Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Sleepover at my friends

Skrivet:    ·  Allmänt
Vid lunch i fredags gick jag över till Ida och där ifrån åkte vi tsm med hennes mamma, lillasyster Alva och Alvas kompis Mathilda ut till deras underbara landställe. Det är så himla fint där och allt är så fräscht ^_^
När vi kommit fram, efter ett lunch stopp på vägen, gick vi upp till Mathildas pool och badade i flera timmar. När vi badad klart kom Ida och Alvas föräldrar upp också samt en annan familj och då gick vi tsm till en sjökrog i närheten där de hade en Libanesisk Afton och det var dökul!
Puss och Kram!♥
 Snygging framför poolen... ^_^
 Alva ställde sig på badringen haha
En av maträtterna :)

Some songs I listen to

Skrivet:    ·  Musik
Har ett gäng låtar jag toklyssnar på just nu, tänkte dela med mig av de.  ^_^ Är det nån låt ni tycker om eller kanske nån där ni ba "är hon dum i huvudet eller?" släng iväg en kommentar så förklarar jag min konstiga musiksmak haha!
Snacka om att Miley har tuffat till sig, YOU GO GIRL! ^_^
 
Asså sötaste låten ever, grymt bra oxå :)
 
Ariana är helt sjukt grym!!!!!
 
Har någon slags hatkärlek till den här låten haha.. ^_^

Home alone...

Skrivet:    ·  Allmänt
Var hemma "själv" idag med Malte, blev en softis dag. Har typ suttit inne och kollat på tv och suttit med iPaden hela dagen hmm, får bli ändring på det imorrn.
Det mest spännande som hänt idag var att jag kollade på ett nytt avsnitt av PLL, samt tog emot ett paket som pappa beställt. Fick skriva min underskrift på hans mobil, sjukt svårt!!!! Hann även med att damma mitt rum så jag är lite stolt nu haha.
Vill INTE ha bloggpaus under sommaren men jag kommer inte orka blogga varje dag så det kommer nog komma upp en hel del tidsinställda inlägg och vissa dagar kanske det inte kommer upp ngt alls.
Puss och Kram!♥ 
Malte och jag knåpade ihop varsin milkshake på eftermiddagen...
 Gick ut en stund nu på eftermiddagen i det helt underbara lagom vädret! ^_^

Singing open up our minds

Skrivet:    ·  Allmänt
Låter bilderna tala för sig själva haha ^_^
 

Went swimming with Alex

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte till Flaten igår med Alex, vi var där i typ 5h allt som allt och hade superkul. Vi badade och spelade minigolf, det gick lite halvbra för mig på minigolfen jag hade lixom inte en bra golf dag haha.
Efter att vi åkt hem bytte jag om i racerfart och ckyklade in till mamma i stan där vi tsm sen cyklade vidare till Skansen där vi senare kollade på just Allsång på Skansen och det var riktigt mysigt och som en bonus var både Zara Larsson och Passenger där och många andra bra artister, bilder där ifrån kommer senare!
Puss och Kram!♥
Minigolf proffset haha ^_^
 Och så jag oxå... :)
 

Yesterday and Today

Skrivet:    ·  Allmänt
Var med Adam och Sebbe igår. Vi spelade fotboll, hoppade studsmatta och hade vattenkrig! Det var superkul och jag gick där ifrån dyngsur och med ett glatt humör haha.
Idag ska jag åka t flaten och bada med Alex så jag är fett peppad på det. Är typ asvarmt ute, sitter inomhus och längtar tills jag får höppa ner i vattnet.
Skla kila iväg och packa nu.
Puss och Kram!♥
 
Adam hittade Sebbes gamla bil... ^_^
 

With open arms

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick ner till sjön imorse, Malte och Jeppe badade men jag trodde inte vi skulle det så jag hade inte tagit med mig badkläder. Gjorde en liten video av vår promenad på instagram, heter @tilda_baam där så kika gärna på mina bilder och följ mig också kanske? ^_^
Nu kommer snart våra sysslingar hit samt mammas faster Kerstin och hennes man Rolf så vi ska äta sen midsommarlunch med de och mysa tsm.
Puss och Kram!♥
Elsie och Märta hittade en fotboll, den var väldigt rolig! ^_^
Mormor och morfars underbara brygga vid Mälaren
 

