Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

4 chords song

Skrivet:    ·  Musik
Ni har säkert sett den här videon förut då den släpptes 2011, men har ni missat den är det dags att se den nu. Det är helt enkelt tre killar som med hjälp av bara fyra ackord spelar hur många låtar som helst. De är sjukt roliga och den är verkligen värd att se. Vår musiklärare spelade upp den för oss igår på musiken och hela klassen satt typ och sjöng med i alla låtar så man känner igen typ allt de spelar!
 

Bra eftermiddag

Skrivet:    ·  Allmänt
Haft en väldigt roliga eftermiddag idag och en eftermiddag som innehållit väldigt mycket. Började med att jag, Tove, Jossan, Axel och Jonte följde med Robin när han skulle möta sin kompisar vid bussen och typ sa hej till de. Stod och pratade lite kort innan Robin och de skulle iväg så då gick vi andra fem hem till mig. Satt och pratade ett tag, gjorde quesadillas med bara ost (godaste någonsin) och tog en del bilder med kameran.
Efter några timmar inomhus var vi alla rätt varma så bestämde oss för att gå ut. Tog en promenad och hamnade på ICA då någon skulle köpa något. Nästan direjt när vi kommer in väser Jonte att han tror han sett Sebbe Staxx, så jag och Axel springer dit och ser mycket riktigt att det är Sebbe som står där. Sen tog det lång tid och mycket planering innan vi samlade mod och bad om att få ta en bild, var rätt starstrucked allihopa då haha. Gick tillbaka hit sen igen och körde några vändor av kurragömma och det är verkligen en sån underskattad lek för vi alla skrattade så mycket och det finns ingen som inte går in till 100%. Behöver mer lek i vardagen haha.
Puss och Kram! ♥
 
Några av vår mat ^_^
Jonte och jag och Jossan
Alla vi och Sebbe Staxx. Om i har total missat vem han är hittar ni hans musik HÄR.
 

En vecka kvar

Skrivet:    ·  
 

Glädje och tårar

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Varit en bra dag idag, alltid gillat tisdagar så den innehåller i princip bara ämnen jag gillar. Skrattat mycket, mått bra och varit nästan rakt igenom glad hela dagen. Håller på att skriva repotage om våra praoveckor just nu i svenskan och då jag älskar att skriva kan ni nog förstå min lycka. Praon är verkligen något jag har med mig många intryck och känslor ifrån också så att få skriva av sig på ett sådant beskrivande sätt som krävs i ett repotage kan knappt bli bättre.
Eftermiddagen har bestått av till största delen av Vampire Diaries. Har gråtit så mycket till de senaste två avsnittet att jag på riktigt har mascara ut smetat på kinderna. Jobbigt att kolla på tv-serier när folk dör och man lever med alldeles för mycket känslor. Men har nästan lyckats få ner puls och andning till normalt igen och tänkte ge mig på lite plugg nu. Franska prov och lite jobb på svenska texten är det som gäller...
Puss och Kram!

Step Up 4 & 5

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 

Tillbaka i skolan

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja då var man tillbaka i skolan då efter en veckas lov och två veckors prao. Måste säga att det var med blandade känslor jag klev upp imorse och promenerade iväg till skolan. Men jag tog mig fram och jag hade en riktigt bra dag. Alla bara föll tillbaka in i gamla vanor och allt var bara kul. Skrattade en massa, pratade lite om praon, om hur kort de är kvar tills det är sommarlov mm. Var sjukt kul att träffa alla, saknat många riktigt mycket!
Stannade kvar ett tag efter skolan på skolgården med ett gäng. Var rätt mysigt att bara sitta i solen och prata och rätt var det var blev killarna utmanade att spela basket match mot en gäng tjejer i tvåan typ så då fick jag, Tove och Jossan sitta och heja på. De små tjejerna hade typ aldrig haft roligare seriöst. Efter att vi alla delat på oss vid skolan gick jag och Jossan hem tillsammans. Slutade med att vi satt några timmar och pratade vid en vägkant och då mina vänner då är det vår på riktigt! Kom nyss hem från dansen också där det var sista gången idag, skulle ta ett år att förklara varför men det känns sjukt tråkigt. Vill dansa mer mer mer.
Puss och Kram!
Föräldrar fick komma och kolla idag så detta är bilder mamma har tagit (jag är hon i grått linne och löpartajts)
 
 

Yelawolf

Skrivet:    ·  Musik
 
 
 
 
 
 

Fyra timmars jobb

Skrivet:    ·  Allmänt
Var runt med lappar om barnvakts hjälp för att tag sedan och igår hörde en av familjerna av sig och behövde hjälp. Jag har redan fått förfrågan från en annan familj men det var helgen jag är i London så det gick ju inte riktigt. Familjen som hörde av sig igår kollade helt enkelt om jag var ledig idag några timmar och var villig att komma och testa att "vakta" deras barn. Så jag svarade ja och idag klockan tolv cyklade jag över dit.
Det var tre barn var av ett är en gammal dagis kompis till Märta så henne hade jag träffat förut. Barnen var hur söta som helst och föräldrarna berättade att de hade längtat efter att jag skulle komma, hur söta? Jag var där i fyra timmar totalt och under den tiden var vi i en park, fikade i deras trädgård, lekte och så hade äldsta dottern och hennes kompis ett litet loppis som de båda andra syskonen blev engagerade i också. Var helt slut när jag kom där ifrån, men familjen verkade nöjda så kommer förhoppningsvis bli fler jobb hos de. Nu ska jag och Märtis kolla på film, hon ville se Narnia och då det var en evighet sedan jag såg de senast kände jag att jag behövde kolla jag med.
Puss och Kram!♥
 De två yngsta av barnen Elsa som var 6år och Gustav som var 4år ^_^
 Fikat haha :)

Seg lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit en rätt ointressant dag idag skulle man nog kunna säga. Stressade iväg till IKEA imorse med mamma och pappa. Vi ska göra om vårat kök så resan dit var främst för att mamma och pappa skulle få fler idéer och hitta lösningar som skulle kunna funka i vårat kök och så. Jag kikade även runt på byråar där då jag måste byta ut min röda jag har nu som jag har hatat sedan jag flyttade ner till källaren 2012 typ. Men hittade verkligen ingen som var bra där vilket var lite segt, så får leta vidare...
När vi kom hem igen kom mormor och morfar hit så vi fikade lite med de och så. Kort där efter åkte hela familjen och de iväg och kollade på Maltes fotbolls match. Jag stannade dock hemma då jag inte är ett jättestort fan av att stå bredvid en konstgräsplan någonstans långt bort och kolla när ett gäng 13 åriga killar spelar fotboll. Jag vet att det är rätt elakt att jag inte följer med men är verkligen så nu att jag inte orkar typ. Men har ätit middag nu allihop och tänkte kolla på tonvis av sorliga filmer nu och äta choklad typ. Är en sån kväll ikväll.
Puss och Kram!♥
Middag ^_^

