Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Tränat första gg

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick ju på ett styrkepass i veckan förut m Frida men då kursen denna termin blivit inställd bytte vi till en annan kurs på just torsdagar. Den heter Spinn/Switch och är alltså en halvtimme spinning o sen en halvtimme cirkelträning i maskiner o det var riktigt kul.
Nu på kvällen har jag fått Märta att ställa upp på en mindre photoshoot så det är de bilderna ni ser nedan. Hon var lite motvillig i början men det är något med henne och kameror för hon posar alltid när de kommer fram så jag tror att hon gillar det ändå. Fast det är inget hon säger högt haha.
Puss och Kram!♥
 
Älskade syster!

.

Skrivet:    ·  Musik
         
Älskar den här låten! Så skön lixom, lätt att sjunga med till haha ^_^
 
 
         
Fett gammal låt men så bra, hörde den på radion för ngra dagar sen o e in löv!
 
         
Extremt konstig video men så bra låt!!!!

Awkward

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Är totally in love i den här serien. Den handlar om Jenna som är en nobody, hon har två vänner och det är i princip de ända som "vet att hon finns". Men Jennas liv får en oväntad vändning när hon råkar ut för en oskyldig olycka som får alla att tro att hon försökt ta självmord.
Har ju bara sett sex avsnitt i skrivande stund men shiet vad jag gillar den här serien, den fångar en verkligen och man vill veta var allt leder. Det finns så många roliga karaktärer som verkligen utmärker sig, sitter och skrattar i ena stunden, lider i nästa och blir arg i nästa haha. KOLLA NU!!!
 
 

Slappdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har kört mjukisbyxor idag och har varit så skönt! Kollat på en ny tv-serie som heter Awkward och shit vad grymt den är seriöst så bra. Kollat på 6 avsnitt bara idag (de är 20min långa) så har varit en rätt slapp dag. Fick även ngra läxor gjorda, städade hela mitt rum, hade utvecklingssamtal o gjorde en video som ni hittar nedanför.
Tja rätt halvspännande dag asså haha. Nu ska jag köra lite SO o sen blir det mer Awkward så beroende framkallande!!!!!!!
Puss och Kram!♥
 Snygg egobild!
 Fotade min lunch för jag har inget liv haha
 

5 saker om mej

Skrivet:    ·  

I stan hela dagen

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Åkte in t TC imorse m. Elin o Tilda O för att träffa en kille i en tv-show men när vi kom dit hade han redan åkt och då var vi där bara fem min efter utsatt tid. Asså hur dåligt? Vi antog att han skulle vara där något längre än bara vid just nio, så vi gick lite smått sura där ifrån t Starbucks och fikade där tsm m. Sofia och Märta.
Gick runt lite i stan sen, köpte en tröja på Gina som är så snygg himla nöjd med den verkligen! Åkte hem efter några timmar och är hemma nu. Håller på med en svenska läxa vi har nu, ska göra en rediovisning om en film vi sett elr bok vi läst så måste fortsätta jobba.
Puss och Kram!♥
 Vetefan var fokusen är på den här bilden men ända jag har på alla våra frappés ^_^
 
Tröjorna är från Bikbok och Gina tricot ^_^

Bra måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en vanlig dag i själva skolan lixom men det är oxå våran enda innan vi får ledigt i två dagar till. Skolan tar hand om alla utvecklingsamtal under dessa dagar så vi får ledigt, förutom just tiden man har utvecklingssamtal då.
Gick t globen efter skolan iaf m. Tilda, Elin, Sophie, Milena och Sofia. Vi gick runt och kollade i alla affärer, spelade på tolvan och hittade en fotoautomat som inte verkade fungera dock. Åt´middag där tsm sen oxå på Donken, dock utan Sofia men vi andra. Var himla mysigt och hade jättekul, ska även träffa några av de imorrn.
Puss och Kram!♥
 Våran middag haha ^_^

Haul från bloppisen

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Från v. Tygkasse (från Moas bord, för 20kr) Beanie (från Keelas bord, för 100kr) Tandborste asså no hate på den behövde verkligen en haha. Inte från nån av deras bord utan den fanns bredvid hos nån dam.
Sen fick man även en dricka från Vitamin Well himla god faktiskt.
 