Summer starts with us

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 

Midsummer wedding

Skrivet:    ·  Allmänt
Var på pappas barndoms kompis bröllop igår i Lindesberg. Det var jättefint och runt om kyrkan var det vackert som en tavla, senare åkte vi upp till ett litet samhälle där brudparet bodde. Väl där blev det först snittar och bubbel innan vi gick till en superfin loge där det blev midsommar buffé och efterrätt.
Hade en super trevlig kväll och vi blev upphämtade av farmor vid ett tiden.
Nu har vi precis kommit fram till mormor och morfar där vi ska vara i helgen och mysa lite.
Puss och Kram!
Var ute och plockade blommor på morgonen...
Brudparet inne i kyrkan! ^_^
Hela familjen samlade. Det är Anna, Linnea, Maria, Erik, Per-Ove och på nedersta raden Arvid.
Och jag också! ^_^
Brudparet tog sig till festen i en hästdroska...
 Pappa och Malte precis anlända till festen.
 När alla tal var hållna så uppträdde en familj, samtidigt som sonen spelade gitarr, dottern sjöng och pappan spelade trummor målade mamman en tavla till brudparet!!!!

New classmates

Skrivet:    ·  Allmänt
HAR FÅTT NYA KLASSEN!!!!!!!
Behövde bara få det skrivet, satt och kikade med ngra kompisar när en av de skrev att den fått nya klassen så då sprang jag oxå ut till brevlådan och där låg kuvertet. Fick med mig några jag önskade men det är många som hamnat i andra klasser, hoppas bara att vi inte tappar kontakten!
 
Sista dagen idag på friidrottslägret och det gick riktigt bra för mig tror att jag kom typ 5:a / 6:a eller nåt sånt haha.
Fick så många nya kömpisar där, känns alltid lika tråkigt att lämna alla men men ska gå och hjälpa pappa med middagen nu.
Puss och Kram!♥
 

That feeling u get when u workout

Skrivet:    ·  Allmänt
Näst sista dagen på friidtottslägret idag da, det är så himla kul där känns så tråkigt att det snart är över igen. Har mångkamp imorrn med tio olika genar så det är bäst att min träningsvärk tar och ger sig under natten asså!
Idag var det höjd och stav som stod på schemat och det är dökul ju! Älskar att hoppa höjd och stav är oxå kul haha. Det gick ganska bra för mig på höjden klarade 1.15 m men rev på 1.20 tror att jag hade klarat det om jag bara fått köra en gång till...
Puss och Kram!♥
Leandro bjöd alla i gruppen på bullar idag, TACK LEANDRO!!!
Fotade en litan halvdan bild på gruppen... ^_^
 
 

Feel smooth as an elephant

Skrivet:    ·  Allmänt
Har träningsvärk i benen, ryggen, magen, rumpan och armarna, trodde jag skulle behöva en lyftkran imorse för att ta mig ur sängen. Precis som rubriken säger så har jag känt mig lika smidig som en elefant idag usch!
Men men det är väl det som är meningen med att träna, att hitta nya muskler du inte visste du hade? Om ni undrar hur jag kan vara så slapp till inställningen till träningsvärk just nu så är det för att jag sitter ner kommer hata träningsvärk igen så fort jag reser mig haha.
Puss och Kram!♥
Från min och Fridas fotosession i söndags... ^_^
Längdhopp!!! ^_^
 

Strawberrys n´ Ice Cream

Skrivet:    ·  Allmänt
Första dagen på friidrtottslägret i år och det var jättekul som vanligt. Idag hoppade vi längdhopp och 3 steg samt stötte kula. Fick några nya kompisar bara idag och längtar till imorrn då jag får träffa de igen... ^_^
 
Nu har mamma ngra vänninor här så vi har ätit supergod kyckling med nån melon, fetaost och potatis sallad och till efterrätt fick vi glassbåt och jordgubbar och det var så mumsigt och det gav värsta sommarfeelingen.
Nu ska jag nog se om det är ngt bra på tv eller så går jag ut och hittar på nåt.
Puss och Kram!♥
Mummmmms! ^_^

Plans for next week

Skrivet:    ·  Allmänt
Var med Frida idag, vi fotade massa bilder med hennes nya kamera, gjorde en "chubby bunny" challenge men framför allt bakade supergöttiga cupcakes. De hette typ tivoli cupcakes och var riktigt enkla att göra så recept kommer upp sen!
Imorrn och hela nästa vecka så kommer jag att gå på ett friidrotts läger, asså jag är bara där på dagarna och kommer hem på kvällen igen haha. Ska bli superkul och detta är typ mitt 6:e år tror jag så det är lixom inget nytt...
Puss och Kram!♥
Våra cupcakes... ^_^
 

We laugh,and had a really good time

Skrivet:    ·  Allmänt, Videoinlägg
Var först i globen en sväng m Burre och köpte ett mobilskal(!) till min mobil och hängde där ett tag innan vi mötte upp Alex och Victor och stack till rackethallen. Var där i typ lite mer än 2h och spelade badminton och pingis, hade så sjukt kul och alla var helt flamsiga.
Video på dagens aktivitet hittar ni där nere, nu ska jag över till Burre och hänga lite.
Puss och Kram!♥
Min fina lilla kömpis och hans glass... :)

Har pusslat ihop en video från vårt lilla besök i rackethallen haha...

