Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Valborg

Skrivet:    ·  Allmänt
Har pluggat typ hela eftermiddagen och sitter nyduschad nu och kikar med Tove, Elin, Vera och Rebecka. Arumenterar om vem som ska ta med sig en madrass till Becka där vi ska sova ikväll efter elden. Ska iväg till henne nu för att laga mat tsm med de andra. Måste bara sminka mej o föna håret och sånt.
Är lite småstressad nu för måste verkligen fixa mej men ska försöka fota mycket ikväll så kommer bilderna nog upp imorrn. Himla skönt att vi är lediga då, får se vad vi hittar på.
Puss och Kram!♥
 Bjuder på en jättevacker bild från förra året  haha

Födelsedagar

Skrivet:    ·  Allmänt
Siri fyller år idag så efter franskan gick jag, Tove, Norma och Siri hit. Vi var ett tag på studsmattan men gick in rätt snabbt för de va för kallt (va hände med värmen??) Då poppade vi popcorn och kollade på massa gamla bilder o filmer. Är helt sjukt vad man förändrats på bara några år, blir lika chockad varje gg haha.
Känner att nästan alla av mina kompisar fyller år nu på våren. Jag fyller faktiskt år på fredag och sen bara nån dag senare fyller Oliver, Tilda O, Lovisa mm. Folk passar på all fylla år nu lixom, haha ne men jag tycker det är kul. Vet inte varför egentligen, men blir typ glad när andra fyller år. Smittar av sig :)
Puss och Kram!♥
Blev nån gammal random bild på mej o Siri ^_^
 

Jordgubbaaaaar

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Hade värsta mysiga eftermiddagen, var hos Becka med Elin, Vera, Tove och Tilda O och åt jordgubbar, sjöng och körde "gris". Ni vet den där leken när man kastar boll och om man tappar den får man en bokstav osv, så dålig förklaring ^_^ Amen satt ute i solen i flera timmar o ba hade det bra, ska troligtvis fira valborg me de oxå så de ska bli cozy.
Borde gentligen plugga franska men har gjort det i nån timme nu typ så tyckte det var dags för Glee ist. Swefilmer är den enda hemsidan jag hittat avsnitten på och de är så sega med att lägga upp avsnitten så får kolla på förra veckans avsnitt nu...
Puss och Kram!♥
 
 Bilden vägrar att vända på sej så ni får den stående...
 
 

Utedag idag

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Startade dagen med att åka till Skarpnäcks IP med Tove o Jossan för att kolla på Samis match. Vi där nästan hela matchen och när de spelat färdigt gick vi och köpte läsk innan vi åkte hem igen, så vi gjorde inte så mkt där borta haha. När vi kom hem köpte vi "mat" och cyklade t magganparken där vi picknickade (inte helt säker på att de heter de haha) 
Ska iväg till några kompisar snart och grilla där vilket ska bli himla  mysigt. Har inte grillat i år och är dessutom extremt hungrig (har haft rep i typ 4h) så rätt pepp!
Puss och Kram!❤️
Blev en bild på drickan (ointressant)

Där vi spelar alltså :)

Så grymt bra peppmusik!

Skrivet:    ·  Musik
Ni fattar inte energin jag får av dessa låtar, vill bara springa runt och skratta typ. Tyckte ni oxå borde få uppleva den kännslan så här kommer mina bästa låtar just nu:
 
Asså Little Mix är så grovt bra, detta är ju dock på en konster HÄR hittar ni en "vanlig" version...
 
 Har typ inte hört nån annan låt med The Wanted men den här äger iaf :)
 
Joelle sjunger så grovt bra jag dör!!!
 
Har lyssnat på deras skiva "Meet the vamps" typ 40ggr sen i måndags haha

Klippt mej!

Skrivet:    ·  Allmänt
Cyklade iväg till frisören imorse och blev av med ca 7cm av mitt slitna hår vilket är helt amazing. Har behövt klippa mej aslänge så det var super. Känns så himla bra när man är nyklippt, går typ runt och slänger med håret lite för mej själv haha, är det bara jag?
Ska kila ner och packa badkläder nu, Elin, Vera och jag ska iväg o bada på eriksdalsbadet troligtvis. Har suttit ute på altanen och dött av värmeslag så det här är perfekt, måste dock hem vid fem. Ska barnvakta Bärto ikväll tsm med Malte så det blir massa mys ikväll ^_^
Puss och Kram!♥
 