5 pinsamma saker jag gjort

Skrivet:    ·  Videoinlägg
 
 
 

Sista stressen

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick hoppa in och "jobba" lite tidigare idag då flera från personalen var borta. Men när jag och Tilda hoppat in på tunnelbanan ropar de ut i högtalarna att det har blivit ett vagn fel vid Slussen så t-banan har några små förseningar. Jaha, tänkte vi, vi ska ju ändå hoppa av innan dess så vi klarar oss nog. Men nej där hade vi fel. När vi åkt två stationer stannade tunnelbanan kvar vid perrongen i typ tio minuter. Man kan ju bli lite lätt irriterad på sl ibland men vi lyckades ta oss till Espresso House med bara en liten försening, kan vara bra att vara ute i god tid ibland.
Förmiddagen idag var rätt seg och ett tag stod jag och Tilda bara och väntade på att kunder skulle gå så vi kunde ta deras tallrikar. Men vid lunch och fram mot eftermiddagen blev det propp fullt. Kom hur många som helst och mitt i allt kom en leverans och så behövde Tilda gå. Detta gjorde att jag blev själv med att packa upp leveransen, det kan ha varit det stressigaste jag gjort i mitt liv och mitt i allt var jag också tvungen att springa ut till baren och hjälpa till med frappinos och plocka bort disk från borden. När Tove och Jossan kom upp till mig efter att de hade slutat svettades jag och hjärtat gick i 190 men shit vad kul det var, vill tillbaka!
Puss och Kram! ♥
 
Fick en liten hejdå present när jag gick...
Den innehöll tre muffins, en permanent frappino mugg och tre rabatt kort på just frappinos :)
 

Känslo vågor

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
Ni vet känslan när man svävar på moln av lycka. Man är med folk man tycker om, skrattar, pratar ja man mår bra helt enkelt. Men så plötsligt tappar man skrattet. Glädjen tas bort från än och man dras ner i ett hål av ingenting. Medan de andra fortsätter skratta står man där och trycker fram något som låter trovärdigt och försöker få leendet att nå dina ögon medan man kämpar. Gräver i det där kalla hålet av ingenting och letar efter sin egen glädje. Letar efter sina leende ögon.
Jag tror att vi blir bättre på att dölja dessar dippar i humöret. Dels för att det är jobbigt att vara den där deppiga jäkeln som står och ser ledsen ut medan alla andra har kul. För att man inte vill ruin the moment, men jag tror också att det är förnekelse. Jag vill inte vara hon som dippar och om jag fortsätter pressa fram ett skratt kanske allt blir som det ska igen. Skrattet kanske kommer tillbaka och den där gnagande inre kylan som medföljer det där "ingenting humöret" tinas nog upp och dunstar.
Det är troligtivs överskott av hormoner och tonvis av tecken på puberteten med mera som driver på det här, men det suger och jag skulle uppskatta om dessa svängningar kunde sluta. De drabbar inte bara mig själv heller utan humöret kan störta rakt iväg till arg också och då skadar jag andra. Det finns så många gånger när jag har haft inre fighter med mig själv för att inte låta irritation och ilska gå ut över någon annan. Men det finns också de gånger då allt bubblat över och skuldkänslorna kommit skjutande som kanoner efter utbrotten.
Kanske är jag bara en person med väldigt mycket känslor, det vet jag att jag är, eller så är jag precis som man ska men finns det något ni kan känna igen er i? Kan ni hitta samband eller likheter? För isåfall skriv gärna och berätta så jag får veta. Det vore skönt att veta, inte för att det skulle hindra svängningarna men för att veta att jag inte är själv och för alla er som känner mig och någon gång ser att mina skratt inte når ögonen att ni vet varför. Jag tycker inte illa om er jag har bara humörsväningar, okej deal?

Sovmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Blogg.se har precis lyckats ta bort hela mitt inlägg som jag skrivit på aslänge så ni förstår inte hur sur jag är. Ger verkligen ingen motivation att fortsätta men ger er en recap av min dag ändå. Jag och Tilda valde en sovmorgon idag och började alltså klockan tio och det var helt amazing. Fick sova ut, hade ingen stress på morgonen, kunde duscha i lugn och ro osv. Hann till och med till tunnelbanan med rätt goda marginaler trotts att jag bara sprang en kort sträcka (spring delen visade sig dock vara onödig då jag hade hunnit fram genom att bara gå...)
Var rätt fullt upp sedan under dagen och fick serva med en hel del frappinos vilket var jättekul. Börjar nästan kunna hur allt funkar utantill nu så det känns jättebra. Extremt tråkigt att det är våran sista dag på espresso house imorrn och sista dagen av praoen i allmänhet. Men hoppas verkligen att det här inte är min sista gång i en espresso house bar för shit jag vill tillbaka redan nu!
Puss och Kram!❤️
Lunch selfie
Macka med mozzarella, kyckling o pesto samt våra frappinos ^_^

Ny design

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft min gamla design alldeles för länge nu och efter som det är vår, snart sommar, passar inte "Baby it's cold outside" in längre. Tro mig jag har kämpat som en galning och försökt hitta designer som passar från blogg.se, men är man inte en PRO medlem och betar finns bara riktigt krassa att välja mellan. Och de som finns ger än inte någon som helst möjlighet att välja själv. Så tog hjälp av min gamla favorit designadinblogg.se och har nu en jag gillar. Vad tycker ni?
Så gick från kallt och grått till mer rosa aktigt :)
 

Mycket jobb

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade sjukt mycket att göra idagpå Espresso House och jag måste säga att jag total gillade det. Även när vi stod på knä och skrubbade bort smutsfläckar från fåtöljerna ute i fiket kan jag inte säga att jag tyckte det var tråkigt. Visst var det inte något jag slog volter och jublade över men jag satt inte och ångrade mitt val av praoplats eller ville ta mig där ifrån. Jag älskar att plocka undan från borden, göra frappinos, göra yoghurts och smoothies, fixa montern och prata med kunderna.
Skulle lätt kunna ha det som extra jobb i framtiden och vår handledare tyckte att vi borde söka just det hos de i framtiden för att jag och Tilda visade att vi "har vad som krävs". Så det känns ju jättebra och vi båda blev verkligen glada när hon sa det. Jag skrev ju förra vecken på Subway att jag verkligen gillade det osv. men det var inget alls om man jämför med Espresso House. Skulle välja EH över S alla dagar i veckan!
Puss och Kram!♥
 Vår lunch idag, Tilda tog Ceasar sallad och jag tog en bagel med kyckling och färskost ^_^