Love my friends

Skrivet:    ·  Allmänt
Satt och kollade på massa avsnitt av en sjukt töntig tv-serie imorse som jag typ följt sen jag gick i 3:an men den är bra :) Gick ut och gick en runda sen oxå, älskar verkligen att vara i skogen dt gör mig lung lixom. Om jag skulle vara en typ häxa med ett element skulle jag nog få jord haha.
Drog till Burre efter lunch ungefär, var där tsm m. Alex. Vi kollade på filmen "Gladiator" som var riktigt bra men dock väldigt läskig!
Oj, detta blev ett väldigt skumt inlägg hoppas ni förstod vad jag menade, för det gjorde nog inte jag haha. ^_^
Puss och Kram!♥
Gammal bild från någon av mina många promenader... ^_^
 

Ben & Jerrys

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp tio andra från klassen på skolgården där vi i spöregnet bestämde oss för att åka och köpa B&J och kolla på film tsm. Hamnade hos mig och tittade på Bridesmaid och efter det lekte vi kurragömma, körde ett typ "elspel" och skrattade. Känns ännu sorligare att splittras nu efter gårdagen, vi står varandra så himla nära lixom.
 
Har inga planer idag, vi pratade lite löst om att göra nåt idag oxå men får se hur det blir med det.
Puss och Kram!♥
Våra olika smaker... ^_^
Burre, Alex, jag, Tyra och Victor hoppade studsmatta trots ösregnet
 
 

I´ve got a new phone!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår när jag kom hem och skulle äta lade pappa plötsligt fram ett paket till mig och sa: "för att du ha slutat skolan" och inuti paketet låg.... EN NY MOBIL!
Jag blev så sjukt glad, så jag sitter här nu och pysslar lite med den och försöker lära mig hur den fungerar, går lite sådär faktiskt men snart är jag nog uppe på banan igen!
Ska möta ngra i klassen idag, vi hade tänkt att bada men vädret inte tillåter den planen så vi får se vad vi hittar på istället, kanske går hem till nån eller nåt sånt ^_^
Puss och Kram!♥
 

Thanks for all these years

Skrivet:    ·  Allmänt
Skulle kunna skriva värsta långa talet men det skulle bli alldeles för jobbigt att läsa, har hur som helst haft 7 helt otroliga år och denna dag har gett mig så många nya minnen.
Har en helt fantastiskt bra klass och vi har länge fått höra att "en sån klass osm ni har är 1 på miljonen att man får" och självklart är det de när alla är omtänksamma, ser och lyssnar till varandra, alltid finns där men framför allt lyfter skolan till en helt ny nivå!
4ever and ever!
Puss och Kram!♥
På skolgården där vi både sjöng allsång och fick lyssna på körsång ^_^
Efter skolavslutingnen då vi väntade på bussen....
...som tog oss till Flaten!!!
Simon, Sebbe, Burre och Victor köpte glass... ^_^
Åsa, Tove, Tyra och Jossan väntar på bussen hem efter 4½ timmes bad!
 Jag, Clara N och dessa tuffingar gick hem till Burre ett tag efter badet :)
Ja det är precis vad vi är... ojojoj nu kommer tårarna igen ♥

The day before that day

Skrivet:    ·  Allmänt
Skolavslutning imorrn, sista dagen med klassen innan vi splittras efter sju år tsm. Känns så otroligt skumt och konstigt, sommarlovet har alltid varit ett långt break ifrån allt det man känner till och det mest spännande som hänt när man kommer tbx är om nån har vuxit, ändrat frisyr osv nu kommer vi få helt nya klasser!!!
 
