Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Värmdö & Nacka

Skrivet:    ·  Allmänt
Har spenderat dagen med mamma.  Började med att åka in t Zinken för att jag skulle se hur ja tar mig till min dans som börjar imorrn. Sen drog vi t Nacka forum där mamma skulle plocka sina ögonbryn, hon gjorde det inne på Make up Store och tjejen som gjorde det var sååå duktigt. Blev riktigt avis på mamma haha.
Kollade runt lite gran inne i resten av gallerian sen oxå men jag köpte inget trotts att de va så mycket snygga grejer... Sen drog vi ut till Värmdo för att hämta Märtis. Asså bilresor med mamma är så mysigt, satt och pratade om massa udda grejer och lyssnade på musik från 2011 typ. Men vi kom fram och hittade Märta + hennes kompis m. familj. Hon har varit ute och seglat med de i helgen så va kul ose henne igen :)
Puss och Kram!♥
 Vid segelhamnen
 Panoramabild, älskade hamnen!

Popaganda

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en riktigt grym spelning Icona Pop hade igår på festivalen. De lyckades få igång hela publiken och man kände verkligen att de gillade det de gjorde. Fanns inget negativt! Då jag skrev en del om festivalen igår kommer det bara bilder nu :)
På väg dit, vår middag fråne n FoodTruck på området och Loka Crush ståndet där man fick gratis Loka Chrush, fattar ni min lycka? ^_^
Scenen på avstånd
Blandade bilder
 Nån random bild bara :)
 Träffade Danile Paris!!!!! Ben & Jerrys båset var så mysigt, vi köpte två b&j greekstyle för 30:- st :)
 
 

Party hela kvällen

Skrivet:    ·  Allmänt
Var iväg en sväng till Popaganda med mamma och hennes kompis Anna ikväll då mamma fått biljetter till det av sitt jobb. Jag kollade dock bara på Icona Pop (har massa bilder som kommer sen) innan jag drog hem igen.
När jag kom hem var testen av Annas familj här hos oss så då drog jag och Olivia ut. Varje sensommar är det en marknad på en gata i närheten, där jag spenderade dagen, och sen på kvällen har de en stor fest för alla som bor där. Så vi gick dit, såg ingen vi kände i början så då gick vi mest runt i området och pratade om allt möjligt. Sen hörde vi att de hade ett live-band på gatan så då gick vi dit och dansade konstant till typ 10 låtar. Efter det kom Burre och hans klasskompis Adam så då var vi med de. Hade seriöst bästa kvällen på så länge!
Puss och Kram!❤️
Riktigt skeva snapchat bilder ^_^

Workout

Skrivet:    ·  Allmänt
Är så glad för att jag har kommit igång med löpningen! Under förra hösten sprnag jag 1-2ggr i veckan, i våras sprang jag oftast 1gg i veckan och sen nu under sommaren sprang jag nog totalt 5ggr. Det är inte ens en gång i veckan, asså det blir typ 1gg varannan vecka. Och på sommaren har man ju hur mkt tid som helst....
Men nu är det dags igen! Sprang en gång förra veckan och var ute nu imrose oxå så statsar på en gång i veckan nu framöver och om det går jättebra kanske det blir två ggr. Who knows lixom, måste bara hitta insperation! Ska inte tjata mer om min träning nu, sorry gajs.
Puss och Kram!♥
 
 

Lycklig

Skrivet:    ·  Allmänt
Åt den godaste chokladen nånsin of all time i London. Den var typ fylld med oreogrejs inuti och jag dog matdöden, va nästan så ja grät när den tog slut (överdrift). Erik har haft typ sån choklad rätt länge och jag har tjaat om att han ska ge det till mig sen jag fick veta att han hade. Så idag drog vi dit, Tove, Jossan, Oliver, jag och Erik och åt både den chokladen och en annan med Tuc i typ, så goda!
Dock var vi inte där i mer än nån timme elr så då Tove har match nu på kvällen och var tvungen att dra. Så är hemma nu och har precis gjort färdigt en video från när vi var på grönan i helgen. Ska nog äta snart oxå, pappa och Malte har fixat pizza så blir fredagsmys :)
Puss och Kram!♥
 Förstår ni lyckan? ♥♥♥

