Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Bioo

Skrivet:    ·  Allmänt
Va på "The fault in our stars"  ikväll med Tove. Den va så sjukt bra, grät asmkt o lyckades smeta ut min mascara i hela ansiktet men shit va värt de va. Träffades tidigare på dagen för att städa i Toves rum men de slutade med att vi kollade igenom gamla skolkataloger.
Hade bestämt långt tidigare att vi skulle gå på bio men vi hade inte bokat platser så precis innan vi skulle gå t tunnelbanan kollade vi lite snabbt hur många platser som fanns kvar o insåg att de bara va 7st... Men mamma kunde reservera åt oss så de löste sig, haha intressant fakta :) Vi behövde dock flytta en hel rad för att kunna sitta bredvid varandra, men de gick med på det o det blev betydligt bättre. Hade ju varit lite stelt o suttit o gråtit för sig själv i ena hörnan, dessutom delade vi popcorn så det hade blivit rätt jobbit...
Puss och Kram!♥
 Venne om ni ser nåt men men
 Utanför bion



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design