Ska ha kakfrossa imorrn på avslutningen så jag, Siri, Hedda och Ronja gick hem till Hedda och bakade lite fast vad är hemligt...haha.
Puss och Kram!♥
9:orna möter alltid lärarna i ngn sport näst sista skoldagen, i år var det volleyball!
Ronja vispar och Hedda och Siri pysslar lite... ^_^
 
 

When an hour seems like a second

Skrivet:    ·  Allmänt
Sista vanliga dagen idag, imorrn har vi "städdag" och på onsdag slutar vi, känns ju helt sjukt!
Gick till Alex efter skolan tsm med Erik. Vi gjorde smoothie, kollade på film och pratade om allt möjligt, vi hade riktigt kul helt enkelt. Filmen vi såg hette "Jönssonliga på Mallorca" låter det bekant?
Haha, Jönssonliga är ju roligaste film serien ever ju, och jag kom på mig själv med att sitta och fnissa åt nästan allting... ^_^
Nu ska jag kolla om min syster har möjlighet att låta mig få låna iPaden, hon har kommit in i en Hannah Montana period och tittar på det heeela tiden...
Puss och Kram!♥
Spelade ett jätteroligt spel som hette något med spaghetti, jag och Erik kom delad etta! ^_^
 

Birthday party for ma cousin

Skrivet:    ·  Allmänt
Här kommer en samling bilder från 6/6 asså i torsdags då vi firade min ett åriga kusin.
Hope u enjoy it!♥
Sofie (min "mosters") föräldrars hund Tess!!
Hela gänget! ^_^
Födelsedags barnet, asså hur söt?
Märta, Elsie och Erland badade i deras lilla pool. ^_^
Födelsedags tårtan, var hur god som helst!!!
Var nere och badade i en sjö jättenära de. ^_^
Jag och Tess...

After Earth

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier
Åkte in till Hötorget idag med Erik och Matewos för att kolla på After Earth och den var superbra. Den har fått ganska dåliga recensioner men det tkr jag inte den var värd. Visst det var inte den bästa film jag någonsin sett men den var typ topp 20 eller nåt haha.
Handlade om Kitai(Jaden Smith) och hans pappa Cypher (Will Smith) som typ krashlandar på jorden, Cypher skadas men Kitai klarar sig och måste ta sig till den bakre delen av skeppet som lossnade och landade långt ifrån de vid krashen för att hämta en sändare så att de kan nå sina medarbetare på sin planet.
 
Filmen var både läskig, sorglig och rolig så passar typ alla.
Puss och Kram!♥

Visit the lake

Skrivet:    ·  Allmänt

Ska åka iväg till Bredviken (vet inte vad stället heter) och fika, tror dock inte att jag badar då min bikini ligger i tvätten och jag inte gillar min fulbikini haha. Ska möta upp ngra kompisar där och sen ska de följa med till oss och äta middag.

Sjukt varmt idag ju, ska bli sämre väder imorrn så jag passar på att vara ute så mkt jag kan! ^_^
Puss och Kram!

Which day is it?

Skrivet:    ·  Allmänt
Min hjärna har redan gått på sommarlov, som resten av jag tar om fem dagar!!!!, så jag blandar ihop allting. Vet knappt vad jag har gjort idag i skolan. Ja vi har gått i skolan idag vi är den ända stockholms-skolan som INTE var lediga idag, är grymt nöjd över det... elller inte.
 
Var med Lovisa efter skolan, fixade en header till henne och var ute och pratade. Var så himla skönt att bara vara och prata om allt. Vi träffade Frida sen och hängde med henne ett tag oxå.
Men gud vilket rörigt och osammanhängande inlägg det här blev, sorry orkar knappt lyfta fingrarna och knappa på tangenterna... ^_^
Puss och Kram!♥
Lovisa och jag gjorde smoothie... ^_^
Fotade en hel del oxå!
 

New design #3

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu ser ni snart vad det föreställer och ïmorrn eller på söndag kommer den nya designen upp! ^_^

Ooops, bad update

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit riktigt knepigt att blogga de senaste dagarna då jag kommit hem sent och det inte riktigt funntits tid att blogg så det är därför dessa morgoninlägg börjat dyka upp men snart kommer allt återgå till det normala!
 
Var på lillkusin Elsies 1års kalas igår, bilder kommer upp så fort jag har tid! Det var riktigt mysig och solen stekte hela dagen, förvånad över att jag klarade mig undan att bli bränd ^_^
Ska fixa iordning mig för skolan nu.
Puss och Kram!♥
Jag och Sofie på väg ner till kanalen de bor vid för att bada! ^_^

A very long day...

