Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Värmdö & Nacka

Skrivet:    ·  Allmänt
Har spenderat dagen med mamma.  Började med att åka in t Zinken för att jag skulle se hur ja tar mig till min dans som börjar imorrn. Sen drog vi t Nacka forum där mamma skulle plocka sina ögonbryn, hon gjorde det inne på Make up Store och tjejen som gjorde det var sååå duktigt. Blev riktigt avis på mamma haha.
Kollade runt lite gran inne i resten av gallerian sen oxå men jag köpte inget trotts att de va så mycket snygga grejer... Sen drog vi ut till Värmdo för att hämta Märtis. Asså bilresor med mamma är så mysigt, satt och pratade om massa udda grejer och lyssnade på musik från 2011 typ. Men vi kom fram och hittade Märta + hennes kompis m. familj. Hon har varit ute och seglat med de i helgen så va kul ose henne igen :)
Puss och Kram!♥
 Vid segelhamnen
 Panoramabild, älskade hamnen!
♡Anonym♡
Skrivet: 2014-08-31,  kl. 20:18:24

Härliga bilder!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design