Lite närmare bild på allt ^_^
 
Mössan när den sitter på haha. Har verkligen velat ha en till Beanie så länge och särskilt en svart då min gråa kan vara svårt att matcha. Om ni velat ha en men tvekat, sluta tveka, KÖP! :)

#KBPbloppis

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Jag och Lovisa åkte in till Kick Back Packs bloppis idag i Göta källare och vi kom verkligen helt i rätt tid! När vi kom var det bara två stycken där och ganska snabbt efter oss kom två tjer till så vi stod sex st ett tag där utanför men sen brakade det loss. Det kom sjukt mkt folk och att vi stod först i kö var verkligen helt amazing. Han få det vi ville ha, ta bilder och kolla på alla deras bord flera gånger.
Dessutom var tjejrna så sjukt snälla och tog sej verkligen tid åt alla. Man blev sedd där och hann prata med de, trots att det var så mkt folk blev det aldrig hysteriskt. Så glad att vi kom dit.
Puss och Kram!♥
 Lite små plock hos Keela, allt ifrån hennes webshop -> http://candybykeela.se/sv/ 
 
 Bild på alla bloggerskor, så fina och snälla allihopa!!!
 
 En lite halvfin bild på alltihop. Tänkte ta med mej kameran men gjorde inte det. Blev mobil ist därav den dåliga kvaliten på alla bilder ;)
 

Längdåkning

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte ut till Hellas med mamma imorse och hyrde längdskidor. Var rätt knepigt att hyra då man tydligen varit tvugen att boka innan men det var en bokning som droppades så vi fick deras grejer och sen stack vi iväg och åkte i 1h. Var jättehärligt när man väl kom igång, var rätt sur i början då jag inte fick till taktiken men fixade det sen o då blev det jättekul!
Nu ska jag, mamma och Märta baka semlor. Mormor o morfar kommer typ hit imorrn o mamma var sugen på semlor så vi ska göra det nu haha.
Puss och Kram!♥
 Mamma i värmestugan :)
 Fikade i Hellas, vår lunch längts t v. och så åt vi en supergod våffla! ^_^

Åkte längd med mamma

Skrivet:    ·  Videoinlägg

 

T.G.I. Friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns så skönt att det är helg nu, färdig med allt i skolan lixom, kan med provet och sen bara värsta softa veckan framför mej m. två studiedagar på rad! Går alltså bara tre dagar nästa vecka vilket känns rätt amazing, har dock fått en del läxor att göra men det är easy fix haha.
Gick hem t Elin efter skolan tsm. m. Siri och Vera. Vi gjorde mellis, kollade på teve och massa gamla videos samt körde "the cup song". Fick typ värsta flashbacken seriöst, så himla längesen jag gjorde den men kom ihåg!
Puss och Kram!♥
 Nyttigt mellis haha ^_^

Hjälp mej!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Är himla sugen på att byta design då den jag har nu bara var en nödlösning när det blev vinter och jag inte vill ha allt orangt i min blogg, men vad känner ni?
Vill ju inte byta design allt för ofta och om jag byter nu kommer det bara vara nån månad tills jag byter nästa gång då det blir vår. Ska jag byta och isåfall vilket layout ska jag ha?
Skriv en kommentar nu snälla, vill verkligen ha er hjälp!
Puss och Kram! ♥
 

Barnvaktat oså

Skrivet:    ·  Allmänt
Hämtade Nisse från skolan idag och har sedan varit med honom hela eftermiddagen. Byggde lego m hnm, kollade på tv, åt mellis, och läse i hans bok. Var jättemysigt oså men han är rätt så blyg så varje gg vi skulle göra ngt tyckte han att jag skulle bestämma och när jag sa att han borde få välja gav sej inte haha.
Måste verkligen plugga NO nu, har gjort det varje dag den här veckan (undantag för måndagen) så de känns skönt att provet är imorrn. Att slippa pluggandet för ett tag lixom, så tråkigt jue!
Puss och Kram!♥
 Har ingen bild från idag så blev en från London...
 