Nuuudlar

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit så flummig hela dagen typ. Hade matte och NO de två sista lektionerna med samma lärare (som tyvärr inte är den roligaste lärare vi har) så jag, Tove och Erik va rätt hypade båda de lektionerna. Jag blir lätt lite lost när jag lyssnar på musik vilket jag gjorde båda de lektionerna men jag fick rätt mycket gjort ändå så är stolt!
Jag o Jossan gick till Tove sen och åt nudlar. Va så länge sen sist, har avrit sugen på det ett tag vilket gjorde att det blev extra gott. Sen spenderades eftermiddagen i Toves kök, lite oklart vad vi gjorde men skrattade så mycket. Ni som har mig på snap har säkert sätt det redan men om ni oxå vill se är det bara att adda mig @tildabaam heter jag där :) Ska snart iväg och barnvakta Nisse och Lilly nu så vi hörs.
Puss och Kram!♥
 Tove tyckte att det skulle se fint ut om vi gjorde såhär... Märks att de är vana vid att ja fotar allt haha

Äpplen

Skrivet:    ·  Allmänt
Äpplen är seriöst en av de bästa frukterna så nu på nätsanhösten när alla äpplen kommer är det helt underbart enligt mig! Vår granne har de bästa äpplena och hon vill inte ha sina så vi har äpple i frukosten varje morgon och äter hennes äpplen hela tiden och hon blir glad då. Förstår ni då hur bra det är?
Tove, Siri och jag plockade bl.a. äpplen där idag på eftermiddagen efter att vi kollat på PH och suttit och pratat ett tag. Va ute på studsmattan och åt de innan hela den blev fylld av vatten som rann in från kanterna. Då cyklade vi iväg runt i området och åt päron, plommon och mer äpplen från träd längst vägen. Himla mysigt! Tove åt middag här oxå men hon gick nyss så nu ska jag kika på PLL Fatal Finaly som kom ut igår, så peppad!!!
Puss och Kram!
Blev en fin bild på äpplena ^_^
Siri och Toveee

The NoteBook

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier
Hade hemkunskap första gången i 8:an idag. Vi fick baka Hönökakor ni vet det där brödet som är lite likt polarbröd fast större? Aja mina och Toves blev jättegoda, åt de nu till mellis oxå då det blev så mycket. Haha ifall ni ville veta. Hade franska sen oxå, gick igenom veckodagar, månader och årstider vilket var något jag kunde sen innan. Men franska läraren vi har nu pratar franska under hela lektionerna och det är då man inser hur lite man kan. Känner att det nog vara rätt svårt att sig fram i frankrike  bara med med veckodagarna och månaderna....
Nu efter skolan kollade jag och Tove på The Notebook asså seriöst kärleksfilmen nr. 1!! har ni inte sett den måste ni ju göra det. Gråter fan varje gång jag ser den typ. Den handlar om en gammal man som berättar anteckningar ur en dagbok för en kvinna på hans ålderdomshem och de här anteckningarna är en kärlekshistoria. SÅ BRA!!!!
Puss och Kram!♥
 Vårat bröd och äppelkräm, så gott!
Toveee

Jobbigaste dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Måndagar är officiellt den absoluta hatdagen! Vi börjar 8.10 och har SO, Svenska, Matte, Språk, Teknik och Mentorstid tror vi slutar typ 15.45 förstår ni då hur lång dagen är? Va dessutom helt slut sen igår hela dagen men jag fick med mig Elin på min hype som uppstår när jag är trött så vi har typ studsat runt hela dagen...
Efter att hela klassen halvsovit på Tekniken gick jag och Jossan hem till Tove. Gjorde inget speciellt där men va där i några timmar och lyssnad på musik och pratade osv. Åkte en sannbis till Jossan sen oxå innan jag drog hem precis innan det började spöregna. Tror dock att det har slutat nu...
Puss och Kram!♥
 Märta hade lite svårt att få till det haha ^_^

Gröna Lund!!

