Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Näst sista dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har hållit oss i Lindvallen både idag och igår och det har varit kul. Vädret igår var helt hopplöst dock, det blåste och var rätt dimmigt på toppen så på vissa ställen var det lite läskigt när man kom till ett nytt liftsystem. Men det gick bra och jag älskar att åka skidor vilket väder det än är i princip så vi körde hela dagen igår, och nästan hela idag trotts att vädret var bättre idag. Dessutom kom mormor och morfar upp hit igår på eftermiddagen så har haft extra mycket mys med de och idag fick vi även med morfar ut i backen. Han har inte åkt på typ 25år men han var jätteduktig så var kul att åka med honom.
Känns lite sorligt att vi åker hem imorrn, men har vant sig vid alla tidiga mornar och långa dagar i backen nu så att åka tillbaka till ett snöfritt Stockholm känns extremt avlägset för tillfället. Men ska bli skönt att komma tillbaka och komma igång med livet igen typ. Dessutom har min kropp total strejkat det här vädret så har aptorr hy på hela kroppen och har dessutom fått fler finnar än någonsin i ansiktet så det känns ju rätt segt, får hoppas på att allt återgår till det vanliga när temperaturen blir lite bättre...
Puss och Kram!♥
 En jätteskev bild men det är Märta,morfar,mamma och Malte :)

Nashville

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Rayna James är country artisten alla älskar men det börjar vara dags för henne att släppa ett nytt album nu och hon lyckas inte fylla arenor så som hon brukade. Kort sagt börjar hon långsamt tappa fans. Juliette Barnes däremot är det nya stjärnskottet på allas läppar men hon har också problem och hon börjar tröttna på att vara en tonårsstjärna bara. Henne sdröm är att nå ut till en mer mogen publik så när hon och Rayna får en möjlighet att turnera ihop känns det som en win win för båda.
Men de två kommer inte alls bra överrens och de tycker oliak om nästan allt. Samtidigt får vi följa Raynas privatliv där det mesta går fel och Juliette som lever med en mamma som bara är problem. Den här serien visar verkligen vad äkta kärlek är och hur tufft det är att leva livet i rampljuset och dessutom är de flesta av låtarna sinnessjukt bra. Jag hade ingen connection till countryn alls innan jag började kolla på den här serien men nu älskar jag det typ. Tipsar STARKT om den här!
 
 

Trysil

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick gå upp ännu tidigare än vanligt idag då vi bestämde igår att vi skulle dra till Trysil idag tillsammans med våra kompisar. Så efter en timme i bil och tonvis av norska accenter och skämt kom vi fram till ett sagolikt vackert Norge.Vädret var helt ok men var någon plusgrad och snöregn så blev rätt trögt att åka så jag blev verkligen sjukt besviken. Dessutom hade det snöat så mycket under natten att allt pistat blivit begravet så var som att åka puckelpist i vissa backar pga. av snön som samlats på hög.
Men efter lunch stack jag iväg med Malte, Edvard och Edvards lillebror Vilgot till några andra backar och där var det jättebra! Körde mycket offpist och skogsåkning som inte var jättebra för Vilgot som är hyfsat ny på snowboard som han åkte. Vet inte hur många gånger vi alla fyra låg i någon grop någonstans eller hur många gånger jag ramlade ihop av skratt. Kan i alla fall räkna med en rätt duktig träningsvärk i både magen och låren imorrn så får se hur det blir då...
Puss och Kram!♥
Utsikt från mitten av en backe
Bilderna på sidan är från en av gångerna vi ramlade och i mitten en skylt
 Oså en bild på mig haha ^_^

Quote

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Bästa dagen hittills

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter två dagar i Lindvallen hoppade vi in i bilen imorse och körde iväg till Hundfjället. Kändes lite  som att komma hem typ eftersom att vi varit där typ tre gånger på vintern o en på sommaren. Har under tiden i Lindvallen åkt med en familj som vi känner hemifrån, eller egentligen är det kompisar till Malte och Märta men jag har åkt runt med Malte och hans kompis Edvard under de här dagarna. I alla fall så följde Edvard med vår familj när vi åkte till Hundfjället nu på morgonen, hans familj skulle komma senare, så det gjorde att vi tre höll ihop hela dagen. Åkte i alla backar, skogen, offpist aa you name it och fick en del riktigt sköna åk.
Åkte iväg en sväng till Tandådalen senare på dagen men åkte bara två åk där borta typ. Gillar inte Tandådalen alls, tycker bara att det är ojämna backar osv. men själva resan dit och hem är sjukt rolig. Men måste nämligen åka en rätt lång knapplift som går både upp och ner så de flesta roar sig med att åka mellan knapparna och sitta på varandras osv. Och under resan tillbaka ville Malte sitta på sin snowboard och dra sig framåt men det gick så dåligt att jag och Edvard ramlade av liften tre gånger för att vi skrattade så mycket. Hade verkligen en enormt bra dag hela dagen och ska dessutom troligtvis till Trysil imorrn så är astaggad!!
Puss och Kram!♥
Bilder från dagen ^_^
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Onödig fakta

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
1. Jag har svårt att samarbeta med folk som vill ta kontrollen, jag är ett kontrollfreak och ska jag samarbeta krävs någon som kan utmana mig med bra tankar eller någon som tar arbetsuppgifter av mig inte någon som är som jag. Folk som försöker bossa runt klarar jag inte av, den enda bossen jag kan jobba med är mig själv. Om jag inte är på ett jobb ofc det här är mest i skolsammanhang jag pratar om.
 
2. Jag säger ofta vad jag tycker och känner till alla. Har lätt att öppna upp mig till personer om det mesta och skäms inte för att säga saker så fort jag berättat det för nån i princip. Så länge det inte gäller sjukt djupa grejer såklart för det håller jag till mig själv.
 