Tävling hos Keela!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Måste bara tipsa er om grymmaste tävlingen på keelas blogg. Spana in den nu!!! Hennes webshop hittar ni här: http://candybykeela.se/
 


22 januari

Skrivet:    ·  Allmänt
(Brist på idéer till rubriken)
Har haft en lektion mindre än vanligt idag då vi fick håltimme mitt på dagen. Vår klass lyckas ofta få hål på en en lektion vid lunchen så vi fick lång lunch idag och då gick vi hem hit och gjorde lunch och kollade lite på The human centipede. Asså skräckfilmen, han dock inte se hela men fy vilken äcklig film, handlar typ om en gubbe som syr ihop männsikor..
Nu på eftermiddagen har jag varit med Tove. Vi gjorde varm choklad, kollade på PH och fotade haha. Svårt att förklara men hade jättekul iaf, hon har dock gått så sitter i soffan och funderar på att kolla på film. Extremt sugen på att se Twilight, vet nt varför måste bara se den!!!
Puss och Kram!♥
.
Gottigt!!
 
Egopic... ^_^
 
 
 

Pluggis

Skrivet:    ·  Allmänt
Jahapp då har vi enormt prov i NO på fredag, smarta jag fattade inte hur stort det var när jag fick papper m info i fredags. Har jag pluggat nåt i helgen, NEJ var rätt svar på den frågan så jag gick hem direkt efter skolan och satt i ngra timmar och läste igenom en skruttig fysikbok om ellära och fattade noll ungefär. Varför ska det vara så svårt och varför ska jag veta hur man räknar ut strömflödet i en koppartråd eller vad det nu var.
Nån som vet och har lust att svar på min fråga, hör av er!
Puss och Kram!♥
 Kul bild haha

Afterglow

Skrivet:    ·  Musik
Är seriöst kär i den här låten, så bra! Lyssnade på den här för jättelängesen när jag var inne i min Natalia Kills-Lorde-Lana del Rey-period helt enkelt då jag toklyssnade på låtar där sångaren hade en soulröst typ haha. Hittade den här bara i förbi farten då iaf och hittade den nu igen, ALLA LYSSNAR NU!
 

Sjukling

Skrivet:    ·  Allmänt
Var i skolan i ungefär en timme idag innan jag var tvungen att gå hem pga. huvudvärk, hals ont och extrem trötthet. Har sovit största delen av dagen, druckit väldigt mkt te och kollat på film. Huvudvärken har delvis släppt men halsen vill lixom inte ge med sej. Får gå och lägga mej tidigt idag... :/
Såg 21 Jump Street för första gg idag och shiet vad bra den var, extremt bra film och om ni inte sett den borde ni verkligen göra det. Trailern hittar ni HÄR.
Puss och Kram!♥
 Bjuder på en jättefin bild haha

Teenager posts

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Hundraåringen

Skrivet:    ·  Allmänt
Var och kollade på bio idag m mamma och Malte, såg Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann himla bra och rolig film asså seriöst. Har läst boken innan så man kände igen mkt och jag skrattade högt många ggr. Den rekomenderas verkligen då den är riktar sej till många åldrar och verkligen fångar tittaren typ haha.
Sitter hemma nu med grov huvudvärk, en stor kopp te och misstänker att jag har drabbats av en rätt stor förkylning vilket känns lite halv kul sådär men men. Får försöka sova bort det!
Puss och Kram!♥
 Seriöst det godaste, scones o te!!!!
 