Skrivet:    ·  Allmänt, Videoinlägg
Haft en sån sjukt jävla bra dag idag på Grönan! Tove och Jossan ringde mig imorse och undrade om jag kunde följa med så ja kollade lite slappt med mamma och pappa då jag var inställd på ett nej men de sa ja på direkten o en timme senare var vi på väg tsm med Vera oxå.
Har åkt Insane typ 10ggr, Popexpressen 6ggr, Fritt fall tilt 6ggr och så många mer grejer. Lärde typ känna de som jobbade vid alla de attraktionerna vi åkte så många gånger så varje gång vi kom dit sa de typ hej till oss haha. Och nu på kvällen var det jättemånga som gick hem så ett tag satt vi bara och körde runt i Insane, behövde inte ens hoppa ur...
Är helt slut i huvudet nu så måste gå och lägga mej.
Puss och Kram!♥
Jätteskev snapchat bild men de är Vera, Jossan, Tove och jag ^_^
 
Några av alla Tilt bilder...
 
 Sockervaaadd (Jossan o Vera hade redan ätit på sina haha)
 
Vår lunch och grönan från båten ♥
 

Äppelpaj

Skrivet:    ·  Recept
Absolut enklaste och godaste pajen man kan göra typ. Vi andvänder nästan samma recept till rabarber oxå så kan ha lagt upp det här receptet tidigare men nu kommer det igen ändå.
 
Ingredienser:
2dl vetemjöl
2dl havregryn
2dl socker
1dl kokos
valfri mängd äpplen
mandelmassa
kanel
smör
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200c och smörj en pajform med smöret.
Skiva äpplena i lagom tjocka skivor (går att behålla skalet på) och placera ut de i formen så att de täcker botten. Hur mycket äpplen man vill ha är upp till en själv, men det blir bäst med hyfsat mycket.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Riv mandelmassan och strö ut det över äpplena, krydda med kanel. Men tänk på att inte ha på för mycket.
 
Häll ut den torra blandningen över äpplena så att alla äpplena täcks.
Hyvla smör och ha på det med, här är det viktigt att man inte lämnar några hål för då blir inte den torra blandningen knäckig utan stannar i sin ursprungliga form. Alltså torr och mjölig.
Ställ in i ugnen tills det börjar bli brunt på ovansidan (vet ingen tid men den är inte inne jättelänge)
SÅ GOOOD!

Barnvakt hela kvällen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit en rätt chill dag idag. Tog en lång promenad med mamma, bakade en paj, skrev lite på min bok och fixade två bilder till mitt rum. Ska ju sätta upp de där källarfönster-ramarna ovanför min säng men de har lixom alltid varit ett "jag gör det sen-projekt" men idag ritade jag iaf bilderna som ska vara i. En är bara text men den andra är en bild jag blev riktigt nöjd med....
Ikväll är jag och Malte barnvakter iaf. Mamma och pappa är på mammas kusin och hennes mans 50års fest. De fyllde 50 båda två tidigare i år så de gjorde en 100års fest nu. Så blir pizza och film ikväll, lutar nog dock åt nån prinsess/barbie film av nåt slag då Märta inte gillar filmer på engelska (svårt att läsa texten när man är 7år) men men. Sällan hon får välja film så det kan vara dags nu...
Puss och Kram!♥
 Gammal bild på mig och Ärten

Jättekort dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick sluta innan lunch idag efter tre lektioner. Vi skulle egentligen haft SO efter lunch men våran lärare är på Island så vi fick vår första håltimme i åttan. Så Jossan, Tove och jag gick hit en snabbis innan vi åkte till Donken hyfsat nära oss. Har haft som högsta önskan på min Bucket List i sommar att köra drive thru på Donken fast utan bil. Och eftersom augusti snart är slut och möjligheterna att avsluta listan försvinner då kände vi att det var dags.
Nu klampade vi inte in där och ba "tja" utan vi körde det på cykel och de som jobbade där tyckte bara att det var kul och vi frågade innan vi gjorde det så det va lugnt.  Och när vi fått vår mat cyklade vi vidare till en äng i närheten och åt där. Så mysigt och sååå gott!
Puss och Kram!♥
 
Ja hade tagit en jättefin bild innan vi åkte in men den försvann så blir snapchat bilder
Maaat ^_^