 
 

Fotboll snart

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Har varit hos Elin nu på eftermiddagen med Jossan och Tove. Vi satt ute i solen och åt popcorn, pratade och snapchatade en massa. Hade himla kul och det var verkligen så himla härligt ute på altanen!
Nu sitter jag på golvet i matrummet medan mamma dukar farm tsm med våra gäster typ haha. Vi ska snart äta tacos och sen efter maten ska jag möta upp Elin igen för att gå på Tove och Jossans fotbollsmatch. Var så länge sedan sist, tror att det var förra hösten elr nåt sånt så aa. Var dags lixom :)
Puss och Kram!♥
 Lite halvskev OOTD men men. Jacka: Uniqlo    Skjorta: Hollister    Jeans: Cubus

Torsdaggg

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte med Frida in till träningen idag men när den började gick jag dock där ifrån. Har rep alldeles strax nu så hann inte vara med. Men fick en promendad hem iaf (så skönt!) och när jag väl kom fram till min cykel inser jag att den är olåst. Men det är fördelen med gamla cyklar, den stod kvar orörd så det var bara att cykla hem...
Sitter just nu och är asarg för kameran vill inte sammarbeta. Vägrar att connecta sej till datan så vet nt hur jag ska överföra bilden. Men kommer nog på nåt sätt, brukar funka efter ett tag, eller ett längre tag.
Puss och Kram!♥
 Köpte ett Baby Lips lipbalm i måndags, LÖV IT!

Massa rep!!!

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Har nyss kommit hem från enskedesplen nu, har haft rep sen kl. fem kom hem vid kvart i åtta ungefär. Dock var det en del dötid då de repade andra scener oså, men vår grupp är så himla skön så att det gjorde ingenting. Alla som är med i spelet (asså även de som inte är med i mitt "gäng" på scen) blir som en enda stor familj. Alla vet vilka alla är, alla hejar och är grovt possitiva, bästa familjen!
Fick även tiderna för nästa vecka och som det ser ut nu har jag rep alla dagar utom torsdag o fredag. Så ni får ha lite tålamod ang. uppdateringen. Kommer säkert bli många sena inlägg och kanske nån dag inget alls...
Puss och Kram!♥
 Har ingen bild från idag :)
 

Det blommar i Kungsan

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan ju inte vara nån stockholmare som missat att det blommar i Kungsan nu och jag som insåg det i förrgår och typ längtat dit sedan dess drog med mej Tove efter skolan. Så vi gick runt och fotade (sjukt mkt), åt glass, träffade lite folk från skolan oså. Var himla mysigt och kul så ni som bor här se till att åka in nu!
Skriver det här inlägget lite i farten. Ska iväg till tjejkvällen nu typ och jag har fortfarande inte ätit middag (proffs). Det är "kråktanten" idag och hon berättar typ ghoststorys osv men idag skulle hon spå tror jag, pepp på det!
Puss och Kram!♥
 
 
 

Hemma igen

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Åkte hem i förväg idag för att hinna vara med på enskedespel repet. Var första gg i tältet idag och det var så kul! Nya tältet är asstort och bakom tältet där vi ska vara när vi inte är på scen är riktigt bra gjort. Haha så svårt att förklara men när vi kommer igång mer oså tänkte jag kanske filma lite bakom osv.
Sitter ensam hemma nu och kollar på första säsongen av glee. Har den på dvd så blev då ikväll haha. Älskar den serien, vill så gärna bara vara med de. Men känner att ja skrivit de typ femtielva ggr.
Puss och Kram!❤️
Läste typ hela resan haha ^_^

Sommarvärme

Skrivet:    ·  Allmänt
Asså hur härlig har dagen inte varit? Har suttit ute på stora trappen i solen nästan hela dagen i bara t-shirt. Och efter lunch ute i trädgården åkte jag o mamma in till stationen och hämtade Malte och pappa som kom med tåget.
Nu på eftermiddagen har vi varit ute i hagen bakom gamla ladan. Vi hittade ett helt gäng myror, en "jättespännande" sten och njöt av solen. Var nästan to good to be true, fick värsta sommar känslorna!
Puss och Kram!♥
Alla kusiner: Erland, Märta, Malte, Elsie och jag ^_^
 
Finaste skrutto ^_^
 
 

Glad Påsk!

