Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Äpplen

Skrivet:    ·  Allmänt
Äpplen är seriöst en av de bästa frukterna så nu på nätsanhösten när alla äpplen kommer är det helt underbart enligt mig! Vår granne har de bästa äpplena och hon vill inte ha sina så vi har äpple i frukosten varje morgon och äter hennes äpplen hela tiden och hon blir glad då. Förstår ni då hur bra det är?
Tove, Siri och jag plockade bl.a. äpplen där idag på eftermiddagen efter att vi kollat på PH och suttit och pratat ett tag. Va ute på studsmattan och åt de innan hela den blev fylld av vatten som rann in från kanterna. Då cyklade vi iväg runt i området och åt päron, plommon och mer äpplen från träd längst vägen. Himla mysigt! Tove åt middag här oxå men hon gick nyss så nu ska jag kika på PLL Fatal Finaly som kom ut igår, så peppad!!!
Puss och Kram!
Blev en fin bild på äpplena ^_^
Siri och Toveee
♡Jennisbeauty♡
Skrivet: 2014-08-27,  kl. 20:25:58 Blogg:  http://www.jennisbeauty.blogg.se

Gott med äpplen! ;)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design