Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Snöflingor

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit en allmänt bra dag idag hela vägen igenom. Började med en håltimme på vår första lektion så fick betydligt längre sovmorgon än vanligt vilket gjorde att jag hade tid att sova ut och ta hand om lite saker så det var extremt skönt. Resten av dagens lektioner var hyfsat sköna allihop, fick mycket gjort och hade kul osv. och fick möjlighet att ta igen allt jag missade i måndags och så. Efter skolan gick vi hem ett rätt stort gäng, de körde snöbollskrig på vägen men jag som är total sämst på att kasta höll mig undan så gott det gick. Jag, Tove och Jossan gick och flummade rätt rejält hela vägen hem och skrattade åt extrem töntiga saker ni vet.
Efter att alla killarna dragit hem gick vi tre hem hit för att plugga men när Tove upptäckte att hon hade hemspråk bara en kvart senare bestämde jag och Jossan oss för att följa med. Så satt utanför i korridoren och pluggade lite grand, flummade om en del annat men fick lite gjort i alla fall. Efter att Tove var klar satt vi kvar ett bra tag där ute i korridoren men efter att vi började skrämma upp varandra om att vi skulle bli inlåsta bestämde vi oss för att gå hem till mig istället. På vägen hem toksnöade det så återupplevde lite gamla barndomsminnen genom att försöka fånga snöflingor på tungan och det var verkligen kul på riktigt, blev som små barn igen typ haha.
Puss och Kram!♥
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design