Utflyktsdag av nåt slag

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte till Djurgården idag med klassen. I år tyckte skolan att vi inte skulle vara med de andra klasserna som förra året utan alla åkte till olika ställen och på nåt vis fick alla 8:or utom vi hade ett seriöst mål. Nån klass åkte till Skansen, en annan till Flaten och vi gick runt på Djurgården. Egentligen skulle vi till nån udde men när vi gått halvvägs ville alla äta så då stannade vi där ist. Vet ärligt inte om vi var på den där udden vi skulle vara på vi gick mest runt där.
När vi kom tbx satt jag, Tove, Tilda, Jossan och Elin i Margaretaparken ett tag innan Becka kom (hon går i paralellklassen) och då gick vi hem till henne och va där hela eftermiddagen. Va rätt flummiga allihop och satt och flätade varandras hår typ... Aja efter ett tag behövde Becka och Tilda dra så då cyklade resten av oss runt ett tag innan ja åkte hem och då hade pappa o Malte fixat pannkakor #glad
Puss och Kram!♥
Hela klassen stod typ o kastade macka vid vattnet haha
 
Jättepoetisk bild ^_^

Frågestund

Skrivet:    ·  Allmänt

Ös på med frågor om allt ni funderar över. Kan vara allt ifrån makeup till bilmärken (fast helst inte bilmärken för det är jag sämst på...) aa ni fattar. Svarar när jag fått ihop några stycken så det är bara fråga på. Fick ett önskemål om det här och har faktiskt tänkt på det lite själv, va mer än ett år sen sist så kände att det nånstans var dags igen :)
Puss och Kram!♥

Tbx till skolan

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Va första dagen i åttan idag och det gick rätt bra. Fyra i vår klass har slutat men vi fick in två nya killar, dock har jag ingen aning av vad de heter men men, kommer nog ha rätt lång tid att lära mig de sen. Är alltid lika kul att se hur folk ser ut efter lovet, jag älskar att komma tillbaka och se vilka som klippt sig, blivit grymt solbrända, blivit längre osv. dock verkar jag vara den enda haha.
Sitter och kollar på Modern Family just nu så är extermt frånvarande. Är totalt dyngfast i det och sitter och skrattar som en galning här hemma vilket funkade fint ända tills Märta kom hem med en kompis och de båda stod och tittade på mig ett tag när jag garvade och jag behövde gå igenom hela avsnittet för att berätta vad jag skrattade åt...
Puss och Kram!♥
OOTD: Kofta: Gina Tricot   Linne: Hollister  Jeans: JC
 

Sprang idag

Skrivet:    ·  Allmänt
Började kolla på "Modern Family" idag och blev helt fast typ. Såg det förut när det gick på tv men då var det helt osammanhängande, så började om från början. Sen råkade jag nördkolla på det imorse, tror jag hann med 5 avsnitt... Men till mitt försvar har jag att de bara är 20min långa och inte 40min som de flesta serier.
Efter att det slutat regna ute iaf tog jag tag i mig själv och började med att gå ut och gå men blev så motiverad av musiken jag lyssnade på att jag vände och gick hem. Så började med 20mins powerwalk osen stack jag ut och sprang i 50min så är riktigt nöjd med mig själv. Brukar typ sitta i soffan och tänka "att det är så synd om min kropp som fick mig" när löpargrejerna bara finns en trappa ner lixom. Så behöver bara en knuff för att komma iväg och när det väl är gjort mår jag alltid som bäst!
Puss och Kram!♥
 

Photoshoot

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog med mig Frida ut igår då jag var sååå sugen på att fota/bli fotad. Vi gick till ett berg rätt nära oss och fick några bra bilder asså, jag har så svårt att tycka att jag blir bra på bild men när jag väl hittar nåt kör jag den där varianten "använd bilden som pb överallt tills du tröttnar på den" får se om det kommer bli så med nån av de här haha.
Som vanligt blir jag jätteglad om ni skriver vad ni tycker! Betyder verkligen så mycket när ni tar er tid och slänger iväg en kommentar så gör det. Även om ni tycker bilderna blev dåliga, men skriv då vad ni tycker vi borde gjort ist. Deal?
Puss och Kram!♥
 