Wanties from Forever 21

Skrivet:    ·  Kläder
 

Städ ryck

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och Tilda tog tag i oss själva idag och bestämde oss för att åka in till Espresso House klockan åtta idag. Vi har fått olika tider att välja mellan att börja och det är klockan åtta, nio eller tio. Normal tiden att börja är nio för vår del men vi fick möjligheten att komma in en timme tidigare för att få vara med och göra smörgåsar och sallader innan caféet öppnade, och det var riktigt kul. Får se om vi åker in tidigare någon mer dag under veckan, det kräver ju att man går upp extremt tidigt, men imorrn ska vi in nio i alla fall. Behöver sova lite grand :)
När jag kom hem idag och hade kollat på några avsnitt av TVD fick jag något "städ ryck". Dammsög och dammade osv i mitt rum som vanligt när det behövs, men sen hoppade mitt pedant sinne på mig. Dammade hela mellanvåningen, ordnade i soffan, dammtorkade alla golvlister, sorterade mammas mode magasin med mera. Var dammig överallt efter det och avslutade kvällen med en promenad, sjukt skönt!
Puss och Kram!♥
 Spegel selfie

Espresso House

Skrivet:    ·  Allmänt
Så då har vi bytt praoplats till Espresso House och det känns asbra efter första dagen. Vår handledare är verkligen hur gullig som helst och hon ger oss nästan bara roliga uppgifter. Hon berättade om gånger hon praoat som yngre och fått stått i en vecka och bara skala potatis till exempel, så hon har bestämt sig för att bara göra roliga praouppgifter. Vi är även hennes första praoelever som är såhär unga men som jag sa det känns verkligen bra alltihop.
Varit en liten "återseende dag" idag också. Robin kom förbi imorse och pratade lite, Axel och Jonte kom förbi vid lunchen typ och sen när jag och Tilda hade lunch gick vi ner till Tove och Jossan på våningen under och pratade lite med de. Åkte hem från praoen tsm med Tove och Jossan också men sen var jag tvungen att skynda hem. Mamma var iväg och klippte sig och färgade håret idag hos sin kompis som är frisör och då hade hon ordnat så att jag kunde klippa mig medan mamma satt i färg. Kändes sjukt skönt att få bort allt slitet och håret är jättefräscht nu, har gått runt och slängt med det lite extra hela eftermiddagen bara för det :)
Puss och Kram!♥
 Selfie på toan innan vi började :)
Nu är bilderna jättekonstiga men det kanske syns lite i alla fall

The Vampire Diaries

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Elena har precis mist båda sina föräldrar i en bilolycka. Hon fanns med i bilen men lyckades på något mirakulöst sätt klara sig undan. Efter dödsfallen får hon och hennes yngre bror bo med deras moster och när en sommar har passerat bestämmer sig Elena för att försöka återgå till sitt liv. Hon vill ha det som förut, leva som en vanlig "high school tjej". Men redan första dagen i skolan går de planerna i kras, det vet dock inte hon.
Ny i hennes skola finns en kille som heter Stefan. Han är killen alla tjejer vill ha men han faller för Elena. Men Stefan är ingen vanlig kille, han är långt ifrån lugn och vanlig och snart vänds hela Elenas vardag upp och ner och synen på tillvaron blir aldrig densamma.
 
 

Vårglädje

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit en rätt lugn dag idag som alltid på söndagar typ. Gillar att ha söndagarna som en ingenting dag, eller cath up dag. Behövs för att komma ikapp tröttheten från veckan och för att starta upp bra inför den nya. För att göra det idag började jag med att kolla på några avsnitt av TVD (The Vampire Diaries). Har verkligen sett alldeles för många avsnitt under helgen och är snart färdig med första säsongen. Men den är så bra så går inte att sluta...
Efter lunchen tog jag en lång promenad. Var sjukt varmt idag verkligen och såg rätt många som tagit fram picknick filten och tagit med lunchen eller fikat ut. Blir så glad och så jäkla peppad på våren och sommaren nu. Kan knappt vänta tills jag och mormor åker till London nu. Dels för att hallå det är London och dels för att jag planerar att shoppa lite nya sommarkläder där. Seriöst bara lycka just nu.
Puss och Kram!♥
Satt ute och läste ett bra tag i favvo boken :)
 

It's like pink fluffy clouds

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Kungsan

Skrivet:    ·  Allmänt
Det har börjat blomma i Kungsan nu igen. Har sett några få bilder på instagram under veckan om att det blommar där nu och idag stod det i tidningen att det skulle vara någon japansk festival där eller något sånt. Så jag kollade med Tove om hon hade lust att följa med in och fota lite. Så vi åkte in på eftermiddagen typ och då var det packat med folk, alltså på riktigt packat. I Kungsträdgården finns två längor med körsbärsträd men det var bara den ena som hade börjat blomma, så alla var ju där. Var riktigt svårt att få till bilder där det inte stod någon precis bredvid, framför eller bakom än. Men några blev bra i alla fall.
Gick runt ett tag i stan efter att vi lämnat Kungsan bakom oss. Var inne en sväng på Gallerian och kollade lite på vår och sommarkläder och höll oss där omkring sen. Efter ett par timmar där inne var vi dock tvungna att åka hem. Vi skulle till gäster nu på kvällen så jag behövde gå dit. Kom rätt långt efter mi familj, men åt där och har gått hem i för väg nu. Tänkte kolla några avsnitt av The Vampire Diaries nu, har börjat kolla på det igen och är OBSESSED.
Puss och Kram!♥
 Bilder från dagen kommer i morgon

American Oxygen

Skrivet:    ·  Musik
Det här kan vara den bästa låt jag har hört, eller i alla fall bland de bästa. Blir så uppfylld av känslor när jag hör den här att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Har du inte hört den än lyssna nu för den här låten är perfekt rakt igenom.

