Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Läxor och prov

Skrivet:    ·  Allmänt
Har ett ton löxor för tillfället i skolan, två uppsatser i slöjd och SO, prov i svenska, engelska och franska samt uppvärmingen i gympa + att vi måste bestämt en praoplats innan nästa fredag. Så har en del att göra helt enkelt, känns lite som att skolan trycker in alla läxor och prov nu så vi ska ha det gjort innan lovet så det är väl bra på något vis men jag vet inte. Känns lite som att livet går emot mig just nu, dels för allt med skolan, att jag har en miljon tankar som surrar konstant i mitt huvud och att min förkylning slagit till igen. Har fått en riktigt udda hosta som typ brummar, sen snorar jag som attan och har lock för ena örat. Har haft noll hörsel på vänser örat i en vecka typ och idag på franskan släppte det, efter lunchen och våra två eftermiddags lektioner fick jag tillbaka locket för örat men nu på höger sida. Nej det är inte jättekul.
Så ska sätta i gång med slöjduppstatsen och se till att komma på två koreografier till en uppvärming. Känns ju som en rätt lätt uppgift med tanke på att jag går på dans och varit med på ett flertal av mammas friskis och svettis pass men har bara inte kommit igång. Svårt att veta vilken nivå man kan sätta på passen också för jag skulle ju kunna köra assatsigt och sikta mot A plus men vet inte hur svårt mitt pass kommer bli då. Kanske slutar med att hela klassen ger upp och gör något annat för att jag kör för mycket olika saker. Aja får lösa det på något vis :)
Puss och Kram!♥
 
♡linn♡
Skrivet: 2015-02-10,  kl. 17:56:20 Blogg:  http://linnsees.forme.se

ha en superbra tisdagskväll! :D




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design