3. Tycker inte om att ta emot gåvor av andra, att få något när man fyller år el. dyl. är en sak men när folk ger mig grejer bara för att de känner för det har jag extremt svårt att ta emot det. Jag vill inte känna mig som en börda och om jag får något som jag inte skulle ge bort själv känns det bara konstigt. Dock efter att jag fått saken (efter att personen tvingats övertala mig om att det är ok) växer största kärleken för personen som gett mig det och jag vill bara bli en bättre människa och ge bort allt jag äger ungefär.
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Taylor Swift-"Style"

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Taylor Swift släppte den här musikvideon förra söndagen och har varit obsessed sen dess! Sjukt bra låt och så fin musikvideo, är för övrigt en enorm chrush Dominic Sherwood (killen i videon) som också är med i Vamipre Academy så det gör det hela ännu bättre! Så har ni varken sett videon elelr hört låten ännu gör det nu!
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Lindvallen

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom upp hit redan igår kväll/sen eftermiddag men trotts att vi hade möjlighet att åka då var alla rätt trötta så vi tog tid att utforska området och leta efter närmsta väg till backen osv. På närmsta torget från vår stuga fanns även en liten is där man fick låna skridskor så jag tog chansen. Har inte åkt på javenne hur många år så stapplade ut på isen tsm med Märtis men det gick rätt bra och typ alla som åkte där var rätt halvdåliga så man blev typ kompisar allihopa. Kändes som en rätt bra start på resan liksom. Resten av kvällen spenderades i stugan, åt fahitas och kollade på Melodifestivalen och hade allmänt mys. Lite rädd för vår stuga dock men det går bra ändå haha.
Stack ut så tidigt vi kunde imorse och var bland de första att åka upp vilket gjorde att det var HELT nypistat när vi stack ut. Dessutom var det jättebra väder, helt vindstilla, soligt aa ni fattar så då kände man sig rätt lycklig. Kan vara det bästa åket jag någonsin åkt faktiskt. Men efter som jag lever med otur lyckades jag få olja på min jacka från liften igen (fick det i Gesunda också för några år sedan) så blev värsta grejen med det. Men de ska typ tvätta den så jag har åkt runt med en lånejacka hela dagen. Aja har gått braoch sitter nu och bara tar det lugnt i stugan. Har stått på hela dagen så är rätt trötta allihop :)
Puss och Kram!♥
Det här var innan jag bytte jacka haha :)
Ser ni hur fint det var?!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Förra sportlovet

Skrivet:    ·  Allmänt
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Sportlov nu!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sorry för att det bara blev ett inlägg idag på bloggen. Är så inne i att fixa inlägg till Sportlovsveckan att jag glömde bort veckan som faktiskt är nu, kommer ju åka skidor hela lovet så försöker fixa lite innan. Pappa ska dock ta med sig vårt bärbara wifi så kanske blir det något/några inlägg väl på plats men javenne så är lika bra att be on the safe side liksom. Aja är sjukt taggad på själva skidåkningen och ska bli kul att åka till ett helt nytt ställe, vi ska till Lindvallen nämligen och där har jag aldrig varit så aa. Vet jättemånga från området som också ska dit, ingen i min ålder som vanligt men får tvinga Malte att låta mig åka med hans kompisar haha.
Hade en riktigt mysig dag i skolan också med lugna lektioner och mycket jobb gjort. Håller på att skriva krönikor i svenskan och jag har valt ämnet "Betyg i 4:an" och om man får skryta lite, vilket jag tänker att jag kanske få göra eftersom det är min blogg, så är min krönika riktigt bra atm. Jag kommer säkert hata hälften av den om några dagar och skriva om den och så men för tillfället känns det bra. Tänkte ta med mig den till stugan och se om jag får lite insperation där uppe samma sak ang en av uppsattserna som jag säkert skrivit om 257 ggr vid det här laget. Men men, hoppas ni får ett bra lov och slipper allt plugg osv nu så kanske vi hörs senare :)
Puss och Kram!♥
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Handlingar

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder, Quotes, Djupa texter
En sak jag kom att tänka på idag är hur mycket en handling verkligen kan väga och hur betydelsefulla vissa ögonblick är. Nu hoppar jag rakt in i djupa saker men ni vet när man ligger och balanserar på gränsen för om man från och med nu bara ska fullständigt ge upp allt hopp om en person eller om man ska stanna kvar och hålla kvar taget om alla bra sidor med personen när de gör dumma saker. Jag har varit med om det här så många gånger då jag oftast dras till personer som jag till en början hatar. De där personer som de flesta stör sig på men som ibland gör roliga saker och som ofta har ett väldigt stort hjärta, men som inte alltid vet vad de ska göra. Kan räkna upp ett flertal personer jag känner/har känt som är så och som jag verkligen håller hårt i för att jag inte riktigt vill inse att de kanske bara är jobbiga och irriterande och verkligen inte förstår att det finns personer som tar illa upp och som faktiskt bryr sig om vad de gör.
Jag står ofta upp och försvarar dessa personer, försöker få andra att också se deras goda egenskaper osv. Men när de gör en stor sak som verkligen chockar mig blir jag besviken på riktigt. Jag tappar allt och har svårt att se på personen efteråt och det kan ta ett tag för mig att berarbeta vad som hänt. Det blir på något vis som att allt gott jag stått upp för bara var meningslöst. Som att jag slängt min tid på någon som inte var värd det. Sen minns man alla bra stunder, alla goda gärningar och alla skratt och då känns händelsen inte lika viktig längre ända tills det händer igen.
Puss och Kram!♥
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Vardagsoutfit

Skrivet:    ·  Kläder

Sweater: Gina Tricot   Jeans: Crocker   Skor: Sportamore (Nike air max)
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Uppsatser

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har vi klarat av ett prov idag i franska samt fått tillbaka reslutatet på två prov i NO, har dessutom två uppsatser som ska in imorrn och på fredag så det är mycket för tillfället. Känns som att jag har skolan cirkulerandes i mitt huvud non stop just nu och då är det ändå inte jättemycket att göra. Men det här är ju vår sista termin innan nian och då är det verkligen all in som gäller så känner att jag måste ta mig själv i kragen ordentligt innan jag kommer dit eftersom jag alltid levt livet på en räkmacka ungefär. Jag behöver inte plugga jättemycket för att klara ett prov med toppbetyg och jag har lätt att lära mig glosor på bara någon minut. Men det blir lätt att man förlitar sig way to much på det och efter ett tag struntar i allt för att man vet att det löser sig ändå. Lite så är det för mig just nu och det är inte okej så försöker läxa upp mig själv för tillfället.
Bara för att visa ett exempel på min uppläxning finns det bevis på det i form av i eftermiddags då jag, Tove, Jossan och Tilda O stannade kvar efter skolan och satt i biblioteket med SO uppsatserna. Jag hann inte komma jättelångt då vi hade lite fokus på andra saker också men svarade på en av tre stora frågor då och har nu på kvällen även färdigställt den andra. Har dock NOLL motivation just nu så jag gav upp för jag känner att jag hellre gör färdigt den någon gång när jag har fokus på arbetet och inte när jag snabbt stressar ihop något som inte alls är bra. Jahapp nu blev det mycket skola här men så får det bli ibland, hope u don't mind :)
Puss och Kram!♥
Bild från idag på Tilda, Jossan, mig och Tove ^_^
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Låtar från Nashville

Skrivet:    ·  Musik
 
Det här en av mina favorit låtar just nu, älskar den så mycket! Hela versionen finns HÄR.
 
