Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Hemma i två dagar

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en hel dag hos mormor och morfar med en hel del jobb osv på gården åkte vi hem efter middagen. Satt och halvsov eller läste hela vägen och känner verkligen hur tröttheten sög sig kvar, så kommer nog bli en hyfsat tidig sovtid idag. Har inga planer imorrn, på onsdag åker jag till Boda Borg med kvällis och sen på torsdag åker jag tillbaka till mormor och morfar för att jobba tsm med morfar och tjäna pengar inför London. Märta och Erland är kvar där nu så när jag kommer dit på torsdag kommer jag nog varva jobb med lek med de två. Känner redan nu tröttheten jag kommer leva med men det är så värt det verkligen!
Kvällen från nu handlar om att packa upp, sortera tvätt osv, kolla på kvällens avsnitt av Jordskott (serie som går på svt, riktigt bra!) och sova sen då. Älskar nu när det är lov att man bara kan sova ut. Har skrivit om det 100 gånger förut men att få vakna på morgonen helt av sig själv är en helt amazing känsla. Förstår mig inte på folk som inte gillar att sova, typ min lillebror, eller kan ta sig upp snabbt på morgonen Om jag stressar upp efter att jag vaknat är jag konstant trött hela dagen och ser ut där efter också. Nej mycket sömn är bäst för min del.
Puss och Kram!♥
 Morfar och Jeppe (morbror) fällde ett träd idag, kände att de behövde va med på bild :)
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design