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev ett snabbis inlägg nu när alla håller på att byta om osv. Har ätit påsklunch idag m. mormor, morfar, mamma, Märto, Jeppe, Sofie, Erland och Elsie och efter det blev det påskäggsjakt. Märta o Erland fick bilder på olika platser för att ta sig vidare till nästa ledtråd osv ända tills de fick äggen.
Nu väntar vi på att få mer folk hit. Morfars syster, hennes man, deras barn Gittan o Eva-Lena oså våra sysslingar oxå, Olof, Anna o Ida. Träffade de senast i Vemdalen så det var ett litet tag sen.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig påsk!
Puss och Kram!♥
 
 Påsklunch ^_^
 Åt godis på trappen och letade ägg (bilderna hamna fel haha)
 Överlycklig!!!!
 Elsie, jag, Märta o Erland ^_^
 
 

Farmor och farfar

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag, mamma o Märta åkte till farmor och farfar en sväng idag. Åt lunch där, tog en promenad sen och fikade på farmors kakor och en påsktårta. Var himla mysigt att komma dit, blir betydligt mer sällan att vi träffar de vilket är lite synd så passade på nu.
När vi kom hem åkte mamma in till Kungsör en sväng och hälsade på en kompis medan jag var ute o sprang i 1h och det var så himla härligt. När det både är grymt vackert och frisk luft känns det så mkt lättare att springa. Körde lite intervaller oså, och det känns redan nu lite i benen haha.
Puss och Kram!♥
Jag och Bärto ^_^
 Hittade fullt av skilla på vägen
 Mamma o Märta ♥
 

Hälsat på gammelmormor

Skrivet:    ·  Allmänt
Målade och pysslade hela dagen igår med morfar. De har en liten "gäststuga" eller vad man nu ska kalla det nere på tomten som vi målade, blev även lite nytt till altanräcket där.
Har precis varit och hälsat på gammelmormor. Hon är rätt snurrig oså, så att ist för att hon kommer hit i påsk med en massa människor som springer huller om buller åkte jag, mamma (som kom hit imorse) Erland, Märta och mormor och hälsade på henne i hennes lägenhet. Det var himla mysigt, kollade på massa gamla bilder och skrattade tills jag grät :).
Puss och Kram!♥
 Classic påskbild ^_^
Det blev en bild på traktorn också...
 

Tuffat ut till landet

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag o Märta åkte hit till mormor o morfar idag med tåget. Kom fram till stationen vid kvart i tolv där mormor och Erland stod o väntade på oss. Var så himla mysigt att komma hit, solen lyser, det är rätt varmt ute och allt e bara sådär underbart härligt lugnt.
I princip hela eftermiddagen spenderade jag och morfar iaf med varsin pensel i handen. Vi har målat en av dörrarna till stora logen samt två dörrar vid brygghuset. Ska troligtvis måla ännu mer imorrn vilket jag är grymt taggad på. Älskar seriöst att måla, de e så kul! Dock har jag typ grövsta träningsverken i armarna och skuldrorna samt värsta blåmärkena på knäna från igår haha, PROFFS!
Puss och Kram!♥
 Bärto på sista tåget (bytte i Eskilstuna o åkte nåt litet tåg den sista biten)
 Jag och morfar målar ^_^
 Erland, Märta o hönsisarna

Boda Borg

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick till skolan idag vid kvart i åtta, inte för att vara i skolan då utan för att sätta mej på en buss tsm med massa andra folk från 7:an och åka t Boda Borg. Resan dit tog typ en o en halv timme och sen var vi där och körde i ungefär 7h, och det var så kul. Skulle lätt åka tbx dit imorrn och göra allt igen!
Utav 22 samanlagda banor klarade min grupp 10st (var m. Norma, Vera & Rebecka)  och det var rätt bra gjort även fast det låter rätt lame. Den bästa från alla oss klarade typ 16st tror jag och det är extremt få som klarar alla.
Puss och Kram!♥
Jag o Tilda O satt med varandra på bussen ^_^
Blev lite besviken när jag insåg att det inte var ngt fort utan ett hyreshus typ, men det var så bra gjort allting innomhus att det verkligen inte spelade någon roll alls!!!!

Jobbar...

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag, Sami och Nicole skriver låten tsm så det gäller att hela tiden kolla av med varandra...

Saker jag stör mej på...

