Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Jättekort dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick sluta innan lunch idag efter tre lektioner. Vi skulle egentligen haft SO efter lunch men våran lärare är på Island så vi fick vår första håltimme i åttan. Så Jossan, Tove och jag gick hit en snabbis innan vi åkte till Donken hyfsat nära oss. Har haft som högsta önskan på min Bucket List i sommar att köra drive thru på Donken fast utan bil. Och eftersom augusti snart är slut och möjligheterna att avsluta listan försvinner då kände vi att det var dags.
Nu klampade vi inte in där och ba "tja" utan vi körde det på cykel och de som jobbade där tyckte bara att det var kul och vi frågade innan vi gjorde det så det va lugnt.  Och när vi fått vår mat cyklade vi vidare till en äng i närheten och åt där. Så mysigt och sååå gott!
Puss och Kram!♥
 
Ja hade tagit en jättefin bild innan vi åkte in men den försvann så blir snapchat bilder
Maaat ^_^



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design