Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Födelsedagar

Skrivet:    ·  Allmänt
Siri fyller år idag så efter franskan gick jag, Tove, Norma och Siri hit. Vi var ett tag på studsmattan men gick in rätt snabbt för de va för kallt (va hände med värmen??) Då poppade vi popcorn och kollade på massa gamla bilder o filmer. Är helt sjukt vad man förändrats på bara några år, blir lika chockad varje gg haha.
Känner att nästan alla av mina kompisar fyller år nu på våren. Jag fyller faktiskt år på fredag och sen bara nån dag senare fyller Oliver, Tilda O, Lovisa mm. Folk passar på all fylla år nu lixom, haha ne men jag tycker det är kul. Vet inte varför egentligen, men blir typ glad när andra fyller år. Smittar av sig :)
Puss och Kram!♥
Blev nån gammal random bild på mej o Siri ^_^
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design