Det här också en favorit för tillfället, finns dock bara långa versioner utan Zoey(tjejen) och den finns HÄR.
 
 
Så fin låt, grät asmycket första gånge jag hörde den!!
 
 
Inte riktigt min musik smak man damn I like this one asså. Hela finns HÄR.
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Semeldagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har säkert ätit semlor tre gånger redan innan dagen D som är idag då. Kan inte säga att jag har längtat jättemycket efter semeldagen nu men det är tradition och en semeldag utan en semla funkar ju inte! Dagen till ära gjorde vi faktiskt semlor på Hemkunskapen så vi blev indelade i olika "arbetslag", deg-gruppen, grädde-gruppen och extra-sysslor gruppen typ. Jag hamande i deggruppen så fick tillsammans med Louise knåpa ihop en deg och för första gången i mitt liv typ klarade jag att inte döda jästen. Fick en hel del hjälp av Louise men ändå, var asglad hela dagen typ :)
Drog hem driekt efter skolan idag och stressade som en galning hem till Malte och Märta. Sen småsprnag vi tre tillsammans till tunnelbanan och åkte in till Slussen där mamma och pappa väntade. Tog oss bort till Mariatorget sen där vi träffade en agent som håller på med castingar till olika reklamfilmer. Vi hade blivit kallade dit och fick ta indviduella bilder och en gemensam som en familj. Om det blir något av det får vi inte förens om ett antal veckor men är kul att ha gjort det. Efter fotograferingen var pappa tvungen att åka men vi andra gick till Gunnarsons och fikade. Jag klarade inte av att äta en semla igen så jag tog en to die for god pecannöt paj men de andra tog semlor. Satt där och fikade och myste sen ett bra tag men är hemme nu, så jag ska plugga inför vårt franska prov imorrn och om jag får tid måste jag skriva två uppsatser också...
Puss och Kram!♥
 Vårt fika ^_^
Utanför fiket, ligger precis bredvid Skanstulls t-bana om ni vill besöka det  
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Quote

Skrivet:    ·  Allmänt
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Skrattat mycket

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en sjukt rolig dag idag faktiskt och tror inte att jag har skrattat så mycket som idag på länge. Kan bero på att det är måndag och man är lite för trött efter helgen, att hjärnan inte satt igång ännu och man inte riktigt kan kontrollera sig själv. Men jag och Tove har varit extremt flummiga idag, eller först satt jag och flummade lite med Tilda O (jag satt mest och skrattade åt mig själv men hon skrattade en del hon också) på matten och sen på lunchen bröt det loss ännu mer. Då var det jag, Tove och Jossan som satt tillsammans och när vi sedan kom upp till korridoren låg jag och Tove bokstavligen ner och skrek av skratt. Tror inte att de andra klasserna som var i korridoren då tyckte om oss jättemycket då men om det är skratt som stör så får man stå ut asså :)
Ska ju ha prao veckan 16-17 i vår bara för att byta ämne totalt, vet inte om jag har skrivit något om det men jag ska praoa men Tilda och vi har inte riktigt hittat ett bra ställe ännu. Har fått nej av alla ställen vi frågat på och på ett ställe hade de bara en plats kvar så vi kämpar vidare. Idag var jag inne i stan och följde med när Tove och Jossan letade och de lyckades hitta så då får man lite hopp själv, får bara keep on fighting typ.
Puss och Kram!♥
Inte seriösa bilder alls, kallar den för fjortis effekten så körde på det :)
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Struck by Lightning

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Carson Phillips bor med sin deprimerade mamma i en småsunkig villa i Clover i U.S.A. Hans pappa lämnade de när Carson inte var jättegammal och hans mamma har aldrig visat något större intresse för Carson så har har i princip klarat sig själv hela sitt liv.  Han är även väldigt bestämd när det kommer till hans åsikter och skyr sig inte för att säga rakt ut vad kan tycker, hela tiden. Detta leder till att i princip hela skolan hatar honom så hans jobb som redaktör för skoltidningen är helt värdelöst, efter som ingen läser den.
När han dock får reda på att en litterär tidning kan hjälpa honom att ta sig in på det College han vill förstår han att han måste agera fort och se till att få folk som kan jobba för hans tidning. Av en slump råkar han komma på två av hans klasskamrater i en extremt pinsma situation och han bestämmer sig för att via utpressning få de att jobba för hans tidning. Sen börjar jakten efter fler...
 
