Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Börjar hälsosamt igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har bestämt mig än en gång för att köra några hälsosamma veckor framöver. Har försökt börja med det typ 150 miljoner gånger och misslyckats lika många men it's worth a try. Bara det att jag sätter in tanken i mitt huvud gör att jag automatiskt börjar tänka mer på vad jag äter, hur jag motionerar min kropp osv. Kommer inte dra ner på ALLT sött, fett och onyttigt men kommer försöka minska det samt se till att jag tränar mer för jag märker ju att det är då jag mår som bäst.
Var faktiskt ute och sprang nu på kvällen och det var sjukt härligt. Sprang runt i olika intervaller i 40 minuter ungefär innan jag fick en lätt ansträngningsastma och var tvungen att gå hem. Men nu i efterhand är jag så tacksam och allt bara känns underbart. Det enda stället jag har ont på är skuldran som jag typ lyckades sträcka när jag duschade (är man smidig så är man) men har förövrigt varken ont i knän eller fötterna och det är något nytt. Bytte skor idag och lånade mammas istället och känner att det definitivt är något jag kommer fortsätta med!
Puss och Kram!♥
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design