om ni missat RnB:s stjärnsskott Jhéne Aiko och har slut på  låtar att lyssna på för tillfället måste ni kolla in hennes låtar här nedan. Jag har lyssnat på hennes co-songs ett tag där hon sjungit med andra större artister och alltid gillat henens sound. Men det var inte förens förra månaden som jag började lyssna mer på henne som egen artist, och shit vad bra hon är! Så lyssna på låtarna nedan :)
 
Den här låten är så skön att bara ha i bakgrunden till allt. Lyssnar alltid på när jag sminkar mig!
 
 
Samma sak med den här, amazing att lyssna på hela tiden och hennes röst är så sjukt bra.
 
 
Älskar alla låtar med min babe Chris och den här låten är bara en i långa rader av låtar jag älskar. Vill dansa varje gång jag hör den här, och trotts att Jhéne bara är co-singer i den här fick den vara med ändå :)
 
 
Den här låten är perfffffff ^_^
 

Melodifestivalen

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja guys då var Melodifestivalen över igen och min favvo babe sen deltävlingen han var med i vann, Måns Zelmerlöv. Blev sjukt glad när jag fick veta det men det tog ett tag. Kollade på Melodifestivalen tsm med Tilda O och Tove, eller kollade inte hela tiden gjorde rätt mycket annat men typ. Hade lite olika favoriter men alla tre älskade Hasse och Jon Henrik. Hade värsta myskvällen med de iaf, skrattade en massa, tog fula bilder, åt popcorn och tog en promenad med Tildas nya hund som är så söt att man smäller av.
Promenaden gjorde hur som helst att vi missade självapoäng utdelningen så jag och Tove gick runt och var jättestressade och vägrade att kola på någon social media innan vi kom hem till Tilda efter promenaden och Tilda fick läsa upp turordningen för oss från botten till toppen haha. Är man ett fan så är man. Stannade kvar hos henne ett tag sen innan vi behövde gå båda två och har nu bytt om till pyjamas och tänkte väl gå och lägga mig. Sjukt trött så ska bli skönt och since det är helg imorrn också finns ingen väckarklocka på ringning heller :)
Puss och Kram!♥
Mamma hade lagat någon libanesisk rätt innan Tilda och Tove kom o den va såå god!
 
Frida var en ängel och köpte choklad till mig idag så vi tre delade på den ^_^
 
 Två söta bilder haha :)

Otursfredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Slog mig inte förens nu att det är fredagen den trettonde igen och idag har verkligen varit en dag av otur för min del. Kan börja med imorse när jag stressade iväg till skolan som vanligt och sprang så jag knappt kunde andas bara för att inse precis när jag kommit fram att jag var tio minuter för tidig. Ja, jag sprang alltså i onödan. Första lektionen rullade på bra och på andra fick jag, Jossan och Tove jobba halva och sen gå ut och träna på våra gympa uppvärmningar som vi skulle ha på lektionen efter. Nästan direkt när jag började med min fick jag attack mensvärk så behövde gå till skolsyster och ta ipren. Men den släppte allt efter som och min uppvärmning gick bra osv.
Överansträngde mina lår dock så fick typ kramp i benen, smidig som är. Men provet gick bra, satt kvar längst av alla tsm. med Wille som alltid typ och fick panik skriva ner sista svaret för att nästa klass kom. Men tog mig hem utan att skada mig, och har haft en rätt bra eftermiddag. Spelade in en ny video, kollade på lite Glee osv. Tänkte börja se om jag kan beställa hem nya bilder till mitt rum men photobox ligger nere för tillfället så får ta min otur och vänta lite och försöka senare.
Puss och Kram!♥
 Major tb till hösten 2013 och London ^_^

I wanna travel

Skrivet:    ·  Allmänt
Checka in väskan.
Säkerhetskontrollen.
Vandra omkring planlöst.
Vänta.
Undersöka.
Passkontroll, biljettkontroll.
Kliva ombord, flygplansdoften.
Förväntan.
Trånga gångar.
Hitta sitt säte.
Vänta, spänning.
Backar.
Rör sig bort mot startbanan.
Väntar.
Klartecken.
Acceleration.
Och sen take off.