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Tränat

Skrivet:    ·  Allmänt
Då vare söndag igen då, känns som att den kom lika fort den här veckan som alla andra veckor, och lika fort är den förbi. Startade dagenmed mitt älskade Nashville som jag är obsessed av just nu, kan vara en av de bästa serierna någonsin typ. Tänkte göra ett inlägg om den serien under veckan och jag rekomenderar verkligen stark att se den! Well efter några avsnitt av det tog jag tag i min rädsla för att min dator kommer kollapsa any minuite och säkerhets kopierade alla viktiga dokument och bilder jag har här så nu får den i princip paja om den vill, trotts att det skulle göra mig väldigt ledsen.
Efter att suttit och kämpat med det i några timmar kände jag mig extremt motiverad till att träna. Tänkte först ta en kortare promenad och sen avsluta med ett gäng övningar på altanen, men tack vare pappa blev det ändringar på mina planer så jag drog på mig löparkläderna istället. Var ute i 35 minuter och sprang och sen när jag kom hem var jag så trött att jag bara klarade av att köra styrka i 10min. Min kropp är extremt bra på att motverka min träning och så fort jag stack ut och sprang idag fick jag ont i foten, knänen och min axel av någon dum andeldning. Men som vanligt trottsade jag allt och efter ett tag försvann det. Känner mig extremt stolt nu i efterhand och kommer nog få leva med träningsvärk ett tag men gud vad värt det var! Ikväll tänkte jag i alla fall kolla på "The Mortal Instruments" och gråta lite över att det inte kommer komma några fler filmer i den serien, men men får väl vara glad över att det finns en film åtminstånde :)
Puss och Kram!♥
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Alla hjärtans dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja ni då var den fjortonde februari över och åter igen har den spenderats som singel, men har haft en väldigt bra dag ändå. Mötte upp Jossan vid ett ungefär och då åkte vi in till T-Centralen och gick runt där ett bra tag. Så mysigt inne i city vid alla hjärtans dag, alla är glada och det står folk överallt och delar ut kramar, det är överflöd av röda rosor och man ser hjärtan i hela stan typ. Jag och Jossan kramade ett antal personer och när vi gick över plattan gav en kille en ros till Jossan. Precis när vi fått den och fortsätter gå vänder jag mig om och ser att han böjer sig ner och ställer sig på ett knä så min första tanke är, "shit nu kommer han att fria eller något". Så jag viskade lite till Jossan och sa att han håller på med något, så vi vänder oss om båda två och då stannar han oss oba "nej gå inte jag skulle bara knyta skon, så jag vill ha tillbaka rosen".
Så vi ba "oh well det var ju rätt sad typ", men vi lämnade tillbaka rosen och när vi gått en bit sprang han i fatt oss och ba "nej tjejer jag driver, det här är ett prank och vi har en kamera där borta osv." Var sjukt kul att få uppleva det faktiskt och man kände sig rätt dum asså haha. Men Jossan fick behålla rosen och kort efter det åkte vi hem sen, drog till Jossan där hennes pappa hade bakat en tårta så åt det, kollade på en fett mysig film sen och så stannade jag där resten av kvällen. Kollade på melodifestivalen ofc och pratade och myste typ, så blev en bra alla hjärtans dag för min del :)
Puss och Kram!♥
Snapchats från dagen ^_^
 
Vi är bara med kort i början av videon, men den finns HÄR. 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

...

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Fredagen den trettonde

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit så taggad på livet hela dagen typ. Hade ett prov imorse i svenska som verkligen inte gick som jag ville så var lite depp i nån minut efter det men var som att mitt glada humör tog över styret så hann inte vara deppig länge alls. Kändes som en riktig bonding dag med alla i klassen idag, all tid i korridorerna och på lektionerna var bra tid idag så det känns skönt. Sen var det även tacos till lunch som bara gjorde det hela ännu bättre, så känner att min fredagen den trettonde blev allt annat än dålig. Har rätt grov otur i vanliga fall men klarade mig idag, kanske är en såndär diverse person som har tur när alla andra har otur?
Efter skolan gjorde jag, eller gör jag, inget speciellt. Alla mina vänner skulle iväg till olika grejer så efter att vi gått hem tillsammans ett stort gäng delade vi på oss och jag gick hem hit. Nu låter det fett sad men jag har kollat på Nashville hela eftermiddagen typ så jag är asglad. De sjunger ju en hel del i den serien och jag har VÄLDIGT lätt för att bli emotional av musik, så varje gång det kommer något coolt riff ideras låtar eller när de sjunger i stämmor och musiken blir beyond awesome så ryser jag i hela kroppen och det är verkligen en sån häftig känsla. Inget har kommit i närheten än av vad jag upplevde när jag och Ida såg Mockingjay och "The Haning Tree" bröt loss i körsång för det går inte att beskriva men får små kickar av det ibland och det kan göra hela min dag!
Puss och Kram!♥
Ällllskar den här tröjan och skulle vilja gifta mig med den typ!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Inspo

Skrivet:    ·  , Inspo
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Kollat klart

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit en rätt chilldag idag eller jag var rätt trött en stor del av dagen så blev rätt chill. Fick ändå en del gjort och jag som trott att jag skulle ha gympauppvärmningen imorrn fick veta att vår gympalärar bestämt att skjuta upp allt en lektion, så kommer inte göra min fören nästa torsdag. Vilket basiclly betyder att jag och Tove inte hade behövt stressa igår, men men har mer tid på mig nu bara så kanske borde ta det positivt.
Drog hit efter skolan i alla fall med Tove och Jossan. Bestämde oss för att fortsätta kolla på American Horror Story men Tove hade inte sett något avsnitt innan så hon fick bara hoppa in på mitten. Vet inte hur mycket hon förstod av allt men jag och Jossan satt och var rätt hypade under alla avsnitt, blir verkligen så insatt i serier så sitter och håller tummarna och typ ber för att allt ska gå som jag vill. Tove var tvungen att dra efter ett tag men Jossan stannade kvar så kollade ut serien och den var så bra! Rätt taggad på att kolla vidare nu men är lite ledsen för att säsongerna inte hänger ihop. Aja efter att vi kollat klart stannade Jossan kvar så vi satt typ i soffan och pratade om rätt deep stuff ett bra tag. Hon åt här sen och efter middagen pratade vi ännu mer, älskar när man bara kan öppna upp sig för folk. Verkligen bästa känslan i världen!
Puss och Kram!♥
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Identity thief

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 Sandy Bigelow Patterson är som vilken familjefar som helst. Han bor i en villa med sin fru och sina två barn och yttligare ett på väg, han jobbar på kontor och sköter sitt jobb perfekt så därför kan han inte förstå vad som hänt när plötsligt alla pengar på hans kort är borta. Utan att han hinner reagera klipps det kortet och snart blir han tagen av polisen för våldsamt betéende och förstörelse, men Sandy har inte gjort något. När alla händelser snart spåras till Californien förstår han att det är någon annan som tagit hans identitet och sen börjar jakten.
Den här filmen var faktiskt lite över förväntan bra trotts att det är en klassisk amerikansk komedi. Melissa McCarthy och Jason Bateman är extremt bra skådespelare för dessa roller och de sköter sitt jobbperfekt måste jag säga. Så är ni sugna på en komedi, se absolut den här! :)
 