 Fin liten egobild där oxå haha

Sängdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknde vid tolv hemma hos Emelie, sen låg vi kvar ett tag i sängen innan vi gick upp o gjorde frukost. Återvände t sängen sen o tog oss inte där ifrån knappt efter det. Elin och Tilde kom t oss sen på eftermiddagen o då bakade vi tsm med de o fikade sen på golvet i Emelies rum haha, himla mysigt. Ungefär så spännande har min dag varit :)
Puss och Kram!♥
 Vår fina kladdkaka ^_^
 

Tappat bort dagarna

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte vad det är med mej men har seriöst tappad kollen på dagarna total, trott att det varit onsdag hela veckan typ o vet verkligen nt varför haha.
Idag har vi iaf varit på Naturhistoriska muséet med resten av 7:orna, vi kollade runt på olika utställningar, åt lunch o åkte hem typ, var där väldigt kort faktiskt men det räckte typ. Kom nyss hem från Elin då jag + 6andra tjejer varit där o kollat på film. Ska snart möta upp de igen o gå t kvällis med de o efter det ska jag o Sophie sova hos Emelie så vet nt hur bloggningen blir imorrn men be patient.
Puss och Kram!♥
 Kaossnöade idag när vi gick hem haha ^_^

Otursdagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en extremt dålig dag idag! Först så åkte vi ut t nåt naturreservat som hette Ruban elr nåt sånt för att ha nånslags frilutfsdag och det var så kallt. Jag trodde att mina tår skulle förfrysa och "lekarna" lärarna planerat blev en riktig flopp.
Men det värsta hände på hemvägen då jag, Elin, Sofia, Märta och Tilda O bara tänkte ta hissen (vetefan vrf vi fick för oss det, jag sa tom innan att hissen skulle stanna) självklart händer det oxå. Vi fem satt fast i en kissluktande hiss i ca. 35min. Fy vilken panik som attakerade, två av tjejrna fick klaustro och en fick problem att andas. I det ögonblicket är det rätt svårt att hålla humöret uppe, men vi tog oss ut o mår bra oså. Shit skakar nu när jag sitter och skriver det här. Aldrig mer hiss!
Puss och Kram!♥
 Fin bild på grillen haha...
 
Efter en lång tid i en hiss så får man faktiskt!  

Pepp inför imorrn

Skrivet:    ·  Allmänt



Tisdag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i tvrummet nu m. Sophie och Tove, Siri gick hem för ett tag sen men hon va oxå här. Vi kollade typ på PH, åt mellis, skypade o pratade en massa haha. Himla svårt som vanligt att försöka förklara vad vi gjort men ja lite fick ni veta iaf.
 
Fick även veta att vi ska ha "elevens val" på torsdag och fredag men det är sämsta grejerna! Egentligen är det inte ens vi som valt utan lärarna som tyckte att vi skulle gå ut i skogen och grilla korv och leka lekar i snön och dagen efter ska vi på studiebesök nånstans. Kan ju inte säga att jag är peppad överhuvudtaget, men ska åtminstånde låtsas att ja e intresserad. Ngt kul kanske händer who knows?
Puss och Kram!♥
 Hahah ända bilden från idag ^_^

John Tucker Must Die

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Asså jag är in love, den här filmen är verkligen superbra. Har faktiskt sett halva filmen en gång tidigare dock var det för himla längesen och har sedan dess tänkt att jag ska se färdigt den har bara nt blivit så fram tills nu.
Filmen handlar iaf om en kille som heter John Tucker som är skolans basketproffs, killarnas förebild och alla tjejers drömman. Men John spelar allt annat än shysst under ytan då han dejter tre tjejer på samma gång, men snart nog får tjejerna reda på detta och bestämmer sig för att tsm med skolans nya tjej att ta ner John en gång för alla.
Vill inte avslöja för mkt men se den!
 