Honeycomb

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Johanna och Alma från spelet idag, kändes som att det var typ ett år sen sist så det va jättekul att träffas igen. Vi drog in till hötorget iaf och väl där letade vi oss fram till Honeycomb den absolut bästa yoghurtshoppen ever i sthlm. Jag och mormor åt där i början av sommaren då vi fick rabattkort dit så vi passade på att äta där nu oxå. Eller gentligen va det ingen slump, vi åkte in dit bara för att äta där haha. Fattar ni då hur bra det är?
Dock behövde Johanna åka rätt tidigt då hon skulle iväg på en grej men jag och Alma stannade kvar ett tag till. Gick runt rätt mycket och jag fick äntligen köpa koftan på Gina så jag va glad. Sen kollade vi runt på massa andra ställen men hitta inget bra typ :)
Nu ska jag träffa Frida så måste sluta..
Puss och Kram!♥
 
 

Kräftskivan

Skrivet:    ·  Allmänt
Överst: Snacks när alla kom  Nederst: Körde Bockiatävling, tjejerna vann, pynt över bordet
Kräääääftor ^_^
Överst: Min tallrik i början  Nederst: Under middagen och dukningen haha
Gjord egna kräfthattar innan middagen och hade en tävling senare, jag kom delad 3:a (stolt)
 
 

Med Ida hela dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Ida kom hit igår på förmiddagen oså var vi här typ hela dagen, pratade om en massa saker, både jättedeepa grejer men oxå så udda saker haha. Sen åt vi lunch o tog en promenad i området, ja hade som en punkt på min bucketlist att skriva sommarhälsningar till folk och det hade jag inte gjort ännu men jag lyckades få med mig Ida på den idén så vi gick runt och lämnade lappar i folks brevlådor typ....
Senare på kvällen åkte vi ut till Trintorp då Idas familjs kulle äta på sjökrogen där tsm med en annan familj men de va så snälla och lät mej följa med så jag åt oxå där. Har cravat efter thaimat i typ ett år (överdrift) och den restuarangen hade bland annat det så jag fick äntligen min thaimat! Va så lycklig hela kvällen haha, sen grillade vi  s`mores och så sov jag där inatt oxå så kom hem för en timme sen typ och då var hela familjen i full färd med att laga mat. Vi ska ha kräftskiva ikväll med några vänner till familjen, något jag oxå cravat efter aslänge så kommer bli en bra kväll ikväll oxå!
Puss och Kram!♥
 Va en jättefin solnedgång vid vattnet
 Matilda och Ida samt min mat ^_^
Vet inte var skärpan är på bilden men men ♥
 

Gråtmusik

Skrivet:    ·  Musik, Quotes, Djupa texter
Får extrema moodswings ibland och då kan räddningen verkligen vara gråtmusik. Ni vet de där låtarna som förklarar exakt hur du känner, de låtarna du inte ens behöver höra texten på för att du ska förstå, musiken som finns där när du behöver den. Det här är mina bästa gråtlåtar just nu:
 
Ed Sheeran är den bästa artisten i världshistorien!
 
5sos är så sjukt bra, när refrängen kommer dör jag typ lite varje gång ^_^
 
Det sjukaste är ju att de har skrivit den här låten själva. Går rakt in i hjärtat seriöst!
 
 Musikvideon är hämtad från Ezria scener i PLL, eftersom de är mitt favvopar blir det lixom extra känsla
 
 Beyoncé är bäst i alla lägen
 

We are sthlm igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Tove sov här inatt igen vilket ledde till att det blev typ assen frukost idag oxå haha. Men vi gjorde en super god smoothie vilket ni säkert redan sett, osen åkte vi in till stan vid typ tre eller nåt. Gick runt i gallerian ett tag, ja va på väg att köpa en dösnygg kofta på gina (den i det här collaget) men ja hade bara med mig 220:- o koftan kostade 200:- o ja hade ingen lust att gå runt m bara 20:- resten av dagen så ja köpte den inte men den va HELT PERFEKT!
Innan vi lämnade gallerian köpte ja ett parmjukisshorts på Hollister som ja velat ha aslänge, så blev fett glad när ja hitta de. Aja gick till kungsan sen o kikade lite där, träffade Elin, Sophie, Vera, Tilde och Angela rätt snart där så vi var med de sen resten av dagen. Gick mest runt oså, pratade med lite folk, kollade på några som stod och sjöng osv. Kom hem för nån timme sen och tänkte kolla på PLL nu, missade de i tisdags så e aspeppad :)
Puss och Kram!♥
 Espressohouse frapinos är så sjukt goda jue!
 