Slut på Subway

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja guys då var sista dagen på subway klar och det känns lite sådär. Tror inte jag har fattat att det var sista dagen ännu utan förväntar mig att jag ska tillbaka dit på måndag igen, sjukt hur snabbt man vänjer sig vid något. Att gå i skolan känns inte längre som något jag gör och att vi ska ha prov i franska två dagar efter skolan börjar igen tror jag inte är på riktigt. Jag vet om att allt det där kommer ske och att det är sant men huvudet tar det inte på allvar typ.
Fick avsluta vår vecka rätt lugnt faktiskt. Var inte jättemycket folk vid lunchen idag och det blev aldrig stressigt mer än på förmiddagen då deras dator var tvungen att startas om och vi inte kunde ta betalt. Efter ett tag hittade dok vår handledare nyckeln till kassalådan så vi kunde ta kontanter. Men det gick rätt fort alltihop och det vara bara två personer som drabbades. Just där och då kändes det dock som en evighet, ni vet hur det är när man är mitt i stressen då tar ju verkligen en minut en evighet.
Puss och Kram!♥
 
För att variera lite bilre en bild på lunchen igår :)

Stuff your mouth challenge

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 Jag skrattade så jag grät när jag såg den här videon. Låg på riktigt och skrattade högt för mig själv så se den här guys. Såååå rolig!
 
 

Kort om dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en rätt tuff dag idag för min del tyvärr. Hade konstant mensvärk idag från dess att i började tills att vi gick där ifrån. Vid ett tag satt jag som en köttbulle på golvet i köket och tog djupa andetag bara för att jag hade så ont. Var rätt tufft ett tag på eftermiddagen men kämpade mig igenom dagen. Stod i kassan idag igen och det var lika kul idag. Gillar verkligen att knappa in allt i kassan, fixa osv. känner att det är ett jobb jag skulle kunna ha i framtiden. Asså service och sånt, inte kassajobb haha.
Efter praoen åkte Tilda och jag iväg och hämtade Tildas hund som hade varit med på Tildas mammas jobb. Vår plan var att ta en promenad med hunden några stationer istället för att åka t-bana hela vägen hem. När vi gått ungefär 200 meter tvärvägrade hennes hund att gå dock, så Tilda fick bära honom i hans väska under hela vägen. Vi gav på att gå upp efter att vi gått lite mer än en station för jag var tvungen att åka hem då jag skulle till tandläkaren. Efter tandläkaren träffade jag även Jossan och Erik en snabbis och det var himla kul. Stod ute och pratade i två timmar om lite allt möjligt, Erik hade även när han var i alperna under lovet köpt choklad till oss som vi fick idag. Han verkligen inget annat än snäll den människan!
Puss och Kram!♥
 Ljuset på toan är inte bra någonstans...

Quote

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
 

Hur trött som helst

Skrivet:    ·  Allmänt
Har aldrig varit så trött som idag när jag och Tilda slutade för dagen. Har både igår och i förrgår fått sluta 45min-1h tidigare för att det helt enkelt inte funnits så mycket mer att göra och de känt att vi lika gärna kunde få gå hem. Men idag kom lunch rusningen rätt sent så allt blev förskjutet. Vår lunch fick vi klockan 14 som är samma tid som vi slutade praoen i måndags. Efter som att trycket som så sent hade vi hunnit göra rätt många saker innan, och nya grejer som inte behövts tidigare. Vi hade alltså jobbat oss halvtrötta innan allt drog igång.
Sen var det fullt ös i lite mer än en timme när beställningarna rullade in och jag och Tilda frenetiskt skötte kassan. Lyckades få in värsta flytet idag så allt gick riktigt bra, alla fick det de skulle och ville ha, jag gjorde bara några små fel som lätt gick att ändra och klarade av att ta några beställningar på engelska. Det var stressigt men himla roligt. Efter allt det och lunchen fixade vi iordning grönsaker som är något vi brukar göra i vanliga fall också, men en timme tidigare. När vi gick ut från Subway flummade vi hur mycket som helst, jag skrattade nästan konstant från Rosenlundsgatan till Sandsborg på riktigt. Humorn man får när man är trött är ju sjuk.
Puss och Kram!♥
Bild från lunchen och fikat ^_^
Tog bilden genom bussfönstret på väg hem, där av kvalitén (det är de Subwayen vi praoar på)
 

Warm Bodies

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
U.S.A har blivit invaderade av zombies. Allt fler människor blir uppätna eller förvandlade och det ser inte så ljust ut för mänskligheten. R är en zombie som skiljer sig lite från andra, han tänker mer och har en vilja till att förändras. Han vill vara som människorna men har svårt att komma ihåg hur man ska vara och minns inget alls från sitt liv som människa. De enda mänskliga minnen han har är de han fått när han ätit andra människors hjärnor, minnena lagras i hjärnan och släpps fria när de blir uppätna.
På en av R och hans "zombievänners" många mat utflykter dödar R en kille som heter Perry. När R äter Perrys hjärna får han en del av Perrys känslor som innehåller kärleken till en tjej som heter Julie. Hon finns på plats där R dödat Perry så utan att riktigt veta varför tar han med sig Julie tillbaka till flygplatsen där han och resten av zombiesarna bor. Julie är rädd i början och gör allt hon kan för att fly men efter ett tag märker hon att R inte är så som hon trott och både han och hon börjar märkbart förändras.
 

Stressigt

Skrivet:    ·  Allmänt
Var ännu roligare idag på praoen trotts att dagen startade rätt dåligt. För det först var jag rätt sent ute så jag sprang nästan hela vägen till t-banan. Jag har en t-bane station rätt nära mig men nu när jag praoar m. Tilda vill vi åka tillsammans på morgnarna. Det enda är dock att hon bor vid en annan grön linje och jag har blivit den som fått anpassa mig, vilket ledde till att jag fick springa en bra bit.
När jag kommer upp till spärrarna i tid ringer Tilda och säger att hon kanske blir lite sen. Hon har även glömt sitt sl kort så hon skulle inte komma på bussen som tar oss sista biten till praoen. Tilda hade alltså gett upp lite grand på att ta sig till t-banan i tid, jag fick panik. Men hon ringde sin mamma som kom och hämtade oss och körde in oss till stan. Obviously var köerna sjuka så alla tre blev rätt stressade och lite smått irriterande. Men vi tog oss fram och sprang i på Subway 10 minuter sent. Vår handledare var lite sur i början men han visade verkligen vilken underbar person han är och släppte det rätt fort. Fick även göra fler saker under dagen samt göra våra egna mackor, och det kära läsare var extremt mycket svårare än jag trott.
Puss och Kram!♥
 
I brist på bilder från idag blir den en från när jag var hos mormor oh morfar förra veckan

