Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

R.I.P Datorn

Skrivet:    ·  Allmänt
Har efter många långa år tyvärr tappat en av mina vänner idag. Datorn, den som varit med mig i alla lägen, som gått igenom utvecklingen ang. min tekniska förmåga med mig och som alltid stått upp för mig även om den packade ihop lite på slutet. Nu är den dock onåbar, skulle starta den imorse och den flämtade till i fem sekunder ungefär innan den stängde av sig. Testade flera gånger men med samma resultat så kollapsen var ett faktum, känns sjukt soligt to be honest men hade hunnit säkerhetskopiera alla bilder och dokument men inte videosarna vilket är sjukt sad. Får försöka få ut de på nåt vis men jag vet inte :(
Men men har haft en sjukt mysig dag i övrigt. Jeppe, Sofie, Erland och Elsie kom förbi vid lunch då de hade varit hos några vänner i Stockholm. Så myste med de och åt pannkakor men hann inte vara med varandra jätteläge innan jag och mamma var tvungna att dra. Hon hade fått biljetter till teaterpjäsen "Kom igen Charlie" Robert Gustavsson i huvudrollen och den var så rolig, skrattade tills tårarna rann. Så ett stort tips faktiskt!
Puss och Kram!♥
Bilder från föreställningen ^_^
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design