 
Parodi på trailern så himla rolig måste dock se orginal trailern innan! ^_^

Intressant inlägg haha

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit en väldigt lugn dag idag faktiskt. Hade två lektioner på morgonen o sen hade vi två timmars hål så då gick jag, Lovisa och Clara N hem till Clara N och gjorde lunch.
Avslutade med hemkunskap sen och då var jag och Lova i par, vi skulle göra nån mexicana soppa och vitlöksbröd. Asså soppan var extremt inte god, vet inte riktigt vad det var för nåt den var bara grötig. Brödet var dock rätt bra så helt misslyckat blev det ändå haha. Kände att det var rätt kul för er att veta men ungefär så spännande har min dag varit :)
Puss och Kram!♥
 Våra bröd haha ^_^

Kraschat huset

Skrivet:    ·  Allmänt
Ida o Alva kom hit nu på eftermiddagen så vi har pajat pepparkakshuset med de. De va jättekul o gott men man är rätt mätt nu haha och sjukt trött på pepparkakor så de är tur att man gör det efter julen.
Nu sitter jag o skypar m min kompis o ska nog kolla på nån film ikväll vet nt vilken bara slutar väl säkert med att jag tar nån jag sett 100ggr haha. Brukar bli så ^_^
Puss och Kram!♥
Några halvfina bilder medan vi äter haha... ^_^
 

Bergsbestigning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick ut på en långpromenad m. mamma o Malte idag. Tanken var att vi skulle gå upp på Hammarbybacken oså men ist klättrade vi upp för berget. Ni vet den där döbranta sidan av berget där man inte åker skidor, där tyckte Malte vi skulle klättra upp så de gjorde vi haha. Det var faktiskt förvånadsvärt lätt att ta sej upp och när vi väl nådde toppen så visade det sej att det typ även var den enda vägen att just gå upp då snökanonerna var igång i backen.
Nu ska vi iväg o hälsa på våra kompisar som nyligen köpt hus här i området, de håller på med en totalrenovering så vi ska lixom se hur det ser ut innan haha. Efter det kommer Ida o Alva hit odå ska pepparkakshuset rivas!!!
Puss och Kram!♥
 Bilder från promenaden ^_^
 Fikade när vi kom hem...

Snö bilder

Skrivet:    ·  Allmänt

Tog tag i pappa igår och fotade ngra halvfina bilder i snön, tänkte visa de ändå i hopp om att det blir fler inom kort^_^ Verkligen ofixade osv och de ser helt mupp ut men ändå haha

Dream come true

Skrivet:    ·  Allmänt
Asså ni fattar inte lyckan som hoppade på mej när jag såg på snapchat att det var snö ute imorse o när vi väl tog oss upp o det var på riktigt blev jag såååå glad. Längtat hela vintern seriöst!!!
 
Har spenderat dagen i pyjamas i Sophies soffa m. henne, Milena o Emelie typ haha. Vi kom väl upp runt tolv då Emelie skulle klippa sej så vi behövde fixa frukost, sen åkte hon iväg o då spelade vi typ mario kart på wii och skypade i en o en halv timme m. Pontus. Emelie kom såklart tbx efter klippningen o då kolla vi typ på en film oså.
Kom hem för nån timme sen o har ätit middag oså nu. Himla bra start på helgen känner jag!
Puss och Kram!♥
 Jättefin frukost bild haha ^_^

Snabbis

Skrivet:    ·  Allmänt
Slutade vid halv tolv idag och har sedan dess spenderat dagen his Emelie m. Sophie och Milena. Vi gjorde lunch, kollade tv, bakade, skapade o spelade spel på datan haha. Ska möta de nu igen då vi ska sova hos Sophie i natt. Himla cozy asså men måste hämta mina grejer oså, vet nt när eller om ja bloggar imorrn men annars ha en bra fredag o lördag! 
Puss och Kram! ♥
Bjuder på en gammal bild då ja nt har nån annan haha...