103 år sedan Titanic

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 
 

Första praodagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja då var första praodagen avklarad och det har gått över förväntan bra idag faktiskt. Jag och Tilda fick bland annat hjälpa till med att baka bröd, skära gurka, tomat och paprika i "skär maskiner", diska, stå i kassan, lägga upp kyckling och skinka mm. i olika lådor och lite annat. De tre som jobbade där hjälpte oss verkligen och såg till att vi fick vara med och göra saker. Man märkte verkligen att vår handledare, som också var personen som startat upp just den subwayen, var stolt över sitt jobb. Han visade allt så bra och fick oss att förstå hur viktigt allt var.
Fick både fika och lunchhos de och det var hur gott som helst, vi båda valde chicken teriyaki till lunch och det var typ det godaste någonsin. Stort tips om ni går till subway! Vi planerar att testa olika subs alla dagar under veckan så får ni en update :) Var så trött när jag kom hem från praoen att jag slängde mig i soffan och kollade på serier hela eftermiddagen. Sitter typ och halvsover nu också för hade en rätt seg vikarie idag på dansen som bara gjorde mig tröttare, så kommer nog bli tidig läggning idag.
Puss och Kram!♥
 Två bilder från dagen (jag hade uppsatt hår under dagen, vi tog bilden när vi jobbat klart haha)

Blogglista

Skrivet:    ·  Allmänt
Var ett tag sedan jag gjorde en sådanhär så tyckte det var dags igen :)
 
1. Vilka är dina närmaste vänner?- Skulle nog säga Tove, Jossan, Tilda O, Erik och Frida för tillfället. Har många andra men då jag inte träffat de på ett tag väljer jag att inte skriva upp de.
2. Vilket är ditt turnummer?- Har alltid varit numer 7.
3. Vad var det senaste du åt?- Efter som jag skriver den här på kvällen var det sista jag åt kolakakor (pappa hade bakat till ett möte han hade, blev några över)
4. Vem var den senaste du sms:ade med?- Tilda O, inför praoen imorrn
5. Vad uppskattar du hos det motsatta könet?- Utseende mässigt är det ögonen, jawline, kindben och vältränad. Mer personlighet och så är det positiv, vänlig, dålig humor som jag och kan han dansa eller sjunga tar jag honom right away fullt seriöst.
6. Gillar du att flyga?- Ja i de flesta fall
7. Hur många kuddar sover du med?- Två just nu, älskar puffiga kuddar och helst så många som möjligt...
8. Något du ser fram emot?- Japp. Dels valborg för att jag troligtvis ska göra något med kompisar då, min födelsedag (bc jag fyller 15 liksom), Londonresan samt sommaren och Frankrike.
9. Favoritfilm?- Har skrivit det massa gånger förut men Love Actually, Vampire Academy, The Mortal Instruments, LOL mm.
10. Bild från en händelse du gillat?- Gotland förra sommaren med Tove :)
 

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har verkligen inte gjort något speciellt idag. Vaknade rätt sent och tog en lång frukost hemma själv då resten av familjen var iväg på olika saker. Har efter många gånger insett att jag uppskattar att äta frukost själv i många lägen över att äta med andra. Kan vara att jag inte riktigt vaknat ordentligt och inte är redo att föra samtal med folk eller om jag bara need a moment för mig själv. Detta kan dock variera men på helger eller morgnar jag har mycket tid på mig sitter jag mycket hellre själv och kollar på nåt avsnitt ur en serie eller bara tar det lugnt typ.
Efter ett par avsnitt av olika serier och någon timme ner grävd i google maps letande efter adresser till affärer och restauranger inför London tog jag mig ut på en promenad. Kändes som att det var ett tag sedan så blev en lång runda på över en timme ute. Temperaturen ute är ju amazing men det har blåst hur mycket som helst. Alltså typ storm känsla. Har sett flera soptunnor som blåst omkull, dörrar till växthus som blåst upp mm. och var i vissa lägen svårt att gå i motvind. Hoppas att det här försvinner snart helt enkelt.
Puss och Kram!♥
 I brist på annat...

Musiken just nu

Skrivet:    ·  Musik
Har så många låtar jag älskar för tillfället och det gör mig så glad. Så jag tänkte helt enkelt dela med mig av de till er för att ge er lite musiktips om ni känner att eran lista måste uppdateras. Here you go :)
 
Asså det här är absoluta favoriten just nu, vill bara dansa och sjunga med när jag hör den här.
 
Den här låten är rätt dålig egentligen men den gör mig peppad typ. Gillar hur musiken byggs upp i takt med att låten går framåt och dessutom är den beroende framkallande.
 
 
Den här låten är EXTREMT olik de två ovanför men shit vad jag gillar den. Går inte att inte sjunga med typ.
 
 
Det här en lite mys aktig låt, gillar att lyssna på den när jag sminkar mig och behöver få lite pepp inför dagen fast ändå inte allt för mycket. Typ en låt som peppar undermedvetet.

Fyrkamp

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte hem till Stockholm igen i förmiddags tillsammans med Märtisen. Gick bra att ta sig hemåt förutom att vi lyckades hamna i en försening på 20min som gjorde att vi fick vänta rätt länge när vi bytte tåg i Eskilstuna, men det gick ändå bra och vi kom hem. Slog mig när vi satt i bilen på väg från stationen hur vackert Stockholm verkligen är kring stadshuset och gamla stan och där. Kan vara svårt att se när man bor här och är så van med allt, det liksom tappas bort för att man har annat att tänka på. Gäller att skjuta undan allt annat och se skönheten ibland iChat typ det som hände idag ^_^
När vi kommit hem hann vi inte göra så mycket innan vi drog iväg igen. Skulle iväg för att träffa några vänner till familjen på ett hyfsat nytt lokalcafé i närheten. Mötte upp två familjer där, de vi ska till Frankrike med samt en familj vi aldrig träffat, och fikade tillsammans innan vi förflyttade oss till en park. Väl dör blev vi indelade i lag och körde sedan fyrkamp innehållande pingis, basket, kubb och brännboll. Var roligare än jag trott och skrattade en massa medan vi höll på. Åt även middag tillsammans med familjerna och kom hem där ifrån rätt nyligen därav den sena bloggningen. Ska gå och lägga mig nu för är tröttare än lovligt, blir så efter två dagars arbete och umgänge med lillkusinen. Så godnatt peepz
Puss och Kram!❤️
Kanelbullen jag tog var amazing, asså godaste på länge 

Målare

Skrivet:    ·  Allmänt
Har jobbat i princip hela dagen idag med olika saker. På förmiddagen och lite efter lunchen målade jag 6 olika dörrar till tre olika hus. Älskar att måla verkligen, och då menar jag inte tavlor osv utan jag menar dörrar, väggar aa you name it. Vet inte varför riktigt men är typ lugnande och kanske har något med mitt perfektionist sinne att göra, att jag gillar när sakerna är färdigmålade och ser snygga ut och så.
Efter att jag målat fick jag hjälpa morfar att lasta havre som skulle vara foder till hönsen. Var så mycket roligare än det låter haha, trust me. Går typ inte att förklara heller men men. Avslutade dagen med att måla ytterligare ett dörr par så var helt slut när jag kom in. Tog en lång dusch och försökte tvätta bort all målarfärg från kroppen men det gick lite sådär. Var tvungen att skrapa bort all gammal färg från en av dörrarna och då ramlade det mesta ner i min hårbotten. Så om man kollar nära ser för tillfället ut som jag har fått en enorm invasion av löss och det suger ju rätt hårt, men några tvättar till så försvinner det nog.
Puss och Kram!♥
Jättefokuserad...
 