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick hem direkt efter skolan igår då jag hade riktigt ont i magen, på hemvägen mötte jag Adam, Erik och Matewos så jag följde med de. Tanken var att vi skulle till ip men det slutade med att vi hamnade hos mig. De var här i typ 2h innan Adam och Erik var tvugna att gå.
 
Kl. 4 kom Burre och Alex (bytte inte ut Erik och Adam, Burre, Alex, jag och Matewos hade faktiskt bestämt att vi skulle göra nåt). De två hade varit på grönan och där hade Alex köpt en såndär godis till mig, så himla gulligt ju! ^_^
Hann inte vara med varandra så länge för familjen skulle till gäster på kvällen men men.
 
Oj orkade ni läsa allt? Guldstjärna till er!!!!
Puss och Kram!♥
Dansade "Just Dance" haha de såg så himla roliga ut, värsta koncentrerade! ^_^
Försökte ta en hoppbild, gick sådär....
 

New design #2

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu börjar ni nog se lite mer av vad som döljs bakom den blurriga bilden. Håll ut lite till! ^_^

Like a thousand butterflies

Skrivet:    ·  Allmänt
Är på topp av humör berg-och-dalbanan nu, mår liksom grymt bra hela tiden och allt känns kul liksom haha. Om det är möjligt att ha tusen miljoner fjärílar i magen som fladdrar runt på samma gång så är det det jag har drabbats av.
 
Gick till Hedda efter skolan och gjorde göttigt mellis innan vi klädde ut oss. Har alltid älskat och älskar fortfarande det. Känslan av att hitta en asgrym outfit att ha på sig. Hedda klädde ut sig till en tant på disco och jag till en töntig mash-up fattar ni? Haha sämsta förklaringen ever! ^_^
Puss och Kram!♥
Mellis... ^_^
Bjuder på en sånhär superfin egobild...
 

Potluck at my sister`s

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter skolan gick jag och några andra tjejer hem till mig, vi satt mest och pratade och läste upp konstiga konversationer vi haft på kik. Sen var de tvugna att gå hem efter ett tag då jag skulle upp till Märtas dagis knytkalas. Jag åt middag där senare och var kvar där ett tag när de gav pedagogerna presenter och barnen uppträdde.
Puss och Kram!♥
Buffébordet, fanns sjukt mkt mat!
Söta Märta i sin klargula regnjacka ♥

New design #1

Skrivet:    ·  Allmänt
Här är en bild på min header, fler minder suddiga bilder kommer upp. Som en nedräkning för den nya designen så håll ut och fundera över vad det kan vara. ^_^

I swam in the lake

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter att jag suttit och dåsat i trädgården i princip hela dagen kikade jag Moa och tsm bestämde vi oss för att åka och bada i det dövarma vädret. Cyklade till sicklasjön och badade där i typ två timmar, och det var super härligt.
Lite kallt men det kändes så sommrigt så det var inget jag tänkte på.
Sitter med det klassiska "beach rufset" nu i håret och försöker reda ut det, går lite sådär tkr jag, får se hur lång tid det tar innan jag ger upp...
Puss och Kram!♥
Tröja: Hollister   Shorts: Lindex
Bjuder på ett sommrig hoppbild... ^_^

Klassfesten!!!

Skrivet:    ·  Allmänt, Videoinlägg
Hade en sån otroligt härlig kväll i fredags så det finns inte, min underbara klass som gör allt roligt, allt spännande och kul fick återigen massa nya minnen att dela. Känns både bra och dåligt att vi ska splittras nu men efter den här fetsen kan vad som helst hända för jag vet att jag alltid har folk omkring mig som uppskattar mig och ser mig för den jag är!
Puss och Kram!♥
 
BILDBOMB:
Gjorde mig i ordning tsm med Hedda, vi fixade facemasks... ^_^
Alex och Adam chillar lite mellan låtarna
Några snyggningar från klassen :)
Var ute ganska mkt då det var för varmt inomhus
Och jag såklart. ^_^

With Frida in the rain

Skrivet:    ·  Allmänt
Har typ fett ont i kroppen efter festen igår haha. Men hängde med Frida idag, mest utomhus. Till en början i det fina vädret men sen i spöregnet, hatar allt som är blött, av plast eller klibbigt just nu!
Mamma och pappa är på en fest i närheten ikväll så Ida och Alva är här. Kommer nog chilla och ta det lugnt ikväll, kolla på tv och laga tacos.
Bilder från festen kommer upp när jag får tid, vilket troligtvis blir imorrn.
Puss och Kram!♥
Ett lite halvdant collage på mig o Frida... ^_^
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]









Design