Chai te o nudlar

Skrivet:    ·  Allmänt
Tove, Lovisa, Emelie och Sophie o jag gick hit efter skolan o hängde. Vi gjorde typ nt så mkt, pratade bara typ haha. Efter ett tag kom även Tilde o Clara w hit o då kokade vi nudlar o hade på massa olika starka såser typ. De var väldigt gott även om de låter konstigt lixom.
Sophie o Emelie stannade kvar längre än de andra o de gick väl för nån timme sen elr så, nu sitter jag och mamma och dricker nåt chai te jag fick när jag slutade som gympa ledare i december. Det var gott men rätt kryddigt måste nog testa igen för att verkligen veta lixom haha.
Puss och Kram!♥
Gjorde chai latte, asså skummade mjölk på toppen. Hade även i lite honung o kanel ^_^
Mamma smög med på bilden haha
 

500 days of Summer

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Under lovet hade jag en del ledig tid då film passade utmärkt, en av filmerna tänkte jag tipsa om nu. Såg den sista dagen av lovet, innan jag skulle t Lily.
Så himla söt film iaf, ritkigt feel good lixom. Filmen handlar om Tom som jobbar på ett förtag där man skriver sånna där texter i grattiskort osv haha, han har jobbat där i flera år iaf och en dag sitter en ny sekteterare på hans avdelning, hon heter Summer. Tom faller direkt men det är kenipgt att få Summer förtroende då hon är helt emot förhållanden...
Filmen var över mina förväntingar och de tar många oväntade vändingar, den var inte alls som jag trodde. Den var helt enkelt mkt bättre haha.
 

Frukost lyx

Skrivet:    ·  Allmänt, Recept
Jamen har man sovmorgon så har man. Har flera morgnar tänkt att göra lyxfrukost då vi har så lång sovmorgon som vi faktiskt har, så idag ställde jag mej o stekte pannkakor o gud va gott det var! Himla glad att jag gjorde det faktiskt, kom igång på ett bra sätt lixom haha.
Puss och Kram!♥
 
Vill ni oxå göra det hittar ni recptet jag andvände här nedanför, bli dock rätt många så jag stekte nt upp hela smeten:
1/4 dl vetemjöl
3 dl mjölk
1 st ägg
1/4 tsk salt
smör till stekning
 
Gör såhär:
Börja med att ta fram alla redskap, samt sätta på plattan. Smeten går snabbt att göra och då är det bra om plattan är varm.
Blanda i vetemjölet i hälften av mjölken till en jämn smet.
Rör sedan i ägget, resten av mjölken och salt.
Lägg i en liten klick smör i pannan och låt den smälta elr vad man säger. Tips är dock att hälla i smöret i smeten då pannakorna blir godare, fortsätt sedan som vanligt.
Jag åt de m. frukt, socker och citron. :)

Bra dag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Visst de var första dagen i skolan o de var riktigt segt att gå upp kl. 7 imorse för att hinna med allt oså. Men de har ändå varit en riktigt bra dag lixom, skolan flöt på bra o ja hade kul lixom haha tråkigt för er att läsa.
Efter skolan iaf kom Sirir o Lovisa hit, vi gick o köpte nötter på Coop o gick hit sen o kolllade på PH. Var riktigt mysigt o stor cozyfeeling lixom, när de gått kikade ja även på det nya Pretty Little Liars avsnittet o cheesus vad bra det var. Så himla glad att serien drar igång igen nu, längtat himla mkt haha.
Puss och Kram!♥
 Alla som följer serien men nt sett de här avsnittet än, KOLLA NU!!!!!
 Classic spegelbild haha...