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Gympa uppvärmning

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en rätt skev dag idag med lektioner och så, hade två håltimmar varav en på sista lektionen för franska. Så då tog jag, Siri och Tove tag i arbetet vi fick som läxa och gjorde det inne på bibloteket och det var verkligen skönt att få det gjort. Synd egnetligen hur lite man använder sig av bibloteket i skolan, allt finns ju där och det är ett himla mysigt ställe egentligen. Kanske blir mer av det i 9:an när man har fler och större uppgifter osv. men nu blir det bara någon gång ibland. Efter bilboteket var vi rätt flummiga alla tre och snart anslöt sig fler personer till vårt flummeri, så stod en grupp folk i trapphuset och skrattade ett tag innan vi delade på oss och jag och Tove gick hit.
Väl här bakade vi scones och myste ett tag men sen ringde Toves tyskalärare och påminde henne om att hon hade tyska så hon sprang iväg dit. Dock hade en bra bit av tyskan redan varit så hon kom rätt snart tillbaka och då började gympa uppvärmingen. Höll på med att försöka komma på koreografier till två låtar var och det tog ett tag. var rätt slutkörda båda två när vi var färdiga men det blev klart i all fall. Så nu är det bara att träna så det sitter i ryggmärgen eller vad mans ka säga haha.
Puss och Kram!♥
Scones bordet, bytte dock smör rätt snart då det där tog slut men ni fattar  :)
 
Toveeee ^_^
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Snabb-shopping

Skrivet:    ·  Kläder
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Läxor och prov

Skrivet:    ·  Allmänt
Har ett ton löxor för tillfället i skolan, två uppsatser i slöjd och SO, prov i svenska, engelska och franska samt uppvärmingen i gympa + att vi måste bestämt en praoplats innan nästa fredag. Så har en del att göra helt enkelt, känns lite som att skolan trycker in alla läxor och prov nu så vi ska ha det gjort innan lovet så det är väl bra på något vis men jag vet inte. Känns lite som att livet går emot mig just nu, dels för allt med skolan, att jag har en miljon tankar som surrar konstant i mitt huvud och att min förkylning slagit till igen. Har fått en riktigt udda hosta som typ brummar, sen snorar jag som attan och har lock för ena örat. Har haft noll hörsel på vänser örat i en vecka typ och idag på franskan släppte det, efter lunchen och våra två eftermiddags lektioner fick jag tillbaka locket för örat men nu på höger sida. Nej det är inte jättekul.
Så ska sätta i gång med slöjduppstatsen och se till att komma på två koreografier till en uppvärming. Känns ju som en rätt lätt uppgift med tanke på att jag går på dans och varit med på ett flertal av mammas friskis och svettis pass men har bara inte kommit igång. Svårt att veta vilken nivå man kan sätta på passen också för jag skulle ju kunna köra assatsigt och sikta mot A plus men vet inte hur svårt mitt pass kommer bli då. Kanske slutar med att hela klassen ger upp och gör något annat för att jag kör för mycket olika saker. Aja får lösa det på något vis :)
Puss och Kram!♥
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

FourFiveSeconds

Skrivet:    ·  Musik
 
Åh hoppas på mer musik från Rihanna nu för hennes låtar är verkligen underbara! Ni har säkert inte missat hennes senaste men ville dela med mig av den ändå, måste säga att jag älskar att låten har ett lite annorlunda sound mot hur Rihannas låtar brukar låta och det faktum att Kanye West både sjunger och rappar gör låten ännu bättre :)
 
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Kärlek till frukt

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter att jag och Tove gått runt och pratat om frukt i princip hela dagen såg vi till att gå iväg till Ica efter skolan och köpa det. Blev mango, jordgubbar och passions frukt och gick hem till mig efter det. Tänkte köra lite inspo när vi skulle skära upp frukten men det gick lite halvbra, slutade med att Tove skar sig och att mangon blev väldigt ojämn men shit vad gott det var. Blev extrem matlycka och ville typ aldrig att allt skulle ta slut, kändes även skönt att ladda med lite vitaminer innan dansen, eller ja i allmänhet. Blir det sällan mycket frukt nu under vintern även om jag äter äpple vid frukosten oså, men hur ofta äter man mango och jordgubbar lixom? Man får passa på lite ibland.
Kollade även på film under eftermiddagen, såg "Identity thief" och den var verkligen så rolig. Älskar Melissa McCarthy och skrattar alltid åt henne, blev likadant nu. Så om ni inte sett den är det ett starkt tips, kan göra ett inlägg om den under veckan också. Efter filmen och frukten drog jag iväg till dansen, hade längtat så mycket efter som jag var sjuk förra veckan, och det var verkligen jättekul. Kom hem svettig och trött för ett tag sen och har efter det snabb-duschat, bytt om till pyjamas och kollat på tv så det är mys.
Puss och Kram!♥
Innan och efter ^_^
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

The Wedding Date

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
När Kat Ellis får en inbjudan till sin systers bröllop och får reda på att hennes ex-pojkvän, som hon också var förlovad med, ska vara best man vet hon att hon måste skaffa en eskort för att göra honom avundsjuk. Men Kat är en kvinna som har all fokus på sitt jobb så hon har inte tid att gå ut på dejter. Istället hyr hon in en man som ska spela hennes pojkvän, och det känns ju som en rätt vattentät plan tycker Kat.Men saker blir inte riktigt som hon tänkt sig och mannen hon hyr lyckas övertyga alla inklusive Kat själv att han är djupt förälskad i henne och snart tar allt en helt ny vändning.
Jag har sett den här filmen ett antal gånger och den är lika mysig varje gång. En typisk tjejfilm som gör att man både skrattar och gråter. Ett bra tips om man någon gång ska kolla på film själv eller med kompisar och inte vill ha något allt för komplicerat.
 
