Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Skrattat mycket

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en sjukt rolig dag idag faktiskt och tror inte att jag har skrattat så mycket som idag på länge. Kan bero på att det är måndag och man är lite för trött efter helgen, att hjärnan inte satt igång ännu och man inte riktigt kan kontrollera sig själv. Men jag och Tove har varit extremt flummiga idag, eller först satt jag och flummade lite med Tilda O (jag satt mest och skrattade åt mig själv men hon skrattade en del hon också) på matten och sen på lunchen bröt det loss ännu mer. Då var det jag, Tove och Jossan som satt tillsammans och när vi sedan kom upp till korridoren låg jag och Tove bokstavligen ner och skrek av skratt. Tror inte att de andra klasserna som var i korridoren då tyckte om oss jättemycket då men om det är skratt som stör så får man stå ut asså :)
Ska ju ha prao veckan 16-17 i vår bara för att byta ämne totalt, vet inte om jag har skrivit något om det men jag ska praoa men Tilda och vi har inte riktigt hittat ett bra ställe ännu. Har fått nej av alla ställen vi frågat på och på ett ställe hade de bara en plats kvar så vi kämpar vidare. Idag var jag inne i stan och följde med när Tove och Jossan letade och de lyckades hitta så då får man lite hopp själv, får bara keep on fighting typ.
Puss och Kram!♥
Inte seriösa bilder alls, kallar den för fjortis effekten så körde på det :)
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design