Första tillfället

Skrivet:    ·  Allmänt
Vår skola fyller ju 100år i år så i vår, den 23 maj, ska vi ha någon sorts marknad som jag säkert berättat förut. Idag var vår första "elevens val" tillfälle som den här terminen är förebyggande arbetsgrupper inför den dagen. Jag, Jossan och Tilda O är med i PR och Marknadsförings gruppen. Så de i vår grupp ska ordna flyers, affischer, en blogg, facebook sida, ett instagram konto mm. för att ge så mycket uppmärksamhet som möjligt till eventet. Några i gruppen ska även kontakta två av lokaltidningarna och se om de har möjlighet att skriva om eventet så känns bra.
Jag, Tilda O och Jossan gick runt och intervjuade olika vuxna i skolan om deras arbetsgrupper och förväntningar på eventet under dagen och de ska läggas upp på facebook och bloggen sen. Var rätt kul att gå runt och fixa det, och blev lika glad varje gång vi bytte byggnad i skolan och fick komma ut i solen. Var även ute och gick en timme på eftermiddagen och njöt hur mycket som helst. Blev en del SO plugg efter det då vi har prov imorrn men känns som att även det är under kontroll nu så känns skönt. Blir en lugn kväll ikväll :)
Puss och Kram!♥
 

Woman crush-Lana del Rey

Skrivet:    ·  Inspo, Women Crushes
 

Mat som påverkar oss

Skrivet:    ·  Allmänt
Vid lunchen idag satte sig rektorn och en man som var och hälsade på vår skola idag vid mitt, Tove och Jossans bord. Mannen i fråga var typ en professor av något slag som hade forskat i ljud och ljudnivåer på allmänna platser. Men han var också inriktad på människokroppen så när vi suttit med de ett tag började vi prata med honom. Han berättade lite om hur olika mat kan påverka oss och sa en del grejer som fick mig att tänka till.
Några av sakerna han nämnde var det här med mjölk och mjölksocker. Det normala är att man som liten klarar av att dricka mjölk, alltså när man är bebis, så är det för både människor och djur. Men sen är kroppen skapt för att bli laktosintolerant i princip. Det ämnet vi har som små i oss som ska hjälpa oss att bryta ner mjölksockret försvinner med åldern, men här i norden har våra kroppar tagit en helt annan vändning och gjort så att vi behåller det här ämnet i oss hela livet. Han menade alltså att de som är laktosintoleranta är "normala" och vi andra inte är det. Jag som satt och drack mjölk till lunchen kände mig rätt dålig i det läget kan jag berätta för er haha. Han nämnde även hur saltet förstör våra njurar och fet mat kan göra att vi lever kortare. Kände direkt att jag ville ta tag i mitt liv där och då och trust me people en dag ska jag det men idag var inte den dagen.
Puss och Kram!♥
Saknar något sådant här nu! ^_^
 

Love has no labels

Skrivet:    ·  Allmänt
Så sjukt gullig video och verkligen så kul att se alla personer i publikens reaktioner när de bakom skärmen kommer fram. Är så sjukt att vi fortfarande år 2015 inte överallt i världen har accepterat alla för vad de är och känner och fortfarande ser olikheter beroende på hur man ser ut eller vem man älskar. Vi är alla i grund och botten lika, så varför utesluta våra jämlikar?  
 

Fotografi

Skrivet:    ·  Allmänt
Innan lovet fick vi veta att vi skulle göra ett co-work projekt mellan Hemkunskapen och Språket. Vi fick gå ihop i grupper med personer som har samma språk som oss själva, så jag som har franska bildade en grupp med Tove och Jonte. Vi fick sedan välja vilken maträtt vi ville och vi valde crêpes. Både ost -och skinkcrêpes och nutellacrêpes. Man skulle laga till sig själva och till de andra vid ens bord och i vårt fall var det Erik, Jossan och Oliver, som själva gjorde lasagne. Blev alltså tre-rätters lunch för vår del, bestående av crêpes, lasagne och sen crêpes igen, så ja vi var dyngmätta efter det.
Senare under terminen ska vi sedan skriva ner receptet på vår maträtt på franska samt göra en beskrinving med en massa bilder vi tog medan vi lagade maten. På tal om bilder var det även det jag gjorde efter skolan med Tove, tog bilder alltså. Bildprojektet vi har nu i skolan är fotografi så vi var runt och tog massa bilder. Vi ska senare välja ett tema och sen ska vi göra ett bildspel med dessa och visa olika vinkar och perspektiv på bilder. Blev "vår tema" för vår del så vi sprang runt och fotade blommor och solen i olika vinklar typ. Tveksamt vad resultatet blev men tror att några bilder blev bra i alla fall. Nu ska jag kolla ikapp PLL, har missat två avsnitt och det håller på att dra ihop sig nu till the big A-reveal så känner att jag måste ligga i fas.
Puss och Kram!
Fågelperspektiv bild på Tove ^_^
 