Kungsaan
 

Enkel frukost

Skrivet:    ·  Recept
 

Whisper challenge

Skrivet:    ·  Videoinlägg

We are sthlm

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte in t "we are sthlm" idag med Frida. Va där i ett par timmar och gick runt o kikade på alla tält osv, va en del saker man kunde göra och träffade massa folk ja känner/kände igen. Dock började det regna när vi varit där i typ en timme så vi sprang in på max tsm. med resten av sthlm typ och åt där.
Men sen sprack det upp och blev jättebra väder. Va faktiskt med och spelade fotboll oxå, kom fram ngra killar till oss och behövde en tjej till sitt lag så ja fick hoppa in. Gjorde typ 4 bra passningar resten av matchen stod ja typ där och försökte att inte vara i vägen haha. Man behövde va minst 1tjej och kille i varje lag så annars hade inte de fått spela men de va askul :)
Puss och Kram!♥
 Nån tavla man skulle skriva positiva grejer på typ :)
Donuuuuuts och "we are sthlm" båset
Ja står längst till höger....

Höst kläder

Skrivet:    ·  Kläder

Läskigt blodsockerfall

Skrivet:    ·  Allmänt
Tove sov kvar här inatt efter bion, så imorse (efter att ja väckt henne vid 11) satte vi oss i min säng o kollade på yttligare en film, Divergent. Den va lika bra den här gången och Theo James som spelar den manliga huvudrollen är så extremt snygg man typ dör. Så vi kom inte upp från sängarna förens klockan va typ två....
Jag vet sen tidigare att om jag inte äter ordentligt så får jag blodsockerfall och igår var kanske inte min bästa dag ang mat, åt vanlig frukost, extremt liten lunch osen blev middagen popcorn o godis på bion. Så vid klockan två dagen efter hade min kropp total slut på energi. Vi började fixa smet t amerikanska pannkakor o när jag gjort färdigt smeten va det som att all energi bara försvann. Kroppen blev helt tung, rummet snurrade och jag började få massa vita stjärnor framför ögonen. Lyckades trycka i mig en halv banan o sen tvingade Tove mig att äta nån pannkaka oxå så nu mår jag typ som vanligt men det va så obehagligt och det tog ett par timmar att bli återställd.
Puss och Kram!♥
Gammal bild

Bioo

Skrivet:    ·  Allmänt
Va på "The fault in our stars"  ikväll med Tove. Den va så sjukt bra, grät asmkt o lyckades smeta ut min mascara i hela ansiktet men shit va värt de va. Träffades tidigare på dagen för att städa i Toves rum men de slutade med att vi kollade igenom gamla skolkataloger.
Hade bestämt långt tidigare att vi skulle gå på bio men vi hade inte bokat platser så precis innan vi skulle gå t tunnelbanan kollade vi lite snabbt hur många platser som fanns kvar o insåg att de bara va 7st... Men mamma kunde reservera åt oss så de löste sig, haha intressant fakta :) Vi behövde dock flytta en hel rad för att kunna sitta bredvid varandra, men de gick med på det o det blev betydligt bättre. Hade ju varit lite stelt o suttit o gråtit för sig själv i ena hörnan, dessutom delade vi popcorn så det hade blivit rätt jobbit...
Puss och Kram!♥
 Venne om ni ser nåt men men
 Utanför bion

Släktkalas för Malte

Skrivet:    ·  Allmänt
I tisdags åkte pappa och Malte hem till sthlm då Malte skulle ha träning på kvällen och dagen efter också, så det är andledningen till att bara ja, mamma o Märta har "hängt" runt. Men sent i förrgårkväll kom de hit iaf för att vi skulle kunna ge Malte frukost på sängen igår då han fyllde 12år. Så 10st (4st från vår familj, mormor o morfar samt Jeppe, Sofie, Erland o Elsie) stegade in i det minsta rummet i hela huset där Malte sover o sjöng för honom, men vi lyckades få det att låta hyfsat bra ändå haha.
Vid kl. 13 typ kom farmor o farfar också hit och då åt vi Pulled Pork (typ det bästa nånsin) till lunch inne i magasinet osen lite senare blev det Toscakladdkaka till fika, fattar ni då matkoman alla hade den dagen? Men vi drog ner till sjön sen, åkte ut med flotten 12pers och hade det dömysigt. När vi kom upp till huset sen spelade vi lite badminton också, jag lyckades få ett getingstick, osen åkte Malte o pappa igen för att Malte skulle ha match idag...
Puss och Kram!♥
 
