Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Fredagen den trettonde

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit så taggad på livet hela dagen typ. Hade ett prov imorse i svenska som verkligen inte gick som jag ville så var lite depp i nån minut efter det men var som att mitt glada humör tog över styret så hann inte vara deppig länge alls. Kändes som en riktig bonding dag med alla i klassen idag, all tid i korridorerna och på lektionerna var bra tid idag så det känns skönt. Sen var det även tacos till lunch som bara gjorde det hela ännu bättre, så känner att min fredagen den trettonde blev allt annat än dålig. Har rätt grov otur i vanliga fall men klarade mig idag, kanske är en såndär diverse person som har tur när alla andra har otur?
Efter skolan gjorde jag, eller gör jag, inget speciellt. Alla mina vänner skulle iväg till olika grejer så efter att vi gått hem tillsammans ett stort gäng delade vi på oss och jag gick hem hit. Nu låter det fett sad men jag har kollat på Nashville hela eftermiddagen typ så jag är asglad. De sjunger ju en hel del i den serien och jag har VÄLDIGT lätt för att bli emotional av musik, så varje gång det kommer något coolt riff ideras låtar eller när de sjunger i stämmor och musiken blir beyond awesome så ryser jag i hela kroppen och det är verkligen en sån häftig känsla. Inget har kommit i närheten än av vad jag upplevde när jag och Ida såg Mockingjay och "The Haning Tree" bröt loss i körsång för det går inte att beskriva men får små kickar av det ibland och det kan göra hela min dag!
Puss och Kram!♥
Ällllskar den här tröjan och skulle vilja gifta mig med den typ!
 
♡Karin Jansson♡
Skrivet: 2015-02-13,  kl. 18:41:40 Blogg:  http://nouw.com/KariiinJansson

Den tröjan ser jättemysig ut! :D

♡Anonym♡
Skrivet: 2015-02-15,  kl. 15:49:04

Kan inte du göra ett inlägg med dina favorit-tröjor? :)

Svar: Jo det kan jag försöka :)
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design