Och närbild på en blomma

Quote

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
 

När känslorna slår över

Skrivet:    ·  Allmänt
Har levt med tonvis av känslor de senaste dagarna och växlat vilt mellan att skratta åt allt och gråta åt allt/bli arg på allt. Grejen är att när känslorna slår över mig finns det liksom inget sätt att stå emot heller för det blir ju mina känslor. Ilskan, gråten och skratten blir ju det jag känner och just där och då finns det inget jag kan göra för hindra det. Blir som ett krig jag inte kan utkämpa och då beter jag mig deppigt eller surt mot folk som egentligen kanske inte gjort något.
Efter skolan satt jag sen och ringde prao hur länge som helst. Jag och Tilda trodde att vi fått plats på Scorett i Skrapan men nu när vi ringde igen hade de ändrat sig och Espresso Huse som vi mailade igår har vi inte fått svar av ännu så har en liten mindre panikattack för tillfället. Medan jag satt och ringde satt Tove med mig och när jag ringt runt till de flesta ställen och fått nej tyckte Tove att vi skulle baka scones och det är jag så glad för. Var hur gott som helst och supermysigt och satt pratade en massa om "The Mortal Instruments" med henne. Så skönt att ha någon annan att diskutera det med, lika insatta in den båda två :)
Puss och Kram!♥
Scones i mitt hjärta asså ^_^
 
 

Deep Musik

Skrivet:    ·  Musik, Quotes, Djupa texter
 
Jag tycker nästan att Sofia gör den här bättre än självaste Queen B. Ingen gör den så bra som hon men Sofia gör den till sin egen och hon är inte långt ifrån Beys nivå!
 
 
 Har inte hört original versionen but looove this one!

Mycket kultur

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte hem redan vid klockan tolv idag från Norrköping då Malte hade match på eftermiddagen och Märta skulle på kalas. Så blev mysfrukost där och utelek i det sjukt varma vädret en snabbis innan mormor och morfar skjutsade in oss till stationen på väg hem. Så de kom dit som en bonus för att barnvakta pluttisarna och Märta när vi var på teater, så har varit som en liten släkthelg typ vilket var jättemysigt.
När vi kom hem drog Malte och Märta iväg nästan direkt men mamma och jag var kvar. Hon hade fått biljetter till "Ägd" som är Henrik Schyffert och Fredrik Lindströms senaste pjäs så vi tog en lång promenad till Stockholm Waterfront där den spelades. Så blev typ teater igen fast en mer stand-up, monolog liknande variant. De var sjukt roliga båda två och skrattade så många gånger när de båda verkligen spårade ur och drog sakerna till sin spets. Detta var dock deras sista show här men vet inte om den kommer spelas vidare, gör den det är den ett stort tips!
Puss och Kram!♥
Demonstranter ang. kvinnliga rättigheter på Slussen  
Efter att jag och mamma kollat på Ägd gick vi och åt Sushi, såå gott ^_^

Norrköping

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår morse satte jag mig på tåget tillsammans med Malte och Märta. Var en rätt kort resa på kanske 1h 45min eller nåt sånt och jag satt och läste en bok vi har som läxa i svenska nästanhela vägen så det gick fort. När vi kom fram mötte mormor och morfar upp oss på perrongen och sen åkt vi hem till Jeppe och Sofi och kusinerna. När jag fyllde 14år förra året fick jag i födelsedags present av de att ag skulle få gå och kolla på "Sound of Music" och när Malte fyllde 12år i augusti samma år fick han också det och det här var första helgen som passade båda.
Så efter att vi lekt lite med de i några timmar bytte vi om, gjorde oss snygga och sen åkte jag, Malte, Jeppe och Sofie till Linköping där musikalen spelades. Den höll på i flera timmar och varken jag eller Malte hade någon aning om alls vad den här musikalen handlade om men SHIT vad bra den var. Jag skrattade, grät, blev rädd och satt och njöt av varje sekund. Skulle kunna se om den när som helst och om jag får välja vill jag se den hela tiden. Extremt positiv överraskning och tonvis av motivation för teatrandet för min egna del!
Puss och Kram!♥
Jag, Erland, Elsie och Märta
 
 

Pitch Perfect 2

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Men hörrni hur sugen blir man inte på att se den här? Kan det bli maj nu snälla, längtar ihjäl mig typ!
 

Mysfredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har gått runt och varit allmänt glad idag. Dels för att det är fredag och fredagar är den bästa dagen typ, men också för att det har varit värsta mysiga dagen idag typ. Hade bra lektioner där klassen verkligen visade sig från sin bästa sida och nä vi hade gympa körde vi krabbfotboll som uppvärmning och det var så kul. Är typ en sån grej man kommer se tillbaka på och minnas som en av våra roligaste grejer tillsammans. Nästan alla var med och verkligen körde och folket samarbetade riktigt mycket, var kul att se.
Efter SO:n som är vår sista lektion på fredagar, och typ skönaste på hela veckan, gick jag, Tove och Jossan hit. Var så flummiga och låg i soffan och skrattade åt det mesta ungefär, blev även lite yoga och en hel del riktigt fula bilder som alltid ungefär. De hade dock träning efter bara någon timme så de stack iväg på den, men när de tränat klart o duschat osv kom de hit igen. Så vi åt pizza här, drog iväg till Coop och köpte godis och sen hade vi en riktig myskväll typ. Blev en massa prat om allt möjligt och kändes som att det var ett tag sen vi gjorde så senast så behövdes liksom. Ska dessutom iväg till kusinerna imorrn och vara där över helgen Malte, Märta och jag så blev en riktigt bra start på en helg jag tror kommer bli super mysig.
Puss och Kram!♥
Myyyys ^_^
 

Nous allons à France

Skrivet:    ·  
Nu har vi äntligen bokat biljetterna och det är bestämt att jag ska ner till Frankrike två veckor i sommar. Jag och Agnes kommer att åka ner en vecka innan våra familjer och bo hos Agnes kusiner där tjejen är i Agnes ålder och killen i min ålder. Vi kommer åka ner dit veckan de slutar skolan typ så kommer få vara med i deras klasser någon dag och sen kommer vi bara vara där nere och ha det mysigt. en kommer våra familjer ner ytterligare en vecka så blir totalt 2 veckor där nere. Förstår ni vad underbart!!?
 

Makeup time

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte hur länge jag gått runt och lite halvt skämts över att jag har en alldeles för mörk concealer och att den ger mig orangea fläckar på alla ställen i ansiktet jag applicerar den. Har basiclly varit så sen jag började använda concealer i slutet av 2013 typ och dum som jag är har jag inte sett till att få en som passar när det varit dags att byta. Men kände väl någonstans nu att det gått mer än ett år sedan jag började med min orangea concealer-resa och jag har fortfarande inte gjort något åt det.
Tog tag i mig själv idag dock och i samband med att jag och Tilda O åkte in till stan för att leta prao och Becka följde med och gick till Åhléns där jag fick jättebra hjälp! Hon hjälpte mig med en foundation och en mörk rouge så känns bra nu. Dessutom sminkade hon mig på plats där i butiken så har jättehöga förväntningar nu inför när jag ska sminka mig själv men får se hur det går då.... Aa nu har ni fått en uppdatering om mitt spännande liv hoppas det kändes ok att läsa haha :)
Puss och Kram!♥
 

Vår outfit

Skrivet:    ·  Kläder
Allt på bilden är från Gina Tricot

Längtar efter....

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en riktigt bra dag idag. Varit en del ups and downs men hade många bra lektioner, blev hål vid lunchen så gick till Tilda tillsammans med Elin och åt där. Skrattade en massor och förde med oss en del av det till NO:n som var lektionen efter. Likaså på franskan då jag jobbade ihop med Tove och Alfred och Alex (två killar från franskan). Skrattade åt det mesta och pratade om ALLT verkligen, började även jobba med ett nytt ämne på franskan där vi ska beskriva våra rum så nu är det bara börja plugga in alla bakom, framför, till höger om osv....
Efter skolan följde Tove och Jossan medhit. Vi satt och pratade om planer inför i sommar och pratade om sommaren förra året. Började längta så mycket till förra året och när vi tre och Vera åkte till Gröna Lund. Det var verkligen bästa dagen och vill bara göra om det igen, ni vet när man börjar längta något enormt efter något och inte kan släppa det? Så är det nu! Och efter att Tove gått iväg till sin tyska satt jag och Jossan kvar och pratade om ännu mer saker som fick mig att längta till ytterligare massa saker. Så det är vad gör för tillfället haha.
Puss och Kram!♥
 

Pink Inspo

Skrivet:    ·  , Inspo
 
 
 