Mateeeeen
 Elsie matar hönsen, magasinet o ännu mer höns ^_^
 Mamma och Malte ♥
 Farfar o farmor och Jeppe, Märta, Erland, Elsie o Malte när de brottas typ haha. Bilden t höger är ja o Elsie
 
 
 

Rix fm festival

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte in till Eskilstuna idag jag, mamma o Märta o kikade på rix fm festivalen. Precis när vi kom dit fick mamma tid hos frisören för färgning osv så jag o Märtis gick runt o kollade lite på stan. Börjar nästan vänja mig vid att det är så lite folk överallt, kommer typ få en chock när ja kmr tbx till sthlm haha.
Va inte jättemkt folk vid själva "festivalområdet" heller. De hade ställt upp tre tält, ett från nåt bilmärke, ett från radioplay.se o ett från Oriflame (sminkmärke typ) så va inte jättemycket att göra men vi höll oss i närheten för varje heltimme va en artist där och signerade. Så när mamma kom tbx från färgningen hade jag o Märta redan hunnit träffa nån som hette Ulf Nilsson (har faktiskt ingen aning om vem det var...) men sen träffade vi även Robin Stjernberg och Albin och Kristin Amparo. När vi kom hem där ifrån sprang vi ner till vattnet typ o badade nonstop i en timme typ. Hade varit asvarmt hela dagen så det va helt Amazing att få bada! :)
Puss och Kram!♥
 
Jag o Märta åt glass när vi väntade på mamma
Rätt nära festivalen va det nån politiskt grej där de bl.a. höll på med graffitti
Kristin, Albin o jag (är ett staket mellan oss d e därför ja ser ut o va typ 5ggr större än de....
Lite bilder från dagen, bilden längst ner t vänster visar var vi åt lunch
Godaste hamburgaren nånsin typ, dog matdöden!
 
 
 
 

Kungsör sväng

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte in till Kungsör idag och kikade på Återvinningen bl.a. Det är typ som ett enormt loppis där alla pengar går till välgörenhet o det är typ töntigt billigt så jag köpte 3 böcker för sammanlagt 7kr. Fattar ni priserna där? Efter det svängde vi förbi bibblan också o lånade varsin film Märta o jag, Märta kollar på sin just nu (lassemajas detektivbyrå) o jag, mormor o mamma tänkte kolla på filmen jag hyrde imorrn.
Håller på med en badminton-turnering nu. Mormor o morfars sommargäster är här så de är ute i trädgården nu. Ja kom in nyligen då det blev en del mygg men tänkte gå ut igen, behövde hämta en kofta o "samla krafter" lite haha.
Puss och Kram!♥
 

Ute på landet igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Hann inte blogga igår, eller egentligen glömde jag bort det helt men åkte t mormor o morfar igår iaf. Sprang nästan till sjön så fort vi kommit fram och när jag senare kollade på termometern visade den 35c* haha. Men trotts värmen o solen åkte jag, mamma o mormor en sväng till Wallby Gård som hade rea på nästan hela butiken. Jag gick där ifrån med ett par skitsnygga skor, men mamma o mormor köpte en del grejer mer...
Blev lite sämre väder nu på eftermiddagen idag. I förmidags låg vi ute med flotten o badade osv, sen åkte vi in till land när vi åt lunch men va där ett bra tag ändå. Nu har vi precis kommit hem från gammelmormor. Ska göra en intervju med en äldre släkting under sommaren osen använda det i höst i svenskan så passade på att fråga henne. Hon är dement och har ett extremt dåligt närminne men hon är klar om vad som hände förr så det är jättespännande att lyssna på!
Puss och Kram!♥
 Haha från bryggan
 