 
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Soligt

Skrivet:    ·  Allmänt
Men hur fint väder har det inte varit idag då? Solen sken redan vid tio när jag vaknade och sedan dess har det varit total sol typ vilket är sjukt härligt, ger mig lite kärlek till vintern. Efter att jag ätit frukost osv snapade Erik och kollade om vi skulle ut och gå så tog en timmes promenad ungefär och pratade om extremt deep grejer. Var himla skönt att bara gå, och det var ett tag sen vi pratade så behövde göra en liten catch up på en hel massa grejer. Kändes bättre efter den timmen och har varit allmänt taggad på livet efter det typ. Självklart har jag söndagsångest men man måste ändå ta hand om den lediga dagen man har innan man lägger sig i soffan och sörjer att helgen är över. Lucky me har jag ändå en asbra klass att gå till så det är inte jättehemskt haha.
Efter promenaden hände inte jättemycket. Kikade lite på gossip girl och beställde en grej till mitt rum som kommer någon gång under veckan vilket gör att jag är taggad till tusen och kommer hålla stenkoll på posten de kommande dagarna. Har efter det även mailat angående den två veckors långa praoen vi ska ha i vår, fixat lite små detaljer kring filmen vi gjorde igår (ska skicka den till de franska familjerna) och nu sitter jag och bloggar och snapchatar typ. Planer för ikväll finns inte men blir troligtvis lite serier eller så samt se om vi har några läxor för veckan el dyl.
Puss och Kram!♥
While walking haha
En bild på vägen bara ^_^
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Aktivitets dag 2

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte om ni minns att min familj och en annan familj hade en aktivitets dag tillsammans i december förra året? Vi bakade pizza, körde kampsport och julpysslade då och det var ett väldigt roligt koncept så vi bestämde oss för att fortsätta med det här och nu var det vår tur. Den andra familjen hade ingen aning om vad vi planerat när de kom hit utan det enda de fick veta var att de skulle ha med sig träningskläder. Temat för dagen var franskt så när de kom hit åt vi en fransk inspererad lunch och sen drog vi upp till stora gympasalen i skolan och körde någon hinderbana ungefär.
Så vi var där uppe i lite mer än en timme innan nästa grupp hade hyrt salen. Då gick jag hem i för väg och började lägga fram alla saker jag var och hämtade på mammas jobb i tisdags, dvs. peruker, lösnäsor, halsband mm. När resten av familjerna sen kom hem och fick se alla grejer och testa allt och så berättade vi vad nästa grej var. Vi ska resa till Frankrike med de i sommar och göra husbyte med några franska familjer där nere, alltså de bor i våra hus och vi bor i deras, så då passade vi på att visa upp våra hus. Vi hade på oss en massa knäppa kläder, delade in oss i två grupper och sen var det bara att köra. Var himla kul att görade och när vi sen på kvällen visade upp våra videos för varandra skrattade alla så mycket verkligen :) Min grupp var i den andra familjens hus och när gruppen som filmade här var klara kom de över till oss där vi senare åt en fransk middag och kollade på melodifestivalen tillsammans. Var en himla mysig dag faktiskt!
Puss och Kram!♥
Olika bilder från hinderbanan...
.... och en till
Alla saker samt hur vi såg ut haha
Varmrätten på kvällen :)
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Idrottsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en över förväntan bra dag idag faktiskt. Som jag berättade igår valde jag Badminton och Handboll under idrottsdagen, handbollen skulle vara i skolan och badmintonen i rackethallen en kvart bort så jag såg framför mig en vanlig gympalektion och en runda i rackethallen ungefär. Väl där började vi med handboll så efter att Erik, Oliver, Jonte och Jossan kommit till mig på morgonen och vi gått upp till skolan var det direkt på. Det visade sig snart att jag och Jossan + 3 andra tjejer(som vi inte var med alls :/) var de enda tjejerna i en grupp på 25 elever typ men det var bara kul.
Fick köra lite teknik på handbollen innan vi spelade matcher, var lite stelt i början men efter ett tag kom alla verkligen igång och när vi sen gick till rackethallen pratade alla med alla typ. Väl där kaosade alla runt, skolan hade bokat alla banor utom två så vi hade rätt mycket yta att vara på. Spelade "rundton"(som rundpingis fast badminton) vanliga matcher, dubbelmatcher och hoppade runt i allmänhet ungefär. Skrattade en massa och kommer troligtvis ha träningsvärk i armarna och magen imorrn haha. Nu på kvällen har Ida och Alvas familj varit här så har varit en jättemyaig kväll. Har bättrat på magmusklerna med ännu mer skratt och ätit sjukt god mat, så kortfattat en asbra dag helt enkelt. 
Puss och Kram!♥
 En halvtaskig snapchatbild är allt ni får tyvärr 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Sommaroutfit

Skrivet:    ·  Kläder
 
Top:NLY Trend | Jeans:H&M | Halsband:Guldfynd | Skor:Vans
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Fixat inför idrottsdagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Ok för att ge en snabb update av dagen i skolan kan jag börja med att berätta att vi hade idrott som första lektion. Håller på att jobba med egna uppvärmingsprogram just nu som vi nästa vecka ska köra för klassen, programmen innehåller två låtar som ska ha mellan 130-150bpm och det ska hålla på i minst fem minuter. Har hittills bara hunnit söka låtar då det är helt hopplöst att försöka hitta en bra låt med rätt hastighet men har lite idéer så får försöka sätta ihop ett program snart. Hade även engelska där vi jobbar med engelsk talande länder som vi senare ska göra en muntlig redovisning om men vi hade också NO-prov. Jag kunde nästan ingenting när provet väl startade och det var väldigt oklart in i det sista vad vi skulle kunna inför provet, men såhär nu i efterhand känns det bra och vi fick inga jättesvåra frågor vilket är skönt.
Eftermiddagen har spenderats åt att kolla på Gossip Girl i princip. Nu på kvällen var jag även iväg och handlade lite matsäck inför imorrn då vi har idrottsdag, vår skola valde i år att bara skicka iväg 6:orna och 9:orna till Romme vilket är extremt synd. Dessutom är det bara hälften av 6:orna och knappt det som åker så det känns ju lite segt när i princip alla 8:or verkligen vill och skulle göra nästan vad som helst för att få åka :/ Istället för skidor fick vi hur som helst en massa andra alternativ att välja mellan och jag valde halva dagen Handboll och andra halvan Badminton i rackethallen så är astaggad. Tror det kommer bli en grym dag imorrn faktiskt och ser fram emot det :)
Puss och Kram!♥
 Förlåt för tråkigaste bilden någonsin men är min mat till imorrn, iof är ett av bröden till min lillebror men ni fattar
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Barbados