Skrivet:    ·  Videoinlägg

 

Nagelmålning

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en sväng i Sickla med mamma idag, nu är hon nämligen på inflyttningsfest hos en gammal kompis så hon och jag var o köpte inflyttingspresent där. Var även inne på Cubus (nya favvisen nu, to die for grejer överallt!) där fick med mej ett par vita jeans. Behövt nya i typ 1år eller nåt sånt haha.
Ikväll ska jag och pappa laga mat, var grovt sugen på hamburgare så blev det. Han har dessutom köpt Frisco bröd så jag kommer va glad hela kvällen. Åt det första gg ute på Trinntorp (Ida o Alvas sommarhus) o blev in löv så äter jag på Max ska det va frisco bröd :)
Puss och Kram!♥
 Blev lite fler nagellack men såhär såg det ut när jag började måla naglarna
 
 Nej jag vet inte heller vad som hände med håret...
 
 Färdigt resultat (Står påsk på högerhanden ^_^)
 

Tågluffat

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag, Tove, Jossan o Elin var hso Elin ett tag efter skolan innan Elin skulle iväg. Så då åkte vi andra tre iväg mot tunnelbanan, sen åkte vi runt till massa olika ställen, först åkte vi till Hagsätra, sen Thorildsplan, Farsta Strand o sen av vid Sandsborg så var rätt långt på två gröna linjer haha. Var så extremt flummiga och riktigt odiskreta men som tur var blev ingen sur utan de flesta satt och skrattade med oss...
Nu sitter jag i mjukisbyxor i soffan, äter nötter och kollar på Let´s Dance. Riktigt fredagsfeeling och dessutom är det ju lov nu. Så himla skönt ju, längtat efter kusinerna så himla mkt så känns himla kul att få se de snart!
Puss och Kram!♥
 Bästa maten på tunnelbanan ^_^

Pepp på träningen

Skrivet:    ·  Allmänt
Alla har fått önska musiktill träningen nu (för vår lärare har ingen koll själv) och det märks verkligen en förbättring. Mycket mer peppande att träna, har fixar något bättre pass osv så idag körde vi stenhårt under spinningsdelen och det känns i benen!
Sitter nyduschad nu i soffan och tänkte kolla på dagens o går dagens avsnitt av topmodel, pga av rep m enskedespelen o träning har jag missat de så tänkte passa på nu. Mysigast blir det ju på kvällen ^_^
Puss och Kram!♥
 
 
 

Nya bilder till rummet

Skrivet:    ·  Allmänt
Beställde ju bilder förra veckan typ och fick de för typ exakt en vecka sen oxå men har inte kunnat publicera det förens nu. Är så extremt nöjd och photobox är verkligen helt amazing på snabb leverans o bra kvalité så om ni ska framkalla bilder kan jag verkligen rekomendera de!
Tänkte visa bilder på de jag framkallat:
 Såhär ser det ut alltså ^_^
 Lyckan när man får paket!!

Ahahah alla kollar nu!

Skrivet:    ·  Allmänt
Säkert har alla redan sett den men hittade den igår och replayade den typ 50ggr, asså så rolig reaktion av läraren. Seriöst kolla nu!
 

Toast löver!

Skrivet:    ·  Allmänt
Pappa har skaffat en USB-sticka nu så har 3g på datan!! Vet att det är mkt om vårt WiFi nu men hoppas ni står ut...
Elin, Clara N, Lovisa o jag gick hit efter skolan o gjorde toast. Har typ sen dess pratat om massa random saker och vet verkligen inte var tiden tog vägen men tiden gick grovt fort iaf. De gick för bara en halvtimme sen elr nåt så har ätit o sitter nu och försöker fatta ngt av vår franska läxa samtidigt som jag lyssnar Little Mix nya låt. Vikket gör det rätt svårt men men har typ 45min på mej innan de är dags på enskedespel.
Puss och Kram!♥
 
 

Free cone day

Skrivet:    ·  Allmänt
Ben and Jerrys har en gång om året en "free cone day" (säkert ingen som missat haha) så jag, Tove, Becka, Norma o Siri gick upp t globen och ben and jerrys då såklart. Det innebär alltså att man får en gratis glass kula åt gången (alla gick typ 2ggr) o det va så gott. Om man älskar ben and jerrys är gratis helt amazinggg
Nu måste jag plugga både musik o franska, har prov/läxförhör om bara nåfon dag så måste ta tag i det nu...
Puss och Kram!♥
 Våra glassar :)
 Nån random bild på själva "caféet"

Nämen nu när man är van

Skrivet:    ·  Allmänt
Pappa sa nyss att vårat Internet kommer komma om 14 dagar. Asså ni kanske tycker att jag är lame nu men bara en helg har varit "jobbigt" nu ska vi ha det såhär i 2 veckor till typ. Åhhh nu e ja sur, kan de nt gå lite snabbare bara?
Var en snabbis till tolv med Elin och Tove idag. Vi bombade fotoautomaten och kikade lite i globen. Var dock väldigt kort då toTove skulle iväg så ja o Elin gick t Vera ist...
Puss och Kram!♥
 Gjorde rulltårta på hemkunskapen ^_^

3 superbra filmer

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Har under veckan sett en massa bra filmer som jag tänkte tipsa om nu.