Jättepoetisk bild på färgburken

Jobbar på gården

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte iväg till mormor och morfar idag igen då efter bara två dagar hemma. Kändes skönt tt komma tillbaka och var en asskön resa hit. Satt och läste hela vägen så det gick fort. Väl framme kom mormor och hämtade mig tillsammans med Märtis och Erland, fick varsin bamsekram av de små när jag kom fram och de var verklgen så söta. Så åkte hem till mormor och morfar där mormor fixade supergod lunch.
Direkt efter maten hoppade jag i en grön arbetsoverall, ett par gummistövlar och arbetshandskar och gjorde mig redo för att jobba. Jobb är faktiskt den största andledningen till att jag åkte tillbaka hit igen. Eftersom jag ska till London med mormor behöver jag tjäna på pengar på alla möjliga sätt som jag kan ta med mig dit, så det var mormor och morfars egna förslag att jag skulle komma tillbaka hit. Gjorde en liknande grej förra påsklovet då jag åkte hit och målade med morfar. Idag skulle jag ha målat om ett pumphus men färgen krånglade så fick kratta bort löv mm. på gården. Höll på rätt länge så känner att jag nog kommer ha en del träningsvärk imorrn tillsammans med mina blåmärken på hela kroppen, min halvt stukade andled och mitt sträcka knä från Boda Borg haha. Men är man smidig så är man.
Puss och Kram! ♥
 De delade ut små gratis skittles påsar på centralen ^_^

Youtube kanaler

Skrivet:    ·  Allmänt, Film och TV-serier
Jag är beroende av YouTube på riktigt typ. Ligger alltid innan jag ska gå och läggar mig och kollar på nya klipp från kanalerna jag följer för att se om jag missat något, så jag tänkte dela med mig av mina favorit kanaler.
 
Följer slaviskt varje dag! Får all update kring vad som händer i kändis världen här ifrån och då det är något som intresserar mig och har funnits som ett intresse för mig också är den här kanalen perfekt. De som "leder" kanalen eller alltid syns i bild är dessutom så roliga personer så skrattar ofta högt när jag kollar.
 
Hade extremt svårt för Miranda Sings i början verkligen. Tyckte hon var irriterande och jobbig men ju mer man kollar på hennes videos desto mer tycker man om henne. Miranda är bara en karaktär så allt twistas och vrids till max verkligen, sjukt rolig den här också.
Alltså Tyler Oakley in my heart! Han är så positiv, sprider enormt mycket energi och har ett underbart bubblande skratt som verkligen smittar av sig. Har ni inte sett en enda video med Tyler är det dags att göra det nu!
Zoes kanal var bland de första jag började prenumerera på och har hållit mig kvar sedan dess. Hon är verkligen en sådan positiv person så att kolla på hennes videos ger massa positiv energi. Hon ger också en väldans massa beauty tips och lägger upp videos om löjligt snygga frisyrer.
Alfie, som äger kanalen, är ihop med Zoe och de är typ sötaste paret någonsin. Deras collab videos är helt Amazing och Alfie själv också. Han har en väldigt hög och snabb röst med en rätt grov brittisk brytning så hade svårt att höra vad han sa i början men man kommer in i det. Riktigt duktig och bra youtuber.

Boda Borg

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade satt väckarklockan på ringning redan klockan tjugo i sju imorse för att hinna iväg till bussen vid skolan som gick vid åtta. Har så många bra minnen från bussresor med skolan så så fort jag såg den stå där utanför skolan blev jag astaggad. Satt bredvid Jossan sen under bussresan men alla pratade i princip med alla så det var jättekul. Väl framme fick vi dela in oss i lag så jag, Jossan och Tilda O gick ihop, dock delade vi upp oss rätt många gånger och blandade oss med Erik, Oliver, Robin och Wille vilket var jättekul. Gick många gånger in alla sju i rummen och jobbade tillsammans.
Verkligen så kul att vara på Boda Borg för alla som är där, även folk från andra skolor, blir som ett stort gäng. Man släpper ner garden lite grand och kan ta hjälp av varandra osv. Ger mig lite hopp om svenska folket när alla kan samarbeta trots att man inte känner varandra. Min grupp klarade av 11 banor av 24 totalt och varje avklarad bana ger så sjukt mycket glädje så man springer runt och är allmänt glad typ. Bussresan hem var också jätterolig och känns sjukt tråkigt att dagen är slut, skulle lätt göra om allt imorrn igen :)
Puss och Kram!♥
 Bilder från bussen haha :)
 

Walk of Shame

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Megan är nyhets ankare för kanalen KZH. Men hon siktar nu mot högre mål så när en ledig plats på en av de stora kanalerna blir ledig går hon såklart på jobbintervjun. Men hon kommer på andra plats och jobbet går till en annan tjej. Megan blir förstörd och för att glömma sina sorger drar hennes vänner med henne till en klubb för att hon ska bli full. Megan som egentligen är en "fin flicka" släpper för en gång loss och lämnar klubben med en okänd man.
Morgonen efter vaknar Megan upp i mannens säng och efter att hon lyssnat igenom sina röstmeddelanden får hon veta att den andra tjejen blivit sparkad från jobbet. Anledning, hon var inte clean nog och hade ett gäng "skelett i garderoben". Megan har nu möjlighet att få jobbet men då måste hon ta sig till nyhetsredaktionen. Hon har ingen mobil, ID-handling, pengar eller bil och bara åtta timmar på sig att ta sig från ena delen av Los Angeles till den andra. Detta är en extremt rolig film och ett stort tips för alla!
 
