Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Fixat inför idrottsdagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Ok för att ge en snabb update av dagen i skolan kan jag börja med att berätta att vi hade idrott som första lektion. Håller på att jobba med egna uppvärmingsprogram just nu som vi nästa vecka ska köra för klassen, programmen innehåller två låtar som ska ha mellan 130-150bpm och det ska hålla på i minst fem minuter. Har hittills bara hunnit söka låtar då det är helt hopplöst att försöka hitta en bra låt med rätt hastighet men har lite idéer så får försöka sätta ihop ett program snart. Hade även engelska där vi jobbar med engelsk talande länder som vi senare ska göra en muntlig redovisning om men vi hade också NO-prov. Jag kunde nästan ingenting när provet väl startade och det var väldigt oklart in i det sista vad vi skulle kunna inför provet, men såhär nu i efterhand känns det bra och vi fick inga jättesvåra frågor vilket är skönt.
Eftermiddagen har spenderats åt att kolla på Gossip Girl i princip. Nu på kvällen var jag även iväg och handlade lite matsäck inför imorrn då vi har idrottsdag, vår skola valde i år att bara skicka iväg 6:orna och 9:orna till Romme vilket är extremt synd. Dessutom är det bara hälften av 6:orna och knappt det som åker så det känns ju lite segt när i princip alla 8:or verkligen vill och skulle göra nästan vad som helst för att få åka :/ Istället för skidor fick vi hur som helst en massa andra alternativ att välja mellan och jag valde halva dagen Handboll och andra halvan Badminton i rackethallen så är astaggad. Tror det kommer bli en grym dag imorrn faktiskt och ser fram emot det :)
Puss och Kram!♥
 Förlåt för tråkigaste bilden någonsin men är min mat till imorrn, iof är ett av bröden till min lillebror men ni fattar



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design