Barnvaktat Lily

Skrivet:    ·  Allmänt
Sista dagen på lovet idag, själv avslutade jag lovet genom att jobba lite ett av barnen jag "barnvaktar" har skurit sig handen så hon får inte vara ute med bandaget. Mamman skulle iväg på en grej (hon är vanligtvis hemma med deras yngsta som e typ 5mån så söt!!!) så jag tog hand om Lily i tre timmar. Lily tyckte att vi skulle leka både djursjukhus och så skulle vi leka m Barbie, känner igen mej så mkt i tjejer i den ålder typ för hur jag var oså haha.
Hade jättemysigt m henne iaf o nu sitter ja o kollar på ngra gamla PLL avsnitt o taggar säsongstarten på 4b ikväll, SÅ HYPE!!!!
Puss och Kram!♥
 Fikade lite efter ett tag, Lily o hennes mamma hade bakat bullar dagen innan ^_^
 Lily valde film under fikat haha :)

Artist of the week-Pharrell Williams

Skrivet:    ·  Musik
Hittade hans låt Happy på spotify toplist för nån dag sen o blev totally in löv typ, så himla bra låt. Sen visade det sej att det var typ soundtracket t Dumma mej 2 asså filmen o att han även var sångaren till första filmens låt som jag gillar himla mkt. Himla bra för min del!
Dock har jag bara hittat de två låtarna med hnm annars är han producent o har bl.a. producerat en låt för Justin Timberlake så ja tar med den för den e riktigt bra haha.
 
Blir riktigt glad av den o får extremt mkt energi. Lyssna om ni är i ett deppmode elr om ni bara vill höra en bra låt!
 
 Så skön låt jue!! ^_^
 
Trodde att Pharrell sjöng i den här låten oxå då jag bara hört den på spotify men hade tydligen fel...

Ändrade lite i rummet

Skrivet:    ·  Allmänt, Videoinlägg
Har jättelänge velat göra om mitt rum då det mesta var rött där när jag flyttade ner (för typ 2år sedan, har såklart gjort om lite men ändå...) Jag gillar verkligen INTE rött så mattan har varit rätt jobbig o vi har letat tidigare men då har jag nt riktigt vetat vad jag vill ha men idag tog jag tag i det! Sökte på mattor på IKEA o sen drog hela familjen dit. Fick en matta samt en super bra förvaring för mitt smink så är riktigt glad!
Nästa projekt blir mitt skåp, de röda luckorna ska bort så jag o mamma ska troligtvis dra t målarhandlarn o leta efter sprayfärg i veckan, så kul!!!
Puss och Kram!♥
 Ja här ser ni skillnaden på mattan, kanske inte jordens största men de e mkt mjukare o finare haha :)
Och här är skrivbordet, krämerna i plastlådan på första bilden är bodylotions o showercreams
 Närmare bild på förvaringen ^_^
 
 

Nacka Forum

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte t Nacka Forum idag m Frida, har typ aldrig varit där då det va nåt knas med de för ett tag sen men shiet va jag gillade det när jag väl kom dit. Gick runt och kollade i flera timmar typ o jag köpte även en concealer borste på Åhléns som jag verkligen behövt.
Dock blev lunchen en totalt diss åt på Burger King o det var verkligen inte gott! Vi åt nån wrap där som smakade helt fel lixom, om ni går dit ät inte wrapen. Den såg himla god ut på bild men inte i verkligheten, tråkigt.
Nu sitter ja o kollar på Glee, är ensam hemma för tillfället då resten av familjen är o kollar på nån fotbollsmatch haha intressnat.
Puss och Kram!♥
 

Med Elinn

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte in t stan m Elin idag, vi kikade runt lite i gallerian, åt lunch o kikade lite till på Kungsgatan o vid Hötorget. Elin köpte en dösnygg tröja på bikbok, tänkte köpa en likadan fast i en annan färg men höll mej, har småshoppat lite nyligen. Asså typ en tröja i taget så kände mej rätt nöjd lixom.
Drog hem t Elin efter ett tag sen o hängde där, lyssnade på musik, pratade, snappade o flummade runt haha.
Sitter nu o kikar lite på iPaden medan familjen spelar nåt spel med ngra gäster vi har. Ingen är i min ålder så jag valde att stå över, har det lixom rätt bra för mej själv oxå haha.
Puss och Kram! ❤️

Tröjan på bikbok!!!!