Skrivet:    ·  Allmänt
Hur härligt vore det inte att glida runt på vita sandstränder, bada i turkosa vatten och njuta av solen på en ö i Caribbean. Jobbar just nu med det här landet i skolan och dess kultur och miljöer verkar helt fantastiska så det här är definitivt en plats jag skulle vilja besöka. Innan jag dör vill ja ha satt min fot på den här ön and I'm gonna make it!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Snöflingor

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit en allmänt bra dag idag hela vägen igenom. Började med en håltimme på vår första lektion så fick betydligt längre sovmorgon än vanligt vilket gjorde att jag hade tid att sova ut och ta hand om lite saker så det var extremt skönt. Resten av dagens lektioner var hyfsat sköna allihop, fick mycket gjort och hade kul osv. och fick möjlighet att ta igen allt jag missade i måndags och så. Efter skolan gick vi hem ett rätt stort gäng, de körde snöbollskrig på vägen men jag som är total sämst på att kasta höll mig undan så gott det gick. Jag, Tove och Jossan gick och flummade rätt rejält hela vägen hem och skrattade åt extrem töntiga saker ni vet.
Efter att alla killarna dragit hem gick vi tre hem hit för att plugga men när Tove upptäckte att hon hade hemspråk bara en kvart senare bestämde jag och Jossan oss för att följa med. Så satt utanför i korridoren och pluggade lite grand, flummade om en del annat men fick lite gjort i alla fall. Efter att Tove var klar satt vi kvar ett bra tag där ute i korridoren men efter att vi började skrämma upp varandra om att vi skulle bli inlåsta bestämde vi oss för att gå hem till mig istället. På vägen hem toksnöade det så återupplevde lite gamla barndomsminnen genom att försöka fånga snöflingor på tungan och det var verkligen kul på riktigt, blev som små barn igen typ haha.
Puss och Kram!♥
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Hat

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
Vet inte hur mycket ni använder er av youtube och så inom musiksyfte. När jag bloggar gör jag nämligen det hela tiden, vi har inte spotify på min data och jag orkar inte fixa det heller så aa. För några dagar sedan hittade jag några låtar av Zara Larsson på youtube så jag tyckte det vore kul att se vad andra personer utanför Sverige tycker om henne, älskar att veta vad andra tycker om svenskar för står det något bra ger det mig hopp om att det är inte är helt kört bara för man är svensk. I alla fall, det jag såg var verkligen något som fick mig att ta ett setg tillbaka. Folk tog ut sitt hat något enormt över den här tjejen och samma sak ser jag på nästan varje musikvideo till vilken artist som helst. De anklagar artisterna för att vara fula, ber de att gömma sig, ta livet av sig så folk slipper se de, och hur kan de säga allt det här? Jo de har ju sett deras musikvideos så de har koll, full koll.
Men det finns så mycket kärlek bland kommentarerna också, men det är ett annat inlägg nu blir det bara hat och deppiga saker. Det jag ville komma till är att mår vi verkligen så dåligt själva att vi bara måste häva ur oss alla dessa kommentarer och åsikter. Visst det är talfrihet (i de flesta länder skulle jag tro) men måste vi använda den talfriheten och göra något dåligt av det? Om vi känner så mycket hat måste vi dela med oss av det? Kommer jorden gå under om vi inte skriver hur ful han/hon såg ut idag i kommentarsfältet på deras nyupplagda bild på instagram? Kommer vårt liv försöras om vi inte trycket på "dislike-knappen" på deras youtube video? Nej är svaret på dessa frågor.
På något vis tror jag det ligger i vår natur att klaga, att se fel på andra och oss själva samt att vara elaka. Vi alla har någonsin sagt något elakt till något eller tänkt något elakt om någon som jag sa när jag skrev om drömmar, om inte jag är snygg, vältränad och älskad varför ska du då få vara det right? Vi behöver inte trycka ner folk hela tiden! Jag vet att jag gör det själv ibland och det är inte okej men jag ska försöka bli bättre med det där, jag försöker tänka på det så mycket som möjligt så att jag inte ska såra någon och det kan vi alla göra. Läs igenom din hattext en gång till och tänk över det, behöver du skicka iväg den eller fungerar det att bara radera allt och scrolla vidare? Går det att hoppa över att säga till den där tjejen att hon har en finne på hakan, ja det gör det och finnen tror jag hon vet om själv.
Försök att se allt fint med personen framför dig och ge många kommentarer. Har en kille i din klass sjukt snygga skor, säg det då. Han kommer bli jätteglad och det kommer du med. Om något är extremt snygg i håret, let them know för alla har vi någon gång fått en kommentar och det ger oss så mycket lycka, eller i alla fall är det så för mig. Om jag köpt en ny tröja och någon säger att den är snygg känns det så mycket lättare plötlsigt att ha på sig den! Men håll för guds skull inte på och pressa folk, för det värsta som finns är när någon frågar än vad man tycker om de ny inköpna byxorna eller den nya väskan och man personligen inte tycker om de. För det är nästan ännu värre att då stå där och se någon i ögonen och säga att det är snyggt när man egentligen inte tycker det. Men kom ihåg att vara snäll och håll inne allt hat.
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Peruker och glasögon

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter sista lektionen idag gick jag iväg till tunnelbanan direkt och åkte in till Gamla Stan där mamma jobbar. Efter att jag hälsat på alla där och så fick jag nycklarna till källaren, väl där nere visade mamma mig deras förråd som är fullt av olika saker till deras events. Mamma jobbar nämligen med att fixa fester, konferenser mm. till olika företag så de har en massa peruker, spel, hattar, smink, grilanger och aa you name it. Så mitt uppdrag blev att samla ihop en massa peruker och dyl. som vi ska använda snart (hemligt till vad). Var sjukt kul att bara gå loss där nere och plocka ut alla de här udda sakerna men ska bli sjukt kul att se slutresultatet.
Resan hem med tunnelbanan där emot var inte riktigt lika kul. Mamma skulle iväg på en gala ikväll så jag fick ta med mig alla grejer hem i en asstor kasse och att försöka vara smidig med en 1 meters lång kasse i rusningstrafik är inte lätt. Slog till hur många som helst och försökte vara så diskret som möjligt, och efter att en man misstänksamt kikat ner i kassen blev jag rädd att folk trodde att jag bar runt på en bomb typ. Så näe var lite halvkul men försökte att inte bry mig så mycket, när jag dock klev igenom spärrarna vid "min" station och fem saker flyger ut, och jag inte hör det för att jag har hörlurar med musik, och en kille och äldre tjej plockar upp det och får ropa på mig så att jag ska få tillbaka sakerna var jag rätt trött på dne där påsen. Men jag kom hem och jag överlevde och nu MÅSTE jag plugga NO!!!
Puss och Kram!♥
Kul att åka hem med den här måste jag säga haha
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Musik just nu

Skrivet:    ·  Musik
 
Fifth Harmony är sjukt grymma och den här låten är nästintill omöjlig att inte börja dansa till :)
 
 
 Har ingen aning om vem Troy Ave är men låten är sjukt skön!
 