Upptagen av idéér

Skrivet:    ·  Allmänt
Vill så många olika saker just nu att jag blir snurrig själv. Det som främst tar upp mina tankar är boken, har kommit in i mitt skrivmode nu igen och jag hittar saker överallt jag vill få ner i det där Word dokumentet. Vet att jag berättat om det här förut men since det är det enda som snurrar i mitt huvud just nu blir det liksom så att jag måste dela med mig. Jag måste få berätta hur det kliar i min kropp varje sekund jag inte får skriva och hur jag vänder ALLT till saker jag skulle kunna använda.
Jag kan sitta på lektionen och prata med någon och tänka att det här vore bra att ha med, men sen bearbetar jag det och inser att det inte alls funkar utan bara blir tråkigt. Bara för att någon skeund senare höra eller se något annat som skulle vara perfekt i boken. Det är som att någon stängt in mig i ett bok hörn där allt kretsar kring den. Vill verkligen att den här ska bli bra nu för med tanke på allt jobb som ligger bakom den och alla timmar jag suttit och raderat och lagt till nytt vore det verkligen så skönt om jag skriver något jag känner mig stolt över. Men får se vad som händer, ni kommer troligtvis få updates along the way :)
Puss och Kram!♥
 Bild från labben idag :)

Steal my Girl 88 Ninety's remix

Skrivet:    ·  Musik
Har suttit och letat hur länge somhelst nu på youtube efter One Directions låt Steal my Girls alla remixes men den jag vill ha finns inte. Kände att jag behövde tipsa om den ändå så när ni läser det här gå in på Spotify och sök upp det jag har skrivit i rubriksfältet. Ni kommer inte ångra er, sjukt bra låt!
 

Skräck

Skrivet:    ·  Allmänt
Då var lovet slut igen och skolan igång som vanligt. Känns rätt skönt att träffa alla igen men de tidiga mornarna har jag ju inte riktigt saknat. Eller har egentligen gått upp rätt tidigt hela veckan i anknytning till skidåkningen men det är långt ifrån samma sak so att ta sig upp tidigt för att gå till skolan. Kommer förhoppningsvis in i det snabbt igen, men jag vet inte får försöka hålla ut till helgen.
Efter skolan gick jag hit tillsammans med Tove och Jossan. Vi hade planerat att kolla på skräckfilm men precis innan jag ska ta fram datorn hör vi ett knak och direkt tror alla tre att det finns någon i huset. Så gick runt med varsitt skohorn i hallen med Erik i telefonen ifall någon skulle vara där. Men all var lugnt och trotts händelsen blev det skräckfilm, "The Chainsaw Massacre". Den var riktigt creepy, sjukt äcklig och hade riktigt bra jump scares så ett stort tips om ni vill se skräckfilm!
Puss och Kram!♥
 Bild från filmen...

373 unika besökare

Skrivet:    ·  Allmänt
Var kommer alla ifrån? Kollade statistikenför bloggen de senaste dagarna och fick se att jag hade 373 unika besökare igår så var kommer ni ifrån? Vill jättegärna veta så om någon av er som tittade in i lördags är kvar skulle jag bli jätteglad om ni kunde berätta var ni kommer ifrån för det gjorde mig sjukt glad!
Puss och Kram!♥

R.I.P Datorn

Skrivet:    ·  Allmänt
Har efter många långa år tyvärr tappat en av mina vänner idag. Datorn, den som varit med mig i alla lägen, som gått igenom utvecklingen ang. min tekniska förmåga med mig och som alltid stått upp för mig även om den packade ihop lite på slutet. Nu är den dock onåbar, skulle starta den imorse och den flämtade till i fem sekunder ungefär innan den stängde av sig. Testade flera gånger men med samma resultat så kollapsen var ett faktum, känns sjukt soligt to be honest men hade hunnit säkerhetskopiera alla bilder och dokument men inte videosarna vilket är sjukt sad. Får försöka få ut de på nåt vis men jag vet inte :(
Men men har haft en sjukt mysig dag i övrigt. Jeppe, Sofie, Erland och Elsie kom förbi vid lunch då de hade varit hos några vänner i Stockholm. Så myste med de och åt pannkakor men hann inte vara med varandra jätteläge innan jag och mamma var tvungna att dra. Hon hade fått biljetter till teaterpjäsen "Kom igen Charlie" Robert Gustavsson i huvudrollen och den var så rolig, skrattade tills tårarna rann. Så ett stort tips faktiskt!
Puss och Kram!♥
Bilder från föreställningen ^_^
 
 

Unwrapping

Skrivet:    ·  Videoinlägg
 
 
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com

Design