Va såklart på yoghurt shoppen en sväng oxå ^_^

Tråkiga inlägg

Skrivet:    ·  Allmänt
Var på bio m Märto idag, hon valde Sune på bilsemester ch måste faktiskt medge att de var riktigt rolig. Skrattade nog mer än Märta haha, tipsar om den :)
Tänkte kolla en sak med er, jag känner själv att mina inlägg inte är världens roligaste så vad ska jag skriva mer om? Kommentera nu!! Det måste ju finnas nån andledning till att ni började läsa min blogg, något som fick er att stanna kvar. Vad var det och hur ska jag, med hjälp av er, få er att stanna änn längre?
Snälla ta er tid och skriv en rad, snälla!
Puss och Kram!♥
 Ända bilden från idag...

Mysdag ^_^

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Har haft en riktigt mysdag idag med mamma, har gäster just nu så hela förmiddagen fixade vi i ordning maten. Mamma gjorde en himla god lammfärs lasagne med rödbetor och chevré ost som vi gjort tidigare medan jag fixade med efterrätten. Det var en kiwiparfait m. limesirap o den blev så god har dock värsta mensvärken för tillfället så fick knappt i mej ngt men lägger nog upp receptet på den sen :)
Vi åkte även upp t globen en snabbis då mamma behövde stödstrumpor och Märta tajts o då hittade jag en så snygg tröja på JC för 100:- så glad!
Puss och Kram!♥
 Nya tröjan ^_^
 Efterrätten!!!

Första dagen på året!

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev väckt vid ett idag av pappa då han tyckte de va dags att gå upp. Blir så övertrött om jag är uppe sent så har varit lite småtrött hela dagen haha.
Elin o Emelie kom hit nån timme efter jag vaknat typ o då gick vi t Elin ett tag innan vi åkte t Ica o köpte nudlar som vi i sin tur åt hos mejj. Hängde i mitt rum resterande av dagen, pratade om massa saker, hypade, kikade på PH och kaosade typ haha. Rätt svårt att förklara och det låter himla lamt när man skriver ner det men hade askul iaf. Kanonstart på året helt enkelt!
Puss och Kram!♥
 Extremt ful bild men hoppas de e ok :)

New year pictures!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade så himla kul igår och lite idag då under nyårsafton. Vi var 19st typ och fem olika familjer, vi skulle ha varit  21st men två st var på fest m sina kompisar ist. Kvällen startades hos Åsa, Patrik, Ida och Alva där vi hade lite förkör samt förrätt och varmrätt. Efter det gick alla 10 barn t oss och fixade färdigt efterrätten som en av familjerna haft med sig. Föräldrarna kom såklart efter oss och det var även här vi var på tolvslaget, släppte upp typ 7 rislyktor och firade in det nya året.
Hoppas ni hade ett grymt firande!
Puss och Kram!♥
Annika, mamma och Åsa förbereder varmrätten ^_^
 Bordsdekorationen jag o Ida gjort samt bilder från middagen...
 Efterrättsfix ^_^
 Högst upp från v. Förgrejor-Parmesanchips, fetaostpiroger+vindruvor    Förätt: En "sallad" på avokado, räkor, paprika samt någon röra+toast
Längst ner från v. Varmrätt: Oxflié, hasselbackspotatis, ngra bönor+svampsås, rödvinssky, vitlökssmör  Efterrätt: En chokladmousse som hade en svartvinbärskompott i botten+kolavalnötter, minimarshmallows, chokladsås & chokladpasta på toppen.
 Jag fick iväg en lyckta!!!!
Blandade bilder från tolvslaget :)

Outfit :)

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder

Lockat hår + mascara från Rimmes (scandal eyes, show off) samt läppglans från Clarins Paris
 
Topp: Zara   Jeans: Fishbone
 
 Armband: Pearls for Girls    Nailstickers: Depend   Nagellack: Essie
 

HAPPY NEW YEAR!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design