 
 Riktigt bra pepplåt och Jessie J visar once again att hon är sjukt grym
 
 
 Det är sånna här låtar som driver mig framåt typ. Så fort jag hör den här blir jag allmänt motiverad till livet ungefär. Vet inte varför men det är något med beatet i låten som ger mig extremt mycket energi!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Feberdrömmar

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
När jag var liten hade jag alltid samma feberdröm som återvände varje gång jag hade feber. Kommer ihåg speciellt en gång när jag låg i våran gamla soffa och min familj stod och pratade om något runt omkring mig, jag tror Malte skulle iväg till dagis eller något så de hade lite bråttom. Jag ser hur alla springar runt omkring mig och hur de pratar lite småstressat men allt går så långsamt. Som att någon drar varje rörelse bakåt eller gjort en video om mitt liv och satt det i slow motion. Det var sjukt obehagligt och jag minns att jag kände mig fast i min egen kropp, fortfarande efter såhär många år mår jag lite illa och får små panikkänslor när jag tänker tillbaka på den drömmen.
I natt hände en liknande sak. Jag lyckades aldrig riktigt sommna ordentligt och låg och frös så jag skakade bara för att sekunder senare svettas som om jag nyss sprungit ett maraton hela natten. Jag låg och pressade mig själv för att jag skulle somna så jag skulle kunna komma iväg till skolan idag, men det gjorde ju inte riktigt saken bättre. Mitt i natten fick jag en ny feberdröm och den är så twistad att jag knappt minns vad det handlade om. Jag kommer ihåg att jag ligger i min säng och så öser någon något över mig som jag ska vika ihop och sortera, men det går typ inte. Jag blev så stressad och kände mig verkligen värdelös och återigen upplevde jag den känslan jag hade som barn, att jag satt fast i min kropp. När min väckarklocka ringde imorse tror jag att jag hade sovit ungefär 4 timmar max och jag är fortfarande kvar i drömmen och jag minns jag att någon övertalade mig att det är lugnt att vila lite grand för jag tar mig upp sen ändå. Det nästa som hände är att mamma kom in och väckte mig, och då var klockan kvart i åtta. Vi börjar tio över. Så jag har varit hemma idag och vilat, sovit och kollat på lite serier, tänkte se om jag kan plugga in lite NO också då vi har prov på trosdag tror jag och ladda upp för jag ska gå till imorrn!
Puss och Kram!♥
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Hahahahahaha

Skrivet:    ·  Allmänt
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Serier, sova, läsa

Skrivet:    ·  Allmänt
Har verkligen varit en seg dag idag. Efter frukosten vid tolv gick jag ner till mitt rum och bloggade lite kort innan jag lade mig för att kolla på lite serier, fick för mig att jag skulle yttligare en ny serie och fastnade för en som heter "Nashville". Som man lätt kan läsa av på namnet handlar serien om två country sångerskor, den ena har problem med att få sin karriär att hålla sig uppe och den andra har precis blivit intruducerad till Contry-världen och är alla tonårstjejers favorit artist. Serien var bättre än jag trott och har kinda fastnat i den oxå nu, är det möjligt att följa för många serier? För i nuläget följer jag sex stycken tror jag och skulle gärna börja kolla på Vampire Diaries oxå men får nog vänta lite med den...
Har nyss läst ut Liv och Lovisa så fick lite insperation att fortsätta min egen bok, får se hur långt jag kommer idag. Känner mig rätt seg i huvudet så blir nog inte så mycket, den enda jag har att skylla det på är mig själv för det enda jag gjort idag är basiclly legat i min säng. Har antingen sett serier, sovit eller läst, men kände att jag behövde en sånhär dag nu. Är dock EXTREMT ottagad på att gå till skolan imorrn, att duscha, sminka sig och träffa folk känns extremt avlägset nu men men. Imorrn är en ny dag och jag kommer ju hinna sova några timmar till innan dess.
Puss och Kram!♥
 Tb ill sommaren ^_^
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Lördagen

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Under dagen igår gjorde jag inte jättemycket. Var rätt trött hela dagen och snorade och hostade en del, men som vanligt trottsade jag min sjukdom och fick för mig att jag skulle ut på en promenad. Så var ute i lite mer än en timme i snöregnet och kom hem med en vattenskadad jacka, blött hår och blöta vantar+mössa men det var skönt ändå på nåt vis. Hittade något form av lugn när jag var ute och kunde lite släppa tankarna på allt annat, fick lixom fokusera på nuet och bara gå.
Redan på morgonen igår åkte min mamma och lillebror iväg till Sigtuna där några av våra kompisar bor för att hjälpa till att fixa en artonårs fest de skulle ha samma kväll. Jag, pappa och Märta åkte inte dit förens klockan fem när festen började och då var det redan en del folk där. Jag trodde det skulle vara en del av killen som fylldearton års kompisar där men det var egentligen ett släktkalas. Så vår familj och ett annat par var de enda som inte var familj/släkt där och trotts att jag var den enda i min ålder och den enda personen jag pratade med var Märta och alla vuxna blev det aldrig astråkigt. Hade rätt kul där och när vi kom hem där ifrån var jag sjukt trött vilket gjorde att jag hoppade över bloggningen. Såg några avsnitt av Gossip Girl innan jag märkte att jag började blunda mer än jag tittade och lämnade serierna till en annan dag istället. Vaknade vid tolv idag ungefär så får se vad jag gör under dagen, skulle tro att det inte blir så mycket.
Puss och Kram!♥
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Obsessed

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com

Design