 

Vår värmen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit helt otroligt fint väder idag, eller det var det främst på förmiddagen typ. Efter att jag suttit inne ett tag och kollat på en film (skriver om den sen) och under princip hela filmen suttit och kollat ut på solen och folk som passerade i t-shirt på longboards eller med en glass i handen insåg jag att jag verkligen behövde gå ut. Så hoppade ur pyjamasen, drog på mig löparkläder och stack ut och sprang. Underskattade dock värmen rätt rejält och fick rätt snart ta av mig in löparjacka, sprang runt med den runt midjan resten av rundan...
Gick inte jättebra idag faktiskt vilket var lite surt. Har säkert berättat om att mitt ansikte svullnar upp när jag tränar i värme, hela min kropp reagerar riktigt negativt om jag anstränger mig i värme kort och gott. Så av de 45 minutrarna jag var ute gick ett par åt när jag trodde jag fått blodsocker fall och började kallsvettas så jag satte mig ner. Sen gick rätt många åt till att jag behövde gå för att kroppen bara vägrade springa. Var trotts det helt slut när jag kom hem och efter en lång stretching och ännu längre dusch sate jag mig och läste. Nu på kvällen var jag ute på en promenad med mamma och har efter det suttit och finslipat lite på min bok. Ska typ gå och lägga mig nu to be honest, ska upp rätt tidigt imorrn för att hinna med bussen till Boda Borg så aa.
Puss och Kram!♥
 

Woman Crush- Gigi Hadid

Skrivet:    ·  Inspo, Women Crushes
 

Hemma i två dagar

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en hel dag hos mormor och morfar med en hel del jobb osv på gården åkte vi hem efter middagen. Satt och halvsov eller läste hela vägen och känner verkligen hur tröttheten sög sig kvar, så kommer nog bli en hyfsat tidig sovtid idag. Har inga planer imorrn, på onsdag åker jag till Boda Borg med kvällis och sen på torsdag åker jag tillbaka till mormor och morfar för att jobba tsm med morfar och tjäna pengar inför London. Märta och Erland är kvar där nu så när jag kommer dit på torsdag kommer jag nog varva jobb med lek med de två. Känner redan nu tröttheten jag kommer leva med men det är så värt det verkligen!
Kvällen från nu handlar om att packa upp, sortera tvätt osv, kolla på kvällens avsnitt av Jordskott (serie som går på svt, riktigt bra!) och sova sen då. Älskar nu när det är lov att man bara kan sova ut. Har skrivit om det 100 gånger förut men att få vakna på morgonen helt av sig själv är en helt amazing känsla. Förstår mig inte på folk som inte gillar att sova, typ min lillebror, eller kan ta sig upp snabbt på morgonen Om jag stressar upp efter att jag vaknat är jag konstant trött hela dagen och ser ut där efter också. Nej mycket sömn är bäst för min del.
Puss och Kram!♥
 Morfar och Jeppe (morbror) fällde ett träd idag, kände att de behövde va med på bild :)
 

Beauty hacks-Ansikte

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har långt ifrån perfekt hy det vet jag, men jag har en del knep för att se till att min hy inte blir värre än den är samt för att försöka förbättra den. Så här kommer några tips:
 
  1. Torra fläckar, jag drabbas ofta av det under vintern och hösten. Ser riktigt fult ut och gör att sminket inte fastnar. För att ta bort de skrubbar jag mitt ansikte efter att jag sköljt av det. De torra fläckarna är döda hudceller som inte kan tas bort av sig själv så då är det viktigt att skrubba bort de så att den nya huden får andas. Viktigt att smörja in med ansiktscream efteråt och återfukta!
  2. Finnar, efter som att huden kring finnarna ofta blir oljig tror många att det enklaste sättet att få bort de är genom att låta de torka ut, dvs inte smörja in området med cream. Detta är fel! Huden där är i precis lika stort behov av underhåll som någon annan del i ansiktet så fort man tvättat av sig smörjer man in hela ansiktet med återfuktande cream.  
  3. Sminkpenslar, när jag använt mina sminkpenslar ett bra tag, främst min Foundation borste, börjar de bli rätt sunkiga. Sminket stannar ju kvar varje gång man sminkar sig så det är precis lika viktigt att tvätta de som att tvätta ansiktet, eller rent av håret. Skölj de ordentligt med ljummet vatten och rengör med shampoo och balsam. Det kan kännas jobbigt och onödigt just då men rena penslar är hur härligt som helst, och smutsiga ger lättare finnar och andra orenheter.

Lekparker

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter frukost imorse (för min del de andra hade varit vakna ett tag) hoppade vi alla 11 in i bilarna och körde iväg till Lindesberg. Åker alltid och hälsar på farmor och farfar vi i familjen vid högtider hos mormor och morfar. Så den här gången kollade vi om det skulle kännas okej för de om mormor och morfar, morbror, moster och två små kusiner kunde följa med också, något farmor och farfar svarde väldigt positivt på. Så fick en ordentlig fika när vi kom fram med ett flertal sorters kakor och en tårta som var dö gott alltihop. Beslutade oss sen efter fikat att det var dags för en promenad.
Mormor och morfar stannade kvar med farmor och farfar medan vi andra stormade ut. Gick först bort till någon liten lekpark vid ett dagis, men när barnen klagade på att den var för liten fick vi förflytta oss till en större. Väl framme i lekparken körde alla verkligen fullt ös. Kan inte hjälpa att jag blir lite asglad varje gång jag ser en stor klätterställning eller annorlunda gunga, så när vi alla var där och hade med oss tre mindre barn blir det liksom att man släpper ner garden och öser på för fullt. Eftet en tävling i en av klätterställnkngarna slutade det även med en klämd tå, ett flertal stickor och andra saker, så bara det är ju tecken på att ingen gör det halvdant.
Puss och Kram!♥
 Fikat :)
 Blandade bilder från när vi var i parken
 På väg där ifrån haha ^_^
 

Chloé och Nicole

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Jag har följt Chloé Shuterman och Nicole Facianis bloggar hur länge som helst och har verkligen gillat upplägget de båda har på sina bloggar. Deras stil och målinriktade personligehetr gör mig verkligen motiverad och de är på något vis som mindre förebilder för min del, så när deras dokumentär serie på svt drog igång för ett tag sen blev jag asglad och har följt den slaviskt sedan dess. Så tänkte tipsa er om den för den är verkligen bra och ger en helt ny inblick i deras liv. Ni hittar alla hittills utkomna delar HÄR. 
 

