Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Boda Borg

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade satt väckarklockan på ringning redan klockan tjugo i sju imorse för att hinna iväg till bussen vid skolan som gick vid åtta. Har så många bra minnen från bussresor med skolan så så fort jag såg den stå där utanför skolan blev jag astaggad. Satt bredvid Jossan sen under bussresan men alla pratade i princip med alla så det var jättekul. Väl framme fick vi dela in oss i lag så jag, Jossan och Tilda O gick ihop, dock delade vi upp oss rätt många gånger och blandade oss med Erik, Oliver, Robin och Wille vilket var jättekul. Gick många gånger in alla sju i rummen och jobbade tillsammans.
Verkligen så kul att vara på Boda Borg för alla som är där, även folk från andra skolor, blir som ett stort gäng. Man släpper ner garden lite grand och kan ta hjälp av varandra osv. Ger mig lite hopp om svenska folket när alla kan samarbeta trots att man inte känner varandra. Min grupp klarade av 11 banor av 24 totalt och varje avklarad bana ger så sjukt mycket glädje så man springer runt och är allmänt glad typ. Bussresan hem var också jätterolig och känns sjukt tråkigt att dagen är slut, skulle lätt göra om allt imorrn igen :)
Puss och Kram!♥
 Bilder från bussen haha :)
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design