Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Hur trött som helst

Skrivet:    ·  Allmänt
Har aldrig varit så trött som idag när jag och Tilda slutade för dagen. Har både igår och i förrgår fått sluta 45min-1h tidigare för att det helt enkelt inte funnits så mycket mer att göra och de känt att vi lika gärna kunde få gå hem. Men idag kom lunch rusningen rätt sent så allt blev förskjutet. Vår lunch fick vi klockan 14 som är samma tid som vi slutade praoen i måndags. Efter som att trycket som så sent hade vi hunnit göra rätt många saker innan, och nya grejer som inte behövts tidigare. Vi hade alltså jobbat oss halvtrötta innan allt drog igång.
Sen var det fullt ös i lite mer än en timme när beställningarna rullade in och jag och Tilda frenetiskt skötte kassan. Lyckades få in värsta flytet idag så allt gick riktigt bra, alla fick det de skulle och ville ha, jag gjorde bara några små fel som lätt gick att ändra och klarade av att ta några beställningar på engelska. Det var stressigt men himla roligt. Efter allt det och lunchen fixade vi iordning grönsaker som är något vi brukar göra i vanliga fall också, men en timme tidigare. När vi gick ut från Subway flummade vi hur mycket som helst, jag skrattade nästan konstant från Rosenlundsgatan till Sandsborg på riktigt. Humorn man får när man är trött är ju sjuk.
Puss och Kram!♥
Bild från lunchen och fikat ^_^
Tog bilden genom bussfönstret på väg hem, där av kvalitén (det är de Subwayen vi praoar på)
 
♡ɑ n n i k ɑ♡
Skrivet: 2015-04-16,  kl. 17:19:24 Blogg:  http://blogofphoto.webblogg.se

Mums :D




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design