Påskafton

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en supermysig påskafton i år eller vad man ska säga. Gått på påskggsjakt med småttingarna, jobbat lite på gården, målat ägg, ätit påskbuffé, gått en lång promenad mm. Fick dessutom ett gäng soltimmar mitt på dagen och då var det så varmt att man kunde sitta utomhus med öppen jacka. Inte riktigt samma värme som förra påsken då jag satt och läste på stora trappan framför huset i t-shirt och shorts, men på god väg. 
Sitter just nu och är glad över att det fortfarande är ljust utomhus. Har svårt att förstå när förändringen skedde men don't really care how är bara glad. Blir så svårt att förstå att det är kväll dock när det är såhär. Kollar ut och tror att klockan är runt fem kanske och dubbelkollar på mobilen och får se att den är halv åtta. Trotts att det är ljust ute blir jag ändå extremt myssugen och sitter nu och längtar efter att kolla på Twilight. Mormor nämnde igår eller när det var att hon trodde sig ha sett att Twilight filemrna skulle sändas varje kväll nu i påsk, så jag längtar ihjäl mig. Om de inte sänds kommer jag att kolla på de själv för som jag nämnt förut den veckan när filmerna visades var jag konstant lycklig typ haha. True twilight fan!
Puss och Kram!
 Fyra av påskäggen ^_^
 Äggmålning och påskbuffén
 Under lunchen :)

Happy Easter

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Gamla historier

Skrivet:    ·  Allmänt
Haft en väldigt mysig dag och en väldigt typisk "ute på landet" dag. Tog en lång sovmorgon imorse och åt mormors hemmagjorda granola till frukost bara för att gå tillbala och lägga mig i sängen igen sen ett bra tag och kollade igenom alla sociala medier osv. Efter en förmiddags fika drog hela familjen (Malte och pappa kom hit tidigt imorse med tåg) och mormor och morfar ut på en lång promenad på landsvägarna. Nästan läskigt hur lugn man blir när man kommer ut hit, finns igen plats jag är mer mig själv på än här hos mormor och morfar.
När vi kom hem kom kusinerna också så då åt vi lunch tillsammans och hängde lite. Svängde sedan in till gammelmormor och hälsade på henne på hemmet nästan allihop. Hon blev så glad att vi kom dit och alla andra gamlingar tyckte också om att det kom barn. Älskar verkligen att lyssna på gammelmormros berättelser om hur det var förr och henne och gammlmorfars historia tillsammans är på riktigt som en film. Blev helt tagen när hon berättade hur han verkligen var the love of her life. Deras liv tillsmamans skulle kunna bli en film, asså så vackert är det. Önskar jag kunde förklara men det krävs nästan att det är hon som säger det för det ligger så mycket kännsla och äkta kärlek bakom varje ord.
Puss och Kram!
 Märta, gammelmormor, Erland och Elsie
 Lite bilder från när vi var där :)

 

Mime through Time

Skrivet:    ·  Musik
 
Tre tjejer som mimar sig igenom musik fenomen från tidiga år till nutid. Gillade den verkligen och tycker absolut ni borde se den om ni gillar musik osv :)
 
 

Påsklov

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh ni förstår inte hur glad jag är över att det är lov. Inte en enda lektion, ingen skollunch, inga tidiga mornar, inget plugg, inget alls på tre veckor. Kändes som vilken dag som helst fram tills alla skulle gå efter matten, som var vårt sista ämne, och man sprang runt och kramade alla som inte skulle till Boda Borg på onsdag. Kommer kännas så tomt att inte träffas men då får man längta lite extra liksom och det blir så mycket mer speciellt när vi väl ses sen.
Hann inte göra något med nån efter skolan då jag, mamma och Märta hoppade in i bilen och åkte iväg så fort jag kom hem. Satte av mot Strängnäs för att hälsa på nya sysslingen som bara är tio veckor gammal. Dock började det hela väldigt dåligt då vi fastande i bilköer som gjorde att resan tog en timme längre än normalt, och sen ledde till att vi inte han träffa bebisen så länge, men det var så mysigt när vi väl var där. Fikade lite med mammas kusin och hennes kille, gosade med lilla Henry (bebisen) och sen precis innan vi åkte där ifrån kom även vår gammelmoster och gammelmorbror (mammas moster och man) Blev alltså en mindre släktträff innan vi tre åkte vidare till mormor och morfar där vi är nu. Resten av familjen och våra kusiner kommer hit imorrn så det ska bli mysigt, blir påsk på riktigt då :)
Puss och Kram!
 Han var så gullig att jag höll på att dö! På båda bilderna håller hans pappa Björn i honom :)
 
 Så extremt fin solnedgång när vi åkte där ifrån men var helt omöjligt att få den på bild...

Sista proven

Skrivet:    ·  Allmänt
Så skönt att inte ha några fler prov eller läxor i skolan nu på tre veckor. Hade de sista två idag och sen har vi en veckas lov direkt följt av två veckors prao så kommer vara borta från skolan aslänge. Just nu känns det bara kul för jag är så skoltrött att det är sjukt, men kan tänka mig att jag kommer längta ihjäl mig efter klassen. Vi är ett gäng som kommer träffas redan på onsdag under lovet för att åka till Boda Borg tillsammans med kvällis och sen är vi ett gäng som kommer praoa på typ samma ställe vecka 17, så det är kul. Men alla andra, gash nästan jobbigt redan nu att tänka på haha.
Var en allmänt chilldag idag i skolan faktiskt. Trotts de två proven var det rätt lugnt det mesta och jag gick runt och var glad hela dagen typ. Efter sista lektionen stannade jag, Jossan, Jonte och Axel kvar sjukt länge. Rätt snart efter att lektionen var över och i princip alla gått hem anslöt sig även Lucas till oss. Hade verkligen så kul med de och skrattade flera gånger så mycket att jag fick ont i magen. Efter nån timme löstes vi upp i alla fall och jag och Jossan gick hit där vi var ett tag och pratade innan hon skulle hem. Efter att hon gick har jag packat lite snabbt iför påskhelgen och tänkte nu kolla på nån film typ, oklart vilken dock men men.
Puss och Kram!♥
Bild från förra påsken...
 

Behöver hjälp

Skrivet:    ·  Allmänt
Är just nu inne i ett totalt inspiratonslöst mood där jag inte har någon aning alls om vad jag ska skriva om. Vill så gärna ha två inlägg per dag men jag behöver något att skriva om, så vad vill ni se för något? Känns som att jag skriver om samma saker hela tiden så vill veta vad ni gillar och vad ni vill ha för något nytt. Please skriv så mycket ni kan!
Puss och Kram!♥
 
Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com

Design