"About Time"
Den här filmen såg jag hos Siri i tisdags typ och den handlar om en kille som vid 21 års ålder får veta att alla män i deras släkt har möjlighet att resa bakåt i tiden. Dock bara till händelser han varit med om själv, men när han upptäcker att minsta snedsteg i det förflutna kan ändra hela nutiden blir det svårare än han trott.


"50 first dates"
Henry Roth är killen som får tjejerna men inte vill ha något förhållande, men när han träffar Lucy faller han direkt. Han ser till att de äter frukost tillsammans och när de sedan träffas nästa dag har hon ingen aning om vem han är. Det är nämligen så att Lucy lider av en slags minnesförlust hon fått vi en bilolycka så hon minns inget som hänt efter kraschen. 
Henry måste alltså vinna henne hjärta, varje dag på nytt...


"Remember me"
Den här filmen handlar om Tyler (som spelas av Robert Pattinson!!) som efter en "vadslagning" med sin bästa kompis ska stöta på en tjej och sedan dumpa henne. Men ju mer tid de spenderar med varandra desto mer visar sig deras liv vara gemensamt. Hon som bevittnat sin mamma bli mördad, och han som lever varje dag längtande efter sin bror som tagit självmord. 
Vad som till en början verkar som en kärlekshistoria får en helt annan vändning i slutet när man pusslar ihop två och två och förstår vad som kommer att hända. En film med gråtgaranti!


Inget internet hemma

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi har inget internet hemma just nu vilket är anledningen till att ja nt bloggat sen i torsdags. Kommer inte heller få tbx det förens på tisdag typ (beror på när pappa får tid att installera det), 
Just nu är jag i Frida i Globen tsm med resten av Stockholm typ. Det är både The Fooos konsert och idolauditions så aa, absolut inte själva...
Puss och Kram!❤️
På tolv ^_^



Snart iväg till träning

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Sitter mest och väntar nu på att möta upp Frida nu inför träningen. Lite halvpepp på att träna idag tyvärr men sprang inte i söndags så att hoppa över går inte haha. Det är ju för mej jag gör det, brukar alltid tänka på nån bild jag såg på weheartit för ett tag sen där det var typ såhär För att du ska må bra, För att din kropp vill det, För att du ska se bra ut osv. kommer inte riktigt ihåg va det var men väldigt mkt pepp iaf haha.
Ska gå och byta om o packa iordning oså nu, ska snart gå hem ifrån...
Puss och Kram!♥
Dagens outfit Tröja: H&M (den från igår)  Jeans: JC
 Egopic ^_^

Stan m. mormor

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Åkte in till TC med mormor när jag kom hem från skolan. Vi gick runt och kollade i olika affärer, var inne på River Island för första gg och hittade en hel del fina grejer bland annat en skinnjacka som var för snygg för att vara sann. Men ofc bar den för liten så aa... Fick dock med mig en mascara, en tröja o ett par trosor så e extremt nöjd.
Fikade på youghurt shoppen oxå innan vi åkte hem, ett måste ju om man är i gallerian haha. Kom nyss hem från enskedespelen oxå där vi tränade på en ny scen idag så det var riktigt kul. Spelade "otäcking" och soldat förra året, i år är vi ett aggressivt gäng så vi fortsätter på samma tema :)
Puss och Kram!♥
 Inhandlat idag, bättre bild på tröjan kommer imorrn typ :)
Mobilbild på glassen...
 
 

Drar till skolan nu

Skrivet:    ·  Allmänt
Måste till skolan nu men tänkte slänga in ett inlägg ändå. Mormor kom hit igår då mamma åkt till Island så hon sitter och syr ihop min jacka nu, himla bra! Gick in i en taggbuske för ett tag sen så har ett litet hål där.
Puss och Kram! ♥
 
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design