Mini shoppat

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Har behövt både nya jeans och långa löpartajts (då mina mysteriskt försvann nån gång i våras o mamma ville ha tbx sina ja fick låna sen...) hur länge som helst. Mian absoluta favoriter som ja köpte på JC för aslängesen är rätt slutkörda o nu när de är på väg att få hål i rumpan kände jag att det va dags att köpa nya. Så jag o mamma promenerade upp t Globen i förmiddags o köpte både jeans och löpartajts + ett annat par tajts, en deo & en "eyebrowfix" så va rätt nöjd när vi gick hem.
Efter att vi ätit lunch gav jag o mamma oss på nåt recept på vinbärsmuffins m. frosting o hasselnötskross typ. Va lite smått avancerat men ja tror att det slutade bra. Har inte ätit de än utan tar de ikväll efter middagen. Hoppas bara att de smakar lika gott som de ser ut :)
Puss och Kram!♥
 

Sommardesign

Skrivet:    ·  Allmänt
Ville bli av med allt rosa så här är den nya designen. Lite mer blå men utan några större förändringar. Om ni upptäcker att något inte funkar el. dyl. skriv gärna en kommentar då så försöker jag fixa det. Vore ju lite knepigt om nåt inte funkade lix...
Puss och Kram!♥
 
 

Tyresö

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte ut t Trintorp idag o hälsade på Ida o Alva (fast Ida va typ i Spanien på läger). Kom dit vid lunch o fikade nere vid stranden jättenära de o badade massor osv. Märta lärde sig att hoppa från bryggan o va asstolt så hon ville absolut inte ta en paus i badandet o ja va jättepeppad på att få läsa min bok men ja hade glömt den i bilen så vet fortfarande nt va som händer :(
När vi kom upp till huset igen spelade Alva, ja o Märta "straffbubblan". Det är som vanliga bubblan(kortspel) fast den som kommer sist får ett straff som vi tidigare skrivit ner på lappar. Spelade rätt länge o Märta fick typ alla straff.... Efter det körde vi charader allihop o åt extremt god mat innan vi åkte hem igen.
Puss och Kram!❤️
Blev rätt mkt fika... ^_^
Strandeeeen
Maten på kvällen

Power musik

Skrivet:    ·  Musik
Lea Michele har ju sån otroligt bra röst o ja älskar hennes låt. Bra att springa till :)
 
Typ bästa trion nånsin, deras röster är ju helt perfect tsm
 
Har aldrig hört talas om Pia Mia förut o hittade henne av en slump på youtube, men ja gilllar låten!
 
 Älskar att G.R.L inte är exakt som alla andra tjejgrupper, hur många fler har rakade huvuden o rastaflätor?

Nya sängen

Skrivet:    ·  Allmänt
I samband med att jag bytte säng fick jag nån kick av nåt slag o rensade ut min byrå o mitt säng bord o slängde så sjukt mkt grejer. Fattar inte hur ja fick plats med allt tidigare haha. Nu är mitt sängbord helt tomt o ja ser vad jag har i min byrå utan att behöva lyfta ut massa konstiga saker först.
Här nere ser ni före o efter bilder på mitt rum iaf. Nu är det inte helt klart ändå, tavlan med djuren är kvar från innan jag tog över källarrummet (som tidigare va ett gäst-o-tvrum) så det ska upp två nya tavlor där. Tänker mej ngt enkelt motiv, typ en text elr nåt. Aja ni lär ju märka hur det slutar :)
 
 
 

Getingjävlar

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag kan inte ens gå ut utan att ha 50 getingar runt mej. Pappa tkt att ja skulle fundera över mina parfymer men om ja inte andvänder nån o ändå har tre i mitt ansikte är det rätt svårt. För nån kväll sen knäppte pappa till en geting odå blev den typ helt knäpp i satte sig i mitt hår o vägrade att lämna mej typ. När ja kom ut senare den dagen o dagen efter va den direkt på mej igen...
Va iväg o badade idag iaf nånstans på Värmdö. Egentligen va det bara Märta som badade (va rätt molnigt) o resten av oss läste, men de va ett mysigt bad o de va bara typ 6andra personer där. Har verkligen fastnat i boken jag läser o vill helst inte lägga undan den allt för länge. Men nu är den på väg o ta slut o ja vet inte om det finns fler i den serien, PANIK!
Puss och Kram!♥
 I brist på andra bilder blir de en från Lagnö
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design